The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2010, 21:01
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Zgadza sie, jesli dzis przegraja albo zremisuja to z Legia musza koniecznie wygrac.
Tak jasne. Nasi kopacze juz nie raz pokazali jak to oni "muszą" . . .
Tak myślę, że mamy te 4 pkty przewagi nad Lechem, pewnie w niedziele będzie to już tylko punkt. Boję się by to co im zabrał los w zeszłym sezonie teraz nie oddał
Mimo tego, że nasi grali ogromny piach, to mieli okazje w drugiej części by zremisować albo i wygrać. No cóż, niestety Sobol nie zawsze będzie nam ratował tyłki, a Łobo wygrywać nam mistrza ma zamiar chyba już tylko w Gdańsku.
Masakra.. Przed tak trudną końcówką oni sobie zawalają koncertowo mecz z Koroną. Nie ma jak profesjonalizm (podejście) w naszej lidze.
Co do Korony- dlaczego z nami a nie z Legią?

Co by się troszkę odluzować:
`Jak to dobrze, że skończył się już
Ten podły mecz, co mi Cię* zabrał
Ciężko było tak po prostu z porażką pogodzić się
I usłyszeć, że to może być koniec... `
*Cię- tu: Mistrzostwo PL
Taki mały edit Iry
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez masterlag : 30.04.2010 o godz. 21:05.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Brożek Paweł dziś nie istniał !!! Coś jest nie tak ,mimo wszystko nie graliśmy fatalnie
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Gra sie do konca, wiec jeszcze 3 kolejki.
Co z was za kibice, którzy pisza ze dzis tracimy mistrza? Taka jest wasza wiara? ojejku, wracajcie oglądac Barcelone, ona wygrywa 95% swoich meczy.

Boguski jest dziewczyna. tyle.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
robertos
Member

Od: 01.2009

To spotkanie pokazało jaka WISŁA jest naprawdę ,ale kolejka jeszcze nie skończona więc może nie bedzie tak żle
Odpowiedz cytując
Plastman
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 30.04.2010, 21:02
Lidera mamy, za ... go oddamy! ...oddamy ... oj oddamy
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Heero napisał(a):Wyświetl post
Nie mogłem być dziś na meczu z powodu pracy, więc słuchałem transmisji w radio i powiem wprost - doping fatalny. Zamiast jechać cały czas z Jazda, Jazda, Jazda lub Walczyć, Wisła Walczyć mieliśmy fantastyczny pokaz mruczanek - tak to można śpiewać jak się prowadzi z 3:0, ale dziś drużyna potrzebowała wsparcia i go nie otrzymała...
trzeba bylo pojechac na stadion i dopingowac, na pewno zrobilbys to lepiej
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

barteqTS napisał(a):Wyświetl post
Fajnie że Kasperczak zrobił tylko dwie zmiany. Boguski grał super nie trzeba było go przecież zdejmować.
Fajnie, że zrobił dwie. Paweł Brożek przecież grał.
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 30.04.2010, 21:03
A ja powiem tak, to nie wina Henia tylko mentalność naszych kopaczy. Tu nawet Mourinho nic nie da. Rozgonić to towarzystwo, tak jak legła 9 kolesi out, tak i u nas.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 30.04.2010, 21:04
w tej chwili to Lech ma większe szanse na mistrzostwo
Wisła nie może nawet zremisować
trzy wygrane? w tym z Legią w Wawie i derby, możliwe ale cholernie ciężkie do wykonania
a Lech w takim wypadku może nawet zremisować jeden z czterech meczy,
gra z Ruchem... ale tenże gra non stop, ma mecze w PP, tydzień przed gra z Legią a następnie Pogonią w Szczecinie... a potem dopiero Lech...

