|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak to nie wiadomo
Dzwoniłem ostatnio do "Wiślackiego Świata" i chłop mi powiedział ze jakoś początkiem lutego będzie informacja dot karnetów i że będą one na 100% ![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
a ja gadałem z Ochalikiem na Photo Day i raczej na R22 nie bedziemy grać bo miasto nie chce sie zgodzić - więc trzeba poczekać na decyzje wreszcie
![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Właśnie, jak się sytuacja przedstawia? Czy będzie można na ten mecz wejść na sektor gości?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mam tylko propozycje... w ten weekend i nastepny nie isc na piwko tylko odlozyc ze stoweczke zeby nie bylo potem biadolenia ze "ich chyba poje****, tyle $$ na tylko kilka meczy..." itp
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisał Szofer. Ostatnio dziwną modę zauważam - czas i kasa na wódę i imprezy zawsze się znajdzie jakoś, a na Wisłę potem brakuje. Od święta (Legia, derby) pójdzie jeden z drugim na mecz, a przez resztę rundy mają wyjebane... Ludzie, najpierw zmieńcie priorytety, a później narzekajcie na ceny!
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez element : 29.01.2009 o godz. 00:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy przy zapisie do SKWK od razu płaci się składkę czy jakoś później? Nie to, że sępie kasę tylko jak coś to chce ją wykombinować
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Płacisz przy zapisie.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Już na 100% bedziemy grac na Reymonta także pozostaje nam tylko czekac na info dotyczące karnetów
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
W jakiej cenie moga byc bilety na sparing 7 lutego br
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
I ceny bardzo ladne
![]() Naprawde ludzie nie ma co narzekac,nawet Ci ktorzy nie posiadaja karnetu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wraca złotówka od biletu dla SKWK, to cieszy
![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A jak to jest jak np: zostanie sprzedanych 8 tyś karnetów to z nich też będzie liczona ta 1zł czy tylko od biletu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie: czy można wyrobić duplikat skradzionej karty kibica? Kupowałam wszystkie karnety od początku wprowadzenia kart chipowych (wcześniej także, ale to akurat nieistotne) i nie widzę powodu, żeby przepłacać, skoro jakiś skur*** mnie okradł.
![]()
"I don't necessarily agree with everything I think" Andrew Eldritch
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Duplikat oczywiście wyrobić można i nawet powinno się, a złotówka jest tylko od bilety(nie karnetu)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
troche mało no ale rzeczywiscie zawsze cos a kto ma to da cos do puszki i juz cos sie uzbiera.
![]()
Zmierzając do celu...WISŁE mam w sercu z Nią ide przez życie !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Puchar polski z Lechem też się wlicza do tego karnetu czy osobno
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
prosty wniosek trzeba brac niby drozej niz na jesien bo cena byla nie wiele wieksza a meczy o kilka wiecej ale brak karnetu = mala szansa zobaczenia derbow meczu z legia i fety ze slaskiem
a mecze z gornikiem jaga lechem w pucharze i polonia ktora badz co badz jest wysoko tez najela do ciekwawych ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieję że każdy kibic z sektora A i B pójdzie po rozum do głowy i jeśli zdecyduje się na wznowienie karnetu w tej rundzie to tylko na sektor E...
Żeby później nie dochodziło do nieprzyjemnych sytuacji Sektor D tylko dla dopingujących. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie MYŚLCIE coś zanim napiszecie na forum , przecież jest wszystko dokładnie napisane (nawet dla niektórych "kumatych" pogrubione)
![]() ![]()
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nic za darmo. Klub i tak sobie to częściowo odbił zmniejszając ulgę na karnety dla członków SKWK
Swoją droga ciekawi mnie ile w zwiazku z powyższym osób przedłuży swoje członkostwo w Stowarzyszeniu, skoro ew zniżka nie daje juz im oszczędności... Wyjdzie cała prawda, obawiam sie, że bedzie mało optymistyczna... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|