The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zakk
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2016, 22:20
jutro?
dzisiaj Jakub Meresiński został Jakubem M.
jutro będziemy kibicować Wiśle K.
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.08.2016, 22:35
picasso napisał(a):Wyświetl post
nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie własciciela-to tak parafrazując
Może ją jeszcze zdać. Nie wiem czy może przed sądem czy będzie musiał poczekać do maja...
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 08.08.2016, 22:39
thechris napisał(a):Wyświetl post
Własnie nie wiemy. Z każdym dniem dowiadujemy się więcej i są to coraz bardziej przykre dla Wisły Kraków informacje. Jednakże możemy mieć uzasadnione obawy, że to nie koniec... Istnienie takiego tematu nie wpłynie na to, że nowe informacje mogą się pojawiać. Jeśli jutro powiją kolejne "rewelacje" to i tak każdy je przeczyta na wyróżnionych linkach onetów czy u innych weszlaków.

Jeśli wykupił nas "pudelkowy" właściciel to im szybciej się dostosujemy tym lepiej dla nas (bo rozumiem, że na dziś obowiązuje 1906% poparcia?) A jeśli JM nie jest "pudelkowy" to niech to udowodni. Przynajmniej niech zacznie próbować...
Dyskutować można ba nawet trzeba oczekujemy poziomu od kogoś a sami co? No dziecinade robimy wierszyki itp. Jak to wygląda właśnie widać jak zależy niektórym na Wiśle faktycznie czas na beczkę i smieszki idealny ja wysiadam bawcie się dobrze...
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Miro
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.08.2016, 22:40
Zawsze mnie dziwiło że jest tylu ludzi którzy chcą być robieni w konia. Nic dla was (Błaszczu16) nie znaczy że koleś was okłamał? Przy pomocy "papugi" ale jednak okłamał. Jest ok? Deszcz pada?
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 08.08.2016, 23:11
Miro napisał(a):Wyświetl post
Zawsze mnie dziwiło że jest tylu ludzi którzy chcą być robieni w konia. Nic dla was (Błaszczu16) nie znaczy że koleś was okłamał? Przy pomocy "papugi" ale jednak okłamał. Jest ok? Deszcz pada?
jak piłkarze w chuja cieli było dobrze? Ci to nas dopiero oszukiwali, nie było kasy, nie było zaangażowania.a
zakk
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.08.2016, 23:40
Kilka osób ma tutaj 1906% racji, teraz prawdziwy kibic Wisły, nie wyśmiewałby obecnej sytuacji, tylko zbierał dowody na to, że pewien złodziej i oszust, uczciwie zapracował w podstawówce na 5 z plastyki.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.08.2016, 00:17
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
Jak to wygląda właśnie widać jak zależy niektórym na Wiśle faktycznie czas na beczkę i smieszki idealny ja wysiadam bawcie się dobrze...
Wybacz, ale mając do wyboru kompletne wyparcie i szukanie warszawskich spisków oraz robienie sobie jaj z obecnej patologicznej sytuacji wybieram to drugie. Nie ja sprzedałem mu akcje Wisły, kładąc kompletnie lagę na wszystko.

Na razie wygląda na to, że jesteśmy w dupie ale umówmy się - byliśmy kolosem na glinianych nogach od lat. Niektórzy już przyzwyczaili się do myśli, że nie będzie happy endu.

Chcesz zmieniać świat, to bierz kredki i zasuwaj malować po chodniku. Pomaga na terroryzm, to na właściciela bez matury też powinno.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2016 o godz. 00:24.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
radek2323
Senior Member

Stary 09.08.2016, 05:19
Ty rozumiesz o czym piszę? Chyba nie ale... I tak dobrze bo myślałem że wierszem odpowiesz poeto....Mnie do śmiechu jakoś nie jest to jednak wezmę te kredki.
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 09.08.2016 o godz. 05:29.

Quo vadis Wisło?
radek2323
Senior Member

Stary 09.08.2016, 05:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dobrze rozumiem, że to wiślacki konkurs haiku?
Źle rozumiesz

Quo vadis Wisło?
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 09.08.2016, 06:02
Miro napisał(a):Wyświetl post
Wyciagasz zbyt daleko idace wnioski koleszko. Czy wlasciciel mnie i innych kibicow oklamie okaze sie juz niedlugo w kwestii sportowej, bo z calym szacunkiem ale malo mbie to obchodzi ze probowal sfalszowac swiadectwo maturalne. Liczy sie to co moze dac Wisle. Po transferach go poznacie.
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 09.08.2016, 06:48
samo robimy jeszcze większą gównoburze, tylko nie wiem w jakim celu. będzie lepiej jak będziemy się wkurzać, jak będziemy kogoś obrażać? myślę, że od tego nie będzie lepiej. czekam spokojnie co będzie dalej a Wasze żałości zostawcie dla siebie, bo pewnie w swoim prywatnym życiu też tak marudzicie. nie mówię, że nie jest to ciężki okres dla Wisły ale bez przesady, z każdej sytuacji jest wyjście a Wy już widzicie wybuch bomby atomowej i wielki lej zamiast naszego stadionu... pozdrawiam tych, którzy nie sieją fermentu i paniki.
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.08.2016, 07:12
Dziennikarskie śledztwo doprowadziło do ujawnienia jednej z gwarancji bankowych!

Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 09.08.2016, 07:29
A nie mówiłem...
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.08.2016, 07:39
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
jak piłkarze w chuja cieli było dobrze? Ci to nas dopiero oszukiwali, nie było kasy, nie było zaangażowania.a
Ale belkot. Porownujesz brak umiejetnosci do oszustwa?
I to do podrobienia matury.. to w sumie nie oszustwo to robienie z siebie pajaca.
Ciekawe ile jeszcze rzeczy wyplynie bo jak ktos w dzisiejszych czasach matury nei umie zdac to lotny nie jest.
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.08.2016, 08:14
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Dziennikarskie śledztwo doprowadziło do ujawnienia jednej z gwarancji bankowych!

Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu. Komuś widać musi się nudzić skoro takie coś tutaj wstawia.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.08.2016, 08:23
Życie jest jak rower,
kupując Wisłę włączyłem power.
U boku mego Golda,
urody Usaina Bolta.
Patrząc na nią większą mam chcicę,
na twitterową jajecznicę.
Skarbówka we mnie się podkochvje,
O VAT ciągle zagaduje.
Podobnie jak prezes PZPN-u,
ćwierkaniem pocisnę jemu!
Ja tylko bronię się przed gniewem,
albo też Bońkiem Zbi-gniewem?
Generalnie mam wyjebane,
a będzie mi dane.
Na reszte wywalam PiS-iora,
Widzewskiego zakapiora.
Anty PO-PiS!!!
silver03
Senior Member

Stary 09.08.2016, 08:31
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu.
Kurcze mówisz, że to podróba?
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.08.2016, 08:54
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu. Komuś widać musi się nudzić skoro takie coś tutaj wstawia.
Proszę napisz, że nie pisałeś serio...
whitestar1990
Member

