The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
WSB
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 09:45
zybert77 napisał(a):Wyświetl post
szczerze to popieram działania Tuska... chciałbym żebyście zrozumieli, że zamykanie stadionów to uderzenie we właścicieli klubów, którzy zaczynają się bratać z bandytami. To jedyna skuteczna metoda, która np prezesowi Amiki wytłumaczy, ze albo będą przestrzegali prawa albo dostaną po kieszeni (przykłady VIP-owania bandytów są znane i nie chce mi się ich przytaczać). Przy okazji dostają normalni kibice... trudno, ale jeśli to ma pomóc wyeliminować bandytów to się na to godzę.

Nie życzę Ci niczego złego... w poprzednim poście wysyłałeś nas pod pałac, stąd odpowiedź... i nie obrażaj mnie, bo ja Ciebie nie obrażam
Zapytam się Ciebie jeszcze o jedno: Powiedz mi co zmieni zamknięcie stadionów? Mogą zamknąć nawet wszystkie stadiony na rok a i tak Ci ludzie to przeczekają bez problemu I mam wrażenie że Tusk tego pożałuję bo rozmyślając nad tokiem rozumowania osób lubiących awantury doszedłem do wniosku że przecież jest bardzo łatwa droga do skompromitowania rządu. Właśnie przeczekanie ten rok i zrobienie gigantycznych awantur na Euro. Nie na stadionach bo tam i tak bilety były rozlosowywane, tylko w miastach i wokół stadionów. A to na pewno odbije się szerokim echem. Żeby nie było, nie jestem za takim rozwiązaniem i też nie popieram głupiego wbiegania na murawę bo to jest tylko dawanie pretekstu. Wiem że w miedzy czasie są wybory i może zmienić się władza.
Ostatnio edytowane przez WSB : 13.05.2011 o godz. 09:48.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów