The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2011, 16:00
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
To mi wytłumacz na jakiej podstawie wprowadzono zakaz wyjazdowy w poprzednim sezonie? na jakiej podstawie prawnej?

Jak nie masz argumentów to nie pisz bzdur. Dla ciebie przyjście na stadion i oglądnięcie meczu to jak wypad do kina, przyjdziesz przepierdzisz w krzesełko i wyjdziesz. Ale ludzie którzy tworzą serce tej atmosfery, tej adrenaliny przed meczem, tego święta są tłamszeni nie tylko przez towarzysza T. ale również przez takie osoby jak ty. bo dla ciebie ważniejszy jest wynik na boisku niż otoczka okołomeczowa.
Z kazda kolejna wypowiedzia sie poprostu kompromitujesz i jak to z kims takim dyskutowac? Poczytaj, zapoznaj sie z odpowiednimi artykulami, to moze sie czegos dowiesz. Internet to olbrzymia skarbnica wiedzy, a na nauke nigdy nie jest za pozno.
Kto tu nie ma argumentow ? Piszesz poprostu brednie, klamiac i manipulujac. Zgodnie z obowiazujacym w Polsce prawem, wojewoda ma prawo zamknac stadion. Inna kwestia jest sensownosc tej decyzji, ale wygadywanie glupot, ze ktos zlamal prawo, to jakas komedia. Moze jakis barczysty dresik, to kupi...

I nie mow mi jakim jestem kibicem...nie znasz mnie, wiec zamknij ryj(za przeproszeniem). Wlasnie tacy idioci odstraszaja normalnych ludzi, ktorzy od czasu do czasu chca przyjsc na mecz, od pojawienia sie na stadionie.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
To kolega przywalił argumentem, przypomnieć jakie asy rządzenia również były wybierane przez miliony? Nie dziwie się zdenerwowaniu tych milionów których "słońce" ocudaczył, a teraz wlepia mandaty. Z transparentem mogę sobie stać gdzie chcę. Oczywiście w kraju rzadzonym przez cywilizowanych ludzi, a nie gabinet w krótkich spodenkach.
Ale o czym ty do mnie mowisz? Czytaj moze uwazniej na przyszlosc, okej? Jakis dziwny czlowiek porownuje kiboli, ktorzy chca blokowac wejscie na stadion do legalnej wladzy w Polsce...i tego tyczyla moja wypowiedz. Po drugie, te miliony zaglosuja na PO i PSL poraz drugi...wszystko na to wskazuje, a co to oznacza? Ze 99,9% spoleczenstwa ma w bardzo glebokim powazaniu dziwne protesty, nie mowiac o argumentacji przytaczanej przez te osoby. Po trzecie, gdybys mogl stac z transparentem, gdzie chcesz to zaden Policjant nie moglby Ci wystawic mandatu...bo byloby to niezgodne z prawem...a ty mi chcesz teraz powiedziec, ze stroze prawa lamia obowiazujace w Polsce przepisy ? Takie poprostu ono jest, a oni jedynie wykonuja swoje obowiazki.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 28.06.2011 o godz. 16:06.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów