Oldpara napisał(a):

To nie jest solidarność pomiędzy kibiacmi, tylko solidarność kibiców z bandziorami z Bydgoszczy. Z kibicami się nie uda? Jak się kluby kibica nie oragną to się skończy tak jak w Anglii!
NIKT cały sezon nie zabraniał opraw, śpiewów, wyjazdów, flag itp. Dopiero jak bandyci przegieli bagietę, a ultrasi ich kryją (tak, ten cały protest to krycie bandytyzmu!) to się zaczęło.
Kto sieje wiatr ten zbiera burzę!
I zobaczycie, jak się nie ultrasi nie opamiętają, to zostaną wyeliminowani ze stadionów.
Tu nie będzie rachunku ekonomicznego, jak w sporze żyleta - ITI - bo rząd ma w dupie ilość sprzedanych biletów - liczy się porządek i słupki popularności.
Muhahahahah!!! Majchrowskiego też przeżyliśmy?!
|
Jak dla mnie to ten protest jest przeciwko -
odpowiedzialności zbiorowej.
Uważam że ci którzy łamią prawo powinni za to odpowiedzieć indywidualnie.
Dla mnie ten cały litar czy staruch to kolesie chorzy psychicznie- ale fakty są takie- że dzisiaj zamykają stadion w Warszawie, Poznaniu jutro w Lubinie czy Wrocławiu a pojutrze w Krakowie np dlatego że zbierzesz się z kolegami i będziesz darł ryja i komuś się to nie spodoba. Polecam artykuł na weszlo w którym informują że policja wystąpiła z wnioskiem o listę osób przeklinających na meczu. To jest chore i dlatego ja popieram protest- kibice muszą walczyć razem.