|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dokładnie, co jak co ale to właśnie Jaga poczyniła znaczący postęp w grze, a nie my. Mecz ciężki, liczę na 1:0 lub 2:1 dla nas.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wygramy ten mecz 2-0, gole strzelą obrońcy bądź Boguski
Innej opcji nie widzę, szkoda mi tylko Cebanu, bo Skorża mimo, że dużych szans nie mamy to i tak trzyma się swoich talentów w osobach Pawełka, Łobodzińskiego czy też Beto. Odesłać ich na trybuny, może poczuliby, że nie są w 3 lidze na Cyprze. Biorą tacy kilkaset tysięcy a ja na bilet nie mam ;] |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wazny Mecz Wisełki, jednak powinnismy wygrać,nawet po męczarniach ale wygrać!
Mam Pytanie, nagram Bramki LIVE i trzeba je zapodawać tutaj czy moze w innym dziale/temacie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Możesz albo w tym temacie, albo w którymś z tych:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=789&page=274 http://www.wislakrakow.com/forum/sho...974#post706974 Niekoniecznie we wszystkich naraz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ej wiecie plus, minus gdzie będą kibice Jagi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No i Hermes z Bruno w 1 składzie - zasłona dymna Probierza
JJJBG |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
1:0
A tak właśnie dzisiaj przed meczem sobie pomyślałem - Strzelił Singlar, Głowacki to dzisiaj Baszczu ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Baszczu
Szkoda że nie mogę być na tym meczu :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Grosicki jest zawodnikiem Jagi czy Legi?Musimy wygrac!!czuje wtope Lecha
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Widać sporo osób w "pszczółkach" na dole sektora E4 (nawet dopingują)
Ostatnio edytowane przez zenobiusz27 : 11.04.2009 o godz. 16:57.
![]()
zenio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jak narazie nasza siła rażenia straszliwie chaotyczna... Boguski fatalne ma straty;/
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
abysmy jakos glupio bramy nie dostali do szatni,Wtorka bym wposcil na druga polowe i dostatecznie ich zmotywowal
![]() ![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
W szatni solidny opier.. od Skorzy,Boguski chodzi dzis po tym boisku jak lsniety...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na łatwe sfrajerowanie się Lecha nie ma co liczyć. Już prowadzą. Na siebie liczyć, wystarczy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Powiem szczerze, że nie poznaję kilku zawodników - w pozytywnym jak i negatywnym tego słowa znaczeniu.
Bardzo podoba mi się Zieńczuk i Marcepan...nieźle Pepe.. Dramatycznie gra i Boguski i Małecki. Nie potrafią przyjąć piłki, a jak już przyjmą, to źle podadzą. Trzeba uspokoić grę, więcej przerzutów z jednej na drugą stronę. rozciągnąć ich obronę, a będzie dobrze. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a niech nas frankowski roz.......i i strzeli nam 3 bramki. ble ble ble.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja bym już tę flaszkę odstawił na tyle daleko, byś jej ze stołeczka przed kompem nie dosięgnął. Zresztą w Wielką Sobotę nie wypada za dużo pobierać, wystarczy tyle, by Wisełce dobrze a nie źle życzyć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ćwielong to sie nie nadaje na napastnika
Powód: Boguski też
Ostatnio edytowane przez Blacha92 : 11.04.2009 o godz. 17:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na pomocnika,czemu Niedzielana nie chce trener sprawdzic?idealny moment
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cwielong znowu dobry mecz i zowu bez bamki, co ten chlop marnuje to historia.
Jak sie w koncu przelamie to nie mam watpliwosci, ze bedzie z niego drugi Zuraw! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja mam podobne zdanie jak kolega.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
moim zdaniem Boguski powinien sobie odpocząć bo chyba jest nie w formie...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówię Wam , za chwilę wejdzie Beton. Idealny moment dla Wtorka a Maciek wpuści Beto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
całkiem niezłe okazje nasi potrafią spartolić. I wychodzi na to, że nie ma co na Pawełka narzekać, na razie adrenaliny nie podniósł, wręcz przeciwnie.
Edytka : ciężko uwierzyć , ale Piast wyrównał. Oby się to utrzymało i oby Craxa (jaka by ona nie była) dzielnie broniła honoru Krakowa. Bo przecież Kraków najważniejszy ![]()
Ostatnio edytowane przez harthausen : 11.04.2009 o godz. 18:15.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z Lobodzinskim w skladzie to jak w dziesieciu grac,Pepe o klase lepszy tyle ze nie skuteczny jak na razie. Piast 1-1 Lech
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
No zaraz zobaczymy...
Pawełek dzisiaj bardzo pewnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Franek to się boi chyba piłki dotykać, że nie ma gola, czy nasi tak fantastycznie grają? Bo nie widzę meczu, więc nie wiem do końca jak to jest?
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Franek dobrze kryty,obroncy przecinaja wiekszosc pilek prostopadlych i wsumie Franek nie mial okazji do strzalu,Lobo 100% sytulacje zmarnowal
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba Łobo na napastnika przekwalifikować
![]() |
|
|