|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ty dbasz o swój interes tylko i wyłącznie i byś ty miał jak najlepiej. SKWK musi i chce zadbać o wszystkich.
Tak dwa rodzaje i każdy bierze bez przejazdu ,a potem siada w pociąg. Tylko mi nie mów o kontrolach przy wsiadaniu bo sprawdzać 2000 osob na Dworcu to jakaś paranoja, a poza tym nie powiem małolatom wypier....choć kupiliscie bilet na mecz bez pociągu, a przyszli na dworzec. W_S pomożesz zorganizować kolejny wyjazd?! Kolejne pytanie przykladowo na wczorajszy mecz sprzedano 2200 biletów załóżmy ze byłoby z przejazdem i bez. Autami jedzie niech nawet 1000, czym ma jechać pozostałe 1200? Ciebie to pewnie g...o obchodzi bo nie interesuje Cię jak małolat z Bieżanowa Prądnika tam dotrze! Ty jedziesz i to najważniejsze. Powód: emocjonalny ton :) poprzez g..o obchodzi :)
Ostatnio edytowane przez PvD : 16.07.2009 o godz. 22:30.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
dokladnie PvD ma racje - do tego dochodzi nieprzyjazny teren a jak to mowia "w kupie sila" wiec nie narzekac tylko kupowac i jezdzic pociagiem - nikt Was tam nie pogryzie...
![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Macie po części rację. Teraz drugie pytanie. jakaś pula biletów przeznaczona na mecze będą do nabycia w sosnowcu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a dziękować dziękować
do SKWK nie przejmujcie się biadoleniem - róbcie swoje ![]()
Ostatnio edytowane przez alterego : 16.07.2009 o godz. 23:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
na 99% nie będzie można kupować biletów w Sosnowcu. Tak jak to było na meczu z Levadią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Woreczek foliowy taki z samo zapieciem i problemu nie bedzie( koszt 50 groszy). Albo solidny worek na smieci i plecak zabezpieczony wraz z ubraniami. Taki problem to nie problem
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Skąd się wzięło tyle ludzi na krytej skoro nie sprzedawali biletów?
![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sponsorzy, działacze, VIPy zaproszenia, róznego rodzaju karty wstepu ?
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
tak? w koszulkach co rozdawali na Legii? dziwne, ja słyszałem, ze tam bilety były w kasach... mógłby ktos potwierdzić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zawalił w tym wszystkim marketing i umiejętnośc przekazywania decyzji. Trzeba było ogłosic, ze karnety sa po 270, wiec 30 zl za bilet, a pociag finansuje klub. Kasa wyszlaby ta sama, i nikt by sie nie buntowal, bo w Krakowie tyle się mniej wiecej za bilet na mecz placilo. i Byłoby po kłopocie. Tak jak w tej bajce o królu. Krol mial dwoch magów. Wezwał ich do siebie i zapytal o losy krolestwa. Jeden odpowiedzial, że umrą wszyscy poddani. Krol kazal go stracic. Drugi stwierdzil, ze krol bedzie zyc najdluzej ze wszystkich w krolestwie. Krol kazal go nagrodzic, choc powiedzial dokladnie to samo, co ten pierwszy. Wiec zanim cos sie pusci na strone i w eter, trzeba wiedziec, jak powiedziec.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
wie ktoś może czy przy zakupie karnetów spisują nr pesel czy tylko wystarczy pokazać dowód?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Można jakoś doprecyzować tego newsa w sprawie karnetów ?
Sektory 2 i 3 łuki za bramkami.....a z planu stadionu na stronie żydów wynika, że sektory 2 i 3 są wzdłuż boiska http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6595&x=0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Dokładnie, poza tym czy obowiązują jakieś zasady (czy kto pierwszy ten lepszy...), oraz w którym miejscu będzie młyn?
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Beda potrzebne Karty Kibica do zakupu karnetu?
![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
na której będzie młyn?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I czy wiadomo już czy dojazd na własną rękę czy spod R22 (chodzi mi o to czy jest to jeszcze możliwe czy już upadło?)?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
cebulka997 tak będą potrzebne kk.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wiadomo, ile zeszło już m/w karnetów ?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A ja takie pytanko w Poniedzialek kupie jeszcze bilet na sektor 3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
sorki chodzilo mi oczywiscie o karnet
[/quote]Myśle że tak, kupisz. Chyba nie ma takiego wzięcia po niezbyt udanym początku rundy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A czy karnetów jest sprzedawanych tyle ile pomiesci stadion na SS czy jest jakies ograniczenie ?/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pewnie nie ma ograniczeń
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
JESTEŚ WIŚLAKIEM ? MUSISZ KUPIĆ KARNET Ruszyła sprzedaż karnetów http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...unde_wiosenna/
PS zmieńcie nazwe tego tematu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|