Od: 08.2015

Stary 09.08.2016, 08:57
http://www.youtube.com/watch?v=0lYUrZdHx10

"Może byś tak Marek wpadł popedałować..."
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.08.2016, 09:13
nesta napisał(a):Wyświetl post
Proszę napisz, że nie pisałeś serio...
Pewnie, że nie pisałem serio. Tylko nie widzę powodów dla których tworzy się i wstawia takie rzeczy. Może się okazać, że jeszcze dzisiaj lub jutro będziemy mogli przeczytać o tych "gwarancjach" w prasie.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 09.08.2016, 09:21
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Ale belkot. Porownujesz brak umiejetnosci do oszustwa?
I to do podrobienia matury.. to w sumie nie oszustwo to robienie z siebie pajaca.
Ciekawe ile jeszcze rzeczy wyplynie bo jak ktos w dzisiejszych czasach matury nei umie zdac to lotny nie jest.
bełkot to Twoja wypowiedź. Nie pisz, że to brak umiejętności bo część obecnej ekipy miała problem z formą jak były problemy z płatnościami. pewnie nie mieli co do garnka włożyć i byli głodni i spragnieni dlatego nie grali. to raz. dwa gdzie masz o niezdaniu matury? bo ja nic takiego nie widziałem. o fałszerstwie świadectwa jest. poza ty m szczekacie nie wiem po jaką cholerę to nic nie zmienia a Wy tutaj tylko zamęt i chaos siejecie. ja czekam na to co będzie dalej a nie ekscytuję się tanią sensacją
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.08.2016, 09:31
bełkot to Twoja wypowiedź. Nie pisz, że to brak umiejętności bo część obecnej ekipy miała problem z formą jak były problemy z płatnościami. pewnie nie mieli co do garnka włożyć i byli głodni i spragnieni dlatego nie grali. to raz. dwa gdzie masz o niezdaniu matury? bo ja nic takiego nie widziałem. o fałszerstwie świadectwa jest. poza ty m szczekacie nie wiem po jaką cholerę to nic nie zmienia a Wy tutaj tylko zamęt i chaos siejecie. ja czekam na to co będzie dalej a nie ekscytuję się tanią sensacją
Teraz ponoć jest wszytsko splacone a jednak 3 porazki pdo rzad. Wiec jak to jest z tym brakiem zaangazowania?

Jaki chaos i ferment? Zadnego chaosu , sprawa prosta: facet sfalszowal swaidectwo i jest burakiem. Co tu wprowadza chaos. Sprawa prosta. Ferment? Cos jest upeikszoane.
Wg Ciebei zapewne to najlepiej udawac ze nic sie nei stalo, zamiesc pod dywan, zabronic mowic o tym.

Nawiasem mowiac pieknie podbijasz ta dyskusje.
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 09.08.2016, 09:48
Rozumiem, że fałszowanie świadectwa maturalnego to w gruncie rzeczy dla Ciebie żaden problem, wręcz codzienność..... Każdy ma coś za uszami..... Masakra....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wolfy
Senior Member

Stary 09.08.2016, 11:15
bełkot to Twoja wypowiedź. Nie pisz, że to brak umiejętności bo część obecnej ekipy miała problem z formą jak były problemy z płatnościami.
Wybacz, ale to Ty bełkoczesz. Napisz mi mistrzu, kiedy Ci piłkarze nie mieli problemów z formą!? Możemy tu wydzielić trzy grupy:
- kiedyś świetnych, ale tempus fugit (Brożek, Głowacki, Boguski, Cywka, Sadlok)
- Mączyńskiego
- w sumie zawsze cienkich (cała reszta).

Ja wiem, że łatwiej się oszukiwać że to piłkarze leją na kibiców, że jest potencjał na puchary a nawet, ho! ho! Przy dobrych wiatrach to nawet mistrzostwo możliwe! No ale pora spojrzeć prawdzie w oczy - oni naprawdę się starają. Grają na ile potrafią. Tylko (już) nie potrafią.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2016 o godz. 11:53.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Blaszczu16
Koneser

Stary 09.08.2016, 11:31
Brakuje rozgrywającego. Nie wierzę, że przez lato zapomnieli jak się jedzie z frajerami tak jak na wiosnę za WWWDoWczyka?
whitestar1990
Member

Stary 09.08.2016, 11:37
Wybacz, ale to Ty bełkoczesz. Napisz mi mistrzu, kiedy Ci piłkarze nie mieli problemów z formą!? Możemy tu wydzielić trzy grupy:
- Mączyńskiego

Ja wiem, że łatwiej się oszukiwać że to piłkarze leją na kibiców, że jest potencjał na puchary a nawet, ho! ho! Przy dobrych wiatrach to nawet mistrzostwo możliwe! No ale pora spojrzeć prawdzie w oczy - oni naprawdę się starają. Grają na ile potrafią. Tylko (już) nie potrafią.
Grupa pierwsza powinna wciągać całą ligę swoim doświadczeniem.
wolfy
Senior Member

Stary 09.08.2016, 11:50
whitestar1990 napisał(a):Wyświetl post
Grupa pierwsza powinna wciągać całą ligę swoim doświadczeniem.
Jasne, tylko to nie są szachy a sport wyczynowy. Nie ta szybkość i wytrzymałość już niestety. Serio muszę to tłumaczyć?

Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Brakuje rozgrywającego. Nie wierzę, że przez lato zapomnieli jak się jedzie z frajerami tak jak na wiosnę za WWWDoWczyka?
Ty w ogóle oglądałeś jakieś mecze Wisły? Z kim my niby tak jechaliśmy za Wdowczyka? Z Koroną Kielce (ironia)?
Mieliśmy kilka udanych meczy ale widzę zaczyna się już mitologizowanie. Z silnym Zagłębiem już nie było tak wesoło, nie?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2016 o godz. 11:52.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
whitestar1990
Member

Stary 09.08.2016, 11:59
Jasne, tylko to nie są szachy a sport wyczynowy. Nie ta szybkość i wytrzymałość już niestety. Serio muszę to tłumaczyć
30-32 lata i problemy z wytrzymałością. Serio? To nie są dziadki tylko piłkarze w najlepszym (jeszcze) możliwym wieku.
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.08.2016, 12:00
Możemy tu wydzielić trzy grupy:
- Mączyńskiego
O ile zgodzę się co do trzech pierwszych nazwisk, to chyba do Cywki i Sadloka ta łacińska fraza akurat kompletnie nie pasuje. Pierwszy ma 28 lat, a drugi 27, więc nie wiem jakim cudem stawiasz ich obok Głowy i Brożka. Poza tym, niby to kiedy Cywka był "świetny"? Moim zdaniem dopiero kilka ostatnich spotkań zagrał naprawdę nieźle (no chyba, że masz na myśli sezon życia w Barnsley, gdzie walnął imponująca liczbę pięciu bramek).

P.S. W dziwny sposób zignorowałeś obecność Maleckiego w drużynie, który ciągnie nam całą grę już od dłuższego czasu.
wolfy
Senior Member

Stary 09.08.2016, 12:25
whitestar1990 napisał(a):Wyświetl post
30-32 lata i problemy z wytrzymałością. Serio? To nie są dziadki tylko piłkarze w najlepszym (jeszcze) możliwym wieku.
Revolver napisał(a):Wyświetl post
O ile zgodzę się co do trzech pierwszych nazwisk, to chyba do Cywki i Sadloka ta łacińska fraza akurat kompletnie nie pasuje. Pierwszy ma 28 lat, a drugi 27, więc nie wiem jakim cudem stawiasz ich obok Głowy i Brożka. Poza tym, niby to kiedy Cywka był "świetny"? Moim zdaniem dopiero kilka ostatnich spotkań zagrał naprawdę nieźle (no chyba, że masz na myśli sezon życia w Barnsley, gdzie walnął imponująca liczbę pięciu bramek).

P.S. W dziwny sposób zignorowałeś obecność Maleckiego w drużynie, który ciągnie nam całą grę już od dłuższego czasu.
Cywka wyróżniał się w naszej lidze, w Anglii też sobie radził. Nie każdy piłkarz utrzymuje formę do 30-tki. Teoretycznie 28 to najlepszy wiek, ale wpływają też na to kontuzje (więzadła Cywki), styl życia (swego czasu Sadlok w Ruchu miał sporą nadwagę, raczej nie złapał jej dzięki zdrowemu odżywianiu) i organizm. Wielu piłkarzy w naszej lidze kończy się wcześniej.

O Patryku po prostu zapomniałem Pisałem szybko. Faktycznie od przyjścia to nasz najlepszy i najrówniej grający piłkarz. Można dorzucić go do Mąki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2016 o godz. 12:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów