The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 14:47
Temat : H.Kasperczak trenerem Wisły -->: NIEAKTUALNY!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 06.08.2010, 15:35
taka mała uwaga do chyba Krissu.
nie musiałeś tak szybko zamykać tematu Wisła w LE, bo nawet nie ma gdzie już skomentować meczu/postawy grajków. a mecz był dopiero wczoraj, także nie wszystko chyba zostało powiedziane.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 06.08.2010, 16:35
Witam. Tydzien temu dostalem bana za to ze nazwalem pokemonami osoby piszace w temacie "Wisła Kraków w Lidze Europejskiej 10/11", ktorzy udzielali sie w trakcie meczu. Na dodatek w uzasadnieniu moderator napisal "w domu sobie wyzywaj ludzi od pokemonow" (prosze jaka kultura osobista. Ja nazwalem kogos od pokemonow to zasluguje na bana bo nie wiem napisalem nieprawde? Obrazilem kogos? A moderator tak sie odnosi do mnie i co wolno mu? Pozostawiam to bez komentarza)
Aby udowodnic ze sie nie mylilem pozwolilem sobie wyciac kilkanascie cytatow z dwoch stron wczorajszego tematu meczowego. Wszystkie posty byly pisane w trakcie trwania meczu lub w przerwie meczu

Cytat:
"Wystarczy polowa skladu Karabachu i bedziemy w lidze niezwyciezeni przez nastepnych kilka lat."
Cytat:
"K...a Boguski masakra!!! Henio woooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!"
Cytat:
"Boguski w tym meczu to jakaś żenada, i Kasperczak razem z nim"
Cytat:
"Hhahaha łobo jaki rajd"
Cytat:
"Mamaliyew wszedł, noto dziękuje"
Cytat:
"Ja sie z nimi chetnie zamienie - bede biegal po boisku za tyle co oni maja za gre i lepiej sie spisze a oni niech zapierdzielaja w okopy tak jak piłkarze Korei Polnocnej po MS - pewnie słyszeliscie "
No to sie zamien. Zostan zawodowym pilkarzem i zarabiaj tyle co oni. To ze sa patalachami to nie znaczy ze lepiej od nicj spisalby sie zespol z I czy 22 ligi. Cala polska pilka to bagno

Cytat:
"co ten Sobol robi... co piłka to zwalnia i traci.. ehh szkoda słów..."
Cytat:
"3:2... mozna było wczesniej"
Cytat:
"Boguski gol hahaha"
hehehe ale fajny komentarz

Cytat:
"Boguski. 3:2."
a przepraszam to jest relacja live czy jakis czat. Rozumiem ze ktos sledzi przebieg meczu w dziale meczowym na forum i to dla niego pisanie 0:1, 0:2, 0:3, 1:3, 2:3

Cytat:
"Smiech, Śmiech a nie akcja."
Cytat:

"Jakby tego nie trafił ...."
...

Cytat:
"****a jebany kasperczak ciul co on wyprawia a boguski dalej gra ****a frajer jebany"
a to ch.., chamy, skur...y!!

Cytat:
"Żuraw znowu w środek DD"