...teraz pozostała już tylko wiara :(

i ja wierzę

PS. nie mam pretensji o całość sezonu do piłkarzy (to nie ich wina że są słabi(o umiejętnościach mówię) ale do osób które zarządzały czy decydowały w klubie, ich długofalowej polityki... gdyby mieć dwóch dobrych piłkarzy lub choćby kadrę bez dziur... to już byśmy świętowali
Odpowiedz cytując
Wujor
Member

Od: 05.2008

Faveks napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka, że wykorzystaliśmy margines błędu. Trzeba liczyć na to, że nasi Bracia ze Śląska nam pomogą i nie dadzą Lechowi wygrać.....
Ja bym tam nei liczył na nikogo. Żeby byc MP trzeba liczyc na siebie i własne umiejetności. Juz się nie mogę doczekac meczu z Legią. Jezeli nie wygramy - powinniśmy wszyscy, solidarnie pogratulowac Lechowi MP. No bo jak mozna byc MP przegrywając conajmniej 6 meczów i to z takimi klubami jak Korona czy Arka. Naprawdę dobrze się stało...wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Jest 30 kwietnia, 21.33. Nie będziemy Mistrzami Polski
Chciałbym tu zaznaczyć, że tak żałosnych płaczków, pseudokibiców jacy się pojawiają w naszych tematach meczowych to nie ma chyba nigdzie. Żałuje, że nie mogłem być na meczu, przez co zmuszony jestem na trzeźwo czytać takie komentarze.

Przegraliśmy mecz, po słabej grze. Bywa. Wciąż mamy minimum punkt przewagi i sprawa mistrzostwa jest otwarta. To jest realna ocena sytuacji.

To, co wy tutaj tworzycie to jest żałość i żenada. Rzygać mi się chce, kiedy czytam takie komentarze jak ten zacytowany. Zgadza się w nim tylko data i godzina - reszta to już jakieś emo-wynurzenia. Coś mi mówi, że niektórzy bardzo źle trafili...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.04.2010 o godz. 21:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Od: 03.2010

Straszna padlina gdyby nie to że gra Wisła po 20 minutach dałbym sobie spokój z oglądaniem. Korona w I połowie powinna prowadzić wyżej w II połowce gra Wisły lepsza ale niewystarczająca na scyzorów. Zastanawia mnie czy naprawdę Christov jest tak słaby, że nawet nie wpuścił go Kasperczak za Boguskiego Cracovia, Legia, Arka teraz Korona wszystke te mecze takie same,gra Wisły to totalna padaka bez żadnej płynnej. szybkiej akcji.
Odpowiedz cytując
vivral
Junior Member

Od: 04.2010

Stary 30.04.2010, 21:05
Kalectwo w 100% postaci, usilna gra skrzydłami, bezsensowne wrzutki, nieudane kontry, przerwane podania, brak dłuższej gry klepką, brak siły, Wisła się po prostu ośmieszyła i pokazała swoją niemoc,
Legia wygrywa z Koroną na wyjeździe a My nie możemy nawet u siebie, coś mi pachnie batami od Legii, które dostanie w mieście w którym mieszkam (fatum meczów z Legią), oby Legia jutro nie wygrała z Ruchem.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.04.2010, 21:05
Mecz tragiczny , ale nie najgorszy w tym sezonie . Podobnych było juz z 7-8 .

Mecz z Legią pokaże , czy naprawde zasługujemy na mistrzostwo Polski . Jeśli przegramy , to do nikogo nie możemy miec pretensji - tylko do siebie .

Co do samego meczu :

tragiczny mecz rozegrali zawodnicy środka pola wraz z napastnikami , szczególnie słabo zagrał Sobol

Kirm nie powinien się już pojawić na boisku w tym sezonie , niech już zacznie zwiedzać RPA
Małecki niech przestanie drzec ryja , bo to on psuje większość akcji swoimi boskimi dośrodkowaniami

nie ma żadnego wytłumaczenia na tak słabe spotkanie , zawodnicy już zaczeli świętować MP czy obchody 1 maja ?
Odpowiedz cytując
GBO
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.04.2010, 21:06
Małkowski mecz życia.
Jaki mecz życia? To jest zwykła różnica jaką robi prawdziwy bramkarz w odróżnieniu od naszych pacynek
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.04.2010, 21:07
W jakiej formie musi być Christow, skoro Brożek grając tak żenująco [a raczej symulując grę] spędza 90 minut na boisku?
Szkoda, że od początku nie graliśmy tak, jak przez ostatnie 10 minut. Ale przynajmniej "liga będzie ciekawsza"...
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 30.04.2010 o godz. 21:09.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 30.04.2010, 21:07
6 porażka w sezonie ale mimo to trzeba wierzyć w mistrzostwo !!! Lament i płacz nic tu nieda trzeba pokonać legie w Warszawie
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 30.04.2010, 21:08
tak naprawdę to nie było 6 przegranych tylko 6 porażek i trzeba podkreślić słowo porażka bo ja nie rozumiem jak można przejść obok meczu. wychodzą z nastawieniem 80 minut nic nie gramy przyciśniemy w ostatnich minutach wygramy. Niestety ja to tak widzę, bo tu nie ma walki przez 90 minut z Lechem jakoś mieli siłę na pressing i porządną grę tutaj nie. Podejście a to Korona przyjeżdża pewno Nikola znowu kartkę chwyci i jakoś to będzie. Druga sprawa to taka że jak można wygrywać jak się nie ma pewnych strzelców, nie wierzę żeby Christov był tak beznadziejny żeby nie było sensu go wpuścić na 20 minut za zajeżdżonych napastników bez formy. Bo jeśli faktycznie by było że jest takim lewusem to gratuluje wydania 130tys euro plus tego co dostaje w postaci pensji myślę że trzeba było dorzucić coś i kupić tego Kiełba.
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 30.04.2010, 21:09
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
trzeba bylo pojechac na stadion i dopingowac, na pewno zrobilbys to lepiej
Typowe dla niektórych "kibiców" - zamiast rzeczowej dyskusji, mamy wycieczki osobiste.

Gra żenująca, doping fatalny, jedyny plus (jak wyżej ktoś wspominał) - brak kartek dla zagrożonych.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 30.04.2010, 21:10
Boguski i z Małeckim najsłabsi. Kto małemu pozwala wykonywać stałe fragmenty gry!!!!!Jak pokazało ostatnie 10 minut meczu grać umieją tylko się im nie chce. W dwóch następnych meczach same chęci mogą nie wystarczyć w przeciwieństwie do dzisiejszego spotkania raczej już po mistrzostwie chyba że Lech i Legia to tacy sami frajerzy
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.04.2010, 21:10
As napisał(a):Wyświetl post
No i naprawde nie dalo sie tak grac od 45minuty?
Jak nam nikt nie pozwoli to sie nie da tak grac. Przykre, ale z tym składem drewna nawet z drugoligowcem, który by wysoko postawił presing gralibyśmy tą samą pyte.
Wystarczy grać odważnie i wysoko i nasze gwiazdy sie gubią. Tu potrzeba techniki i kreatywności, inteligencji, a jedyny piłkarz, który to ma, oprócz Issy, zagra pewnie dopiero w przyszłym sezonie.
No bo do cholery jasnej ile można oglądać 30metrowe przyjęcia piłki Boguskiego, albo Małeckiego, który nauczył się od Łoba kiwać z samym sobą.

Przez 75 minut byliśmy słabsi od scyzorów. Scyzory spuchły i otworzyła się jakaś szansa. To nie my zaczeliśmy nagle lepiej grać.
Dobrze chociaż, że poza kilkoma wyjątkami inni w tym sezonie z reguły się przed nami kładą i ułatwiają nam zadanie.
Dzieki temu jest jeszcze jakaś szansa na zaszczytny tytuł Mistrza Polski w piłce nożnej, cokolwiek to znaczy..
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 30.04.2010, 21:11
Kasperczak przejal beznadziejnie fizycznie przygotowana Wisłe po Skorzy ,minelo kilka kolejek ,a nadal wiekszosc pilkarzy wyglada fatalnie pod wzgledem kondycyjnym i technicznym,to co mialo dac zatrudnienie Kasperczaka, moze trzeba zwolnic Bahra ,skoro przygotowuje on tak pilkarzy ,ze goscie z Korony wygladaja 3 razy lepiej od naszych
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 30.04.2010, 21:12
hmm no cóż, czego oczekiwać jeśli drużyna nie ma formy. I nic tu nie zmieni Kasperczak w środku rundy, ani sprowadzenie genialnego lenia jakim jest Issa Ba.
To nie jest drużyna, to jest zlepek przypadkowych gości. Ba, Hristov, Małecki, Łobodziński, Juszczyk(!). Przecież po sezonie Wisła pozbędzie się Łobo, Pawełka, Juszczyka, Ba, Hristova, Jirsaka, a do tego Diaza i Marcelo. Ciekawe kim wtedy będziemy grać, chyba że mamy już gotowe transfery.
A tak swoją drogą ta triumfująca mina Wieszczyckiego w C+ na koniec doprowadziła mnie do furii. Fuck
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 30.04.2010, 21:12
Aha jeszcze jedno Legia i Lech jeszcze swojich meczy nie grały !!! Więc spokojnie z obelgami bo bardzo zmienne macie poglądy jak dobrze to Wisełka kochana jak źle to że stado patałachów
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 30.04.2010, 21:15
w0lno. napisał(a):Wyświetl post
W jakiej formie musi być Christow, skoro Brożek grając tak żenująco [a raczej symulując grę] spędza 90 minut na boisku?
Nie chce prorokować, bo nie widzę tych zawodników na co dzień na treningu ale, Christow to był zakup w ciemno Skorży, który liczył że nagle zacznie grać jak kilka lat temu, a Kasperczak, po prostu widzi jak sprawa stoi i pewnie nabytek Skorży jeszcze długo?(albo w ogóle) nie zagra nawet jako zmiennik.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 30.04.2010, 21:16
Zważcie też panowie na słowa.Dużo mamy teraz na forum gości z Korony i Kielc,którzy masturbują się przed monitorami czytając te posty.Nie dawajcie im więcej radości .
Życie, przegraliśmy, może 8 maja wygramy.Nie wszystko stracone.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 30.04.2010, 21:17
popatrzcie na tabele, a tam wciąż nieustannie Wisła na czele.
niech was do nastepnego meczu nic nie interesuje

bravelukas napisał(a):Wyświetl post
Słabość Wisły w ofensywie pokazuje najdobitniej wystawienie Marcelo do ataku od 75min....skąd my to znamy?tak to taktyka Skorży.........
Chciałem zauważyć, że po ustawieniu Marcelo w ataku przegrywał on niemal każdą walkę o górną piłkę....
Odpowiedz:
1. Bo jest obronca
2. Bo jest środkowym obronca
3. Obronca?

Mielismy okazje by ten mecz wygrac, coz, nie zawsze nam bedzie sprzyjało szczescie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 30.04.2010 o godz. 21:20.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 30.04.2010, 21:18
Słabość Wisły w ofensywie pokazuje najdobitniej wystawienie Marcelo do ataku od 75min....skąd my to znamy?tak to taktyka Skorży.........
Chciałem zauważyć, że po ustawieniu Marcelo w ataku przegrywał on niemal każdą walkę o górną piłkę....
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 30.04.2010, 21:18
Płaczki same ,cioty jedne ,spokojnie nie jest za dobrze ale nadal jesteśmy liderem i negatywne myślenie napewno nic tu nieda,zobaczymy jak zagrają rywale a pózniej gramy z Legią wiadomo o co
Odpowiedz cytując
blank_screen
Member

Od: 10.2009

Stary 30.04.2010, 21:19
Heero napisał(a):Wyświetl post
Typowe dla niektórych "kibiców" - zamiast rzeczowej dyskusji, mamy wycieczki osobiste.

Gra żenująca, doping fatalny, jedyny plus (jak wyżej ktoś wspominał) - brak kartek dla zagrożonych.
ee tam oddalbym Marcelo za zwyciestwo z Korona, pewnie wiekszosc z Was by na taki uklad poszla, ale tak po prawdzie to wszyscy sie boja meczu z Legia, a ani Lech ani Legia jeszcze nie wygraly swoich meczow, mysle, ze moze im tylko ta nasza przegrana zaszkodzic, wieksza presja bedzie ciazyc, cala nadzieja w Ruchu i Slasku... jeszcze nic straconego
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów