|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Puknijcie sie niektorzy mocno w leb...chcecie uniemozliwiac innym kibicom czy piknikom wejscia stadion
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ukarać ich mandatami ! hahaha
![]()
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Na wstępie dziękuje za sprostowanie w kwestii tekstu Dezertera. Wielkim fanem muzyki, ani tym bardziej poezji nie jestem, więc ludzką rzeczą jest się pomylić.
A tak w ogóle to zastanawiam się na ile Twój post jest wynikiem dokładnego przeczytania mojego, a na ile zwykłą alergią na mój nick Bo treści merytorycznej w nim, jak na lekarstwo Jedziesz na argumencie finansowym - że w tej materii można coś ugrać. To Ci poddałem przykład afery hazardowej na, której straciły solidarnie Wisła, Amica i Lech - trzy największe kluby w Polsce, więc też z największą siłą przebicia i możliwościami lobbingu. I nie podjęły żadnych działań, a jak podjęła je Wisła to zostało to od razu storpedowane przez Cupiała, bo on wie, że wchodzenie w konflikt z rządem w tym kraju to prosta ścieżka do upadku. Pisałem już zresztą o tym wcześniej, nie będę się powtarzał. Żeby spowodować straty równe z poniesionymi w wyniku zakazu reklamy hazardu musiałoby na stadion przez rok chodzić okrągłe zero osób, bo takie są mniej więcej wpływy z biletów rocznie. Wtedy nikt palcem nie kiwnął i teraz by było dokładnie to samo A to że nie przyjdzie dajmy na to 3 tysiące najwierniejszych (optymistyczne wyliczenie) to Donkowi będzie powiewać i zwisać Także myślcie co piszecie i czy coś takiego jest wykonalne.Także chodźmy na stadiony (Twoja wypowiedź brzmi tak, że jak ktoś chodzi na Wisłę to jest teraz jakiś gorszy, wręcz popiera Donalda - chora logika), próbujmy w miarę możliwości robić swoje i doczekajmy do jebanego Ełro i nie dajmy się stłamsić. Przykra jest jedna różnica pomiędzy nami a pejsami. Tam mają nieustanna napinkę, żeby kupować bilety, karnety, żeby było ich w Kauflandzie jak najwięcej. A u nas kibice piszą, żeby ich nie kupować. I oni zbierają owoce tej swojej polityki w taki sposób, że mają 4 frekwencje w Ekstraklasie. Nie pomylcie priorytetów. E.Haha znowu merytoryczna, dwuzdaniowa odpowiedź Szkoda klawiatury na kogoś, kto się nie odnosi do słów usera, z którym polemizuje Pisałem o zupełnie czymś odmiennym niż Twoje stanowisko o spikerze i stewardach, także jak już nie masz argumentów, to chociaż ich nie bierz z dupy. Pozdrawiam ![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 28.06.2011 o godz. 13:23.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tak. Kup karnet rób swoje, czyli tańcz jak Ci zagrają stweardzi i spiker. Czekaj do tego Euro, bo tuż po finale tego turnieju będzie można na stadion wejść w kominiarce i w ogóle żyj w złudzeniu, że "działasz".
Czekanie na zmiany po Euro będzie miało taki efekt jak zapowiedzi spikera żeby nie bluzgać na derbach i Lechu i broń Boże nie wbiegać na murawę po meczu, bo będzie taka możliwość na fecie.
Ostatnio edytowane przez zim zum : 28.06.2011 o godz. 13:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
fialo - To ty pisałeś? ze w wakacje sprawa z kibolami ucichnie i będzie luz? Bo jesli tak to twoje proroctwo w sumie można sobie o d. rozbić...
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1 2 3 no a teraz po namyśle odpowiedz: skoro mamy nie narzucać innym poglądów to dlaczego władza w Polsce to robi. może najpierw zaczniesz od nich? bi nie wiem czy dotarło do ciebie ale przez Donalda T. (znanego chuligana stadionowego) to wszystko się zaczęło. A teraz wyjdź stąd i wracaj do swojego science fiction transferowego bo gadać o kopaczach każdy umie... ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Sorry,że piszę to tutaj, ale to chyba najlepsze miejsce na takie zapytanie:
Nie orientuje się ktoś czy jest z Krakowa organizowany wyjazd na Ligę Światową do Katowic Czy w ogóle są takie wyjazdy organizowane |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Sorry ale po postach niektórych widać, dlaczego Wisła (w sensie kibicowskim) ma problemy z zebraniem się i jakimś protestem (np w sprawie budowy stadionu).
saklak wyjeżdża z tezą, że to wszystko wina Legii i Lecha. Nie lubię takich rzeczy, ale przypomnę, że Lechia rozwalił sektor gości na stadionie Cravovii przed finałem PP. Drogi saklaku, czemu wtedy tusk nie widział problemu? Dlatego, że to wszystko jest polityczną zagrywką. Czy to po finale PP zakazano rac, zakazano stać,zakazano wolności słowa w sensie wywieszania transparentów i sektorówek (jak na finale PP) zakazano palić, zakazano używać przekleństw (za które dostaje się mandaty), zakazano siadać na nie swoim miejscu itp? Nie. To się dzieje systematycznie, idzie krok po kroku do przodu. Z takimi poglądami jakie masz ty, to tusk w jeden miesiąc podporządkowałby sobie kibiców i ruch kibicowski (w sensie fanatyzmu, opraw, dopingu) by znikł. Idol mediów, czyli tusk ciągle przywołuje, jak to jest na zachodzie. No właśnie, media o tym nie piszą, bo są zaślepione nagonką na kibiców w Polsce. Czy w Niemczech ktoś zamknął stadiony po wbiegnięciu fanów na murawę? NIE. Czy w Anglii ktoś zamknął po wbiegnięciu kibiców na boisko? NIE. Niektórzy powołują się, jak wspaniale w Anglii z kibicami poradziła sobie Thatcher. Ale zrobiła to łamiąc prawo (tak jak robi to obecnie tusk). A i tak jakoś w Anglii są rozróby czy wbiegnięcia na murawę, ale nikt o tym oczywiście nie pisze, bo i po co psuć opinię 'głupich polaczków'.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 28.06.2011 o godz. 14:27.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ten temat od dłuższego czasu to jest takie kibolskie science-fiction i poziomem i pomysłami niewiele różni się od tematu transferowego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Koleżko z Legii. Jesli myslisz ze na tym forum wypowiadaja sie osoby kumate i jesli myslisz cokolwiek co tu rozkminiaja ma wpływ na to co sie dzieje na trybunach Wisły - to jesteś w błędzie.
To forum nie jest w ZADNYM STOPNIU informacją co sądzą KIBOLE Wisły. Kiedyś moze poniekąd było.. lata temu. Niektórzy jeszcze prowadza tutaj krucjate przeciwko frajerstu (podziwiam). Większość już dawno odpuściła. ![]()
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To mi wytłumacz na jakiej podstawie wprowadzono zakaz wyjazdowy w poprzednim sezonie? na jakiej podstawie prawnej?
Jak nie masz argumentów to nie pisz bzdur. Dla ciebie przyjście na stadion i oglądnięcie meczu to jak wypad do kina, przyjdziesz przepierdzisz w krzesełko i wyjdziesz. Ale ludzie którzy tworzą serce tej atmosfery, tej adrenaliny przed meczem, tego święta są tłamszeni nie tylko przez towarzysza T. ale również przez takie osoby jak ty. bo dla ciebie ważniejszy jest wynik na boisku niż otoczka okołomeczowa. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Napisałem że mamy małą siłę sprawczą bo taka jest prawda, jesteśmy zbyt podzieleni, dodatkowo nie mamy nawet pola manewru bo cobyśmy nie zrobili będzie jeszcze gorzej. 1. demonstracja w Warszawie- premier powie "nasze działania bardzo ugodziły w kiboli i teraz chcą nas nastraszyć, ale my sie nie damy" media pokażą kilka obrazków z Bydgoszczy i jesteśmy w punkcie wyjścia.dochodzi jeszcze fakt że na takiej demonstracji byli by kibice różnych klubów wiec wystarczyła by jakaś policyjna prowokacja( choć możliwe że nie byłaby nawet potrzebna) żebyśmy strzelili sobie większego samobója niż w Bydgoszczy. 2. akcja "puste stadiony"- premier powie "wygoniliśmy bandytów ze stadionów" bo stadiony nie będą puste, nie będzie na nich tylko fanatyków a w ich miejsce przyjdą: kibice reprezentacji w wielkich czerwonych kapeluszach, fani wszystkich polskich drużyn grających w pucharach, goście w koszulkach Barcelony i Realu, i proszę nie mów że jak nie będzie dopingu to ludzie nie będą przychodzić, bo doping będzie,janusze będą dopingować tak jak to robili chociażby na meczy z Lechem(dodatkowo doping będzie grzeczny i kulturalny czyli kolejny "sukces" Donalda) 3. kontynuacja akcji z brakiem dopingu- będziemy mieli sytuacje takie jak na meczu Wisły z Lechem czy Arki z Legią(chyba) czyli teksty w stylu "Wisła to my a nie wy" a tytuly gazet będą wyglądały tak: "prawdziwi kibice chcieli śpiewać ale źli kibole im nie pozwolili" nasza sytuacja jest patowa, jedyna nadzieja(choć nikła) że media i ich "eksperci" przedstawią sprawę sektorów gości obiektywnie( czytaj: potępią decyzję rządu) ale na to tez chyba nie ma co liczyć, bo skoro TVP na debatę o kibicach, zapracza wszystkie strony oprócz... kibiców |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
sytuacja patowa?
hmm a czy przypadkiem zakaz nie godzi w nasze wolności ? Przecize to jest niezgodne z Konstytucją. zreszta, najlepszym obrazem tego co sie dzieje jest dla mnie ten kawałek pariasów http://www.youtube.com/watch?v=f-AFyVeebiw ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
To kolega przywalił argumentem, przypomnieć jakie asy rządzenia również były wybierane przez miliony? Nie dziwie się zdenerwowaniu tych milionów których "słońce" ocudaczył, a teraz wlepia mandaty. Z transparentem mogę sobie stać gdzie chcę. Oczywiście w kraju rzadzonym przez cywilizowanych ludzi, a nie gabinet w krótkich spodenkach.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja wam powiem jedno... mi tez sie nie podobają czasem działania osob decyzyjnych, ale zawsze choćby nie wiem co sie z nimi solidaryzuje, bo czuje się ze jestem częscia ABG i to mój żywioł. Choć mogło mi się nie podobać "rachu ciachu", "Franek sprzedawca firanek" to zawsze krzyczałem solidarnie, bo dla mnie liczy się Wisła i ABG a w silidarności siła. Widać niektorzy tego nie rozumieją, wiec nie ma co sie dziwić, ze pod UM przychodzi 30 osob protestować... a w sprawie stadionu nie ma odzwewu. Zastanówcie sie wszyscy do kąd chcecie zmierzać. Bo ja drogą Tuska nie idę, choćbym miał mecze u Wislaków oglądać przez 5 lat. P.s Bedzie akacja zbierania podpisów, to zobaczymy ilu zwollenników obu biegunów mamy. Jestem ciekaw czy całemu ruchowi kibicowskiemu uda się zebrać 100 000.
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.06.2011 o godz. 16:01.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto tu nie ma argumentow I nie mow mi jakim jestem kibicem...nie znasz mnie, wiec zamknij ryj(za przeproszeniem). Wlasnie tacy idioci odstraszaja normalnych ludzi, ktorzy od czasu do czasu chca przyjsc na mecz, od pojawienia sie na stadionie.
? Takie poprostu ono jest, a oni jedynie wykonuja swoje obowiazki.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 28.06.2011 o godz. 16:06.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze to wcale nie jest smieszne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taa najlepiej czekać az samo się rozwiąże. byle do euro. potem byle do końca następnego sezonu. potem byle do końca rundy. potem byle do...
i tak sobie możesz czekać do usranej śmierci For_FuN_ serio idź do pokoju transferowego i tam pisz kogo mamy kupić kogo sprzedać bo mnie tu krew jasna na miejscu zaleje!! Decyzja wojewody o zamknięciu stadionu poparta argumentem: osoby skakały w metrze i metro musiało się zatrzymać !! ja ci policjant przywali pałką i wybije dwie jedynki też powiemy że to w ramach obowiązującego prawa. a jakiego ? -zapytasz pewnie- a tak prewencyjnie !! to jest twój tok rozumowania. nie znam cie ale po twoich postach mogę ocenić jakim jesteś geniuszem w sprawach kibicowskich. a prawdziwy kibic dla twojej wiadomości to przychodzi na KAŻDY mecz a nie tylko od czasu do czasu (jak zakładam ty robisz) piszesz brednie że to wybrane legalnie władze a kibice to tylko odsetek niezadowolonych. a powiedz co obchodzi moją prababcię Wisła Legia Amica Śląsk? otóż nic. no chyba że jej opowiem jak było na meczu przy okazji jakiegoś spotkania. podobnie jak 80% społeczeństwa która na stadion nie przychodzi. może powinieneś skupić się tylko na kibicach a nie ogóle społeczeństwa. a jeżeli mówisz o demokracji to pragnę cię uświadomić że na stadionach ona na pewno nie panuje (i dobrze bo 2 takich jak ty miałoby więcej do powiedzenia od gniazdowego).
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 28.06.2011 o godz. 16:23.
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A co do czekania aż samo sie rozwiąże, to chyba nikt nie ma wątpliwości ze działania donka to zwykła pokazówka i jak każda tego typu "akcja" ma na celu osiągniecie jakiegoś celu( słupki w sondażach
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 28.06.2011 o godz. 16:27.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a no to widzisz ja nie zauważyłem twojej sugestii tak ją chytrze zakamuflowałeś.
to chodzi o to abyśmy siedzieli jak mysz pod miotłą czym pomożemy mu wygrać a on w zamian MOŻE złągodzi swoją politykę. kurde ile bym myślał to na coś takiego bym nie wpadł. Jednak masz pojęcie o polityce mówię ci ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 28.06.2011 o godz. 22:30.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądać oglądać bo warto!
Mam nadzieje ze tym filmem zainteresują sie także wiślackie portale...
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.06.2011 o godz. 19:00.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
W czwartek ważny dzień czyli decyzja PZPN co do wyjazdów w rundzie jesiennej i protest Solidarności w Warszawie, być może pierwszy krok w kierunku obalenia Donka.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Film „Kibol” dołączony będzie do „Gazety Polskiej”, która ukaże się 29 czerwca. Partnerem wydania fimu są Kasy Kredytowe SKOK. http://www.gazetapolska.pl/5754-dlac...kibol%E2%80%9D ![]()
DEVILS FANS HOOLIGANS
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|