The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2011, 00:25
For_fun
Według ciebie "kibole" lamią prawo, a czy prawa nie łamią politycy?Wydawało mi się, że swobody obywatelskie w tym kraju są bronione przez konstytucję.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
normalny 1906
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 29.06.2011, 08:03
crapmaster napisał(a):Wyświetl post
KUPUJEMY DZIS GAZETĘ POLSKĄ Z FILMEM "KIBOL"

Film „Kibol” dołączony będzie do „Gazety Polskiej”, która ukaże się 29 czerwca. Partnerem wydania fimu są Kasy Kredytowe SKOK.

http://www.gazetapolska.pl/5754-dlac...kibol%E2%80%9D
Nie kupujemy tego pro pisowskiego szmatławca pis i po jedna banda,ziobro=miller,tusk=kaczyński.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 29.06.2011, 09:04
Film może być ciekawy ale niestety jest to kolejna próba wplatania srodowiska kibicowskiego w polityke a raczej wykorzystania ich.

Gazeta Polska = PIS i to wiedza wszyscy a oni nie przepuszczą żadnej okazji żeby dowalic PO. A że tym razem maja pod ręka kibiców to i film zrobili.

Za rzadów PIS wcale nie było lepiej a jak wróca ro też wtedy zapomna juz o kibicach. Dla nich (wszystkich) to tylko kolejny instrument to walki politycznej.

Moze kiedys powstanie partia kibiców?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 29.06.2011, 09:32
frg napisał(a):Wyświetl post
Film może być ciekawy ale niestety jest to kolejna próba wplatania srodowiska kibicowskiego w polityke a raczej wykorzystania ich.

Gazeta Polska = PIS i to wiedza wszyscy a oni nie przepuszczą żadnej okazji żeby dowalic PO. A że tym razem maja pod ręka kibiców to i film zrobili.

Za rzadów PIS wcale nie było lepiej a jak wróca ro też wtedy zapomna juz o kibicach. Dla nich (wszystkich) to tylko kolejny instrument to walki politycznej.

Moze kiedys powstanie partia kibiców?
Nie żartuj. To Gazeta Polska kazała zamykać stadiony i wlepiać mandaty za wyrażanie opinii ? TVN I GW = POkomuchy nigdy takiego filmu nie pokażą tylko u Majewskiego zapłacą jakejś szmacie żeby jako Kaczyński udawała wariata. To twoim zdaniem normalne zachowanie? Autor filmu Ci wyjaśnił jaki miał cel, pokazać prawdę o tym co się dzieje, bo ma pewność ze w TVP i innych mediach prawdy nie zobaczysz.

Mozesz oczywiście jak reszta POmylonego elektoratu nie dopuszczać do siebie prawdy "bo to PiSowska gazeta" ale to świadczy tylko o tobie. I nie porównuj rządów PiS do tego co się teraz dzieje bo się ośmieszasz. Za PiSu można było robić oprawy, jeździć na wyjazdy a kluby nie dostawały kar, za wywieszane przez kibiców patriotyczne transparenty. Za PiS dostaliśmy Euro do organizacji. Gdyby władzę miał porządny polityk a nie cudak byłaby to okazja do darmowej promocji w całej Europie, a tak to zamiast promocji będzie wstyd, dzięki inteligentnym i młodym wyborcom PO.

ps. Życie to polityka, polites to z gr. obywatel i nie da się niczego upolitycznić. Wszystko, każde ludzkie zachowanie można traktować jako polityczne, bo na podstawie tego zachowania wyborca może dokonać oceny i w konsekwencji albo oddać głos albo nie. Dlatego metoda deprecjonowania każdej próby przyzwoitego zachowania jako politycznego trafia tylko do jednostek nie mających o rzeczywistości bladego pojęcia. Wyrabiających sobie opinię nie na podstawie własnych obserwacji faktów, a na podstawie propagandowego opisu tych faktów. Dla takiego nawet premier w Anglii jest PiSowski bo nie nazywa Kaczyńskiego kartoflem.

normalny 1906 napisał(a):Wyświetl post
Nie kupujemy tego pro pisowskiego szmatławca pis i po jedna banda,ziobro=miller,tusk=kaczyński.
Całe szczęście jestem nienormalny. Jedna banda to PO SLD PSL już w 92' zawiązali koalicję
Ostatnio edytowane przez Drozd : 29.06.2011 o godz. 10:02.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 29.06.2011, 09:41
A czy Tobie nie wydaje sie dziwne to zainteresowanie kibicami ze strony PISu? Co, tak nagle sobie o nas przypomnieli? Teraz tacy dobrzy są?
Nie czujesz, że to tylko kolejna sprawa, żeby jedni dowalili drugim? Ja mam wyrobiony pogląd na GP po tym co i jak pisali o Smoleńsku (bomba prózniowa itp.). Dla mnie Gazeta Polska = Gazeta Wyborcza tylko z "innej strony barykady". ciężko liczyc na rzetelne pokazanie sprawy a tym bardziej na czyste intencje autorów.

co do filmu to może byc ciekawy i chociażby z tego powodu go zobacze.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 29.06.2011, 10:16
Tylko zapomnieliście o tym, że gdy PIS był przy władzy NIE WALCZYŁ Z KIBICAMI, a co dzisiaj mamy za rządów PO to każdy widzi, a że do niektórych nie dociera, że jest teraz gorzej niż było to im po prostu współczuję, głosujcie dalej na PO to będzie się żyło lepiej, kibicom też
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 29.06.2011, 10:20
A kto w ogóle powiedział, że PIS wyciąga rękę w stronę kibiców.Czy wy ....a wszystko musicie upolityczniać?Dajcie sobie spokoj i z tego typu tekstami zapraszam do tematu politycznego- tam możecie się wykazać i dusić we własnym sosie.

Ktokolwiek, cokolwiek chcę pomóc, to listy złe, bo pewnie z PISU....
Z taką mentalnością to daleko zajedziemy.....

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 29.06.2011, 10:32
A czy Tobie nie wydaje sie dziwne to zainteresowanie kibicami ze strony PISu? Co, tak nagle sobie o nas przypomnieli? Teraz tacy dobrzy są?
Nie czujesz, że to tylko kolejna sprawa, żeby jedni dowalili drugim? Ja mam wyrobiony pogląd na GP po tym co i jak pisali o Smoleńsku (bomba prózniowa itp.). Dla mnie Gazeta Polska = Gazeta Wyborcza tylko z "innej strony barykady". ciężko liczyc na rzetelne pokazanie sprawy a tym bardziej na czyste intencje autorów.

A co pewnego wiesz o Smoleńsku że bomba próżniowa jest nieprawdopodobna? Dlaczego samolot jest rozerwany na 1000 kawałków skoro nie było wybuchu. Ale to nie miejsce. GP jest oczywiście po drugiej strone barykady, pytanie po której stronie barykady ludziom będzie lepiej, z punktu widzenia kibiców, babć z pod pałacu, katolików wybór jest oczywisty.

Tak Ci brakowało zainteresowania ze strony PiSu? Ja tam wolę żeby się władza kibicami nie interesowała bo to wróży represje. A teraz GP traktuje kibiców jak normalnych ludzi i chce odkłamać GWnianą propagandę. Zwymyślaj ich za to. Bo chęć pokazania prawdy nie może być przecież jedyną intencją.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 29.06.2011, 10:34
"Film "Kibol" powinni zobaczyć kibice , ale może jeszcze bardziej ich rodziny i koledzy z pracy, nierozumiejący ich pasji i powielający sterotypy upowszechniane przez media i rządową propagandę".

Ja już kupiłem Gazetę Polską, koszt gazety z filmem 6,90 zł, myślę, że warto wydać te kilka zł i zobaczyć to czego inne media nie pokazują !

