|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
For_fun
Według ciebie "kibole" lamią prawo, a czy prawa nie łamią politycy?Wydawało mi się, że swobody obywatelskie w tym kraju są bronione przez konstytucję. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Film może być ciekawy ale niestety jest to kolejna próba wplatania srodowiska kibicowskiego w polityke a raczej wykorzystania ich.
Gazeta Polska = PIS i to wiedza wszyscy a oni nie przepuszczą żadnej okazji żeby dowalic PO. A że tym razem maja pod ręka kibiców to i film zrobili. Za rzadów PIS wcale nie było lepiej a jak wróca ro też wtedy zapomna juz o kibicach. Dla nich (wszystkich) to tylko kolejny instrument to walki politycznej. Moze kiedys powstanie partia kibiców? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mozesz oczywiście jak reszta POmylonego elektoratu nie dopuszczać do siebie prawdy "bo to PiSowska gazeta" ale to świadczy tylko o tobie. I nie porównuj rządów PiS do tego co się teraz dzieje bo się ośmieszasz. Za PiSu można było robić oprawy, jeździć na wyjazdy a kluby nie dostawały kar, za wywieszane przez kibiców patriotyczne transparenty. Za PiS dostaliśmy Euro do organizacji. Gdyby władzę miał porządny polityk a nie cudak byłaby to okazja do darmowej promocji w całej Europie, a tak to zamiast promocji będzie wstyd, dzięki inteligentnym i młodym wyborcom PO. ps. Życie to polityka, polites to z gr. obywatel i nie da się niczego upolitycznić. Wszystko, każde ludzkie zachowanie można traktować jako polityczne, bo na podstawie tego zachowania wyborca może dokonać oceny i w konsekwencji albo oddać głos albo nie. Dlatego metoda deprecjonowania każdej próby przyzwoitego zachowania jako politycznego trafia tylko do jednostek nie mających o rzeczywistości bladego pojęcia. Wyrabiających sobie opinię nie na podstawie własnych obserwacji faktów, a na podstawie propagandowego opisu tych faktów. Dla takiego nawet premier w Anglii jest PiSowski bo nie nazywa Kaczyńskiego kartoflem.
Całe szczęście jestem nienormalny. Jedna banda to PO SLD PSL już w 92' zawiązali koalicję ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 29.06.2011 o godz. 10:02.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A czy Tobie nie wydaje sie dziwne to zainteresowanie kibicami ze strony PISu? Co, tak nagle sobie o nas przypomnieli? Teraz tacy dobrzy są?
Nie czujesz, że to tylko kolejna sprawa, żeby jedni dowalili drugim? Ja mam wyrobiony pogląd na GP po tym co i jak pisali o Smoleńsku (bomba prózniowa itp.). Dla mnie Gazeta Polska = Gazeta Wyborcza tylko z "innej strony barykady". ciężko liczyc na rzetelne pokazanie sprawy a tym bardziej na czyste intencje autorów. co do filmu to może byc ciekawy i chociażby z tego powodu go zobacze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Tylko zapomnieliście o tym, że gdy PIS był przy władzy NIE WALCZYŁ Z KIBICAMI, a co dzisiaj mamy za rządów PO to każdy widzi, a że do niektórych nie dociera, że jest teraz gorzej niż było to im po prostu współczuję, głosujcie dalej na PO to będzie się żyło lepiej, kibicom też
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A kto w ogóle powiedział, że PIS wyciąga rękę w stronę kibiców.Czy wy ....a wszystko musicie upolityczniać?Dajcie sobie spokoj i z tego typu tekstami zapraszam do tematu politycznego- tam możecie się wykazać i dusić we własnym sosie.
Ktokolwiek, cokolwiek chcę pomóc, to listy złe, bo pewnie z PISU.... Z taką mentalnością to daleko zajedziemy..... ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Tak Ci brakowało zainteresowania ze strony PiSu? Ja tam wolę żeby się władza kibicami nie interesowała bo to wróży represje. A teraz GP traktuje kibiców jak normalnych ludzi i chce odkłamać GWnianą propagandę. Zwymyślaj ich za to. Bo chęć pokazania prawdy nie może być przecież jedyną intencją. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Film "Kibol" powinni zobaczyć kibice , ale może jeszcze bardziej ich rodziny i koledzy z pracy, nierozumiejący ich pasji i powielający sterotypy upowszechniane przez media i rządową propagandę".
Ja już kupiłem Gazetę Polską, koszt gazety z filmem 6,90 zł, myślę, że warto wydać te kilka zł i zobaczyć to czego inne media nie pokazują ! Chyba jest to pierwszy taki film dokumentalny o kibicach, także polecam innym Wiślakom ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Panowie do politycznego się przenieście jak chcecie rozmawiać o pisie sld po
temat to kibicowanie na polskich stadionach ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
niech ktos wrzuci film
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez palikot : 29.06.2011 o godz. 13:51.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Sympatycy Lechii Gdańsk przyjadą w czwartek do Warszawy by wyrazić swój sprzeciw przeciwko polityce rządu względem kibiców piłkarskich i zakazowi przyjmowania fanów gości na stadionach - poinformowało radio TOK FM.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,t...c926&_ticrsn=3 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Widze ze moj post zostal skasowany, bo nie mysle jak wiekszosc tutaj. Ja powtórze jedno: nie kupujcie tego filmu. Kupując Gazete Polską wspomagacie prase pro-Pisowską. Narzekacie na Wybiórczą... a ona jest taka sama jak G. Polska! Tylko inna strona sejmu!
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 29.06.2011 o godz. 14:53.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
W skrócie: Ozjasz Szechter - działacz komunistyczny i antypolski, pochodzenia żydowskiego. Jego synem ze związku z Heleną Michnik jest Adam Michnik. W dwudziestoleciu międzywojennym aktywnie działał w ruchu komunistycznym. We Lwowie był członkiem młodzieżowej bojówki komunistycznej. Później jednym z funkcyjnych działaczy nielegalnej Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy.
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.06.2011 o godz. 15:14.
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie chcesz to nie kupuj, ja osobiście zdecydowanie polecam fajnie coś poczytać obiektywnego na nasz temat! Ta gazeta jest przede wszystkim po naszej stronie i .......enie o szopenie ze propis chuja mnie obchodzi, najważniejsze że jako nieliczni próbują przedstawić obiektywnie nasz ruch kibicowski, i nalezy im sie za to szacunek. Bo dzięki tej gazecie wiele ludzi którzy byli do tej pory neutralnie bądz negatywnie nastawieni mogą zmienić opinie na nasz temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
następny maniak polityczny... weź człowieku się ogarnij. My walczymy o dobre imię środowiska kibiców i gówno nas obchodzi z ktorej strony sejmu jest gazeta.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@palikot, @hubert.fan, @Kamell: Nie jestem żadnym maniakiem politycznym, wręcz przeciwnie. Nigdy nie kupie Gazety Wyborczej, ani Gazety Polskiej. Dlaczego? Bo są partyjne. W Wybiórczej będą lizać rowa rudemu i jego świcie, natomiast w Gazecie Polskiej będą pisać poezje ku czci Jarosława i jego kota. Wiem kim jest "Adam Michnik" vel Szechter, kolejny powód dla którego nie kupuje tegoż pisma. Martwi mnie natomiast to, że niektórzy kibice nagle zaczęli wielbić Gazete Polską i jej teksty o kibicach. To jest ta sama gazeta, która pisała niesamowite historie nt. katastrofy smoleńskiej. Gazeta typu Nasz Dziennik, Nie.... Wydawcy zauwazyli ze w Polsce jest nowy temat: "kibole". Więc co zrobić by podnieść sprzedaż? Napiszmy o kibicach z całkiem innej strony (oczywiście prawdziwej), trzymajmy ich stronę, nagrywajmy wywiady ze "Staruchem" jako nowym guru kibiców polskich itd. Nie wiem czy zauwazyliscie ze ta gazeta jest mocno anty-Tusk. Jakby tusk walczył np z górnikami i pielęgniarkami, to by na kolejny dzień pojawił się artykuł na ich temat, który by gloryfikował daną grupę społeczną, nagrali by film, puścili do gazety za 6,90zl, nagrywaliby wywiady z przedstawicielami Pisu i lekarzy/górników/kogokolwiek... Ludzie, OTRZĄŚNIJCIE SIĘ!
edit: a film z ciekawości obejrze, zawsze to jakis punkt widzenia... napewno nie kupię tego w kiosku, nie bede nabijał kasy Jarkowi i jego pisemku..
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 29.06.2011 o godz. 15:46.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kupiłem dzisiaj "Gazete Polską", w sumie pierwszą gazete jaką kupiłem chyba od 3 lat.
"Walka z patriotyzmem w środowisku kibicowskim prowadzona jest od lat przez działaczy PZPN i wywodzących sie z PRL-u właścicieli klubów sportowych. Duża część z nich to sympatycy i działacze SLD. Koronnym na to przykładem jest prezes PZPN Grzegorz Lat, były senator z ramienia tej partii. Dzięki nim na stadionach od lat zabraniano kibicom wywieszania m.in. rocznicowych sektorówek dotyczących naści Związku Sowieckiego na Polske, Powstania Warszawskiego czy pamieci o Żołnierzach Wyklętych". Ciekawy artykuł ogólnie o SLD, "stadionowym faszyzmie", "stadionowych terrorystach" i PO. A film świętny, gorąco polecam. Pokazuje jak się można zarazić fanatyzmem i jak to wygląda od drugiej strony. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
Kiedyś myślałem, że Rzeczpospolita jest Pisowska, i kupując dzisiaj Gazetę Polską, myślałem, że w podobnym tonie będą artykuły. Głównie na PO, 2-3 złe zdania na temat kogoś z PISu czy o samym Jarku. A tu co Karykatura Tuska w kaftanie bezpieczeństwa i napis " Wszyscy jesteśmy POrąbani ". Ale zdjęcie Putina i Tuska w lesie i " POJEDNANIE KATA I OFIARY ". Ludzie, ja wiem że to jest temat o kibicowaniu na stadionach, a nie temat polityczny, ale lepiej poczekać aż ktoś wrzuci ten filmik na YT albo jakieś serwa i sobie ściągnąć. Do Rudego z Kaszub większość z nas straciła szacunek i za 4 miesiące albo nie zagłosujemy na PO, albo w ogóle olejmy wybory, ale nie kupujcie na przyszłość GP. Toż to gów*o a nie dziennik. Tam nawet nie ma zakładki Kraków, ani nic o sporcie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boczek, dokładnie! Ja w ogole nie wiem, jak niektórzy z kibiców mogą sponsorować (czyli kupować) taką prase! Toż to gorsze od propagandowej prasy w III Rzeszy! Ciekawe czy red. naczelnym jest Goebbels ;P
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się cieszę , że przynajmniej ktoś w końcu pisze o nas w pozytywnym świetle i stara się przedstawić jak najwięcej dobrych stron, bo jak na razie to cała reszta próbuje nas oczerniać na każdym kroku.
Gazeta Polska jak wszyscy wokół mógłby olać sprawę i siedzieć cicho, nie tykać drażliwych tematów, ale jednak robi inaczej i za to należy się jej szacunek. Ta gazeta od kiedy zaczęła wychodzić zawsze stoi po tej samej stronie co my- narodowej ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet uważam, że Gazeta Polska jest gorsza po stokroć od Wybiórczej. Tam liżą rowa rudemu ale przynajmniej mozna cos poczytać ze swiata, sportu, filmu, cokolwiek. Nawet omijajac polityke mamy z 30% gazety do poczytania. A tu? Propaganda! III Rzesza! Gazeta zaczęła sie dobrze sprzedawać po katastrofie smoleńskiej. Zaczeli wymyslac rozne przyczyny, co trafiło na podatny grunt! Ile ze starszych osob ekscytuje sie, gdy usłyszy że ktoś kogoś mógł podkablować, dać mu bombe wodorową czy chvj wie jaką...
Najlepiej nie kupować gazet, tyle. Kto jest na tyle głupi i daje się omotać wokół palca G. Polskiej, prosze, kupujcie. Sponsorujcie Jarka z kotem i jego ekipe.
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 29.06.2011 o godz. 16:04.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Trzeba być nie lada naiwniakiem żeby wierzyć w to, że okołokrzyżowe media pokroju "Gazety Polskiej" bronią kibiców tylko ze względu na pragnienie szerzenia prawdy. "Kibole" są dla nich częścią całej antyrządowej układanki na łamach tego ścierwopisma, a miejsce w szpaltach zajmują tuż obok ruskich bomb z helu na pokładzie Tupolewa, wygrażania rudemu, źle pojętego patRYJotyzmu - patriotyzmu postsmoleńskiego, opartego na niezdrowych emocjach i zachwianiu zdrowego rozsądku. I to już nawet nie tyczy się politykierowania i przepraszam, jeśli kogoś uraziło wtrynianie polityki do tego tematu, bo sam tego raczej unikam i nie lubię.
Telewizji nie oglądam, gazet nie czytuję, czuję się zdrowy na umyśle - zdrowy rozsądek wystarczy żeby znać prawdę o kibicach. "GW" ma swoich czytelników-lemingów którzy łykną wszystko co Szechterowy periodyk im napisze, ale nie oszukujmy się - jeśli ktoś po "prawej" stronie ma równoważyć swoimi absurdami lewoskrętny szmatławiec to jest to GP i cała "niezależna" koteria, którzy na pewno skorzystają na wojnie rudego z kibicami, umieszczając ich po antydonaldowej stronie barykady obok Macierewicza i innych schizofreników. Nie zmienia to jednak faktu że to DOBRZE, że istnieje JAKIEKOLWIEK medium mające JAKĄKOLWIEK opiniotwórczą wartość w medialnym światku piszące prawdę o kibicach. No ale ileż można nabijać kabzy. Płyty CD? Niedługo "GP" stanie się istną schizofreniczną, pisiorską "Przyjaciółką" - na okładce płyta CD o "kibolach", w środku stek rusofobicznych bzdur a na końcu Gotuj z Jarosławem - ruda kaczka po gdańsku.
Ostatnio edytowane przez Watts : 29.06.2011 o godz. 16:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Skoro GP jest po Naszej stronie i pisze teksty patriotyczne to właśnie że będę sponsorował Jarka i jego kota ;P
Ave Wisła!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@hubert.fan: a nie czujesz się oje.bany przez Gazete Polską? Tylko totalny debil mysli, ze Gazeta Polska stawia się za kibicami, bo widzi w nich przyszlosc narodu bla, bla, bla... Kazda telewizja informacyjna, każda gazeta, każdy portal internetowy przekazuje informacje w wybrany dla siebie sposob. Czy ktoś komus zabroi przeczytać artykuly o czymś na 2 portalach i samemu wysnuć wnioski? Teraz GP jest za kibicami, za 2mce to sie skonczy i znajdą nowy target. Będzie czuli się oje.bani.
A jakby w Mein Kampf był poświęcony rozdział Wisle Kraków, i pisali w samych superlatywach itd, to co? Czytamy? No przecież dobrze piszą o nas... .... ze ksiazka manifest zbrodniarza, ale dobrze o Wisle piszą, nie? ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Też się trochę rozczarowałem samą lekturą gazety, no ale przynajmniej nie próbują malować się na obiektywnych, jednocześnie manipulując jak popadnie, tak jak GWno. Człowiek wie co czyta. Widzę, że kolejne osoby zarzucają natomiast GP polityczne traktowanie naszej sprawy. Pytam się po raz kolejny - co nas to obchodzi? Wspierają nas, to nic tylko się cieszyć. GP razem z innymi mediami z tego środowiska docierają do setek tysięcy ludzi, którzy poznają prawdę o kibolach. Film bardzo dobry, polecam wszystkim. Pożyczać znajomym, niech zobaczą też.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|