FraMat napisał(a):

|
ten międzynarodowy szrot pod wodzą Maaskanta i Moskala grał bardzo dobrą piłkę, natomiast miał po prostu wiele pecha przegywając po przypadkowych bramkach przeciwnika.
|
Elefant napisał(a):

|
Dobrze,że mieliśmy na boisku jedenastu obcokrajowców. Przynajmniej przypomnieli sobie o jakiś resztkach profesjonalizmu. Zaoszczędzono nam machania rękami, bezsensownych rajdów i opieprzania innych po własnym nieprawidłowym zagraniu.
|
Wolałem machanie rękoma, bezsensowne rajdy i opieprzanie innych przez Brożków, Małeckiego, Błaszcza, Baszcza, Głowę, Sobola i walkę o mistrzostwo kraju, zamiast "profesjonalizmu" tej przepłaconej zbieraniny z całego świata dzięki której już nie liczymy się w walce o MP, by nie powiedzieć o puchary.
Elefant napisał(a):

|
Mecz dwóch średniaków ligowych - tabela nie kłamie.
|
Bolesna prawda, ale prawda.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"