|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Gra z meczu na mecz coraz lepsza, dzisiaj przez 60 min. dominowaliśmy mimo takich dużych osłabień.
Mecz mógł się podobać, w porównaniu do wczorajszych derbów Warszawy to ten mecz był jak Gran Derbi Mimo coraz lepszej gry, pozostanie walka o maksymalnie 2 miejsce. Nawet mimo że wydaje mi się że w tej chwili gramy lepiej od Legii to już nie ma żadnych szans na dogonienie jej. Wracając do meczu to, na +: - Genkov - Jaliens - no i ku nieszczęściu wielu ekspertów z tego forum Kirm który ciągnął gre, zdecydowanie lepiej prezentował się niż ten wychwalany przez Was Iliev. Paljić też całkiem niezła druga połówka. Na minus: - Nunez, za dużo strat dziś - Garguła ni to pomocnik ni napastnik dzisiaj, do tego zmarnowana setka w I połowie - no i Chavez, za to co zrobił przy bramce, żeby Buzała zrobił z kogoś wiatrak? ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|

|
||||||
|
|