zybert77 napisał(a):

szczerze to popieram działania Tuska... chciałbym żebyście zrozumieli, że zamykanie stadionów to uderzenie we właścicieli klubów, którzy zaczynają się bratać z bandytami. To jedyna skuteczna metoda, która np prezesowi Amiki wytłumaczy, ze albo będą przestrzegali prawa albo dostaną po kieszeni (przykłady VIP-owania bandytów są znane i nie chce mi się ich przytaczać). Przy okazji dostają normalni kibice... trudno, ale jeśli to ma pomóc wyeliminować bandytów to się na to godzę.
Nie życzę Ci niczego złego... w poprzednim poście wysyłałeś nas pod pałac, stąd odpowiedź... i nie obrażaj mnie, bo ja Ciebie nie obrażam
|
Zapytam się Ciebie jeszcze o jedno: Powiedz mi co zmieni zamknięcie stadionów? Mogą zamknąć nawet wszystkie stadiony na rok a i tak Ci ludzie to przeczekają bez problemu

I mam wrażenie że Tusk tego pożałuję bo rozmyślając nad tokiem rozumowania osób lubiących awantury doszedłem do wniosku że przecież jest bardzo łatwa droga do skompromitowania rządu. Właśnie przeczekanie ten rok i zrobienie gigantycznych awantur na Euro. Nie na stadionach bo tam i tak bilety były rozlosowywane, tylko w miastach i wokół stadionów. A to na pewno odbije się szerokim echem. Żeby nie było, nie jestem za takim rozwiązaniem i też nie popieram głupiego wbiegania na murawę bo to jest tylko dawanie pretekstu. Wiem że w miedzy czasie są wybory i może zmienić się władza.