|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Klasyczna i książkowa omerta, nie przestępcza. Czy jest jakieś źródło tych informacji? Czy jest to bardziej na zasadzie "gdzieś zarzucone, nie potwierdzone"? Chyba, że to Twoje info. A to pytanie BC też może mieć drugie dno.
Ostatnio edytowane przez whitestar1990 : 09.08.2016 o godz. 10:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie powołuje się nigdy na zarzucane info z TT czy innych źródeł innych osób. Pytania i telefony BC po spotkaniu drużyny z Pilchem świadczą o tym jaki miał sentyment do klubu i jak trudno mu się było pogodzić ze sprzedażą.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To, że Cupiał wyjechał do Irlandii, to fakt. Może więc coś być w tym, co pisze Pero.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Po drugie skazany prawomocnym wyrokiem i tryb zaoczny nie am tutaj znaczenia. Jego sprawa czemu sie nie pojawił na rozprawie.Po trzecie podkreśliłem PRANIE BRUDNYCH PIENIEDZY celowo. Bo jeżeli nimi zapłacił za Wisłę...To za kilka lat marny nasz los jak nas potraktują jako rzecz nabyta za pieniądze z nielegalnych źródeł. Jesteśmy w dupie. Czarnej. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Co do wyroku za swiadectwo, to nie musial byc nawet wzywany. Dostal wyrok i moze go skarzyc. |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wlasnie tez mi się wydaje, ze do rozprawy w trybie nakazowym, nie wzywaja na rozprawe ( podobnie się to odbywa jak odmowisz przyjęcia mandatu, to tez nie jesteś wzywany na rozprawe, tylko dopiero możesz się odwolac od wyroku wydanego w trybie nakazowym ), tylko wysylaja wyrok do domu. Inna sprawa czemu tego wyroku nie odebral i się od niego nie odwolal, jeśli czul się niewinny. Pozatym tez nie wiemy co dokladnie podrobil, czy sobie tylko oceny podrasowal, czy wogole lewe swiadectwo i matura, bo niezdal. Wydaje mi się, ale mogę się mylic, ze tylko podrasowal sadzac po wyroku, ale nie wiem nie znam się nie jestem prawnikiem. Pewnie gdyby już cos w zyciu osiagnal tak jak mesii, to wg Stanowskiego moglby waly krecic n apotego, bo cos osiagnal, a tak to bida.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
- kiedyś świetnych, ale tempus fugit (Brożek, Głowacki, Boguski, Cywka, Sadlok) - Mączyńskiego - w sumie zawsze cienkich (cała reszta). Ja wiem, że łatwiej się oszukiwać że to piłkarze leją na kibiców, że jest potencjał na puchary a nawet, ho! ho! Przy dobrych wiatrach to nawet mistrzostwo możliwe! No ale pora spojrzeć prawdzie w oczy - oni naprawdę się starają. Grają na ile potrafią. Tylko (już) nie potrafią. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie było go na rozprawie, ponieważ w trybie nakazowym... nie ma rozprawy. Wyrok jest nakazowy, a nie zaoczny!
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Brakuje rozgrywającego. Nie wierzę, że przez lato zapomnieli jak się jedzie z frajerami tak jak na wiosnę za WWWDoWczyka?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Opcji jest kilka, wniosek o kasacje wyroku, czy o wznowienie postępowania. Jeśli wyrok jest bez uzasadnienia, to bardzo duża szansa, że się uda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
InPost nie obsługuje już przesyłek sądowych. Nakaz zapłaty się już uprawomocnił. Jedną z możliwości jego podważenia byłby wniosek o przywrócenie terminu na złożenie sprzeciwu od nakazu, ale muszą być ku temu przesłanki i jest na to tylko 7 dni od ustania przyczyny uniemożliwiającej złożenie sprzeciwu w terminie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jasne, tylko to nie są szachy a sport wyczynowy. Nie ta szybkość i wytrzymałość już niestety. Serio muszę to tłumaczyć?
Mieliśmy kilka udanych meczy ale widzę zaczyna się już mitologizowanie. Z silnym Zagłębiem już nie było tak wesoło, nie? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Kasacja jest niemożliwa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Faktycznie od wyroku nakazowego kasacja nie obowiązuje, ale wznowienie postępowania na pewno jest możliwe. Zwłaszcza, jeśli nie ma uzasadnienia a często tak bywa przy wyrokach nakazowych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Meresinski podtarl sobie tym wyrokiem dupsko a wy drazycie temat kilka stron..
taki wyrok to nie wyrok. i za taką drobnostkę. nikogo nie pobil, nie przejechal nikogo po pijanemu na pasach, tylko sobie posciemnial przy maturze, kazdy z nas kombinowal w szkole na wszelkie sposoby, l a podczas nieobecnosci nauczycielki w klasie dopisywalismy sobie oceny. szkola to nie jest wyznacznik inteligencji i mądrosci.
Ostatnio edytowane przez c. : 09.08.2016 o godz. 12:02.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
P.S. W dziwny sposób zignorowałeś obecność Maleckiego w drużynie, który ciągnie nam całą grę już od dłuższego czasu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
w czwartek o 10 konferencja na R22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
I oczywiscie nikogo nie pobil. Moze i to dorobnostka. Ale to wstyd dla takiego klubu jak Wisla wiec za wlasciciela faceta ktory zamiast zdac mature ja podrabia. Jest to zenada i tyle |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oficjalnie, konferencja w czwartek na stadionie o 10:00 via Miga na Twitterze.
Może się okazać, ze nigdy tylu dziennikarzy nie przyszło ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To fakt, trzeba przyznać, że tak głośno o Wiśle we wszystkich media nie było dawno, piszą o nas wszędzie nawet więcej niż o możliwości awansu 7egii do LM.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Poza tym jest gołodupcem (jak na kogoś kto ma zbawiać Wisłę), a pieniądze jakie zarobił wg prokuratury pochodzą z przestępstwa. . A czy będzie oskarżony, skazany, czy pójdzie siedzieć za VAT? Nie wiem. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To co zrobił lub zrobi JM z wyrokiem/nakazem gówno mnie obchodzi. Natomiast łączenie w mojej ocenie taniego hochsztaplera z Wisłą Kraków jest dla mnie jak i pewnie dla wielu kibiców policzkiem. Tyle w temacie.... ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|