|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
Kiedyś myślałem, że Rzeczpospolita jest Pisowska, i kupując dzisiaj Gazetę Polską, myślałem, że w podobnym tonie będą artykuły. Głównie na PO, 2-3 złe zdania na temat kogoś z PISu czy o samym Jarku. A tu co Karykatura Tuska w kaftanie bezpieczeństwa i napis " Wszyscy jesteśmy POrąbani ". Ale zdjęcie Putina i Tuska w lesie i " POJEDNANIE KATA I OFIARY ". Ludzie, ja wiem że to jest temat o kibicowaniu na stadionach, a nie temat polityczny, ale lepiej poczekać aż ktoś wrzuci ten filmik na YT albo jakieś serwa i sobie ściągnąć. Do Rudego z Kaszub większość z nas straciła szacunek i za 4 miesiące albo nie zagłosujemy na PO, albo w ogóle olejmy wybory, ale nie kupujcie na przyszłość GP. Toż to gów*o a nie dziennik. Tam nawet nie ma zakładki Kraków, ani nic o sporcie... |
|
|

|
||||||
|
|