|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Podbijam na nową stronę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A co ty sam do Huty nie potrafisz dojechać :| ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._cen_karnetow/ Przypominam ze młyn znajduje sie na sektorze 3...!! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wybrałem się dziś po karnet i niestety wróciłem z pustymi rękami. Okazało się że obniżki będą jednak od jutro, bo "zarząd nie zdążył się zebrać i uchwalić...". Ja się pytam gdzie jest informacja o tym na stronie ? Podobno mają być jutro. Osobiście wolę iść jeszcze raz i zapłacić 20zł mniej, które mogę wrzucić do puszki na oprawę.
![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Karnety już są w tych cenach więc kto nie ma niech się śpieszy bo będzie płacz później że jest mecz a konie bilety mają po 200zł.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Byłem dzisiaj po karnecik, pani mówiła, że jeszcze ich troszkę zostało, więc Ci co mają kupić niech kupują, póki czas
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja tez juz mam karnet na dwojke - nawet jak wybiore sie tylko na Slaska i Lecha to za 60zl i tak sie oplaca
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam. Są jeszcze karnety na "3"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeżeli na oficjalnej nie pojawiło się żadne info na temat wyprzedania karnetów na sektor 3 to widocznie jeszcze są, a po za tym jak by nie było to zostaje jeszcze sektor 2 inne wejście ale potem się łączy z sektorem 3 więc żaden problem aby iść do młyna. ( jeżeli o to w domyśle chodzi) ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wiadomo ile poszło karnetów
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
gdyby było wiadomo to by się ukazało jakieś info
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie?
Kiedy będzie znana Cena Karnetów na Runde Jesienną 10/11 |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Najprawdopodobniej na jesień karnetów nie będzie.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 14.07.2010 o godz. 19:12.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|