The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2010, 12:18
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
I czy wiadomo już czy dojazd na własną rękę czy spod R22 (chodzi mi o to czy jest to jeszcze możliwe czy już upadło?)?
Podbijam na nową stronę.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 14.03.2010, 19:56
A co ty sam do Huty nie potrafisz dojechać :| ?

Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.03.2010, 12:51
Cytat:

Obniżka cen karnetów!

Wisła Kraków w związku z dużym zainteresowaniem karnetami na rundę wiosenną zadecydowała, że jeszcze w tym tygodniu prowadzona będzie sprzedaż karnetów. Będzie je można kupić po obniżonych cenach. Wszystkich kibiców zachęcamy do zakupu karnetów – w ten sposób będzie można uniknąć kolejek po pojedyncze bilety, które na pewno pojawią się przed kolejnymi spotkaniami.

Z uwagi na to, że rozgrywane są kolejne mecze, które wchodzą w skład karnetu, jego cena będzie systematycznie obniżana przez ten tydzień. I tak:
- 22 i 23 marca karnety na sektory 1 i 4 kosztować będą 120 zł, a na sektory 2 i 3 80 zł
- od 24 do 27 marca karnety kosztować będą 90 zł na sektory 1 i 4 oraz 60 zł na sektory 2 i 3.
- po tym terminie sprzedaż karnetów nie będzie kontynuowana
- od 29 marca sprzedawane będą bilety na mecz ze Śląskiem Wrocław

Karnety sprzedawane będą wyłącznie w sklepie Wiślacki Świat w następujących godzinach:

- 22 marca 11:00 – 18:00
- 23 marca 11:00 – 14:00
- 24 – 26 marca 11:00 – 18:00
- 27 marca 10:00 – 14:00

Ponieważ po sobotnim meczu zwolniły się miejsca zajęte przez osoby, które zdecydowały się kupić wyłącznie bilety na mecz ligowy z Lechią, karnety można kupować na wszystkie sektory.

Plan stadionu Hutnika
http://bp.wisla.krakow.pl/files/Hutnik.jpg

Przypominamy również, że na jedną Kartę Kibica lub jeden numer PESEL można kupić tylko jeden karnet lub bilet. Osoba, która kupiła na swoją Kartę Kibica karnet, nie możne też na nią kupić biletu na jeden z meczów wchodzący w skład karnetu!

Równocześnie ze sprzedażą karnetów można też kupić wejściówki na pucharowe spotkanie z Lechią Gdańsk. Szczegóły tej sprzedaży można znaleźć tutaj. Od przyszłego poniedziałku natomiast zakupić będzie można bilety na mecz ze Śląskiem Wrocław. Począwszy od tego spotkania wróci przedsprzedaż dla osób posiadających Karty Kibica. Najpierw więc, przed pierwsze dni, bilety będą mogły kupować wyłącznie osoby posiadające karty kibica, a dopiero potem wejściówki zakupić będą mogli także ci, którzy Kart Kibica nie posiadają. Przypominamy też, że a stadionie Hutnika obowiązuje elektroniczny system wejść, analogiczny do stadionu przy Reymonta 22. W związku z tym bilety dla osób nie posiadających Kart Kibica na każdy mecz kosztować będą 5 zł więcej.

Zapraszamy na mecze Białej Gwiazdy!

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._cen_karnetow/

Przypominam ze młyn znajduje sie na sektorze 3...!!
Odpowiedz cytując
gress
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.03.2010, 16:51
Wybrałem się dziś po karnet i niestety wróciłem z pustymi rękami. Okazało się że obniżki będą jednak od jutro, bo "zarząd nie zdążył się zebrać i uchwalić...". Ja się pytam gdzie jest informacja o tym na stronie ? Podobno mają być jutro. Osobiście wolę iść jeszcze raz i zapłacić 20zł mniej, które mogę wrzucić do puszki na oprawę.

"Bo nasza ARMIA to potęga"
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.03.2010, 17:08
Karnety już są w tych cenach więc kto nie ma niech się śpieszy bo będzie płacz później że jest mecz a konie bilety mają po 200zł.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 25.03.2010, 17:54
Byłem dzisiaj po karnecik, pani mówiła, że jeszcze ich troszkę zostało, więc Ci co mają kupić niech kupują, póki czas
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.03.2010, 20:08
ja tez juz mam karnet na dwojke - nawet jak wybiore sie tylko na Slaska i Lecha to za 60zl i tak sie oplaca
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.03.2010, 20:26
Witam. Są jeszcze karnety na "3"
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 25.03.2010, 21:53
kosaTS napisał(a):Wyświetl post
Witam. Są jeszcze karnety na "3"

Jeżeli na oficjalnej nie pojawiło się żadne info na temat wyprzedania karnetów na sektor 3 to widocznie jeszcze są, a po za tym jak by nie było to zostaje jeszcze sektor 2 inne wejście ale potem się łączy z sektorem 3 więc żaden problem aby iść do młyna. ( jeżeli o to w domyśle chodzi)
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 30.03.2010, 15:06
Wiadomo ile poszło karnetów
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 30.03.2010, 16:14
gdyby było wiadomo to by się ukazało jakieś info
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
Mariusznh_92
Member

Od: 09.2006

Stary 14.07.2010, 19:06
Mam pytanie?

Kiedy będzie znana Cena Karnetów na Runde Jesienną 10/11 i kiedy będą one sprzedawane
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 14.07.2010, 19:08
Mariusznh_92 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie?

Kiedy będzie znana Cena Karnetów na Runde Jesienną 10/11 i kiedy będą one sprzedawane
W temacie o biletach masz wszystko wytłumaczone. temat - Bilety

Najprawdopodobniej na jesień karnetów nie będzie.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 14.07.2010 o godz. 19:12.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów