|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przecież to jest paranoja tyle 100 marnować!!! masakra
Łobo potwierdza, że należy mu się wyjściowa 11 ;] ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja to bym ich tak opieprzył na miejscu skorzy. Kazał wszystkim zawodnikom z dwa dni po treningu zostawa ć i tylko strzelać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Lobo to trzeba najpierw na pilkarza przekwalifikowac,ja sie dziwie ze trener nie woli mlodzika sprawdzac zamiast niego,napewno wysokosc jego kontraktu ma wplyw na to. Wygrywamy!
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cieszą 3ptk ale gra woła o pomstę do nieba...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ależ nerwówka.
Bramkarz Jagi wyprawiał cuda na kiju, z naszej strony masa sytuacji, niestety kiepska skuteczność a i szczęścia nam brakowało to rozgromienia Jagi. Franek na szczęscie nie istniał w tym meczu. Do boju Piast! do boju ......Cracovio ! ![]() PS. Aaa, i pokłon jak zawsze dla Sobola, fajny widok w TV jak motywuje chłopaków. Walczyć do końca! PS2: Gra dobra, tylko ta skuteczność.
Ostatnio edytowane przez CH. : 11.04.2009 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Do tego duetu trzeba dodać jeszcze Ćwielonga. Chociaż jakoś strasznie do niego żalu nie mam , naprawdę dużo zdrowia zostawił na boisku |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wisła powinna ten mecz lekko wygrac 4:0, bez Pawła nasza skutecznosc jest naprawde marna
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdyby Piast 1 z 2 100 wykorzystał byłoby inaczej a tak maja za swoje ;]
przypomina mi się sezon jak goniliśmy Legię gdzie właśnie takie męczarnie grała i wygrywała a my skończyliśmy na 2 miejscu wtedy:( ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pierd...... Amica:/ W końcu Wam się noga podwinie... Pajace z Pyrlandii:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A mnie z naszej ofensywy dziś najbardziej wkurzał Małecki, ten to ma dopiero braki, i zdecydowanie był słabszy dzisaj od Ćwielonga i Zieńczuka, czemu jego Skorża nie zdjął i nie wpuścił Nedzielana to nie wiem. Mecz jak cały ten sezon Wisły im blizej bramli przeciwnika tym coraz więcej przypadku w grze...
Gratulacje za 3 pkt. ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wisełka fajny mecz, dużo akcji, strzałów, znów razi skuteczność, ale co tam 3 pkt. i do przodu. Kolej na szpArkę.
****a to szczęście od Amici się kiedyś odwróci. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zauwazcie, ze kazda druzyna ktora zdobywa mistrzostwo zdobywa zwycieskie bramki w koncowkach meczow. Tak bylo z nami kilka lat temu gdy np strzelilisny Amice w doliczonym czasie, tak bylo z Legia i tak teraz jest z Lechem.
Obawiam sie ze moga dowiezc tego lidera do konca. Odpowiedz dadza ich mecze na Legii i na Polonii |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cwielong ma dobra technike,niezle przyjecie,ale jak dochodzi do strzalu na bramke ,to klekajcie narody.
Cale szczescie ze Baszczu przyfarcil w 3 minucie , bo by moglo roznie byc. Pawelek dobre interwencje ,mimo ze mialem 2 zawaly po wykopach nogami.. Marcelo najlepszy w druzynie .Malecki sam robil gre ,bo Boguski nei wyrazny.Brozek wracaj ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
PS. Akcja Łobodzińskiego ---> Mysłałem że się powiesze /// Z całym szacunkiem ale w tej chwili to on jest chyba gorszy od samego Rasiaka. ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Do tej pory gralismy bez rozgrywajacego, teraz gramy bez napastnikow. Chwala Bogu ze obroncow mamy na poziomie. Tyle w temacie meczu
Ostatnio edytowane przez mic : 11.04.2009 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Chwala naszym zlotym obroncom
Swoja skutecznoscia ratuja nam punkty w kazdym meczu.Tak jak przypuszczalem. Franek gwiazduje, ale do pewnego pulapu. Z nami tak jak i z Lechem, nie oddal nawet strzalu w kierunku bramki. Duza w tym zasluga dobrej gry Marcelo i zwlaszcza Marcina Baszczynskiego, ktory tak jak zapowiadal, doslownie skopala lisa chytrusa ![]() A teraz z innej beczki. Panie Macieju Skorza, miej pan litosc nad Wisla Jak mozna wpuscic na boisko takiego zawodnika jak Lobo ? To co on gra, to jest mega hiper skandal Nie uwierze, ze nie ma zdolniejszego zawodnika w naszych juniorach badz w trampkarzach mlodszych. I Kolejna sprawa. Zastanawiam sie gdzie gralby Cwielong, gdyby nie Wisla, bo jak pamietamy Ruch Chorzow nie przez przypadek chcial sie go pozbyc. Nie ma po prostu sytuacj, ktorej by nie byl w stanie sknocic. Damat. Najsmutniejsze, ze Boguski w dzisiejszym meczu dostosowal sie do niego poziomem, jednak mam nadzieje, ze w jego przypadku to byl najgorszy mecz w sezonie i szybko zacznie grac lepiej. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Na szczecie byl Łobo, bo znowu dzieciaki zgnoilyby Pawelka ze zle pilke wybil ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 11.04.2009 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie sadze, by bylo w tym choc zdziebelko nieprawdy, biorac pod uwage postawe i skutecznosc Cwielonga w Ruchu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Eustachy nie ma sensu czepiać się Ćwielonga, na tle naszych pozostałych napadziorów i tak nieźle wygląda. Akurat o niego jakoś jestem spokojny...
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do samego meczu.. stworzyliśmy sobie chyba najwiecej sytuacji z dotychczasowych spotkań w tej rundzie. Skuteczność całego zespołu fatalna, ale po powrocie Pawła, powinno być z meczu na mecz coraz lepiej. Gra dobra, Jagiellonia poza sytuacją Kojasevica bezradna. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
amica w****ia mnie jak nie wiem... podaroj dzieciem slonce... chyba wygrali w tym konkursie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Po pierwsze Łobo ZERO dobrych zagrań - Młoda extraklasa , tylko i wyłącznie (i na długo). Nic do chłopa nie mam ale zdrowie kibiców to też ważna sprawa a jak takie akcje jak dziś będą się powtarzały to kardiologia się przeludni.
Po drugie ofensywa - SKRAJNA nieskuteczność ,wieczny brak wykończenia lub pech. Mecz z gatunku tych które się zapomina,były emocje , gra toczyła się w dobrym tempie , są 3 punkty, Franek nas nie "ukąsił" Można iść trochę poświętować. Brawo Marcelo , Baszczu (tylko jak długo jeszcze nz R22 pogracie ? ) i spółka. Jaga bez sztycha, doping niezły ,tylko oprawy jakoś nie zauważyłem.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Co my byśmy bez tych naszych obrońców zrobili
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Na C+ mówili że Boguski po kadrze wrócił odmieniony, pewniejszy siebie i ...mocny psychicznie. Odmieniony? Na pewno. Czy to zmiana na lepsze ? Wg mnie nie ... jest chyba aż za pewny siebie, piłka mu odskakuje raz za razem, jest niedokładny, wolno myśli, nigdy skuteczny nie był ale to co dziś zrobił to było coś :O Po kadrze, w 2 meczach z Lechem i dziś z Jagiellonią nie podoba mi się jego gra, wręcz mnie irytuje
Cytat:
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie zgodze sie, ze tylko skutecznosc ma masakryczna. Wystarczy przytoczyc sytuacje, kiedy Malecki idealnie go wypuscil, a ten zwlekal tak dlugo, az cala akcja poszla na marne. Fakt, ze czasem uda mu sie niezle zastawic, czy przedrzec, tylko co z tego, skoro zaraz potem laduje pilke w przestworza i brakiem dokladnosci kasuje cala akcje ? Co do porownan z Pawlem Brozkiem, to powtorze to co mowie od dawna w tej sprawie, czyli ze na przykladach mozna zbudowac naprawde wiele, jednak to ciagle czysta teoria. Czasem bardzo mocno naciagana. Nie zapominajmy takze, ze tak jak istanieja przyklady zakonczone happy-endem, tak z drugiej strony nie brakuje ich calkowitych przeciwienstw. Poki co Cwielonga nawet od starego "slabszego" Brozka, dzieli bardzo wiele.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 11.04.2009 o godz. 20:03.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|