Cytat:
"Łobo jest już z***** "
Cytat:
"Ależ zaszarżował Boguski"
no

Cytat:
"Boguski znowu sie nie popisał"
fajna relacja. Lepiej czytac watek meczowy niz ogladac mecz bo wiecej sie z niego mozna dowiedziec.
Dzis powiedzmy polowa tekstow to byly teksty pokemonow. Dzialo sie tak dlatego ze na forum pewnie hasalo jednak kilkanascie osob ze zdrowym rozsadkiem, ktore na mecze Wisly chodza a nie sledza je przed monitorem jak ta czesc pokemonow sprzed tygodnia. Wczoraj wiadomo na meczu mogli byc nieliczni i dlatego ta proporcja miedzy tekstami pokemonow i normalnych osob byla zaburzona. W normalny dniu meczu tych madrzejszych postow jest kilka a setki sa postow bezsensownych.
Czy wiec mylilem sie nazywac czesc uzytkownikow pokemonami? Czy tak to zabolalo moderatora?
Ale mam sposob jak ominac ten problem. Na czas meczu dzial meczowym a nawet cale forum powinno byc zamkniete i nie powinien byc na nim napisany zaden post. Forum kibicow Wisly Krakow to forum kibicow a nie hodowcow rybek wiec wniosek z tego taki ze mecz rzecz swieta i w trakcie trwania meczu z czystej przyzwoitosci nie powinien sie na nim pojawic zaden post. Nie ma sie czym chwalic ze nie jest sie na meczu, nie ma co pisac na forum jak gra Twoja druzyna, tylko lepiej sie skupic na meczu a napisac cos po ochlonieciu.
Ale moze to nie jest forum kibicow WIsly Krakow tylko forum pokemonow z Wisly Krakow? Bo patrzac na posty ktore sa pisane w trakcie meczu to pisza je dzieciaki ktore sie zagrzaly bo Wisla gra slabo, i po co to pisac? Po co to czytac? Po co pozwalac zeby taka sytuacja miala miejsce co tydzien?
No to tyle ode mnie, chyba kazdy rozumie o co mniej wiecej mi chodzi. Moge dostac bana, moge sie na tym forum nie wypowiadac tylko posze zeby moderator przyznal sie do winy i zeby ktos odpowiedzialny za to forum napisal czy mam racje czy jednak forum jest po to zeby nie isc na mecz, siedziec na nim i komentowac live kazda minute meczu, pisac ze Łobo to chu., pisac ze Boguski to lamaga itp. Prosze o jakas sensowna odpowiedz, no chyba ze znowu zostane zbnowany bo napisalem cos niewygodnego ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 06.08.2010, 23:37
w Polityce transferowej Wisły do wywalenia wszystkie posty od 33345 w dół. Kolega pcpcpc zamęt zrobił a inni forumowicze(w tym ja niestety) "podkarmili" gościa.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.08.2010, 12:36
Witam prośba do moderatora o zmianę nazwy tematu- http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7528

Na: Dyskusje, propozycje - Konkurs o Wiśle, bo z mojej winy wisła z małej litery. Jeżeli można to bardzo proszę.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 08.08.2010, 21:16
Dziekuje za odniesienie sie do mojego postu sprzed 2 dni a teraz niech ktorys z moderatorow zajrzy do tematu meczowego Wisła - Arka i zobaczy ze miejsce mial kolejny zlot pokemonow. Pozdrawiam
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.08.2010, 22:18
Co to ma być , onet? czy pudelek?

http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=189

Ja wszystko rozumiem, ale żeby piłkarza od "idiotów" wyzywać ?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 11.08.2010, 22:43
To przeciez mowie zeby w czasie meczu zamykac tematy czy nawet cale forum bo pokemoy szaleja a nie ma dla nich nic ciekawszego jak ogladanie nudnego meczu polskiej ekstraklasy i jednoczesne udzielanie sie na forum
drozd:
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 19.08.2010, 19:36
W wakacje trudno upilnować forum, coś zawsze może umknąć. Dlatego uczulam odpowiedzialnych forumowiczów - jak widzicie bydło, dajcie cynk.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.08.2010, 20:35
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=58729

Odstrzelić śmiecia.
the end
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 20.08.2010, 13:28
Dajcie temu głąbowi bana: http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=59700
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 21.08.2010, 12:42
Nigdy wszystkim nie dogodzisz. Jedni chcą moderowania forum łagodnego, inni oburzają się, że poziom dyskusji jest niewystarczający. Proponuję, by każdy dostosował forum do swojego gustu.

Nie jest to funkcja nowa, ale bardziej uwypukliłem. Z lewej strony, pod nazwą użytkownika pojawił się przycisk
Jeśli uważasz kogoś za pokemona, nie chcesz czytać jego głupot, nie podobają Ci się brednie, które wypisuje - po prostu wciśnij przycisk i dodaj tą osobę do listy ignorowanych. Wówczas jego posty nie będą Ci się wyświetlać, pojawi się jedynie informacja, że tu znajduje się post tej osoby. Zawsze możesz też delikwenta usunąć z listy ignorowanych (w swoim panelu użytkownika, lub klikając w odpowiedni link na liście postów).

Polecam tą funkcję, szczególnie tym, którzy narzekają na poziom forum. Z drugiej strony, może trochę złagodzimy moderowanie, ale to się jeszcze okaże. Takie zasady, jak obrażanie dyskutantów, a także innych osób, będą w dalszym ciągu surowo karane.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.08.2010, 14:01
ChG napisał(a):Wyświetl post
Ogarnijcie się, bo to forum zeszło NA TOTALNE PSY.
Chłopak już tyle nabija te posty, prosi o bana - miejcie litość.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 21.08.2010, 14:42
Stwierdziłem tylko smutne fakty.

Poza tym nie musisz mnie straszyć na PW.
Ostatnio edytowane przez ChG : 21.08.2010 o godz. 14:46.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 21.08.2010, 15:32
Funkcja "Ignoruj" to istne cudo techniki! ;D

Chwali się Was za ten wynalazek. Brawo dla administracji.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
Adam
Member

Od: 05.2010

Stary 22.08.2010, 08:50
Mam pewna sygestie dot. forum... otoz nasze forum jako chyba jedyne z posrod klubow ekstraklasy ma charakter Otwarty... tj wszyscy moga czytać tematy bez względu na to czy sa zarejestrowani czy nie... z jednej strony to dobrze bo nikt nie jest przymuszony do rejestracji... niestety przed meczem z widzewem zarejestrowalem sie na ich forum(sic!) zeby zobaczyć jak sie napinaja przed meczem z nami... Cytowali na forum cale nasze fragmenty z forum śmiali sie z tego ze sie modlimy o remis itp... Dlatego moja propozycja jest prosta zmienić charakter forum z Otwartego na ZAMKNIETY tj aby mozna czytać posty i na nie odpowiadac wymagana rejestracja

rav napisał(a):Wyświetl post
Z drugiej strony, może trochę złagodzimy moderowanie,
Miejmy nadzieje Bez urazy ofc ale niektore posty sa niepotrzebnie kasowane...

Pzdr
Ostatnio edytowane przez Adam : 22.08.2010 o godz. 08:57.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Stary 23.08.2010, 15:54
Prosze admina tematu "Obiekty sportowe które powstały,powstaja lub powstaną" w imieniu moim i innych użytkowników o zbanowanie niejakiego MiszczMana. Swoimi wypowiedziami i językiem jakim sie posluguje w pelni zasluzyl na dluzszy odpoczynek
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 23.08.2010, 16:37
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=59700

Wypier**lcie tego żyda, bo ciśnienie skacze od takich pajaców.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 24.08.2010, 19:22
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=58850

BAN
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 24.08.2010, 19:39
Jest szansa, na stworzenie "komórkowej" wersji serwisu? Mam dodane wislakrakow.com do RSS w operze na komórce i nagłówki i krótki opis pobiera super. Ale jak "wejdę" w artykuł to otwiera się normalna wersja strony i zżera zwykle koło 200 kB (obrazki itd.).
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 25.08.2010, 13:12
Jest szansa, ale na razie nic więcej nie powiem..
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 25.08.2010, 21:22
http://wislakrakow.com/forum/showthr...345#post968345
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 30.08.2010, 21:32
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
1 ban, 28 usuniętych postów. Może jeszcze jakiś junior member ma jakieś sensacyjne wiadomości
nie wiem czy informacja prawdziwa czy nie,ale gdyby sie okazala prawdziwa to myślę że ban będzie cofniety,a gość przeproszony?
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 30.08.2010, 21:35
Nie , nie zostanie - a jak chcesz wiedzieć dlaczego to poczytaj sobie zasady pisania w temacie Wisła Kraków - Piłka nożna
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 30.08.2010, 21:37
Nie a jak chcesz wiedzieć dlaczego to poczytaj zasady pisania w temacie piłka nożna
jakoś mnie to nie dziwi...
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 30.08.2010, 22:09
Pewnie że najlepiej uważać że moderatorzy są głupi złośliwi rządni władzy. Czytałeś regulamin to wiesz junior memeber nie ma prawa pisać postów powołując się tylko na swoje źródła tym bardziej w Polityce transferowej. A dlaczego taki jest bo już nie raz na tym forum widziałem posty od super poinformowanych junior memberów o tym że już jest podpisany albo sprzedany dany zawodnik pół forum jarało się przez ileś godzin a gość z Poznania czy Warszawy czy też z drugiej strony błoń, bądź ktoś chcący koniecznie zaistnieć miał niezły ubaw, że tak nas wypuścił.
Naprawdę nic się nie stanie jak ta sama informacja zostanie jutro potwierdzona parę godzin wytrzymamy a unikniemy dzięki temu niezłego syfu.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 30.08.2010 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 30.08.2010, 22:25
Pewnie że najlepiej uważać że moderatorzy są głupi złośliwi rządni władzy. Czytałeś regulamin to wiesz junior memeber nie ma prawa pisać postów powołując się tylko na swoje źródła tym bardziej w Polityce transferowej. A dlaczego taki jest bo już nie raz na tym forum widziałem posty od super poinformowanych junior memberów o tym że już jest podpisany albo sprzedany dany zawodnik pół forum jarało się przez ileś godzin a gość z Poznania czy Warszawy czy też z drugiej strony błoń, bądź ktoś chcący koniecznie zaistnieć miał niezły ubaw, że tak nas wypuścił.
Naprawdę nic się nie stanie jak ta sama informacja zostanie jutro potwierdzona parę godzin wytrzymamy a unikniemy dzięki temu niezłego syfu.
pisalem to w postach ktorych tu akurat nie przeniosłeś.nie chodzi o samego bana,ale jeżeli okaże się że gość ma rację to wychodzi na to że ten ban był "niesprawiedliwy"tym bardziej że okienko kończy się za dwa dni i tyle można bylo wytzrymać ze zweryfikowaniem informacji.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 30.08.2010, 22:29
Bana otrzymał JOSE 841 ?
Odpowiedz cytując
melin
Member

Od: 02.2003

Stary 30.08.2010, 23:05
KOMINEK -"żądni" od " żądza" . A poza tym że posta napisał "junior member" to napisało o tym wcześniej już kilka piłkarskich portali - więc po co ta cała chryja i szalone banowanie? Teraz znów pojawiły się sensacyjne informacje... Jeszcze pytanie- czy status "senior member" zależy tylko od tego jak często ktoś wali posty na forum- czy od kiedy jest na forum zalogowany - a nie pisze - bo nie chce dyskutować z pokemonami ?
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 30.08.2010, 23:56
Ban poszedł nie za dyskusje o sprzedaży Diaza ale za pisanie informacje w formie sensacji, że autor właśnie na własne oczy w hotelu widział jak Diaz został sprzedany.

Do chwili napisania tego postu autor umieścił na forum 2 (słownie dwa) posty.

Gdyby post został umieszczony w ,,Gdybym był bogaty...czyli transferowe s-f wokół Wisły” nawet przez junior memebera zostałby pewnie usunięty i tyle.
Naprawdę gdyby takie posty przez osoby nie widoczne na co dzień na forum nie były usuwane forum zmieniłoby się w śmietnik.
Nie jesteśmy w stanie sprawdzać kto pragnie zostać jednodniową gwiazdą a kto chce się podzielić właśnie zasłyszaną informacją.
Wprowadziliśmy zasadę że osoby choć trochę obracające się na forum mogą w temacie ,,Gdybym był bogaty...czyli transferowe s-f wokół Wisły” takimi wiadomościami się dzielić. Przekroczenie zasad które nas wszystkich obowiązują powoduje karę i nie ma zmiłuj. Regulamin naprawdę nie gryzie.

Ps. Za błąd w pisowni przepraszam.
Ps.2 Ja się nie podejmuję decydować kto jest pokemonem a kto nie a forum służy do dyskusji
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 30.08.2010 o godz. 23:59.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów