|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
dziś sprzedano kolejne 220 wejściówek
połowa sprzedana - ruszcie się Ci co się jeszcze nie zdecydowali, musicie tam być 2000 to będzie dobra liczba !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
pewny tego jestes?
kto chcial jechac na mecz juz sie zaopatrzyl w bilet, jest wiele powodow dla ktorych ludzie sobie "odpuscili" gramy na stadionie odleglym o 100km nie gramy u siebie( niektorzy traktuja mecze w sosnowcu jak wyjazd) dzien powszedni slaby przeciwnik mala ranga spotkania nie wszyscy lubia jeździc w pociagu z "hool'sami" sa wakacje moim skromnym zdaniem bilety powinny byc tez dostepne w sprzedarzy solo (bez przejazdu), ktos by sobie kupil w Krakowie czy Sosnowcu(pomysl, ze tylko dla ludzi z karta kibica bardzo dobry) i jechal by jak mu pasuje mnie nie przeszkadza ze bilety sa z przejazdem bo podroz pociagiem bardziej mi odpowiada(no moze gdyby nie te 3h czekania) ale rozni ludzie chodza na mecze podsumowujac sa w klubie logistycy i w SKWK ludzie od biletow to ich robota i nasze pisanie na forum nic nie zmieni. Dotychczasowa strategia spowoduje, ze jakosciowo na meczach pojawia sie wlasciwi ludzie(fani z pociagu) ale czy bedzie nas na tyle duzo zeby zaistniec... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
dzis bylem w pół do pierwszej po bilety i nawet mała kolejczka 8-10 osob stało po bilety... jak bedzie takie tempo do konca dnia jest szansa na 2,5 tys. biletów x)
edit: mozna się pomylić? tak?
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.07.2009 o godz. 13:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez globoos : 14.07.2009 o godz. 14:59.
![]()
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niektórzy? Chyba wszyscy... A jeśli nie to powinni zacząć traktować te mecze jako wyjazd. Bo co to niby jest innego? Może mecz "u siebie", albo nie daj Boże u siebie? Można te nieszczęsne mecze na Śląsku które nam zafundowano przyrównać co najwyżej do meczów w finale PP, PE, czy spotkania o Superpuchar - czyli meczów które dla dwóch grających ze sobą drużyn są wyjazdem. Nie róbmy z tego większej farsy niż jest i nazywajmy rzeczy po imieniu. W sezonie 09/10 czekają nas tylko i wyłącznie wyjazdy. Piłki nożnej w Krakowie nie będzie - takie są fakty.
P.S. Będzie Hutnik, będzie Garbarnia, Clepardia, Bronowianka, Wieczysta, Zwierzyniecki, Wawel, Tramwaj, Borek i jeszcze inne krakowskie kluby, to oczywiste Miałem na myśli raczej to, że nie będzie w naszym mieście futbolu na szczeblu ekstraklasy. Symbolem piłkarskiego Krakowa są w pierwszej kolejności dwa najznamienitsze kluby czyli Wisła i Cracovia. Niestety nic nie zmieni faktu, że w nowym sezonie nie zagrają one w Krakowie (jeśli Cracovia - miejmy nadzieję - zostanie w ekstraklasie, też będzie się tułać poza Stołecznym Królewskim Miastem).Powód: nieścisłość ;)
Ostatnio edytowane przez Bronowianin : 14.07.2009 o godz. 15:09.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jest szansa aby ktoś na mecze ligowe kupił mi karnet, czy wiadomo już w jakich cenach beda czy jutro jest szansa na kupno biletu w Sosnowcu..?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Boronowianin nikt nie traktuje tego jako mecz u siebie, chyba logiczne..... i Sosnowiec nie jest na Śląsku....
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niezłe jaja z tymi biletami... " Pan może sobie jechać samochodem,ale za pociąg i tak zapłacić trzeba". Jeśli tak sprawa będzie wyglądała i w lidze to będzie Nas tam garstka..ja i parę innych osób odeszliśmy dziś z kwitkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wielki majątek wyłożyć 20 zł na pociąg, nawet gdy się nie jedzie...
Pomyśl, że bilety mogły być po 40zł i byś był w tym momencie na zero. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tu 20, tam 20, i mamy już około 200 zł za 10 meczów. A meczów będzie więcej jak 10. Katastrofalna polityka dystrybucji. Potem będzie płacz i narzekanie ileż to osób jeździ na wyjazdy. Dla Ciebie te 200 zł (więcej jak 200) nie jest majątkiem, a dla innych może być. Myśleć że bilety za 40? Byłby na zero? Ale bilety nie są za 40, otrząśnij się ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
pzdr ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kto powiedział że ja będę jeździł samochodem, o ile w ogóle będę jeździł? Może nie mam samochodu, może nie mam prawa jazdy? Czytaj uważniej to co się pisze, nie pisałem o sobie. Poza tym to jest indywidualny wybór danej osoby. Nie chce jechać pociągiem to niech jedzie samochodem. Przebiją to zobaczy i następnym razem pojedzie pociągiem. Niech każdy robi jak chce, ale niech nikt na nikim nie wyłudza pieniędzy. Bo to nas dzieli, a tak nie powinno być.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Domyśliłem się
natomiast tak jak kolega wyżej napisał, 20 zł ekstra nie jest dramatem, biorąc pod uwagę że jest to nasz pierwszy wypad do Sosnowca w tej roli. Być może kolejne mecze, a dokładnie sprzedaż biletów będa się odbywały w inny sposób. Kto wie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A przestańcie już lamentować bo obciach na pół Polski.
Zrobi Wam SKWK next bilet za 41,90 na mecz i pociąg gratis to bedzie na co te 1,9o... Nie pasi to nie jedź, a nie jęcz na forum.
Ostatnio edytowane przez andalemono : 14.07.2009 o godz. 18:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Sprawa druga - to mecz wyjazdowy i koniec. Jest meczem wyjazdowym z prostego powodu - nie gramy u siebie Chyba nie trzeba tu wiele wyjaśniać, bo jesteś jak widzę dobry z geografii i jak sam przyznałeś Sosnowiec leży w Zagłębiu Dąbrowskim, ok. 70 km od naszego miasta... A nazywanie tego spotkania meczem u siebie, czy nawet "u siebie" jest raczej próbą wyśmiania obecnej sytuacji naszego klubu, w którą wpędziły nas miejskie i klubowe władze... |
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Oficjalnie jest to mecz u siebie. Dla kibiców Wisły jest to mecz wyjazdowy. Koniec tematu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
karmel1906 - to, że występujemy w roli gospodarza, nie oznacza, że gramy u siebie, zrozumieć to chyba nie jest trudno?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak już o oficjalnych sprawach piszesz to po pierwsze jest to mecz na neutralnym terenie a nie żaden u siebie co do reszty się zgadzam. I to jest już koniec dyskusji o tym czy jest to wyjazd czy nie.
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 14.07.2009 o godz. 20:10.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. W dodatku jeżeli samochodem pojedzie, dajmy na to 5 osób, cena przejazdu jest niska. Nie mniej "punkt widzenia...".
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
PS: gdyby mecz był na Wiśle to ręcze, że bilet by był przynajmniej po 30zł ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
następnym razem niech będzie informacja że bilety po 40, a pociąg gratis, ciemny lud się nabierze i nie będzie płaczu że ktoś kogoś okrada. nie jedziecie wasza sprawa ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ręce opadają jak się czyta te wyjękiwania że czemu pociągaiem i drogo.
Jak Lech jechał jesienią do Rotterdamu to Wiara Lecha (odpowidnik naszego SKWK) koszt wyjazu który organizowała podniosła na osobę o 30 zł, które oczywiśce trafiły na jej konto. Uwżam że tak samo powinno zrobić się u nas lecz na mnijeszą skalę. Tak więci koszt wyjazdu do Sosonowca nie powinine wynosić 40 zł lecz 50 tzn:20zł bilet+20zł pociąg+10zł NA KONTO SKWK! Jeżeli sprzedano 2000 pakietów to nie trudno obliczyć jaki był by zysk, jak duży, nawet jeżeli liczba osób ze względu na tą dychę więcej była by mniejsza, choć nie chce mi się wierzyć by było to nawet 200 osób mniej. Tak samo powinno zroibć się z wyjazdem do Talinna, 270 zł za transport (co uważam za cenę śmiesznie małą za tak daleki wyjazd) zaokraglić do 300zł, z czego te 3 dyszki oczywiście na konto SKWK. Z pewnością te kilkanaście tysięcy zł tak zdobytych pozwoliło by rozwinąć skrzydła Stowarzyszeniu.Amen Tylko błagam nie mówcie mi że kryzys i że za dyche to można kupić całe 5 chlebów... ![]()
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
|
|
|