The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2012, 14:10
http://www.90minut.pl/news/184/news1...ru-Polski.html

już wiadomo o której gramy...
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 26.03.2012, 14:35
Świetnie, znowu wtorki. Te mecze chyba pro forma są rozgrywane...
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 26.03.2012, 14:43
sandbender napisał(a):Wyświetl post
Darowanie komukolwiek punktów w jakimkolwiek celu to jest właśnie zeszmacenie się.

Ani jednym ani drugim.

Darowanie punktow to zwykle k...stwo. To ma byc sport? w imie gry w LE mamy dawac d.py na lewo i prawo? Wole czysto przegrac walke o LE niz zeszmacic sie i ją wygrać. Ale chyba jestem w mniejszości.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
kot_dżinks
Member

Od: 08.2008

Stary 26.03.2012, 17:06
coni napisał(a):Wyświetl post
Darowanie punktow to zwykle k...stwo. To ma byc sport? w imie gry w LE mamy dawac d.py na lewo i prawo? Wole czysto przegrac walke o LE niz zeszmacic sie i ją wygrać. Ale chyba jestem w mniejszości.
Nie ma problemu, ci piłkarze darują punkty komu popadnie nawet bez żadnych korzyści...
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.03.2012, 09:34
I znowu dupa. Kto ustala godziny rozpoczęcia meczów? Kolejny mecz, na który nie pójdę ze względu na późne rozpoczecie. Jakoś nie zalezy nikomu na tym, by taki gośc jak ja mógł zabrać male dzieciaki i odwiedzil stadion zostawiając kilka zlociszy. Mecz o 20.30 - kończy sie przed 23 (może dogrywka byc i karne, to juz prawie północ. Zanim dotre do domu, to 1. Dzieci musza wstawać do szkoly po 6 rano.
Dziękuje organizatorom, że przez nich mam z gęby cholewe, bo obiecałem maluchom i teraz sie "ucieszą" że nici z tego.
Odpowiedz cytując
Adriss
Member

Od: 08.2009

Stary 27.03.2012, 09:54
Smok napisał(a):Wyświetl post
I znowu dupa. Kto ustala godziny rozpoczęcia meczów? Kolejny mecz, na który nie pójdę ze względu na późne rozpoczecie. Jakoś nie zalezy nikomu na tym, by taki gośc jak ja mógł zabrać male dzieciaki i odwiedzil stadion zostawiając kilka zlociszy. Mecz o 20.30 - kończy sie przed 23 (może dogrywka byc i karne, to juz prawie północ. Zanim dotre do domu, to 1. Dzieci musza wstawać do szkoly po 6 rano.
Dziękuje organizatorom, że przez nich mam z gęby cholewe, bo obiecałem maluchom i teraz sie "ucieszą" że nici z tego.

"PRAWDZIWY' kIBIC. Celowo z małej
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Stary 27.03.2012, 10:03
Tia, jakbyś miał dzieciaki 10/12, które mają iśc rano do szkoły, to ch,j tam ze szkołą. Gratuluję pomyślunku.Ja nie zabieram dzieci na "C" tylko na "F" i jestem piknikiem od 40 lat. Sory, od 30, bo pierwsze 10 siedziałem na "X". A klub raczej nie powinien sie martwić o bywalców "C", bo np na Legie juz bilety wyprzedali tam,tylko powinien zabiegac o to, by zapelnić pozostałe 30k miejsc - a w ten sposób tego nie zrobi.Nawet w 30%
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.03.2012, 10:14
Ja rozumie dzieciaki są młode, rano szkoła itp...ale czy tak naprawdę jest ciężko im odpuścić ten jeden raz żeby poszli spać trochę pózniej niż 22-23 ? klub nie ustala kiedy i o której gra więc to nie jest wina klubu...
HONDA - THE WAY OF LIFE
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.03.2012, 18:38
Ale po co nam te puchary? Czy rzeczywiście na LE da się zarobić? Ile na niej zarobiliśmy w tym roku?
Żenująco mało. Główna kasa to jednak przyszła (przyjdzie) z decydującej fazy LM.
Liga Europejska to nawet dla naszego klubu zbędny balast - kasa żadna, prestiż mały...

Zresztą, o takich wynikach jak w tym roku marzyć nie ma co, rozstawieni na pewno nie będziemy, czyli nasze puchary to będzie jeden mecz, w ryj od jakiegoś mocniejszego klubu, bądź jakiegoś Karabachu, bo nie wiem od której fazy to się zaczyna, zwycięzca PP to chyba od 3.

Większość się oburzy, mam to szczerze w dupie, proszę tylko wyobraźcie sobie jak będzie wyglądać nasz zespół w przyszłym sezonie, to wtedy może coś zrozumiecie. Ja tam wolę nie mieć pucharów i oczyścić trochę kadrę, niż spinać się na tą LE, z której nic praktycznie nie ma.
Odpowiedz cytując
kulek
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 27.03.2012, 18:43
Może i Ty uważasz, iż nie jest nam potrzebna LE, jednak ja uwielbiam oglądać Wisłe, więc nawet dla Ciebie niepotrzebny mecz według mnie jest nam bardzo potrzebny, bynajmniej dla mnie i chyba dla większości?
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 27.03.2012, 18:51
kulek napisał(a):Wyświetl post
Może i Ty uważasz, iż nie jest nam potrzebna LE, jednak ja uwielbiam oglądać Wisłe, więc nawet dla Ciebie niepotrzebny mecz według mnie jest nam bardzo potrzebny, bynajmniej dla mnie i chyba dla większości?
Jasne, że dla większości normalnych kibiców Wisły każdy mecz w pucharach europejskich jest potrzebny, ale od niektórych użytkowników netu, nie oczekuj normalności
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.03.2012, 18:55
bo Wy oglądacie Wisłę w LE w tv ja na stadionie, tym się różnimy dzieciaki
a LE to chyba jedyna okazja by oglądnąć Wisłę, bo wtedy jest w otwartym
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 27.03.2012, 18:58
Ja tam zawsze wolałem i wolę MP jak zdobywa Wisła niż jakiekolwiek puchary. Puchary to dla mnie miły dodatek a nie esencja. I za normalnego się uważam. Wiec nie popisuj się milosz. Każdy kibic ma swoje zdanie w tej kwestii.

A co do zarobków z LE to faktycznie pojawiają się wątpliwości jak na prąd nie mamy po tak dobrym sezonie w tychże pucharach....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Stary 27.03.2012, 19:02
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ja tam zawsze wolałem i wolę MP jak zdobywa Wisła niż jakiekolwiek puchary. Puchary to dla mnie miły dodatek a nie esencja. I za normalnego się uważam. Wiec nie popisuj się milosz. Każdy kibic ma swoje zdanie w tej kwestii.

A co do zarobków z LE to faktycznie pojawiają się wątpliwości jak na prąd nie mamy po tak dobrym sezonie w tychże pucharach....
Póki co to Wisła żadnych pieniędzy za LE nie dostała, warunkiem ich otrzymania jest uregulowanie długów. Stąd te braki funduszy na prąd, wynagrodzenia itd.
Odpowiedz cytując
kulek
Junior Member

Stary 27.03.2012, 19:02
a ciekawe co ma przyciągnąć potencjalnych sponsorów? bo moim zdaniem to właśnie LE może kogoś przyciągnąć a bez pucharów to niestety gorzej z tym
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 27.03.2012, 19:08
kulek napisał(a):Wyświetl post
a ciekawe co ma przyciągnąć potencjalnych sponsorów? bo moim zdaniem to właśnie LE może kogoś przyciągnąć a bez pucharów to niestety gorzej z tym
tylko zeby awansowac do rozgrywek grupowych to trzeba bedzie sie sporo napocic bo kelnerzy w 4 rundzie nie graja o sorry trzeba jeszcze wygrac trzecia,a tym szrotem lub nowym zaciagiem lysego widze to w czarnych barwach,juz latwiejsza wydaje sie droga poprzez zdobycie mistrza kraju bo tam po przejsciu 3 rundy z automatu grasz juz w grupowych LEale to nam nie grozi
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 27.03.2012, 19:19
A tak w zasadzie to cu tu sie rozpisywac o LE ?Trzeba najpierw ten puchar zdobyc a Ruch tez nie odpusci, chocby ze wzgledu na nowego sponsora ktory chetnie by widział niebieskich w pucharach ,poza tym wiadomo ze zdobycie PP to start od trzeciej rundy a co za tym idzie w miare normalnie mozna zaczac przygotowania do nowego sezonu
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 27.03.2012, 19:25
zdobycie pucharu to start od 2. rundy. zmiana przepisów od przyszlego sezonu.
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.03.2012, 19:26
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Ale po co nam te puchary? Czy rzeczywiście na LE da się zarobić? Ile na niej zarobiliśmy w tym roku?
Żenująco mało. Główna kasa to jednak przyszła (przyjdzie) z decydującej fazy LM.
Liga Europejska to nawet dla naszego klubu zbędny balast - kasa żadna, prestiż mały...

Zresztą, o takich wynikach jak w tym roku marzyć nie ma co, rozstawieni na pewno nie będziemy, czyli nasze puchary to będzie jeden mecz, w ryj od jakiegoś mocniejszego klubu, bądź jakiegoś Karabachu, bo nie wiem od której fazy to się zaczyna, zwycięzca PP to chyba od 3.

Większość się oburzy, mam to szczerze w dupie, proszę tylko wyobraźcie sobie jak będzie wyglądać nasz zespół w przyszłym sezonie, to wtedy może coś zrozumiecie. Ja tam wolę nie mieć pucharów i oczyścić trochę kadrę, niż spinać się na tą LE, z której nic praktycznie nie ma.
Po co nam puchary?

Zapomniałeś o rankingu klubowym, przychodach z transmisji, stadionie pełnym kibiców (nie mam na myśli przychodów z tego tytułu, chodzi o fantastyczną atmosferę) i wypromowaniu własnych zawodników? Albo tylko udajesz, że nie widzisz korzyści z grania w europejskich pucharach, albo coś jest z Tobą nie tak

Najważniejszy oczywiście jest ranking klubowy, chyba nie chcesz, żeby to co zostało wypracowane w tym sezonie poszło się j...ć? Przejście przez eliminacje i jakaś wygrana + remis w fazie grupowej, to już około 5 pkt do rankingu. Razem byśmy ich mieli 20 i wielkie szasne na rozstawienie w każdej rundzie eliminacyjnej w kolejnych latach...

No chyba, że wolisz ekscytować się szczęśliwymi zwycięstwami nad potęgami typu Bełchatów czy ŁKS Łódź przy trybunach zapełnionych w 20% Człowieku, puchary działają na wyobraźnię każdego kibica w tym kraju, gdzie tak ciężko o jakiekolwiek sukcesy w piłce nożnej.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 27.03.2012, 19:28
Smok napisał(a):Wyświetl post
Tia, jakbyś miał dzieciaki 10/12, które mają iśc rano do szkoły, to ch,j tam ze szkołą. Gratuluję pomyślunku.Ja nie zabieram dzieci na "C" tylko na "F" i jestem piknikiem od 40 lat. Sory, od 30, bo pierwsze 10 siedziałem na "X". A klub raczej nie powinien sie martwić o bywalców "C", bo np na Legie juz bilety wyprzedali tam,tylko powinien zabiegac o to, by zapelnić pozostałe 30k miejsc - a w ten sposób tego nie zrobi.Nawet w 30%
Kolego, mam dziecko w takim samym wieku jak Twoje. Moja żona już dawno odpuściła sprzeczki ze mną w kwestii meczów o późnej godzinie. Wie że to nie ma sensu. Idziemy i koniec. A szkoły, to możesz mi wierzyć, też nie pozwalam odpuścić. Jak bardzo chce iść na mecz, to odrabia lekcje dwa dni naprzód. Nie piszę tego żeby Ci w jakiś sposób dogryźć, tylko dlatego, że też rozumiem Twój problem i dylemat.
Ostatnio edytowane przez Barti : 27.03.2012 o godz. 19:46.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 27.03.2012, 19:42
JrQ-, ja bym poszedl dalej... po co nam ekstraklasa? Przesunmy Wisle do A-klasy, zalozmy korki i grajmy. Oplacalne to bedzie, wszak tym razem Cupial napewno nie straci 100 milionow przez 10 lat

P.S
Nie wpadles na to ze to... puchary robia "nowych" kibicow. Heroiczne boje z Podbeskidziem, nie zainteresuja nikogo nowego do przyjscia na stadion. Albo inaczej, zainteresuja niewielu nowych. Puchary z klasowymi druzynami moga zainteresowac ilus "Januszy". A potem czesci tych Januszy moze sie spodobac ta zabawa, i zaczna chodzic na mecze. Ja sie zainteresowalem futbolem( i Wisla) tak na dobre, ogladajac dwumecz z Schalke i MS 2002. Zadne "hity" z Wodzislawami... Na Wisle w lidze zaczelem chodzic dopiero od sezonu 03/04...

O sponsorach nawet nie wspominam... Grasz w pucharach, znaczy sie jestes bardziej atrakcyjny jako produkt.

A odpadniecie w poczatkowych rundach? Hmm, jesli dla nas 100-200-300-XXX tys. zl. to problem, to chyba czas zapalic swieczke za nas...
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 27.03.2012 o godz. 19:45.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 27.03.2012, 19:47
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś o rankingu klubowym, przychodach z transmisji, stadionie pełnym kibiców (nie mam na myśli przychodów z tego tytułu, chodzi o fantastyczną atmosferę) i wypromowaniu własnych zawodników? Albo tylko udajesz, że nie widzisz korzyści z grania w europejskich pucharach, albo coś jest z Tobą nie tak
Z taką grą jak aktualnie to tylko wstydu byśmy sobie w nich narobili. Kasy żadnej.

Najważniejszy oczywiście jest ranking klubowy, chyba nie chcesz, żeby to co zostało wypracowane w tym sezonie poszło się j...ć? Przejście przez eliminacje i jakaś wygrana + remis w fazie grupowej, to już około 5 pkt do rankingu. Razem byśmy ich mieli 20 i wielkie szasne na rozstawienie w każdej rundzie eliminacyjnej w kolejnych latach...
3 punkty jeżeli masz na myśli LE.

No chyba, że wolisz ekscytować się szczęśliwymi zwycięstwami nad potęgami typu Bełchatów czy ŁKS Łódź przy trybunach zapełnionych w 20% Człowieku, puchary działają na wyobraźnię każdego kibica w tym kraju, gdzie tak ciężko o jakiekolwiek sukcesy w piłce nożnej.
Lepiej dwa lata się ekscytować takimi bojami i w tym czasie spokojnie budować młodą drużynę na wiele lat niż zaliczyć blamaż z Karabachem lub inną Levadią. A tak mogą właśnie wyglądać puchary w następnym sezonie. Zarobek dla klubu żaden, promocja chyba anty.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 27.03.2012, 19:54
kacpaw91
Cytat:
Lepiej dwa lata się ekscytować takimi bojami i w tym czasie spokojnie budować młodą drużynę na wiele lat niż zaliczyć blamaż z Karabachem lub inną Levadią. A tak mogą właśnie wyglądać puchary w następnym sezonie. Zarobek dla klubu żaden, promocja chyba anty.
Druzyna na wiele lat to utopia jesli chodzi o biedne kluby. No chyba ze mowimy o klubach z ambicjami typu Gornik. Okej, zalozmy ze na pucharach stracimy 500 tys zlotych. Te 500 tys. w ta spowoduje ze nie bedzie nas stac na budowe tej druzyny, ale juz 500 tys zlotych w tamta sprawi ze bedzie nas stac? Hmm, ta druzyna na lata to jakas druzyna na 1 lige? I jeszcze jedno, gdzie niby ta druzyna mialaby zbierac doswiadczenie? W bojach z Lechiami? Gdzie poziom tej druzyny mialby byc weryfikowany, by potem wprowadzac poprawki? W bojach z Gornikami?
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 27.03.2012, 19:55
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
zdobycie pucharu to start od 2. rundy. zmiana przepisów od przyszlego sezonu.
wydaje mi sie jednak ze zdobywca PP wystartuje jednak od 3 rundyhttp://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/...mat/index.htm
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 27.03.2012, 20:12
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
kacpaw91
Druzyna na wiele lat to utopia jesli chodzi o biedne kluby. No chyba ze mowimy o klubach z ambicjami typu Gornik. Okej, zalozmy ze na pucharach stracimy 500 tys zlotych. Te 500 tys. w ta spowoduje ze nie bedzie nas stac na budowe tej druzyny, ale juz 500 tys zlotych w tamta sprawi ze bedzie nas stac? Hmm, ta druzyna na lata to jakas druzyna na 1 lige? I jeszcze jedno, gdzie niby ta druzyna mialaby zbierac doswiadczenie? W bojach z Lechiami? Gdzie poziom tej druzyny mialby byc weryfikowany, by potem wprowadzac poprawki? W bojach z Gornikami?
Tak, z Karabachem się będziemy ogrywali. U nas zawsze przeważa opcja "sukces na już". Żaden trener nie dostał sezonu z wolną ręką i dopiskiem "buduj drużynę". Widać dokąd nas to zaprowadziło. Aktualnie nam silni przeciwnicy w pucharach nie grożą, lepiej skupić się budowaniu tego zespołu. Tylko tym razem niech będą to piłkarze młodsi. Bo drużyna, w której najmłodszy piłkarz grający w podstawowym składzie ma 24 lata to nie jest dobry pomysł.

Popatrzmy na kadrę Wisły:
36 lat: Radosław Sobolewski
35 lat: Sergei Pareiko
34 lata: Kew Jaliens
33 lata: Michael Lamey, Ivica Iliev
31 lat: Łukasz Garguła
29 lat: Junior Diaz, Dragan Paljic
28 lat: Osman Chavez, Maor Melikson, Tomas Jirsak, Andraż Kirm, Rafał Boguski, Tsvetan Genkov
27 lat: Milan Jovanić
26 lat: Cezary Wilk
24 lata: Gordan Bunoza, Marko Jovanović, Gervasio Nunez, Patryk Małecki, David Biton
23 lata: Daniel Brud
21 lat: Filip Kurto
20 lat: Michał Czekaj

Czy to jest dobrze zbudowana kadra? Mamy 9 zawodników mających mniej niż 27 lat, z czego regularnie gra 6.
Odpowiedz cytując
lad21ewt
Member

Od: 08.2008

Stary 27.03.2012, 20:29
kriswisla napisał(a):Wyświetl post
wydaje mi sie jednak ze zdobywca PP wystartuje jednak od 3 rundyhttp://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/...mat/index.htm
a czytałeś uważnie Format rozgrywek w sezonie 2011/12

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...ccess2012.html

W następnym sezonie zdobywca Pucharu Polski zaczyna od 2 rundy
czyli już 19.07.2012
Ostatnio edytowane przez lad21ewt : 27.03.2012 o godz. 20:31.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 27.03.2012, 20:41
lad21ewt napisał(a):Wyświetl post
a czytałeś uważnie Format rozgrywek w sezonie 2011/12

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...ccess2012.html

W następnym sezonie zdobywca Pucharu Polski zaczyna od 2 rundy
czyli już 19.07.2012
dzieki za sprostowanie i tym bardziej widze to w czarnych barwach bo mozemy sie naciac na jakis karabach i kicha
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.03.2012, 20:48
A co do godziny meczu to nie wszyscy kończą pracę o 15 żeby sobie iść na mecz o godzinie 18:30, wiem że to nie Wisła ustala godziny meczów ale 20:30 jest dla mnie dobrą godziną i wydaje mi się że więcej ludzi o tej godzinie przyjdzie na mecz niż o 18:30
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 27.03.2012, 20:51
kacpaw91

Cytat:
Tak, z Karabachem się będziemy ogrywali.
Tak, bedziemy. Budowa druzyny to jest staly proces ktory potrzebuje niezmiennie "odnosni" by wiedziec gdzie potrzeba korekcji. Nie ma czegos takiego ze budujemy druzyna ktora dostaje od kazdego, by potem, nagle jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, wygrywac z kazdym. Apoel 2011 (cwiercfinal LM) byl mozliwy dzieki Apoelowi 2009 (faza grupowa LM).

Cytat:
U nas zawsze przeważa opcja "sukces na już".
Otoz to, dlatego w rzeczy samej nasza rozmowa jest sterylna i nie ma sensu. Naprawde uwazasz ze bez pucharow nie bedzie nakazu jasnie pana Cupiala ze sukces ma byc, ale juz? Bedzie, jasne ze bedzie. Czy bedziemy mieli puchary, czy tez nie, sukcesu bedziemy szukali na juz.
Pytanie tylko jaki teraz sukces ma na mysli B.C. Sportowy? Czy moze tez Cupial pogodzil sie juz z szaroscia Wisly, i teraz chce pojsc droga sukcesu finansowego, czyli srodek tabeli, tanio kupujemy, sprzedajemy jak tylko jest chetny? Ot, zeby mityczne 100 mln zloty straty choc w czesci odzyskac. Bo nikt za 15 lat amatorstwa Cupiala nie bedzie placic (mowa o potencjalnych kupcach).
Ot, jedyna mozliwosc by nie dreczyly go na starosc koszmary o pieniadzach ktore stracil "przez" Wisle
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.03.2012, 22:14
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Z taką grą jak aktualnie to tylko wstydu byśmy sobie w nich narobili. Kasy żadnej.
Do tych pucharów mamy jeszcze kilka meczów w lidze i w PP pod batutą Probierza, a później cały okres przygotowawczy.

3 punkty jeżeli masz na myśli LE.
Wyraźnie napisałem, że PRZEJŚCIE PRZEZ ELIMINACJE + WYGRANA I REMIS W GRUPIE to jakieś 5 pkt rankingowych. Czytanie ze zrozumieniem...

Spójrz na to, kto jest właścicielem Wisły i na jego podejście do tego budowania drużyny. Dopóki szefem jest Cupiał, nie licz na spokojne budowanie drużyny przez dwa lata. Jeśli właściciel by się zmienił, to prawdopodobnie popierałbym Twoją tezę. W tym momencie nie ma na to szans z mojej strony
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów