The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2009, 18:18
przecież to jest paranoja tyle 100 marnować!!! masakra

Łobo potwierdza, że należy mu się wyjściowa 11 ;]

Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.04.2009, 18:20
Ja to bym ich tak opieprzył na miejscu skorzy. Kazał wszystkim zawodnikom z dwa dni po treningu zostawa ć i tylko strzelać
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.04.2009, 18:21
Lobo to trzeba najpierw na pilkarza przekwalifikowac,ja sie dziwie ze trener nie woli mlodzika sprawdzac zamiast niego,napewno wysokosc jego kontraktu ma wplyw na to. Wygrywamy!
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 11.04.2009, 18:22
cieszą 3ptk ale gra woła o pomstę do nieba...

Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 11.04.2009, 18:23
Ależ nerwówka.
Bramkarz Jagi wyprawiał cuda na kiju, z naszej strony masa sytuacji, niestety kiepska skuteczność a i szczęścia nam brakowało to rozgromienia Jagi.

Franek na szczęscie nie istniał w tym meczu.

Do boju Piast! do boju ......Cracovio !

PS. Aaa, i pokłon jak zawsze dla Sobola, fajny widok w TV jak motywuje chłopaków. Walczyć do końca!

PS2: Gra dobra, tylko ta skuteczność.
Ostatnio edytowane przez CH. : 11.04.2009 o godz. 18:27.
Odpowiedz cytując
Pajo1906
Member

Od: 08.2007

Stary 11.04.2009, 18:25
1-0 Baszczyński BRAMKA LIVE z C+Sport
http://odsiebie.com/pokaz/2144086---0e8d.html

Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.04.2009, 18:26
Blacha92 napisał(a):Wyświetl post
Trzeba Łobo na napastnika przekwalifikować
Zaraz po tym, jak go do Legii albo Cracovii sprzedamy.

Boguski i Łobodziński bija marnowaniem na głowę Brozia z najgorszego jego okresu.
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Stary 11.04.2009, 18:26
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
cieszą 3ptk ale gra woła o pomstę do nieba...
nie tyle gra , co skuteczność pod bramką przeciwnika
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.04.2009, 18:27
harthausen napisał(a):Wyświetl post
Bo przecież Kraków najważniejszy
Poprawka: Wisła najważniejsza i jej mistrzostwo - a Cracovia jak dla mnie może się pałętać po niższych ligach, byleby teraz odebrała jakieś punkty Legii...
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Stary 11.04.2009, 18:29
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Zaraz po tym, jak go do Legii albo Cracovii sprzedamy.

Boguski i Łobodziński bija marnowaniem na głowę Brozia z najgorszego jego okresu.
Póki za transferu w Legii odpowiada Miruś wszystko jest możliwe. Urban uważa Leo za mentora , więc kto wie , kto wie , może Leo coś szepnie.

Do tego duetu trzeba dodać jeszcze Ćwielonga. Chociaż jakoś strasznie do niego żalu nie mam , naprawdę dużo zdrowia zostawił na boisku
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.04.2009, 18:36
Wisła powinna ten mecz lekko wygrac 4:0, bez Pawła nasza skutecznosc jest naprawde marna
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 11.04.2009, 18:39
gdyby Piast 1 z 2 100 wykorzystał byłoby inaczej a tak maja za swoje ;]

przypomina mi się sezon jak goniliśmy Legię gdzie właśnie takie męczarnie grała i wygrywała
a my skończyliśmy na 2 miejscu wtedy:(

Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 11.04.2009, 18:39
Pierd...... Amica:/ W końcu Wam się noga podwinie... Pajace z Pyrlandii:/
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 11.04.2009, 18:40
bramka Baszcza

http://www.youtube.com/watch?v=wKuzruVBC98

Amica w 94 minucie, norma
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.04.2009, 18:45
A mnie z naszej ofensywy dziś najbardziej wkurzał Małecki, ten to ma dopiero braki, i zdecydowanie był słabszy dzisaj od Ćwielonga i Zieńczuka, czemu jego Skorża nie zdjął i nie wpuścił Nedzielana to nie wiem. Mecz jak cały ten sezon Wisły im blizej bramli przeciwnika tym coraz więcej przypadku w grze...

Gratulacje za 3 pkt.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
Waldus88
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 11.04.2009, 18:46
Wisełka fajny mecz, dużo akcji, strzałów, znów razi skuteczność, ale co tam 3 pkt. i do przodu. Kolej na szpArkę.

****a to szczęście od Amici się kiedyś odwróci.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 11.04.2009, 18:51
zauwazcie, ze kazda druzyna ktora zdobywa mistrzostwo zdobywa zwycieskie bramki w koncowkach meczow. Tak bylo z nami kilka lat temu gdy np strzelilisny Amice w doliczonym czasie, tak bylo z Legia i tak teraz jest z Lechem.
Obawiam sie ze moga dowiezc tego lidera do konca.
Odpowiedz dadza ich mecze na Legii i na Polonii
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 11.04.2009, 19:03
Cwielong ma dobra technike,niezle przyjecie,ale jak dochodzi do strzalu na bramke ,to klekajcie narody.
Cale szczescie ze Baszczu przyfarcil w 3 minucie , bo by moglo roznie byc. Pawelek dobre interwencje ,mimo ze mialem 2 zawaly po wykopach nogami.. Marcelo najlepszy w druzynie .Malecki sam robil gre ,bo Boguski nei wyrazny.Brozek wracaj !
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.04.2009, 19:04
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Zwycięstwo cieszy, a mogło cieszyć jeszcze bardziej jakby Piast stanął na wysokości zadania i wygrał lub zremisował.
Co do meczu Piasta to leszek znów grubo na farcie (mecz widziałem to wiem) Piast mógł wygrać ale jak się we 2 na kotora idzie i się nie trafia nawet w bramke to pozdro dla napastnikow. Co do meczu Wisełki to cieszą 3 pkt. Szkoda tych 100000000% sytuacji.

PS. Akcja Łobodzińskiego ---> Mysłałem że się powiesze /// Z całym szacunkiem ale w tej chwili to on jest chyba gorszy od samego Rasiaka.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 11.04.2009, 19:07
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Co do meczu Piasta to leszek znów grubo na farcie (mecz widziałem to wiem) Piast mógł wygrać ale jak się we 2 na kotora idzie i się nie trafia nawet w bramke to pozdro dla napastnikow. Co do meczu Wisełki to cieszą 3 pkt. Szkoda tych 100000000% sytuacji.

PS. Akcja Łobodzińskiego ---> Mysłałem że się powiesze /// Z całym szacunkiem ale w tej chwili to on jest chyba gorszy od samego Rasiaka.
Tragedia z nim, ale w tym meczu przebil go Boguski.

Do tej pory gralismy bez rozgrywajacego, teraz gramy bez napastnikow. Chwala Bogu ze obroncow mamy na poziomie. Tyle w temacie meczu
Ostatnio edytowane przez mic : 11.04.2009 o godz. 19:18.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.04.2009, 19:11
Chwala naszym zlotym obroncom Swoja skutecznoscia ratuja nam punkty w kazdym meczu.
Tak jak przypuszczalem. Franek gwiazduje, ale do pewnego pulapu. Z nami tak jak i z Lechem, nie oddal nawet strzalu w kierunku bramki. Duza w tym zasluga dobrej gry Marcelo i zwlaszcza Marcina Baszczynskiego, ktory tak jak zapowiadal, doslownie skopala lisa chytrusa

A teraz z innej beczki. Panie Macieju Skorza, miej pan litosc nad Wisla Jak mozna wpuscic na boisko takiego zawodnika jak Lobo ? To co on gra, to jest mega hiper skandal
Nie uwierze, ze nie ma zdolniejszego zawodnika w naszych juniorach badz w trampkarzach mlodszych.
I Kolejna sprawa. Zastanawiam sie gdzie gralby Cwielong, gdyby nie Wisla, bo jak pamietamy Ruch Chorzow nie przez przypadek chcial sie go pozbyc. Nie ma po prostu sytuacj, ktorej by nie byl w stanie sknocic. Damat.
Najsmutniejsze, ze Boguski w dzisiejszym meczu dostosowal sie do niego poziomem, jednak mam nadzieje, ze w jego przypadku to byl najgorszy mecz w sezonie i szybko zacznie grac lepiej.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 11.04.2009, 19:15
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Chwala naszym zlotym obroncom Swoja skutecznoscia ratuja nam punkty w kazdym meczu.
Tak jak przypuszczalem. Franek gwiazduje, ale do pewnego pulapu. Z nami tak jak i z Lechem, nie oddal nawet strzalu w kierunku bramki. Duza w tym zasluga dobrej gry Marcelo i zwlaszcza Marcina Baszczynskiego, ktory tak jak zapowiadal, doslownie skopala lisa chytrusa

A teraz z innej beczki. Panie Macieju Skorza, miej pan litosc nad Wisla Jak mozna wpuscic na boisko takiego zawodnika jak Lobo ? To co on gra, to jest mega hiper skandal
Nie uwierze, ze nie ma zdolniejszego zawodnika w naszych juniorach badz w trampkarzach mlodszych.
I Kolejna sprawa. Zastanawiam sie gdzie gralby Cwielong, gdyby nie Wisla, bo jak pamietamy Ruch Chorzow nie przez przypadek chcial sie go pozbyc. Nie ma po prostu sytuacj, ktorej by nie byl w stanie sknocic. Damat.
Najsmutniejsze, ze Boguski w dzisiejszym meczu dostosowal sie do niego poziomem, jednak mam nadzieje, ze w jego przypadku to byl najgorszy mecz w sezonie i szybko zacznie grac lepiej.
Nie pomylilo Ci sie cos ? Ruch nie chcial go oddawac, potem (gdy Cwielong nie lapal sie do skladu) wyszedl z propozycja wypozyczenia

Na szczecie byl Łobo, bo znowu dzieciaki zgnoilyby Pawelka ze zle pilke wybil
Ostatnio edytowane przez mic : 11.04.2009 o godz. 19:54.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 11.04.2009, 19:27
mic napisał(a):Wyświetl post
Nie pomylilo Ci sie cos ? Ruch nie chcial go oddawac, potem (gdy Cwielong nie lapal sie do skladu) wyszedl z propozycja wypozyczenia
Pamietam jak pod koniec poprzedniego sezonu jeden z dziennikarzy w C+ twierdzil, ze Cwielong to taki goracy ziemniak, ktorym na linii Chorzow-Krakow, probuja przerzucac sie dzialacze obu klubow.
Nie sadze, by bylo w tym choc zdziebelko nieprawdy, biorac pod uwage postawe i skutecznosc Cwielonga w Ruchu...
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.04.2009, 19:33
Eustachy nie ma sensu czepiać się Ćwielonga, na tle naszych pozostałych napadziorów i tak nieźle wygląda. Akurat o niego jakoś jestem spokojny...
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Stary 11.04.2009, 19:36
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Skuteczność Pepe dramatyczna, to fakt, ale jego gra naprawdę może sie podobać. Z Brożkiem sytuacja była podobna kilka lat temu. Miał dużą łatwość dochodzenia do sytuacji, które później marnował. Mimo to, w tej chwili Ćwielong jest naszym najlepszym piłkarzem w ofensywie. Dobrze sie zastawia, potrafi ładnie i mądrze rozprowadzić akcje (może poza jedną kontrą w 1 połowie), ogólnie jest całkowitym przeciwieństwem Boguskiego, któremu nie dość, że każda piłka odskakuje na mare metrów, to jeszcze notuje idiotyczne straty na środku boiska, z których przeciwnik wychodzi z groźnymi kontrami (dziś, podobnie było z Cracovią).

Co do samego meczu.. stworzyliśmy sobie chyba najwiecej sytuacji z dotychczasowych spotkań w tej rundzie. Skuteczność całego zespołu fatalna, ale po powrocie Pawła, powinno być z meczu na mecz coraz lepiej. Gra dobra, Jagiellonia poza sytuacją Kojasevica bezradna.
Odpowiedz cytując
WALDI1988
Banita

Od: 11.2008

Stary 11.04.2009, 19:42
amica w****ia mnie jak nie wiem... podaroj dzieciem slonce... chyba wygrali w tym konkursie
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 11.04.2009, 19:46
Po pierwsze Łobo ZERO dobrych zagrań - Młoda extraklasa , tylko i wyłącznie (i na długo). Nic do chłopa nie mam ale zdrowie kibiców to też ważna sprawa a jak takie akcje jak dziś będą się powtarzały to kardiologia się przeludni. W szanującym się klubie nawet by chłopa na trybuny nie wpuścili.....

Po drugie ofensywa - SKRAJNA nieskuteczność ,wieczny brak wykończenia lub pech.

Mecz z gatunku tych które się zapomina,były emocje , gra toczyła się w dobrym tempie , są 3 punkty, Franek nas nie "ukąsił" same pozytywy,
Można iść trochę poświętować.
Brawo Marcelo , Baszczu (tylko jak długo jeszcze nz R22 pogracie ? ) i spółka.
Jaga bez sztycha, doping niezły ,tylko oprawy jakoś nie zauważyłem....
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 11.04.2009, 19:48
Co my byśmy bez tych naszych obrońców zrobili Przedłużyć kontrakt z BASZCZEM !!
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 11.04.2009, 19:49
Na C+ mówili że Boguski po kadrze wrócił odmieniony, pewniejszy siebie i ...mocny psychicznie. Odmieniony? Na pewno. Czy to zmiana na lepsze ? Wg mnie nie ... jest chyba aż za pewny siebie, piłka mu odskakuje raz za razem, jest niedokładny, wolno myśli, nigdy skuteczny nie był ale to co dziś zrobił to było coś :O Po kadrze, w 2 meczach z Lechem i dziś z Jagiellonią nie podoba mi się jego gra, wręcz mnie irytuje

Cytat:
Po pierwsze Łobo ZERO dobrych zagrań
A kto wyłożył Boguskiemu kapitalną wręcz piłkę ?
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 11.04.2009, 19:54
Szarny napisał(a):Wyświetl post
Skuteczność Pepe dramatyczna, to fakt, ale jego gra naprawdę może sie podobać. Z Brożkiem sytuacja była podobna kilka lat temu. Miał dużą łatwość dochodzenia do sytuacji, które później marnował. Mimo to, w tej chwili Ćwielong jest naszym najlepszym piłkarzem w ofensywie. Dobrze sie zastawia, potrafi ładnie i mądrze rozprowadzić akcje (może poza jedną kontrą w 1 połowie), ogólnie jest całkowitym przeciwieństwem Boguskiego, któremu nie dość, że każda piłka odskakuje na mare metrów, to jeszcze notuje idiotyczne straty na środku boiska, z których przeciwnik wychodzi z groźnymi kontrami (dziś, podobnie było z Cracovią).

Co do samego meczu.. stworzyliśmy sobie chyba najwiecej sytuacji z dotychczasowych spotkań w tej rundzie. Skuteczność całego zespołu fatalna, ale po powrocie Pawła, powinno być z meczu na mecz coraz lepiej. Gra dobra, Jagiellonia poza sytuacją Kojasevica bezradna.

Nie zgodze sie, ze tylko skutecznosc ma masakryczna. Wystarczy przytoczyc sytuacje, kiedy Malecki idealnie go wypuscil, a ten zwlekal tak dlugo, az cala akcja poszla na marne. Fakt, ze czasem uda mu sie niezle zastawic, czy przedrzec, tylko co z tego, skoro zaraz potem laduje pilke w przestworza i brakiem dokladnosci kasuje cala akcje ?

Co do porownan z Pawlem Brozkiem, to powtorze to co mowie od dawna w tej sprawie, czyli ze na przykladach mozna zbudowac naprawde wiele, jednak to ciagle czysta teoria. Czasem bardzo mocno naciagana. Nie zapominajmy takze, ze tak jak istanieja przyklady zakonczone happy-endem, tak z drugiej strony nie brakuje ich calkowitych przeciwienstw. Poki co Cwielonga nawet od starego "slabszego" Brozka, dzieli bardzo wiele.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 11.04.2009 o godz. 20:03.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów