Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kibicowanie na polskich stadionach (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4803)

KOMINEK 29.08.2008 21:29

Kibicowanie na polskich stadionach

Po zamieszaniu, jakie powstało w temacie ekstraklasa do życia został powołany ten temat.

Ponieważ poruszane w nim sprawy są dość drażliwe będzie on naprawdę ostro moderowany.

Jest to temat pomyślny, jako miejsce gdzie można porozmawiać o kibicowaniu na polskich stadionach.
Nie jest to absolutnie miejsce do rozmów o ustawkach, krojeniu barw itp.
Nie będzie tolerowane obrażanie piłkarzy czy też kibiców innych drużyn.

Za nie przestrzeganie powyższych ustaleń bez ostrzeżenia będzie przyznawany ban. W przypadku recydywy bądź bardziej chamskich wpisów ban dożywotni.
Zasady te dotyczą wszystkich bez względu na długość stażu.

Ciastek1 31.08.2008 17:56

Dobry mecz Legii w pełni zasłużona wygrana , zachowanie ich kibiców ŻAŁOSNE .

LAB 31.08.2008 17:56

mam pytanie bo zerknalem tylko okiem czy ich kibice(legii) sie do nich tylem odwrocili czy mi sie wydawalo?

szczaq21 31.08.2008 17:57

A co ich kibice zrobili. Bo niewidziałem juz.

Mario Nh 31.08.2008 18:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kasiunia (Post 595988)
A nie przypadkiem w Gdyni?

Pomyłka, jedno szambo Poznań czy Gdynia ;)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ciastek1 (Post 596037)
Dobry mecz Legii w pełni zasłużona wygrana , zachowanie ich kibiców ŻAŁOSNE .

Przez 90 minut prowadzili głośny doping.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez LAB (Post 596038)
mam pytanie bo zerknalem tylko okiem czy ich kibice(legii) sie do nich tylem odwrocili czy mi sie wydawalo?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczaq21 (Post 596040)
A co ich kibice zrobili. Bo niewidziałem juz.

Tak, odwrócili się tyłem śpiewając " Legia To My... "

Ciastek1 31.08.2008 18:04

Po meczy gdy piłkarze Legii podeszli do sektora kibiców podziękować im ci odwrócili sie do nich plecami

ToTylkoJa 31.08.2008 18:05

dlaczego zachowanie kibiców Legii to żenada? Piłkarzyki mogą olewać kibiców (i już nie chodzi tu tylko o ich ostatnie występy) i nie dziękować im za doping(np w Moskwie)? Kibice Legii odwrócili się gdy podeszli piłkarze pod ich sektor i zaczeli śpiewać 'Legia To My!' Brawo. Może w końcu zrozumieją, że Legia to Legia

~WISŁA~ 31.08.2008 18:06

Jaki klub tacy kibice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GemHZR 31.08.2008 18:24

Cytat:

Ja podziwiam piłkarzy Legii ,bo za....... cały mecz,a kibice ich w dupie mają.
Jak kibice za..... 1000km do Moskwy i piłkarzyki ich w dupie mają to już jest ok?

ToTylkoJa 31.08.2008 18:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ozinho (Post 596079)
Ja podziwiam piłkarzy Legii ,bo za....... cały mecz,a kibice ich w dupie mają

lepiej się nie wypowiadaj o sprawach o których nie masz zielonego pojęcia. Bo widać, że nie masz (nawet już nie umiesz prawidłowo napisać nazwy zespołu?)

Kijek 31.08.2008 18:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ~WISŁA~ (Post 596060)
Jaki klub tacy kibice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mozesz rozwinac ?
Cytat:

Pierwotnie napisane przez ozinho (Post 596079)
Ja podziwiam piłkarzy Legii ,bo za....... cały mecz,a kibice ich w dupie mają.

Mniej pisac wiecej czytac.

w dupie byłes i gowno wiesz.

ja podziwiam naszych kibicow, jada setki kilometrów gdzie diabeł mowi dobranoc a pajacyki nie dosc ze na stojaco przepierdalaja z kelnerami to jeszcze dupy im sie nie chce ruszyc pod sektor.

Zbychu 31.08.2008 19:28

Merytoryczna dyskusja się tworzy.

michu-k 31.08.2008 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 596084)
lepiej się nie wypowiadaj o sprawach o których nie masz zielonego pojęcia. Bo widać, że nie masz (nawet już nie umiesz prawidłowo napisać nazwy zespołu?)

On ma rację. Legia to klub który macie w sercach, czy dobrze, czy źle. Jesteście strasznie honorowi. Bardzo dobrze dla nas, przynajmniej nie pomagacie piłkarzom i jak na razie odpada nam jeden z dwóch pretendentów do rywalizacji o tytuł. Tak trzymać! :>

Ktoś tam coś o dupie i gównie. Powtarzam, tak trzymajcie. Widać jak kochacie swój klub. Wyjazdy i doping na nich to nie wyznacznik kibicowania, wylatywanie z sektora na meczu finału PE to pokaz cyrkowy sztucznej inteligencji.

ToTylkoJa 31.08.2008 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-kozlowek (Post 596173)
...

nie chce mi się tego komentować bo nawet nie ma czego. I nie chce tworzyć niepotrzebnej dyskusji. Ale zapewne ty(nie będę pisał wy, bo nie chce ciebie identyfikować ze wszystkimi kibicami Wisły) byś dawał robić się w ch**ja. Cóż, twój wybór:). Niektórym pluje się w twarz, a oni i tak powiedzą, że deszcz pada

PS piłkarze są dla ciebie wyznacznikiem kibicowania? Ich najbardziej identyfikujesz z klubem? Mówisz piłkarz, myślisz klub?
Ja mam inne spostrzeżenia na temat miłości do klubu

Mrsnh 31.08.2008 20:39

michu-kozlowek - nie dyskutuj z nimi, bo to nie ma sensu. Gowno nas powinny obchodzic problemy tego klubu. My mozemy sie smiac po takich meczach jak ten z Odrą czy Moskwą i za to im trzeba podziekowac:rotfl: .

z dzisiaj - cieszy utemperowanie butnych nosków z Poznania. bardzo cieszy.

michu-k 31.08.2008 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mrsnh (Post 596296)
michu-kozlowek - nie dyskutuj z nimi, bo to nie ma sensu. Gowno nas powinny obchodzic problemy tego klubu. My mozemy sie smiac po takich meczach jak ten z Odrą czy Moskwą i za to im trzeba podziekowac:rotfl: .

z dzisiaj - cieszy utemperowanie butnych nosków z Poznania. bardzo cieszy.

I z Wilna też możemy się śmiać, a jak, a raczej płakać, bo wstyd być w takich chwilach Polakiem. Jeszcze raz powtarzam Warszawska Elito, tak dalej chłopaki!

Lech upadł, czy się podniesie? Zobaczymy. Cieszy że mamy lidera. Oby tak trzymać.

ToTylkoJa 31.08.2008 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-kozlowek (Post 596312)
I z Wilna też możemy się śmiać, a jak, a raczej płakać, bo wstyd być w takich chwilach Polakiem. Jeszcze raz powtarzam Warszawska Elito, tak dalej chłopaki!

.

i nadal drążysz temat? Możemy się śmiać z Parmy, z Odry(razy 2), z Łodzi, z Warszawy...wymieniamy dalej? Tylko po co? Nie rozumiesz sytuacji to po prostu jej nie komentuj. Ja nie komentuje spraw typowo związanych z Wisłą (jak wasza polityka transferowa, wasze sprawy kibicowskie) A jeśli już tak, to nie ja zaczynam tą rozmowę.
Jesteś taki święty, że jak ktoś cię uderzy w policzek to nadstawiasz drugi?

Idąc twoim tokiem rozumowania, mogę się zapytać, dlaczego dziś mieliście taki doping? Ale mnie to ch*uj obchodzi, to wasze sprawy i się do nich nie wtrącam, a tym bardziej nie wyśmiewam. W przeciwieństwie do ciebie

South 31.08.2008 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-kozlowek (Post 596173)
. Wyjazdy i doping na nich to nie wyznacznik kibicowania

to jaki jest ten wyznacznik ?

Pablo84 31.08.2008 23:38

"Innowiercom" proponuję nie zwracanie uwagi na użytkowników świeżej daty - oni są, ale zaraz może ich nie być.Piszę by się za bardzo nie rozdrabniać nad ich postami bo często sieją tu tylko ferment.

7 kotów 01.09.2008 09:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GemHZR (Post 596082)
Jak kibice za..... 1000km do Moskwy i piłkarzyki ich w dupie mają to już jest ok?

Sorry Amigo, ale... czy ktos im karze zap... 1000km ?

pan Dudi 01.09.2008 09:11

7 kotów, czy Tobie aby hierarchia wartości trochę się nie poprzestawiała chłopie? Co Ty wypisujesz?

7 kotów 01.09.2008 09:22

@ pan Dudi:
Absolutnie nie.

Kibicem nie jest sie z przymusu tylko z wlasnego wyboru, dlatego mnie np smieszy swiete oburzenie, ze jakis kopacz nie podszedl z gratulacjami ze jeden z drugim gibali 1000km, bo wbrew pozorom to nie jest jego psi obowiazek - jak pisze Kreseq -, tylko moze byc bardzo ladny i mily gest.

Aha, i bardzo prosze o wyopisanie mi pilkarzy, ktorzy to graja dla kibicow.

GemHZR 01.09.2008 10:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 596586)
Kibicem nie jest sie z przymusu tylko z wlasnego wyboru, dlatego mnie np smieszy swiete oburzenie, ze jakis kopacz nie podszedl z gratulacjami ze jeden z drugim gibali 1000km, bo wbrew pozorom to nie jest jego psi obowiazek - jak pisze Kreseq -, tylko moze byc bardzo ladny i mily gest.

Za to jak się jest piłkarzem i zarabia "grube miliony pieniędzy" to już nie podlega się pod krytykę? Po wygranym meczu bardzo fajnie podejść sobie i pomachać łapkami, wtedy kibic mile widziany, ale jak się dostaje po dupie to już nie łaska podejść pod sektor, bo kibic nie dobry obraził Kubusia.

Pewnie żaden piłkarz nie gra dla kibiców, ale po różnych meczach mówią co innego zwykle. Ale jak tak mają nas w dupie to niech się nie spodziewają jakiegoś fetowania Kaki czy innego, że prosto kopnął piłkę.

Pablo84 01.09.2008 15:29

Nie jestem specem w tej materii, ale coś parokrotnie obiło się o słabnącym poparciu pasów w Poznaniu.Ale to może tylko plotki :D

7 kotów 01.09.2008 15:34

Nasze derby sa jak derby Manchesteru. Jest druzyna mistrzow i druzyna cieniasow. I te cieniasy sie bardzo spinaja na mecze z mistrzem. Pozniej leza tydzien i sie brandzluja z radosci urwania 2pkt albo zostania moralnymi zwyciezcami po demolce 0:3.

Ale i tak mamy super w porownaniu z MU, bo my przynajmniej z tymi baranami z sasiedztwa nie przegrywamy.

Nalezy jednak nadmienic, ze dzien kiedy nam nic nie wejdzie, a tym cymbalom tak, nadejdzie. Predzej czy pozniej, ale wygraj z nami.
Typuje, ze wygraja z nami w PEkstraklasy, co dam im prawo do okrzkniecia sie Panami Krakowa w XXI wieku.
W lidze nam jeszcze w tym sezonie co najwyzej moga krwi napsuc jakas kontaktowa bramka w 94. minucie ale w przyszlym - juz mozemy poplynac.

Nie to zebym sie sukinkotow obawial, bardziej tego, ze poziom napinki moze tam osiagnac absurdalne wymiary, skoro nawet po wymeczonym remisie, pasobaran jest w stanie splodzic cos takiego:

"PS.ale i tak najważniejsze że NIE DALIŚMY SIĘ PSIUROM widac na pierwszy rzut oka, że CRACOVIA to coś więcej niż Barcelona i z nami nie było tak łatwo"

BARANY.

wolfy 01.09.2008 15:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 596835)
Czasem zazdroszczę Łodzi, że mają dwa zespoły na poziomie.

Zespoły, czy kibiców?
:D

Marszałek 01.09.2008 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 596816)
Nie jestem specem w tej materii, ale coś parokrotnie obiło się o słabnącym poparciu pasów w Poznaniu.Ale to może tylko plotki :D

Też coś takiego słyszałem. Możliwe,że w Poznaniu zauważyli,że poprzez taką zgodę mało kto ich bierze poważnie. A oni jak wiemy dbają o PR:)

7 kotów 01.09.2008 16:03

Cytat:

Wy macie swoją Cracovię, my swoją Polonię(?), które żeby było śmieszniej mają ze sobą zgodę:-p

Nie ma czego zazdroscic.
LKS to taka Cracovia, Polonia, Tarnovia czy Resovia.

Bardzo ladnie to pewien kolega z Widzewa ujal:

"LKS - jebani schizofrenicy!
wyzywają innych od żydów i składają kwiaty na grobach swoich żydowskich założycieli
zwą się rodowitymi łodzianami a chcą pęknąć z dumy jak w ich szeregi wstępuje ktoś spoza Łodzi
a gdy ktoś spoza Łodzi kibicuje Widzewowi to dla nich wieśniak
uważają, że jest ich więcej niż nas ale kupują mniej karnetów, biletów i mają mniej liczne wyjazdy
bredzą o korupcji innych klubów podczas kiedy sami kupili co najmniej 1/3 swoich trofeów
twierdzą, że Widzew to nie Łódź ale mecze z nami to dla nich derby
wszyscy wiedzą kiedy założono Widzew chociaż nikogo z nich nie było wtedy na świecie."

Ogryzek 01.09.2008 16:04

Cytat:

Wy macie swoją Cracovię, my swoją Polonię(?), które żeby było śmieszniej mają ze sobą zgodę:-p

?? A jakiż to straszny poziom prezentuje Polonia, której rzekomo nie ma w Warszawie? Znasz takie powiedzenie - cudze chwalicie (Łódź) swego nie znacie!:)

ToTylkoJa 01.09.2008 16:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 596851)
Nie ma czego zazdroscic.
LKS to taka Cracovia, Polonia, Tarnovia czy Resovia.

Bardzo ladnie to pewien kolega z Widzewa ujal:

"LKS - jebani schizofrenicy!
wyzywają innych od żydów i składają kwiaty na grobach swoich żydowskich założycieli
zwą się rodowitymi łodzianami a chcą pęknąć z dumy jak w ich szeregi wstępuje ktoś spoza Łodzi
a gdy ktoś spoza Łodzi kibicuje Widzewowi to dla nich wieśniak
uważają, że jest ich więcej niż nas ale kupują mniej karnetów, biletów i mają mniej liczne wyjazdy
bredzą o korupcji innych klubów podczas kiedy sami kupili co najmniej 1/3 swoich trofeów
twierdzą, że Widzew to nie Łódź ale mecze z nami to dla nich derby
wszyscy wiedzą kiedy założono Widzew chociaż nikogo z nich nie było wtedy na świecie."

Myślisz, że pewnych łatek nie da się przypiąć fanom Widzewa? A co kibice Widzewa wyczyniali, jak ich zdegradowali za korupcję?
Nie porównuj Polonii czy Cracovii do ŁKSu. Mają o wiele więcej pojęcia o kibicowaniu. Ostatnie derby Łodzi na stadionie ŁKSu, to był popis ich bardzo dobrego dopingu. Albo może powiesz mi, że ŁKS się źle zaprezentował u Was na R22? Oprawa ładna, śpiewy też dobre. Tak samo na Ł3 prezentują się dobrze (ilościowo i nawet jakościowo). O wiele wyżej ich stawiam niż Polonię czy Cracovię.

wolfy

jasne, że kibicowsko:D

Ogryzek- nie chcę tu wszczynać głębszych dyskusji o Polonii, bo dostałem za to bana na 2 tygodnie :-p
Więc może Ty mi napisz, w czym kibicowsko są tacy dobrzy, żeby stawiać ich wyżej od ŁKSu? (PS byłem nie na jednych derbach na Ł3 i K6)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl