The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2012, 22:19
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Po co nam puchary?

Zapomniałeś o rankingu klubowym, przychodach z transmisji, stadionie pełnym kibiców (nie mam na myśli przychodów z tego tytułu, chodzi o fantastyczną atmosferę) i wypromowaniu własnych zawodników? Albo tylko udajesz, że nie widzisz korzyści z grania w europejskich pucharach, albo coś jest z Tobą nie tak

Najważniejszy oczywiście jest ranking klubowy, chyba nie chcesz, żeby to co zostało wypracowane w tym sezonie poszło się j...ć? Przejście przez eliminacje i jakaś wygrana + remis w fazie grupowej, to już około 5 pkt do rankingu. Razem byśmy ich mieli 20 i wielkie szasne na rozstawienie w każdej rundzie eliminacyjnej w kolejnych latach...

No chyba, że wolisz ekscytować się szczęśliwymi zwycięstwami nad potęgami typu Bełchatów czy ŁKS Łódź przy trybunach zapełnionych w 20% Człowieku, puchary działają na wyobraźnię każdego kibica w tym kraju, gdzie tak ciężko o jakiekolwiek sukcesy w piłce nożnej.
odezwał się ekspert dobra, jazda...

Ty czegoś nie rozumiesz. Ja z góry zakładam, że od razu dostaniemy w cymbał. Więc żadnych punktów nie będzie, sorry. Kapitalną promocją będzie dostanie w ryj od zespołu pokroju Karabachu.

Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
JrQ-, ja bym poszedl dalej... po co nam ekstraklasa? Przesunmy Wisle do A-klasy, zalozmy korki i grajmy. Oplacalne to bedzie, wszak tym razem Cupial napewno nie straci 100 milionow przez 10 lat

P.S
Nie wpadles na to ze to... puchary robia "nowych" kibicow. Heroiczne boje z Podbeskidziem, nie zainteresuja nikogo nowego do przyjscia na stadion. Albo inaczej, zainteresuja niewielu nowych. Puchary z klasowymi druzynami moga zainteresowac ilus "Januszy". A potem czesci tych Januszy moze sie spodobac ta zabawa, i zaczna chodzic na mecze. Ja sie zainteresowalem futbolem( i Wisla) tak na dobre, ogladajac dwumecz z Schalke i MS 2002. Zadne "hity" z Wodzislawami... Na Wisle w lidze zaczelem chodzic dopiero od sezonu 03/04...

O sponsorach nawet nie wspominam... Grasz w pucharach, znaczy sie jestes bardziej atrakcyjny jako produkt.

A odpadniecie w poczatkowych rundach? Hmm, jesli dla nas 100-200-300-XXX tys. zl. to problem, to chyba czas zapalic swieczke za nas...
Kolejny wizjoner. Ale jak mozesz z góry zakładać, z takim składem jaki będziemy mieć, a będzie on jeszcze słabszy od tego, cokolwiek w pucharach ugramy?

Wy chyba naprawdę nie rozumiecie niczego. Realne pieniądze, prestiż itd może nam przynieść tylko LM + MP.
Pytał więc jeszcze raz, po co puchary skoro nie mamy warunków, żeby w nich grać?

I generalnie nie zrozumcie mnie tak, że nie chcę pucharów. Chcę. Ale nie patrzcie na to tak, że awansują do pucharów w tym sezonie i uratują sezon i będzie jakiś zysk. Nie, sezon jest już stracony, kasa poszła się jebać, punkty też, wygranie pucharu tego nie zmieni.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 27.03.2012, 22:24
Cytat:
Ale jak mozesz z góry zakładać, z takim składem jaki będziemy mieć, a będzie on jeszcze słabszy od tego, cokolwiek w pucharach ugramy?
Gdzie tak napisalem?

Cytat:
Wy chyba naprawdę nie rozumiecie niczego. Realne pieniądze, prestiż itd może nam przynieść tylko LM + MP
To powodzenia. 15 lat minelo jak jeden dzien. Ciekawe czy kolejne 15 lat w oczekiwaniu na LM tez tak szybko mina
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.03.2012, 22:33
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
odezwał się ekspert dobra, jazda...

Ty czegoś nie rozumiesz. Ja z góry zakładam, że od razu dostaniemy w cymbał. Więc żadnych punktów nie będzie, sorry. Kapitalną promocją będzie dostanie w ryj od zespołu pokroju Karabachu.
A czy gdy zdobyliśmy Mistrzostwo Polski po żenującej grze i tylko dlatego, iż inne drużyny głupio gubiły punkty, zakładałeś, że wyjdziemy z grupy LE i zagramy w pucharach na wiosnę?

Kolejny wizjoner. Ale jak mozesz z góry zakładać, z takim składem jaki będziemy mieć, a będzie on jeszcze słabszy od tego, cokolwiek w pucharach ugramy?
A skąd wiesz, że skład jaki będziemy mieć w nowym sezonie będzie jeszcze gorszy od tego, który jest teraz? Bednarz Ci powiedział, że nie będzie robił transferów, czy może zdradził Ci ile pieniędzy jest w klubowej kasie?

Z takim podejściem jak Twoje, to żadna drużyna z naszej ligi nie powinna grać w pucharach, bo wiadomo, że dostanie w cymbał. Zespoły które są w tabeli nad nami, wcale nie są od nas lepsze. Składy wszystkich drużyn niewiele się zmieniły w porównaniu z poprzednim sezonem, w którym przypomnę Ci, zostaliśmy Mistrzem. Problem nie leży w słabych zawodnikach, tylko w głowach piłkarzy i ciągłych zmianach trenerów. Mam nadzieję, że do inauguracji nowego sezonu obecni gracze i ewentualnie nowe nabytki złapią wspólny język z Probierzem i coś z tego będzie.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.03.2012, 22:36
Do tych pucharów mamy jeszcze kilka meczów w lidze i w PP pod batutą Probierza, a później cały okres przygotowawczy.
I 9 zawodników, którzy odejdą...

Wyraźnie napisałem, że PRZEJŚCIE PRZEZ ELIMINACJE + WYGRANA I REMIS W GRUPIE to jakieś 5 pkt rankingowych. Czytanie ze zrozumieniem...
Jakieś 5 pkt? Symulacja:
0.3 pkt - 6 wygranych w eliminacjach
2 pkt - wygrana w fazie grupowej
1 pkt - remis w fazie grupowej

Czyli minimum 3.3 pkt + to co ugrają za nas inni. Nie zarzucaj mi tego, że nie czytam ze zrozumieniem bo mam wrażenie, że nie zauważyłeś, iż 2 pkt pocieszenia liczą się wtedy i tylko wtedy kiedy drużyna nie zdobędzie 2 pkt rankingowych w fazie grupowej.
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.03.2012, 22:55
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
I 9 zawodników, którzy odejdą...
Równie dobrze może odejść tylko trzech (Biton, Diaz, Nunez - wypożyczenia). Co do reszty nie możemy mieć pewności.

Jakieś 5 pkt? Symulacja:
0.3 pkt - 6 wygranych w eliminacjach
2 pkt - wygrana w fazie grupowej
1 pkt - remis w fazie grupowej

Czyli minimum 3.3 pkt + to co ugrają za nas inni. Nie zarzucaj mi tego, że nie czytam ze zrozumieniem bo mam wrażenie, że nie zauważyłeś, iż 2 pkt pocieszenia liczą się wtedy i tylko wtedy kiedy drużyna nie zdobędzie 2 pkt rankingowych w fazie grupowej.
Masz rację. Zmylił mnie ranking Legii za ten sezon (8.300), bo zapomniałem, że udało im się jeszcze zremisować ze Sportingiem Lizbona. W ich ranking wliczałem tylko 3 zwycięstwa grupowe (6 pkt).
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 27.03.2012, 23:05
Równie dobrze może odejść tylko trzech (Biton, Diaz, Nunez - wypożyczenia). Co do reszty nie możemy mieć pewności.
Paljić - mam nadzieję, że nie przedłuży kontraktu.
Sobolewski - nie wiadomo, czy Radek będzie czuł się na siłach
Jirsak - obawiam (tak nie przesłyszał się nikt), że nie przedłużą z nim kontraktu
Pareiko - jak tak dalej będzie to się nie będzie w to bawił
Lamey - rezerwowy z wysokim kontraktem, na pewno z nim nie przedłużą
Czekaj - możemy się nie dogadać finansowo, albo on może chcieć grać. Wspominając historię naszych wychowanków nie ciężko o "nieprzedłużenie umowy"
Biton - na pewno go nie wykupimy, w sumie i dobrze. Gorzej, że może trafić do Legii, Lecha bądź Polonii
Nunez - całe szczęście, że klauzula wykupu to milion euro
Diaz - tutaj trochę szkoda, że go nie wykupimy
Melikson - transfer

Do tego dodaj ciężką sytuację finansową, która będzie efektem braku gry w pucharach.

Kto dojdzie? Na pewno Chrapek, Nalepa, Skołorzyński, Kowalski i być może Burliga (10% szans, że go Ruch nie wykupi).

Masz rację. Zmylił mnie ranking Legii za ten sezon (8.300), bo zapomniałem, że udało im się jeszcze zremisować ze Sportingiem Lizbona. W ich ranking wliczałem tylko 3 zwycięstwa grupowe (6 pkt).
Tak na marginesie dawniejszy sposób wyliczania był moim zdaniem lepszy. Chociaż teraz, aby być rozstawionym w ostatniej rundzie el. LM należałoby co roku grać w grupie LE wygrywając dwa mecze i jeden remisując.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 27.03.2012, 23:44
bo Wy oglądacie Wisłę w LE w tv ja na stadionie, tym się różnimy dzieciaki
a LE to chyba jedyna okazja by oglądnąć Wisłę, bo wtedy jest w otwartym
I Tu sie mylisz dzieciaczku. Po pierwsze Wiśle kibicuje od połowy lat 70 tych, a po drugie chodziłem na Wisłę gdy grała w II lidze i nic tu sie u mnie nie zmieniło drogi … internetowy kibicu.
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ja tam zawsze wolałem i wolę MP jak zdobywa Wisła niż jakiekolwiek puchary. Puchary to dla mnie miły dodatek a nie esencja. I za normalnego się uważam. Wiec nie popisuj się milosz. Każdy kibic ma swoje zdanie w tej kwestii.
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A co do zarobków z LE to faktycznie pojawiają się wątpliwości jak na prąd nie mamy po tak dobrym sezonie w tychże pucharach....
Sam się tu nie popisuj brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem, nigdzie nie napisałem że mnie MP cieszy więcej lub mniej od europejskich pucharów, skąd ty takie tezy wyciągnąłeś . Ja napisałem wyraźnie że normalni kibice Wisły chcą ją też oglądać w europejskich pucharach, dotarło czy mam to napisać dużymi literami.
A co do zarobków z kw. do LM i LE to lepiej je mieć niż nie mieć.
Po co nam puchary?
Zapomniałeś o rankingu klubowym, przychodach z transmisji, stadionie pełnym kibiców (nie mam na myśli przychodów z tego tytułu, chodzi o fantastyczną atmosferę) i wypromowaniu własnych zawodników? Albo tylko udajesz, że nie widzisz korzyści z grania w europejskich pucharach, albo coś jest z Tobą nie tak
Najważniejszy oczywiście jest ranking klubowy, chyba nie chcesz, żeby to co zostało wypracowane w tym sezonie poszło się j...ć? Przejście przez eliminacje i jakaś wygrana + remis w fazie grupowej, to już około 5 pkt do rankingu. Razem byśmy ich mieli 20 i wielkie szasne na rozstawienie w każdej rundzie eliminacyjnej w kolejnych latach...
No chyba, że wolisz ekscytować się szczęśliwymi zwycięstwami nad potęgami typu Bełchatów czy ŁKS Łódź przy trybunach zapełnionych w 20% Człowieku, puchary działają na wyobraźnię każdego kibica w tym kraju, gdzie tak ciężko o jakiekolwiek sukcesy w piłce nożnej.
Nic dodać , nic ująć.
Ostatnio edytowane przez milosz : 28.03.2012 o godz. 00:26.
Odpowiedz cytując
vilgefortis
Member

Od: 05.2005

Stary 27.03.2012, 23:56
Biton - na pewno go nie wykupimy, w sumie i dobrze. Gorzej, że może trafić do Legii, Lecha bądź Polonii
Skąd pomysł, że miałby tam trafić? Tzn. bardziej interesuje mnie to skąd wymienione przez Ciebie kluby miały by wziąć "that kind of money" ?
WPR
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 28.03.2012, 00:11
vilgefortis napisał(a):Wyświetl post
Skąd pomysł, że miałby tam trafić? Tzn. bardziej interesuje mnie to skąd wymienione przez Ciebie kluby miały by wziąć "that kind of money" ?
Lech za Rudnevsa coś dostanie.
Polonia - JW może sypnąć groszem.
A Legia podobno się nim interesowała kilka miesięcy temu.

W naszej lidze ma już wyrobioną markę.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 28.03.2012, 00:34
Czyli jaką markę , że jesienią strzelał, a wiosną nie. Czyli nic z nim niewiadomo. Poza tym 1,6 mln., hmm, jeszcze nikt w Polsce takiej kasy nie dał za piłkarza, jak fantazjujemy to B.C. zaszaleć może, bo jak każdy to każdy, My za Marcelo też mieliśmy i nic (teraz zaś u nas z kw. do LM i LE), tak też będzie z Amicą, a Pan J W. to woli kupować sezonowe gwiazdki z polskiej ligi, o które wkrótce sie będziemy z nim targować, a Legia, ech że też niektórzy łykają każdą propagandę medialną, ot jak będzie to nikt tradycyjnie nie wie, bo u nas przewidywalna polityka transferowa nie istnieje.
Ostatnio edytowane przez milosz : 28.03.2012 o godz. 00:36.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 30.03.2012, 08:18
Według wypowiedzi Laty mecz finału PP może też być na stadionie Wisły. Ja jestem za - niech Wisła i jej przeciwnik dostaną po 8 tys. biletów a resztę niech idzie do wolnej sprzedaży dla postronnych kibiców, z tym, że bilety mogliby kupić tylko i wyłącznie mieszkańcy Krakowa nie posiadający KK Cracovii.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.03.2012, 09:31
KOMINEK A ja wczoraj wyczytałem, że finał ma być na Legii...to może niech będą dwa mecze, jeden u nas drugi u nich i poprzez losowanie zostanie wyłonione pierwsze miejsce gdzie gramy.Lato już sam nie wie co gada :/ zaraz będzie, że nigdzie nie gramy tfu!
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 30.03.2012, 09:37
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Według wypowiedzi Laty mecz finału PP może też być na stadionie Wisły. Ja jestem za - niech Wisła i jej przeciwnik dostaną po 8 tys. biletów a resztę niech idzie do wolnej sprzedaży dla postronnych kibiców, z tym, że bilety mogliby kupić tylko i wyłącznie mieszkańcy Krakowa nie posiadający KK Cracovii.
dobre 8 tysięcy u nas dla przeciwników to raczej niemożliwe, co najwyżej całe G, tak czy inaczej nie wierzę w finał w Krakowie, od początku obstawiam Lubin
Odpowiedz cytując
goly78
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 02.04.2012, 10:47
A niby dlaczego posiadacze KK Cracovii mieliby mieć zakaz kupowania biletów ? Jak juz finał to jak za dawnych lat ....kto chce to idzie kto cyka siedzi w domu ....coco jumbo i do przodu .....
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 02.04.2012, 10:59
Kolejny kluczowy mecz dla nas w tym sezonie a tutaj cisza..

Plusem i nadzieją jest mecz Ruchu w Warszawie(sobota), miejmy nadzieję, że nie pojadą z nami na pełnej p.. bo może być krucho, a biorąc pod uwagę fakt, że na wyjazdach osiągamy lepsze wyniki niż na R22 to przed rewanżem musimy wypracować dobą zaliczkę
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.04.2012, 11:06
Biorąc pod uwagę że mamy tylko jednego zdrowego obrońcę, który w dodatku rozegrał zaledwie kilka meczów w seniorskiej piłce, to ja optymistą nie jestem.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.04.2012, 11:11
Lamey Czekaj Diaz Paljić. Masakra z tą naszą obroną na jutro.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 02.04.2012, 11:35
koniak napisał(a):Wyświetl post
dobre 8 tysięcy u nas dla przeciwników to raczej niemożliwe, co najwyżej całe G, tak czy inaczej nie wierzę w finał w Krakowie, od początku obstawiam Lubin
90minut podaje, że finał na Legii i tak zapewne będzie
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 02.04.2012, 11:41
Bramkowy remis w Chorzowie, a w rewanżu damy sobie jakoś radę.
Serio - wierzę w to co napisałem.
A finał PP to niech będzie gala na tvp sport - najpierw jakiś stary mecz - Wembley albo Polska-Belgia MS 1982, a potem losowanie zwycięzcy w studiu jak nie ma gdzie grać
K.rwa nabudowali stadionów za nasze podatki, a teraz nie ma gdzie grać.
Po ME jak kryzys uderzy i ludzie nie będą mieli kasy na mecze ani koncerty to będziemy je rozbierać w czynie społecznym...
PS. Jest też do wylosowania zdobywca zaległego Superpucharu. K.rwa mać
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.04.2012, 18:06
jestem spokojny o ten mecz.Ruch ma ważny mecz we wtorek i odstawi nogę. Ale nam nikt za darmo punktów nie da więc jeżeli nasi kopacze ruszą dupe to są szanse na jakieś 0-1 1-1.
Obroną bym sie nie przejmował bo w sumie Czekaj dobrze grał, nasza lewa strona przez 1 rok nie istnieje,na prawej Lamey powinien sobie poradzić a Diaz pokazywał że na srodku gra Ok.
KTo kocha ten wierzy....
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.04.2012, 18:18
Pomimo wszystkich zawirowań, koszmarnej gry, braku obrony mam jakiś wewnętrzny niczym nie uzasadniony optymizm w sobie, że wywieziemy dobry rezultat z Chorzowa.
Ale może to tylko kibicowska wiara.

Bo na rozum to szkoda gadać. Wracamy z bekiem.

Z ciekawości umieram co nasz geniusz taktyki wymyśli tym razem.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 02.04.2012, 19:58
arti napisał(a):Wyświetl post
A finał PP to niech będzie gala na tvp sport - najpierw jakiś stary mecz - Wembley albo Polska-Belgia MS 1982, a potem losowanie zwycięzcy w studiu jak nie ma gdzie grać
K.rwa nabudowali stadionów za nasze podatki, a teraz nie ma gdzie grać.
Po ME jak kryzys uderzy i ludzie nie będą mieli kasy na mecze ani koncerty to będziemy je rozbierać w czynie społecznym...
PS. Jest też do wylosowania zdobywca zaległego Superpucharu. K.rwa mać
Czekam jak jakiś "geniusz" wpadnie na pomysł rozegrania finału PP w Uzbekistanie w celu promocji polskiego futbolu na stepach dzikiej Azji
Co do meczu - wie ktoś czy Burliga będzie mógł zagrać?
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.04.2012, 20:04
Gil sedziuje nam jutro, a finał w Kielcach 24.04 o 18.00
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.04.2012, 20:05
Finał pucharu w Kielcach, jak awansujemy to pewnie przeniosą do innego miasta:
http://sport.wp.pl/kat,32266,title,K...wiadomosc.html

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.04.2012, 20:07
Glazik napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/puc...wiadomosc.html final PP w Kielcach...
czyli zakładają, że Wisła nie awansuje do finału
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 02.04.2012, 20:12
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Pomimo wszystkich zawirowań, koszmarnej gry, braku obrony mam jakiś wewnętrzny niczym nie uzasadniony optymizm w sobie, że wywieziemy dobry rezultat z Chorzowa.
Ale może to tylko kibicowska wiara.

Bo na rozum to szkoda gadać. Wracamy z bekiem.

Z ciekawości umieram co nasz geniusz taktyki wymyśli tym razem.
Coś czuje że ta nasza obrona zagra lepiej niż nasi ofensywni gracze. Czyli na zero z tyłu i na zero z przodu.
Odpowiedz cytując
Krzysiek415
Junior Member

Od: 08.2011

Stary 02.04.2012, 20:26
Kolejna kompromitacja dziadków z PZPN-u. Finał na 15-tysięcznym kurniku.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Stary 02.04.2012, 20:28
Krzysiek415 napisał(a):Wyświetl post
Kolejna kompromitacja dziadków z PZPN-u. Finał na 15-tysięcznym kurniku.
Równie wielką kompromitacją jest termin rozgrywania meczu. Wtorek o 18... Oni robią wszystko, żeby te rozgrywki nie miały jakiejkolwiek rangi.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 02.04.2012, 20:33
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
czyli zakładają, że Wisła nie awansuje do finału
Wstyd sie przyznawać
ale patrząc na jutrzejsza linie obrony w sladzie Lamey, Czekaj,?,Pajlic to ja w zasadzie tez tak zakladam
Poważne mam obawy, że jutro w zaadzie konczymy sezon
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 02.04.2012, 20:34
Miejmy nadzieję że jutro przynajmniej nie przegramy chociaż zdziesiątkowana obrona napewno nam sytuacji nie ułatwia, pozostaje mieć nadzieje że Ruch nastawi się na mecz z Legią i że nasi kopacze wzniosą się na wyzyny swoich umiejętności
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów