|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Drogi Miłoszu, po pierwsze to Twoje teksty są długie, więc moje siłą rzeczy musza być dłuższe by móc zmieścić w nich jeszcze swój komentarz. Postarałem sie wyjątkowo skrócić cytat z Twojej wypowiedzi do absolutnej esencji, by już nie angażować Cię w czytanie tak długich postów. Mam nadzieję że się za to nie obrazisz
![]() Po drugie Twój poziom argumentacji jest tak chaotyczny i dziecinny, że miałem prawo podejrzewać Cię o rozchwiane emocje i nieustabilizowany jeszcze na odpowiednim poziomie stan intelektualny, wskazujący wiek raczej pacholęcy. To że kibicujesz od lat 70—tych niestety nie dodaje z automatu powagi i mądrości Twoim postom. Wtykanie w swoje wypowiedzi „argumentów” sugerujących mi że jestem „mitomanem” i „dzieciakiem” świadczy jedynie o Twoim poziomie frustracji, wynikającym z braku umiejętności logicznego ukazania swojego punktu widzenia „adwersarzowi”. Po trzecie najzwyklej w świecie kłamiesz, pisząc że gdzieś wykazuję „chorą awersje do lepszej piłki z zachodniej Europy” albo „obsesyjną niechęć do wszystkiego co niepolskie”, bądź też pragnę jakiegoś „endeckiego eksperymentu”. Jeżeli gdzieś tak napisałem to bardzo proszę o cytat, jeśli nie to miło by było gdybyś pohamował swój popęd do obrzucania innych ekstrementami. Bo zalatuje mi tu jakąś taką Biedroniowo - Środową argumentacją. Po czwarte – cała Twoja argumentacja opiera się na narzuconych sobie dogmatach : - „polscy piłkarze na porównywalnym poziomie gry co zachodni są dużo drożsi od zachodnich.” - „kadra powinna być oparta na piłkarzach zagranicznych bo ..tak jest taniej” - „polski szrot nic nam nie da, ani teraz ani w przyszłości.” - powyższe to „oczywista oczywistość” czyli dogmat Miłosza, a każdy kto myśli inaczej jest „mitomanem”, „dzieciakiem”, żądnym „endeckim” eksperymentom. (Natomiast facet wołający że „z polskiego, leniwego g... nic się nie ukręci” absolutnie jest fajny i wcale nie uprzedzony, natomiast zwrócenie mu uwagi jest wyrazem „kompleksów”. Logika Kalego.) Nie ma znaczenia że jest to zwykły stereotyp, i nie dociera do Ciebie że Jaliens zarabia 2 razy tyle co Głowacki, prawy obrońca Paljić tyle co wielokrotny król strzelców, a Genkow dwa razy więcej. Gdzie jest taniej? Umiesz porównać ze sobą dwie cyfry, nawet gdy nie zgadzają się one z Twoją z góry narzucona tezą? To nie wymaga znajomości wyższej matematyki ![]() I po piąte i na koniec – Twój poziom najlepiej określa Twoja próba wyplątania się ze zwykłej pomyłki, którą było skoczenie na mnie za coś, co nie napisałem do Ciebie, a do Framata, cytat : „Sam tak sugerujesz , więc nie przypisuj mi swoich poglądów.” Mimo że napisałem Ci że nic Ci nie przypisywałem, a wypowiedź była skierowana do kogoś innego, zamiast się wycofać to dalej brniesz w manipulowanie przypisując mi że nie wiem co to wolność słowa. I na tym pragnę zakończyć z Tobą dyskusję – szkoda mojego czasu i nerwów na obalanie Twoich "pudelkowo" "onetowych" argumentów ![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|

|
||||||
|
|