|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jutro?
dzisiaj Jakub Meresiński został Jakubem M. jutro będziemy kibicować Wiśle K. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zawsze mnie dziwiło że jest tylu ludzi którzy chcą być robieni w konia. Nic dla was (Błaszczu16) nie znaczy że koleś was okłamał? Przy pomocy "papugi" ale jednak okłamał. Jest ok? Deszcz pada?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
jak piłkarze w chuja cieli było dobrze? Ci to nas dopiero oszukiwali, nie było kasy, nie było zaangażowania.a
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kilka osób ma tutaj 1906% racji, teraz prawdziwy kibic Wisły, nie wyśmiewałby obecnej sytuacji, tylko zbierał dowody na to, że pewien złodziej i oszust, uczciwie zapracował w podstawówce na 5 z plastyki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Na razie wygląda na to, że jesteśmy w dupie ale umówmy się - byliśmy kolosem na glinianych nogach od lat. Niektórzy już przyzwyczaili się do myśli, że nie będzie happy endu. Chcesz zmieniać świat, to bierz kredki i zasuwaj malować po chodniku. Pomaga na terroryzm, to na właściciela bez matury też powinno.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2016 o godz. 00:24.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty rozumiesz o czym piszę? Chyba nie ale... I tak dobrze bo myślałem że wierszem odpowiesz poeto....Mnie do śmiechu jakoś nie jest to jednak wezmę te kredki.
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 09.08.2016 o godz. 05:29.
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wyciagasz zbyt daleko idace wnioski koleszko. Czy wlasciciel mnie i innych kibicow oklamie okaze sie juz niedlugo w kwestii sportowej, bo z calym szacunkiem ale malo mbie to obchodzi ze probowal sfalszowac swiadectwo maturalne. Liczy sie to co moze dac Wisle. Po transferach go poznacie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
samo robimy jeszcze większą gównoburze, tylko nie wiem w jakim celu. będzie lepiej jak będziemy się wkurzać, jak będziemy kogoś obrażać? myślę, że od tego nie będzie lepiej. czekam spokojnie co będzie dalej a Wasze żałości zostawcie dla siebie, bo pewnie w swoim prywatnym życiu też tak marudzicie. nie mówię, że nie jest to ciężki okres dla Wisły ale bez przesady, z każdej sytuacji jest wyjście a Wy już widzicie wybuch bomby atomowej i wielki lej zamiast naszego stadionu... pozdrawiam tych, którzy nie sieją fermentu i paniki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dziennikarskie śledztwo doprowadziło do ujawnienia jednej z gwarancji bankowych!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A nie mówiłem...
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
I to do podrobienia matury.. to w sumie nie oszustwo to robienie z siebie pajaca. Ciekawe ile jeszcze rzeczy wyplynie bo jak ktos w dzisiejszych czasach matury nei umie zdac to lotny nie jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu. Komuś widać musi się nudzić skoro takie coś tutaj wstawia. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Życie jest jak rower,
kupując Wisłę włączyłem power. U boku mego Golda, urody Usaina Bolta. Patrząc na nią większą mam chcicę, na twitterową jajecznicę. Skarbówka we mnie się podkochvje, O VAT ciągle zagaduje. Podobnie jak prezes PZPN-u, ćwierkaniem pocisnę jemu! Ja tylko bronię się przed gniewem, albo też Bońkiem Zbi-gniewem? Generalnie mam wyjebane, a będzie mi dane. Na reszte wywalam PiS-iora, Widzewskiego zakapiora. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Pewnie, że nie pisałem serio. Tylko nie widzę powodów dla których tworzy się i wstawia takie rzeczy. Może się okazać, że jeszcze dzisiaj lub jutro będziemy mogli przeczytać o tych "gwarancjach" w prasie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Jaki chaos i ferment? Zadnego chaosu , sprawa prosta: facet sfalszowal swaidectwo i jest burakiem. Co tu wprowadza chaos. Sprawa prosta. Ferment? Cos jest upeikszoane. Wg Ciebei zapewne to najlepiej udawac ze nic sie nei stalo, zamiesc pod dywan, zabronic mowic o tym. Nawiasem mowiac pieknie podbijasz ta dyskusje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
- kiedyś świetnych, ale tempus fugit (Brożek, Głowacki, Boguski, Cywka, Sadlok) - Mączyńskiego - w sumie zawsze cienkich (cała reszta). Ja wiem, że łatwiej się oszukiwać że to piłkarze leją na kibiców, że jest potencjał na puchary a nawet, ho! ho! Przy dobrych wiatrach to nawet mistrzostwo możliwe! No ale pora spojrzeć prawdzie w oczy - oni naprawdę się starają. Grają na ile potrafią. Tylko (już) nie potrafią.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2016 o godz. 11:53.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Brakuje rozgrywającego. Nie wierzę, że przez lato zapomnieli jak się jedzie z frajerami tak jak na wiosnę za WWWDoWczyka?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jasne, tylko to nie są szachy a sport wyczynowy. Nie ta szybkość i wytrzymałość już niestety. Serio muszę to tłumaczyć?
Mieliśmy kilka udanych meczy ale widzę zaczyna się już mitologizowanie. Z silnym Zagłębiem już nie było tak wesoło, nie?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2016 o godz. 11:52.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Online |
|
P.S. W dziwny sposób zignorowałeś obecność Maleckiego w drużynie, który ciągnie nam całą grę już od dłuższego czasu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O Patryku po prostu zapomniałem
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2016 o godz. 12:28.
![]()
Już za cztery lata,
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|