Chyba jest to pierwszy taki film dokumentalny o kibicach, także polecam innym Wiślakom !
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 29.06.2011, 10:41
Panowie do politycznego się przenieście jak chcecie rozmawiać o pisie sld po

temat to kibicowanie na polskich stadionach
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
wyspaNH
Junior Member

Od: 03.2011

Stary 29.06.2011, 12:57
niech ktos wrzuci film
Odpowiedz cytując
Mateuusz
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.06.2011, 12:58
wyspaNH napisał(a):Wyświetl post
niech ktos wrzuci film
zapie.dalaj do skelpu i kup 6,90 to chyba nie tak duzo prawda?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 29.06.2011, 13:47

Dobra racja, tylko o co Ci chodzi? Gw/tvn=Tusk Trwam/GP=Kaczyński... masz racje tylko o co my walczymy? o prawdę i normalność? czy znowu o to kto jest Polakiem, kto faszystą, kto zacofany, kto gejem pedałem itd? Oni będą sie rżnęli naszym kosztem tak czy siak... my musimy mądrze postępować i znaleźć tam swoje miejsce w tej walce i jak najwięcej na niej ugrać, a nie zgrywać bohaterów i twierdzić, że my się nie bedziemy mieszać. Jesli tak bedziemy myśleć to nas stłamszą jedni i drudzy! Idziemy wspólnie jedną drogą z tymi którzy są nam przychylni. Na razie jest to PIS, GP, Zarzeczny, "mohery" canal+ itd. i trzeba to wykorzystać do własnych celów. Nie bądź też naiwny, nie ma życia społecznego bez polityki. Jak ona puka do drzwi, to ma jakiś interes, a ty nie mozesz jej olać, musisz sam zrobić tak, żeby więcej jej się to nie opłacało pukać do twoich drzwi. Najlepiej w postaci "zbrojnej" akcji, antyrządowej. Niech poczują jaką siłę mają "kibole", bo moherów już się boją. To my wykorzystajmy Pisy itd do tego, żeby ugrać na tym jak najwiecej się da a nie pozwólmy, żeby oni nas wykorzystali, bo biernością jaką okażemy bedziemy sie tylko w....iać, jak naszym kosztem będą sobie robić agitacje polityczne.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez palikot : 29.06.2011 o godz. 13:51.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.06.2011, 14:02
Sympatycy Lechii Gdańsk przyjadą w czwartek do Warszawy by wyrazić swój sprzeciw przeciwko polityce rządu względem kibiców piłkarskich i zakazowi przyjmowania fanów gości na stadionach - poinformowało radio TOK FM.

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,t...c926&_ticrsn=3
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.06.2011, 14:39
Widze ze moj post zostal skasowany, bo nie mysle jak wiekszosc tutaj. Ja powtórze jedno: nie kupujcie tego filmu. Kupując Gazete Polską wspomagacie prase pro-Pisowską. Narzekacie na Wybiórczą... a ona jest taka sama jak G. Polska! Tylko inna strona sejmu!
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.06.2011, 14:49
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Widze ze moj post zostal skasowany, bo nie mysle jak wiekszosc tutaj. Ja powtórze jedno: nie kupujcie tego filmu. Kupując Gazete Polską wspomagacie prase pro-Pisowską. Narzekacie na Wybiórczą... a ona jest taka sama jak G. Polska! Tylko inna strona sejmu!
Z jednej strony trudno się nie zgodzić. PiSowski rząd też swego czasu prowadził działania nieprzychylne kibicom (choć nie na tą skalę oczywiście). Z drugiej strony, w obecnej sytuacji, to środowisko wyrasta na naszego, jeśli nie strategicznego, to przynajmniej taktycznego sprzymierzeńca w walce z rządem. GP sprzyja naszym działaniom (wiadomo, że z pobudek bardziej politycznych, ale co z tego?), podejmuje działania, by odkłamać wizerunek kibiców. Ja kupiłem dzisiejszą GP, po raz pierwszy od wielu lat, jedynie ze względu na film. Póki co nie oglądałem, jak obejrzę, to podzielę się opinią.

Jeszcze raz, co nas obchodzą ich intencje?
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 29.06.2011 o godz. 14:53.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 29.06.2011, 15:07
Dziecko, przeczytaj sobie najpierw kim był ojciec Adama Michnika i jakie poglądy mu wpoił, a potem porównuj Gazetę Polską do Gazety Wyborczej i nie pisz więcej takich głupot !

W skrócie:
Ozjasz Szechter - działacz komunistyczny i antypolski, pochodzenia żydowskiego. Jego synem ze związku z Heleną Michnik jest Adam Michnik. W dwudziestoleciu międzywojennym aktywnie działał w ruchu komunistycznym. We Lwowie był członkiem młodzieżowej bojówki komunistycznej. Później jednym z funkcyjnych działaczy nielegalnej Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy.
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.06.2011 o godz. 15:14.
Odpowiedz cytując
Kamell
Banita

Od: 12.2007

Stary 29.06.2011, 15:13
Nie chcesz to nie kupuj, ja osobiście zdecydowanie polecam fajnie coś poczytać obiektywnego na nasz temat! Ta gazeta jest przede wszystkim po naszej stronie i .......enie o szopenie ze propis chuja mnie obchodzi, najważniejsze że jako nieliczni próbują przedstawić obiektywnie nasz ruch kibicowski, i nalezy im sie za to szacunek. Bo dzięki tej gazecie wiele ludzi którzy byli do tej pory neutralnie bądz negatywnie nastawieni mogą zmienić opinie na nasz temat.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 29.06.2011, 15:35
następny maniak polityczny... weź człowieku się ogarnij. My walczymy o dobre imię środowiska kibiców i gówno nas obchodzi z ktorej strony sejmu jest gazeta.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 29.06.2011, 15:42
@palikot, @hubert.fan, @Kamell: Nie jestem żadnym maniakiem politycznym, wręcz przeciwnie. Nigdy nie kupie Gazety Wyborczej, ani Gazety Polskiej. Dlaczego? Bo są partyjne. W Wybiórczej będą lizać rowa rudemu i jego świcie, natomiast w Gazecie Polskiej będą pisać poezje ku czci Jarosława i jego kota. Wiem kim jest "Adam Michnik" vel Szechter, kolejny powód dla którego nie kupuje tegoż pisma. Martwi mnie natomiast to, że niektórzy kibice nagle zaczęli wielbić Gazete Polską i jej teksty o kibicach. To jest ta sama gazeta, która pisała niesamowite historie nt. katastrofy smoleńskiej. Gazeta typu Nasz Dziennik, Nie.... Wydawcy zauwazyli ze w Polsce jest nowy temat: "kibole". Więc co zrobić by podnieść sprzedaż? Napiszmy o kibicach z całkiem innej strony (oczywiście prawdziwej), trzymajmy ich stronę, nagrywajmy wywiady ze "Staruchem" jako nowym guru kibiców polskich itd. Nie wiem czy zauwazyliscie ze ta gazeta jest mocno anty-Tusk. Jakby tusk walczył np z górnikami i pielęgniarkami, to by na kolejny dzień pojawił się artykuł na ich temat, który by gloryfikował daną grupę społeczną, nagrali by film, puścili do gazety za 6,90zl, nagrywaliby wywiady z przedstawicielami Pisu i lekarzy/górników/kogokolwiek... Ludzie, OTRZĄŚNIJCIE SIĘ!

edit: a film z ciekawości obejrze, zawsze to jakis punkt widzenia... napewno nie kupię tego w kiosku, nie bede nabijał kasy Jarkowi i jego pisemku..
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 29.06.2011 o godz. 15:46.
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.06.2011, 15:49
Kupiłem dzisiaj "Gazete Polską", w sumie pierwszą gazete jaką kupiłem chyba od 3 lat.

"Walka z patriotyzmem w środowisku kibicowskim prowadzona jest od lat przez działaczy PZPN i wywodzących sie z PRL-u właścicieli klubów sportowych. Duża część z nich to sympatycy i działacze SLD. Koronnym na to przykładem jest prezes PZPN Grzegorz Lat, były senator z ramienia tej partii. Dzięki nim na stadionach od lat zabraniano kibicom wywieszania m.in. rocznicowych sektorówek dotyczących naści Związku Sowieckiego na Polske, Powstania Warszawskiego czy pamieci o Żołnierzach Wyklętych".

Ciekawy artykuł ogólnie o SLD, "stadionowym faszyzmie", "stadionowych terrorystach" i PO.

A film świętny, gorąco polecam. Pokazuje jak się można zarazić fanatyzmem i jak to wygląda od drugiej strony.
Odpowiedz cytując
boczek
Banita

Od: 06.2011

Stary 29.06.2011, 15:55
stary ! nigdy nie miałem w ręku tak politycznej gazety !!!

Kiedyś myślałem, że Rzeczpospolita jest Pisowska, i kupując dzisiaj Gazetę Polską, myślałem, że w podobnym tonie będą artykuły. Głównie na PO, 2-3 złe zdania na temat kogoś z PISu czy o samym Jarku.

A tu co !!

Karykatura Tuska w kaftanie bezpieczeństwa i napis " Wszyscy jesteśmy POrąbani ".

Ale zdjęcie Putina i Tuska w lesie i " POJEDNANIE KATA I OFIARY ".

Ludzie, ja wiem że to jest temat o kibicowaniu na stadionach, a nie temat polityczny, ale lepiej poczekać aż ktoś wrzuci ten filmik na YT albo jakieś serwa i sobie ściągnąć.

Do Rudego z Kaszub większość z nas straciła szacunek i za 4 miesiące albo nie zagłosujemy na PO, albo w ogóle olejmy wybory, ale nie kupujcie na przyszłość GP. Toż to gów*o a nie dziennik.

Tam nawet nie ma zakładki Kraków, ani nic o sporcie...
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 29.06.2011, 15:58
Boczek, dokładnie! Ja w ogole nie wiem, jak niektórzy z kibiców mogą sponsorować (czyli kupować) taką prase! Toż to gorsze od propagandowej prasy w III Rzeszy! Ciekawe czy red. naczelnym jest Goebbels ;P
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 29.06.2011, 15:59
Ja się cieszę , że przynajmniej ktoś w końcu pisze o nas w pozytywnym świetle i stara się przedstawić jak najwięcej dobrych stron, bo jak na razie to cała reszta próbuje nas oczerniać na każdym kroku.
Gazeta Polska jak wszyscy wokół mógłby olać sprawę i siedzieć cicho, nie tykać drażliwych tematów, ale jednak robi inaczej i za to należy się jej szacunek.
Ta gazeta od kiedy zaczęła wychodzić zawsze stoi po tej samej stronie co my- narodowej !
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 29.06.2011, 16:01
Nawet uważam, że Gazeta Polska jest gorsza po stokroć od Wybiórczej. Tam liżą rowa rudemu ale przynajmniej mozna cos poczytać ze swiata, sportu, filmu, cokolwiek. Nawet omijajac polityke mamy z 30% gazety do poczytania. A tu? Propaganda! III Rzesza! Gazeta zaczęła sie dobrze sprzedawać po katastrofie smoleńskiej. Zaczeli wymyslac rozne przyczyny, co trafiło na podatny grunt! Ile ze starszych osob ekscytuje sie, gdy usłyszy że ktoś kogoś mógł podkablować, dać mu bombe wodorową czy chvj wie jaką...

Najlepiej nie kupować gazet, tyle. Kto jest na tyle głupi i daje się omotać wokół palca G. Polskiej, prosze, kupujcie. Sponsorujcie Jarka z kotem i jego ekipe.
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 29.06.2011 o godz. 16:04.
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 29.06.2011, 16:07
Trzeba być nie lada naiwniakiem żeby wierzyć w to, że okołokrzyżowe media pokroju "Gazety Polskiej" bronią kibiców tylko ze względu na pragnienie szerzenia prawdy. "Kibole" są dla nich częścią całej antyrządowej układanki na łamach tego ścierwopisma, a miejsce w szpaltach zajmują tuż obok ruskich bomb z helu na pokładzie Tupolewa, wygrażania rudemu, źle pojętego patRYJotyzmu - patriotyzmu postsmoleńskiego, opartego na niezdrowych emocjach i zachwianiu zdrowego rozsądku. I to już nawet nie tyczy się politykierowania i przepraszam, jeśli kogoś uraziło wtrynianie polityki do tego tematu, bo sam tego raczej unikam i nie lubię.

Telewizji nie oglądam, gazet nie czytuję, czuję się zdrowy na umyśle - zdrowy rozsądek wystarczy żeby znać prawdę o kibicach. "GW" ma swoich czytelników-lemingów którzy łykną wszystko co Szechterowy periodyk im napisze, ale nie oszukujmy się - jeśli ktoś po "prawej" stronie ma równoważyć swoimi absurdami lewoskrętny szmatławiec to jest to GP i cała "niezależna" koteria, którzy na pewno skorzystają na wojnie rudego z kibicami, umieszczając ich po antydonaldowej stronie barykady obok Macierewicza i innych schizofreników.

Nie zmienia to jednak faktu że to DOBRZE, że istnieje JAKIEKOLWIEK medium mające JAKĄKOLWIEK opiniotwórczą wartość w medialnym światku piszące prawdę o kibicach. No ale ileż można nabijać kabzy. Płyty CD? Niedługo "GP" stanie się istną schizofreniczną, pisiorską "Przyjaciółką" - na okładce płyta CD o "kibolach", w środku stek rusofobicznych bzdur a na końcu Gotuj z Jarosławem - ruda kaczka po gdańsku.
Ostatnio edytowane przez Watts : 29.06.2011 o godz. 16:16.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 29.06.2011, 16:08
Najlepiej nie kupować gazet, tyle. Kto jest na tyle głupi i daje się omotać wokół palca G. Polskiej, prosze, kupujcie. Sponsorujcie Jarka z kotem i jego ekipe.
Tak najlepiej nie kupować gazet tylko oglądać TV- tam na pewno prędzej usłyszysz prawdę, od lat karmią ludzi dziadostwem i ich ogłupiają, Ty jesteś najlepszym tego przykładem StelmiOriginal.
Odpowiedz cytując
skibcio13
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 29.06.2011, 16:10
Skoro GP jest po Naszej stronie i pisze teksty patriotyczne to właśnie że będę sponsorował Jarka i jego kota ;P

Ave Wisła!!!
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 29.06.2011, 16:14
@hubert.fan: a nie czujesz się oje.bany przez Gazete Polską? Tylko totalny debil mysli, ze Gazeta Polska stawia się za kibicami, bo widzi w nich przyszlosc narodu bla, bla, bla... Kazda telewizja informacyjna, każda gazeta, każdy portal internetowy przekazuje informacje w wybrany dla siebie sposob. Czy ktoś komus zabroi przeczytać artykuly o czymś na 2 portalach i samemu wysnuć wnioski? Teraz GP jest za kibicami, za 2mce to sie skonczy i znajdą nowy target. Będzie czuli się oje.bani.

A jakby w Mein Kampf był poświęcony rozdział Wisle Kraków, i pisali w samych superlatywach itd, to co? Czytamy? No przecież dobrze piszą o nas... .... ze ksiazka manifest zbrodniarza, ale dobrze o Wisle piszą, nie?
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.06.2011, 16:16
Też się trochę rozczarowałem samą lekturą gazety, no ale przynajmniej nie próbują malować się na obiektywnych, jednocześnie manipulując jak popadnie, tak jak GWno. Człowiek wie co czyta. Widzę, że kolejne osoby zarzucają natomiast GP polityczne traktowanie naszej sprawy. Pytam się po raz kolejny - co nas to obchodzi? Wspierają nas, to nic tylko się cieszyć. GP razem z innymi mediami z tego środowiska docierają do setek tysięcy ludzi, którzy poznają prawdę o kibolach. Film bardzo dobry, polecam wszystkim. Pożyczać znajomym, niech zobaczą też.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów