|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Temat : H.Kasperczak trenerem Wisły -->: NIEAKTUALNY!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
taka mała uwaga do chyba Krissu.
nie musiałeś tak szybko zamykać tematu Wisła w LE, bo nawet nie ma gdzie już skomentować meczu/postawy grajków. a mecz był dopiero wczoraj, także nie wszystko chyba zostało powiedziane. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
||||||||||||||||
Witam. Tydzien temu dostalem bana za to ze nazwalem pokemonami osoby piszace w temacie "Wisła Kraków w Lidze Europejskiej 10/11", ktorzy udzielali sie w trakcie meczu. Na dodatek w uzasadnieniu moderator napisal "w domu sobie wyzywaj ludzi od pokemonow" (prosze jaka kultura osobista. Ja nazwalem kogos od pokemonow to zasluguje na bana bo nie wiem napisalem nieprawde? Obrazilem kogos? A moderator tak sie odnosi do mnie i co wolno mu? Pozostawiam to bez komentarza)
Aby udowodnic ze sie nie mylilem pozwolilem sobie wyciac kilkanascie cytatow z dwoch stron wczorajszego tematu meczowego. Wszystkie posty byly pisane w trakcie trwania meczu lub w przerwie meczu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzis powiedzmy polowa tekstow to byly teksty pokemonow. Dzialo sie tak dlatego ze na forum pewnie hasalo jednak kilkanascie osob ze zdrowym rozsadkiem, ktore na mecze Wisly chodza a nie sledza je przed monitorem jak ta czesc pokemonow sprzed tygodnia. Wczoraj wiadomo na meczu mogli byc nieliczni i dlatego ta proporcja miedzy tekstami pokemonow i normalnych osob byla zaburzona. W normalny dniu meczu tych madrzejszych postow jest kilka a setki sa postow bezsensownych. Czy wiec mylilem sie nazywac czesc uzytkownikow pokemonami? Czy tak to zabolalo moderatora? Ale mam sposob jak ominac ten problem. Na czas meczu dzial meczowym a nawet cale forum powinno byc zamkniete i nie powinien byc na nim napisany zaden post. Forum kibicow Wisly Krakow to forum kibicow a nie hodowcow rybek wiec wniosek z tego taki ze mecz rzecz swieta i w trakcie trwania meczu z czystej przyzwoitosci nie powinien sie na nim pojawic zaden post. Nie ma sie czym chwalic ze nie jest sie na meczu, nie ma co pisac na forum jak gra Twoja druzyna, tylko lepiej sie skupic na meczu a napisac cos po ochlonieciu. Ale moze to nie jest forum kibicow WIsly Krakow tylko forum pokemonow z Wisly Krakow? Bo patrzac na posty ktore sa pisane w trakcie meczu to pisza je dzieciaki ktore sie zagrzaly bo Wisla gra slabo, i po co to pisac? Po co to czytac? Po co pozwalac zeby taka sytuacja miala miejsce co tydzien? No to tyle ode mnie, chyba kazdy rozumie o co mniej wiecej mi chodzi. Moge dostac bana, moge sie na tym forum nie wypowiadac tylko posze zeby moderator przyznal sie do winy i zeby ktos odpowiedzialny za to forum napisal czy mam racje czy jednak forum jest po to zeby nie isc na mecz, siedziec na nim i komentowac live kazda minute meczu, pisac ze Łobo to chu., pisac ze Boguski to lamaga itp. Prosze o jakas sensowna odpowiedz, no chyba ze znowu zostane zbnowany bo napisalem cos niewygodnego ;/ ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
w Polityce transferowej Wisły do wywalenia wszystkie posty od 33345 w dół. Kolega pcpcpc zamęt zrobił a inni forumowicze(w tym ja niestety) "podkarmili" gościa.
|
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Witam prośba do moderatora o zmianę nazwy tematu- http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7528
Na: Dyskusje, propozycje - Konkurs o Wiśle, bo z mojej winy wisła z małej litery. Jeżeli można to bardzo proszę. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Dziekuje za odniesienie sie do mojego postu sprzed 2 dni a teraz niech ktorys z moderatorow zajrzy do tematu meczowego Wisła - Arka i zobaczy ze miejsce mial kolejny zlot pokemonow. Pozdrawiam
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Co to ma być , onet? czy pudelek?
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=189 Ja wszystko rozumiem, ale żeby piłkarza od "idiotów" wyzywać ? ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To przeciez mowie zeby w czasie meczu zamykac tematy czy nawet cale forum bo pokemoy szaleja a nie ma dla nich nic ciekawszego jak ogladanie nudnego meczu polskiej ekstraklasy i jednoczesne udzielanie sie na forum
![]()
drozd:
|
![]() ![]() ![]() |
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
W wakacje trudno upilnować forum, coś zawsze może umknąć. Dlatego uczulam odpowiedzialnych forumowiczów - jak widzicie bydło, dajcie cynk.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
Dajcie temu głąbowi bana: http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=59700
|
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nigdy wszystkim nie dogodzisz. Jedni chcą moderowania forum łagodnego, inni oburzają się, że poziom dyskusji jest niewystarczający. Proponuję, by każdy dostosował forum do swojego gustu.
Nie jest to funkcja nowa, ale bardziej uwypukliłem. Z lewej strony, pod nazwą użytkownika pojawił się przycisk ![]() Jeśli uważasz kogoś za pokemona, nie chcesz czytać jego głupot, nie podobają Ci się brednie, które wypisuje - po prostu wciśnij przycisk i dodaj tą osobę do listy ignorowanych. Wówczas jego posty nie będą Ci się wyświetlać, pojawi się jedynie informacja, że tu znajduje się post tej osoby. Zawsze możesz też delikwenta usunąć z listy ignorowanych (w swoim panelu użytkownika, lub klikając w odpowiedni link na liście postów). Polecam tą funkcję, szczególnie tym, którzy narzekają na poziom forum. Z drugiej strony, może trochę złagodzimy moderowanie, ale to się jeszcze okaże. Takie zasady, jak obrażanie dyskutantów, a także innych osób, będą w dalszym ciągu surowo karane. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Chłopak już tyle nabija te posty, prosi o bana - miejcie litość.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Stwierdziłem tylko smutne fakty.
Poza tym nie musisz mnie straszyć na PW. ![]()
Ostatnio edytowane przez ChG : 21.08.2010 o godz. 14:46.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Funkcja "Ignoruj" to istne cudo techniki! ;D
Chwali się Was za ten wynalazek. Brawo dla administracji. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Mam pewna sygestie dot. forum... otoz nasze forum jako chyba jedyne z posrod klubow ekstraklasy ma charakter Otwarty... tj wszyscy moga czytać tematy bez względu na to czy sa zarejestrowani czy nie... z jednej strony to dobrze bo nikt nie jest przymuszony do rejestracji... niestety przed meczem z widzewem zarejestrowalem sie na ich forum(sic!) zeby zobaczyć jak sie napinaja przed meczem z nami... Cytowali na forum cale nasze fragmenty z forum śmiali sie z tego ze sie modlimy o remis itp... Dlatego moja propozycja jest prosta zmienić charakter forum z Otwartego na ZAMKNIETY tj aby mozna czytać posty i na nie odpowiadac wymagana rejestracja
Miejmy nadzieje ![]() Pzdr
Ostatnio edytowane przez Adam : 22.08.2010 o godz. 08:57.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Prosze admina tematu "Obiekty sportowe które powstały,powstaja lub powstaną" w imieniu moim i innych użytkowników o zbanowanie niejakiego MiszczMana. Swoimi wypowiedziami i językiem jakim sie posluguje w pelni zasluzyl na dluzszy odpoczynek
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=59700
Wypier**lcie tego żyda, bo ciśnienie skacze od takich pajaców. |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Jest szansa, na stworzenie "komórkowej" wersji serwisu? Mam dodane wislakrakow.com do RSS w operze na komórce i nagłówki i krótki opis pobiera super. Ale jak "wejdę" w artykuł to otwiera się normalna wersja strony i zżera zwykle koło 200 kB (obrazki itd.).
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jest szansa, ale na razie nic więcej nie powiem..
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
nie wiem czy informacja prawdziwa czy nie,ale gdyby sie okazala prawdziwa to myślę że ban będzie cofniety,a gość przeproszony?
![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
Nie , nie zostanie - a jak chcesz wiedzieć dlaczego to poczytaj sobie zasady pisania w temacie Wisła Kraków - Piłka nożna
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
jakoś mnie to nie dziwi...
![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
ANAJNARAB
Offline |
|
Pewnie że najlepiej uważać że moderatorzy są głupi złośliwi rządni władzy. Czytałeś regulamin to wiesz junior memeber nie ma prawa pisać postów powołując się tylko na swoje źródła tym bardziej w Polityce transferowej. A dlaczego taki jest bo już nie raz na tym forum widziałem posty od super poinformowanych junior memberów o tym że już jest podpisany albo sprzedany dany zawodnik pół forum jarało się przez ileś godzin a gość z Poznania czy Warszawy czy też z drugiej strony błoń, bądź ktoś chcący koniecznie zaistnieć miał niezły ubaw, że tak nas wypuścił.
Naprawdę nic się nie stanie jak ta sama informacja zostanie jutro potwierdzona parę godzin wytrzymamy a unikniemy dzięki temu niezłego syfu.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 30.08.2010 o godz. 22:12.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Bana otrzymał JOSE 841 ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
KOMINEK -"żądni" od " żądza" . A poza tym że posta napisał "junior member" to napisało o tym wcześniej już kilka piłkarskich portali - więc po co ta cała chryja i szalone banowanie? Teraz znów pojawiły się sensacyjne informacje... Jeszcze pytanie- czy status "senior member" zależy tylko od tego jak często ktoś wali posty na forum- czy od kiedy jest na forum zalogowany - a nie pisze - bo nie chce dyskutować z pokemonami
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
ANAJNARAB
Offline |
|
Ban poszedł nie za dyskusje o sprzedaży Diaza ale za pisanie informacje w formie sensacji, że autor właśnie na własne oczy w hotelu widział jak Diaz został sprzedany.
Do chwili napisania tego postu autor umieścił na forum 2 (słownie dwa) posty. Gdyby post został umieszczony w ,,Gdybym był bogaty...czyli transferowe s-f wokół Wisły” nawet przez junior memebera zostałby pewnie usunięty i tyle. Naprawdę gdyby takie posty przez osoby nie widoczne na co dzień na forum nie były usuwane forum zmieniłoby się w śmietnik. Nie jesteśmy w stanie sprawdzać kto pragnie zostać jednodniową gwiazdą a kto chce się podzielić właśnie zasłyszaną informacją. Wprowadziliśmy zasadę że osoby choć trochę obracające się na forum mogą w temacie ,,Gdybym był bogaty...czyli transferowe s-f wokół Wisły” takimi wiadomościami się dzielić. Przekroczenie zasad które nas wszystkich obowiązują powoduje karę i nie ma zmiłuj. Regulamin naprawdę nie gryzie. Ps. Za błąd w pisowni przepraszam. Ps.2 Ja się nie podejmuję decydować kto jest pokemonem a kto nie a forum służy do dyskusji
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 30.08.2010 o godz. 23:59.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|