The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2009, 19:09
Devil_ napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze nie wiadomo gdzie będziemy grać a Wy się o karnety pytacie.
Jak to nie wiadomo Na Reymonta oczywiście Dzwoniłem ostatnio do "Wiślackiego Świata" i chłop mi powiedział ze jakoś początkiem lutego będzie informacja dot karnetów i że będą one na 100%
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
misiekpb
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 23.01.2009, 19:37
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Jak to nie wiadomo Na Reymonta oczywiście Dzwoniłem ostatnio do "Wiślackiego Świata" i chłop mi powiedział ze jakoś początkiem lutego będzie informacja dot karnetów i że będą one na 100%
a ja gadałem z Ochalikiem na Photo Day i raczej na R22 nie bedziemy grać bo miasto nie chce sie zgodzić - więc trzeba poczekać na decyzje wreszcie
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 23.01.2009, 19:53
misiekpb napisał(a):Wyświetl post
a ja gadałem z Ochalikiem na Photo Day i raczej na R22 nie bedziemy grać bo miasto nie chce sie zgodzić - więc trzeba poczekać na decyzje wreszcie
W takim razie ktoś nas tu w c.hvja robi
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 24.01.2009, 01:33
Eweneme napisał(a):Wyświetl post
A czy będzie wyjazd do Bytomia czy jest kara za derby?
Właśnie, jak się sytuacja przedstawia? Czy będzie można na ten mecz wejść na sektor gości?
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 24.01.2009, 12:43
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
Właśnie, jak się sytuacja przedstawia? Czy będzie można na ten mecz wejść na sektor gości?
nie będzie
Odpowiedz cytując
Szofer
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.01.2009, 16:18
mam tylko propozycje... w ten weekend i nastepny nie isc na piwko tylko odlozyc ze stoweczke zeby nie bylo potem biadolenia ze "ich chyba poje****, tyle $$ na tylko kilka meczy..." itp
pozdrawiam
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 27.01.2009, 18:55
Szofer napisał(a):Wyświetl post
mam tylko propozycje... w ten weekend i nastepny nie isc na piwko tylko odlozyc ze stoweczke zeby nie bylo potem biadolenia ze "ich chyba poje****, tyle $$ na tylko kilka meczy..." itp
pozdrawiam
Podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisał Szofer. Ostatnio dziwną modę zauważam - czas i kasa na wódę i imprezy zawsze się znajdzie jakoś, a na Wisłę potem brakuje. Od święta (Legia, derby) pójdzie jeden z drugim na mecz, a przez resztę rundy mają wyjebane... Ludzie, najpierw zmieńcie priorytety, a później narzekajcie na ceny!

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 28.01.2009, 23:38
M89 napisał(a):Wyświetl post
Podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisał Szofer. Ostatnio dziwną modę zauważam - czas i kasa na wódę i imprezy zawsze się znajdzie jakoś, a na Wisłę potem brakuje. Od święta (Legia, derby) pójdzie jeden z drugim na mecz, a przez resztę rundy mają wyjebane... Ludzie, najpierw zmieńcie priorytety, a później narzekajcie na ceny!
Ta... Na Wisle brakuje, bo sie ją traktuje jako modę... modne jest chodzenie na Wisłę, szkoda, ze wielu ludzi uzywa pustych sloganów... w stylu "W sercu Moim Wisła I na dobre i na złe"... a potem jak trzeba przyjsc na mecz to nie bo mi na wóde nie starczy, na oprawe trzeba dać... drogo słaby przeciwnik, szkoda kasy i wogóle. Wisła to moda, w ten sposób jest traktowana przez 90% ludzi. Wiec nie dziwmy się, ze wiekszosć zamiast... mieć Wisłe w sercu, tak naprawde ma ją w dupie i to głęboko - edekt mody niestety.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 29.01.2009, 00:20
Cytat:
Zapisy do SKWK/Karnety

Pragniemy Państwa poinformować iż najbliższe zapisy do SKWK odbędą się w najbliższy piątek tj. 30 stycznia.

Do Stowarzyszenia będzie się można zapisać, opłacić składki na wiosnę 2009 r. jak również odebrać naklejki do legitymacji (oraz ewentualnie KP) w restauracji „U Wiślaków” 15 minut po zakończonym spotkaniu koszykarek Wisły w Eurolidze.

Informacje dotyczące zapisów będą udzielane w przerwie meczu przed wejściem na halę.

Ponieważ szybkimi krokami zbliża się runda wiosenna Ekstraklasy pragniemy również poinformować Państwa o następujących sprawach:

*

z informacji uzyskanych z Klubu możemy powiedzieć, że w najbliższych dniach zapadną decyzję czy będziemy rozgrywać wiosenne mecze domowe na stadionie przy Reymonta (wszystko wskazuje, że tak, choć 100% pewności na razie nie ma oraz nie wiadomo przy ilu trybunach będą ewentualnie rozgrywane spotkania)

*

włodarze Wisły chcą nadal by były utrzymane ZNIŻKI na karnety dla osób należących do SKWK choć tutaj też dopiero w najbliższych dniach zapadną wiążące decyzje.

*

Zakup zniżkowych karnetów będzie możliwy jedynie NA PODSTAWIE kwitów wydawanych przez SKWK przy zapisach – tzw. KP ( tym samym osoby które zapisały się do tej pory, a chcą zakupić zniżkowy karnet - proszone są o odbiór owych KP przy kolejnych zapisach, dotyczy to także osób opłacających składki poprzez wpłaty na konto)

*

Osoby wpłacające na konto SKWK przelewem muszą wziąść pod uwagę fakt iż by odebrać kwit KP uprawniający do zniżki przy zakupie karnetu musi upłynąć pewien czas (tym samym ważne jest aby przesyłać dowód wpłaty na e- mail zapisy@kibice wisly . pl tak jak podane jest to na samym końcu)

*

Ponieważ patrząc w kalendarz nie będzie wiele czasu do startu rozgrywek – pierwszy mecz Wisły w Krakowie już 4 marca z Lechem Poznań w ramach Pucharu Polski (mecz będzie objęty karnetem!) - prosimy o NIE ZWLEKANIE z opłacaniem składek lub zapisywaniem się do SKWK - tutaj chodzi nam oczywiście przede wszystkim o osoby, które oprócz członkostwa w SKWK, pragną również zakupić tańsze karenty!

*

Wszelkie pytania prosimy kierować na e-mail : zapisy@ kibice wisly . pl

Kilka słów ode mnie:

Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków powinno reprezentować wszystkich którym dobro Białej Gwiazdy zależy na sercu.

W SKWK zawsze dominował nurt otwarty na ludzi - na ich pomysły, propozycje czy chęć działania.

By nie być tylko bezwiednym tłumem, dającym się manipulować, “ograniczającym” swoje przywiązanie do Trójkolorowych barw wizytą na Reymonta 22 raz na dwa tygodnie, by móc wymagać na Władzach Klubu działania pro kibicowskie, moim zdaniem, do SKWK powinno należeć kilka razy więcej osób niż obecnie (nie chcę pisać o liczbach ale jest nas mniej niż 400 osób....)

Jest na wiele tysięcy – widać to na każdym meczu w Krakowie – pytaniem pozostaje czemu tak mało Wiślackiej Braci chce się zaangażować poprzez SKWK by podnieść jakość Armii Białej Gwiazdy – począwszy od frekwencji na meczach (u siebie i na wyjeździe), działalności ULTRAS, a skończywszy choćby na akcjach charytatywnych....

Wszystkim "wątpiącym" w SKWK pragnę zwrócić uwagę na fakt, iż Kuba Błaszczykowski pomimo tego, że niestety nie gra juz w barwach Białej Gwiazdy nadal opłaca składki członkowskie w Stowarzyszeniu uważając to również za przejaw identyfikacji z kibicami Białej Gwiazdy.

WAŻNE!

- Pragniemy również poinformować, że istnieje możliwość opłacenia składki członkowskiej poprzez wpłatę na konto SKWK nr: 69 1160 2202 0000 0000 3426 8110. W takim przypadku na blankiecie wpłaty prosimy o podanie swojego imienia, nazwiska i numeru pesel (tak by można jednoznacznie „zidentyfikować” dana osobę i uniknąć pomyłek) oraz w rubryce „tytułem wpłaty” wpisać „składka-wiosna2009”. W celu szybszej weryfikacji wpłat przez osoby odpowiedzialne za zapisy (oraz sprawniejszemu działaniu) prosimy również by potwierdzenie wpłaty w postaci skanu czy pliku*.pdf przesłać na e-mail : zapisy@ kibice wisly . pl

- Kolejny termin zapisów to sobota – 31 stycznia w godzinach od 18.00-19.00 w restauracji “U Wiślaków”

- Informacje dotyczące kolejnych terminów zapisów będą publikowane sukcesywnie na stronie www.kibicewisly. pl

BARDZO WAŻNE :

- chcemy by osoby które przynależność do SKWK chcą “połączyć” z zakupem tańszych karnetów wszelkie związane z tym sprawy uregulowały do 6 lutego!!!
Dotyczy to zapisów jak i wpłat przelewem na konto. W późniejszym terminie będzie to praktycznie nie możliwe!
źródło: SKWK
Ostatnio edytowane przez element : 29.01.2009 o godz. 00:23.
Odpowiedz cytując
Eweneme
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 29.01.2009, 09:13
Czy przy zapisie do SKWK od razu płaci się składkę czy jakoś później? Nie to, że sępie kasę tylko jak coś to chce ją wykombinować
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 29.01.2009, 14:59
Eweneme napisał(a):Wyświetl post
Czy przy zapisie do SKWK od razu płaci się składkę czy jakoś później? Nie to, że sępie kasę tylko jak coś to chce ją wykombinować
Płacisz przy zapisie.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
arsfan90
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 29.01.2009, 20:52
Już na 100% bedziemy grac na Reymonta także pozostaje nam tylko czekac na info dotyczące karnetów
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

Odpowiedz cytując
lukasz924
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 30.01.2009, 14:33. sparing 7.02
W jakiej cenie moga byc bilety na sparing 7 lutego br?
Odpowiedz cytując
droho
Senior Member

Stary 30.01.2009, 17:16
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5179
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.01.2009, 18:26
I ceny bardzo ladne

Naprawde ludzie nie ma co narzekac,nawet Ci ktorzy nie posiadaja karnetu.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.01.2009, 18:39
Wraca złotówka od biletu dla SKWK, to cieszy

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 30.01.2009, 19:16
A jak to jest jak np: zostanie sprzedanych 8 tyś karnetów to z nich też będzie liczona ta 1zł czy tylko od biletu
Odpowiedz cytując
Scarlett
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 30.01.2009, 19:29
Mam pytanie: czy można wyrobić duplikat skradzionej karty kibica? Kupowałam wszystkie karnety od początku wprowadzenia kart chipowych (wcześniej także, ale to akurat nieistotne) i nie widzę powodu, żeby przepłacać, skoro jakiś skur*** mnie okradł.
"I don't necessarily agree with everything I think" Andrew Eldritch
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.01.2009, 20:03
Bobic napisał(a):Wyświetl post
A jak to jest jak np: zostanie sprzedanych 8 tyś karnetów to z nich też będzie liczona ta 1zł czy tylko od biletu
Złotówka tylko od biletu. Kropla w morzu potrzeb, ale zawsze coś...
Odpowiedz cytując
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.01.2009, 20:03
Duplikat oczywiście wyrobić można i nawet powinno się, a złotówka jest tylko od bilety(nie karnetu)
Odpowiedz cytując
skorna
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 30.01.2009, 23:02
troche mało no ale rzeczywiscie zawsze cos a kto ma to da cos do puszki i juz cos sie uzbiera.
Zmierzając do celu...WISŁE mam w sercu z Nią ide przez życie !
Odpowiedz cytując
Dafi_91
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 31.01.2009, 01:57
Puchar polski z Lechem też się wlicza do tego karnetu czy osobno
Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 31.01.2009, 02:06

masz pogrubione..
Odpowiedz cytując
Dafi_91
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 31.01.2009, 02:09
element napisał(a):Wyświetl post
masz pogrubione..
Wielkie dzięki nie zwróciłem uwagi;p
Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
Odpowiedz cytując
matern
Member

Od: 07.2008

Stary 31.01.2009, 08:28
prosty wniosek trzeba brac niby drozej niz na jesien bo cena byla nie wiele wieksza a meczy o kilka wiecej ale brak karnetu = mala szansa zobaczenia derbow meczu z legia i fety ze slaskiem a mecze z gornikiem jaga lechem w pucharze i polonia ktora badz co badz jest wysoko tez najela do ciekwawych
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.01.2009, 09:49
Mam nadzieję że każdy kibic z sektora A i B pójdzie po rozum do głowy i jeśli zdecyduje się na wznowienie karnetu w tej rundzie to tylko na sektor E...

Żeby później nie dochodziło do nieprzyjemnych sytuacji

Sektor D tylko dla dopingujących.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 31.01.2009, 10:02
Ludzie MYŚLCIE coś zanim napiszecie na forum , przecież jest wszystko dokładnie napisane (nawet dla niektórych "kumatych" pogrubione)
Odpowiedz cytując
lukasz924
Junior Member

Stary 31.01.2009, 10:32. sparing
lukasz924 napisał(a):Wyświetl post
W jakiej cenie moga byc bilety na sparing 7 lutego br?

jaka bedzie cena wiadomo juz cos?
Odpowiedz cytując
Lukas_ts
Junior Member

Stary 31.01.2009, 10:51
lukasz924 napisał(a):Wyświetl post
jaka bedzie cena wiadomo juz cos?

Jeszcze nawet nie wiadomo gdzie się mecz odbędzie na 100 % i czy będzie dostępny dla kibiców...
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.01.2009, 11:54
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Złotówka tylko od biletu. Kropla w morzu potrzeb, ale zawsze coś...
Nic za darmo. Klub i tak sobie to częściowo odbił zmniejszając ulgę na karnety dla członków SKWK

Swoją droga ciekawi mnie ile w zwiazku z powyższym osób przedłuży swoje członkostwo w Stowarzyszeniu, skoro ew zniżka nie daje juz im oszczędności... Wyjdzie cała prawda, obawiam sie, że bedzie mało optymistyczna...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów