The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2026, 13:40
Karherop napisał(a):Wyświetl post
To moje zdanie, nie masz obowiązku sie z nim zgadzać i z wzajemnością.

Jakbys przeczytał dokładnie wcześniejszy post to bys wiedzal ze w cieplych slowach wypowiedziałem sie o występie Carbo.

@Markus do Ciebie to samo, ze tez chce Ci sie pisac takie elaboraty. Nie chce mi sie tego ani czytac ani komentować.
Od ponad pół roku kolportujesz kłamstwa i manipulacje na temat Lelievelda i Carbo, a teraz mydlisz oczy o "ciepłych słowach". To samo było z Baeną i Starzyńskim w zeszłym sezonie, bo sobie ubzdurałeś że można jednego zastąpić drugim. Problem, że nie było głupiego na ławce trenerskiej który by myślał podobnie...

Duda gra beznadziejnie od dawna, ani z niego defensywny pomocnik, ani ofensywny. Niestety jest grono osób którym się wydaje, że robiąc czarny PR lepszym piłkarzom pomogą nowemu Zielińskiemu albo drugiemu Piszczkowi dostać się do pierwszej Reprezentacji, gdzie ich miejsce. Szydzę, oczywiście, ale tylko głupi i ślepy by nie zauważył co (nieudolnie) robisz od lat.

Bronię Carbo, Baeny, Lelievelda, Duarte (wg. Karcza "totalna pilkarska pomyłka, po co nam tacy piłkarze kiedy są mniej zarabiający Sukiennicki i Starzyński" - parafraza ze Studia Reymonta w poprzednim sezonie) z tego samego powodu z jakiego broniłem Zieńczuka i Boguskiego - bo obrywają niesłusznie, stają się centrum nagonki z przyczyn zupełnie niezwiązanych z ich grą. A przede wszystkim - są o wiele lepszymi piłkarzami niż przeciętnemu bałwanowi się wydaje.

Jesteś szkodnikiem, to że uważasz że kierują Tobą szczytne przesłanki niczego nie zmienia.

Paradoksalnie, ew. przyjście lepszych od Carbo i Omicia środkowych pomocników będzie oznaczało koniec kariery Dudy w Wiśle. No chyba że zacznie grać choćby w połowie tak dobrze jak twierdzisz że gra...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.04.2026 o godz. 13:43.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów