|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Dziecko haha mogę i być dzieckiem. zastanawiam się czy w ogóle można z tobą dyskutować, podejmę jednak jeszcze jedną próbę ale najpierw odpowiedz na kilka moich pytań. 1) W którym miejscu napisałem że nikt w Polsce nie ma prawa zamykać stadionów? 2) przeczytałem uzasadnienie wojewody i to bardzo dokładnie, mało tego mam je przed sobą, i w którym momencie nie napisałem prawdy? więc skoro nie czytałeś nie rób z siebie durnia 3) Jestem kibicem który przy R22 a nie przed TV przeżywał kilkaset meczy. a Ty kim jesteś żeby tutaj prawić takie kazania? 4) Mam poglądy czysto komunistyczne, wszystko powinno być centralnie planowane, m.in. swoboda podróżowania. ( oj to się chyba zaplątałem bo taka sytuacja właśnie jest w Polsce) 5) Poglądy z MK? nie czytałem. ale skoro jestes takim ekspertem i po 2 postach możesz ocenić to nie wypada się nie zgodzić. 6) Skoro ty nie chcesz oceniać kto jest prawdziwym kibicem to trudno ja nie mam z tym problemów. 7) A pokaż mi zdanie w którym napisałem że WSZYSCY kibice są niezadowoleni z działań rządu? 8) dlaczego słowo kibice jest w cudzysłowie? 9) Skąd wiesz że nie będzie demonstracji? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
|
|