|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
W środę 24 sierpnia o godz. 23:00 w studio nSport przy ul. Augustówka 3 w Warszawie odbędzie się w losowanie par 1/16 finału Pucharu Polski. Transmisję na żywo z losowania przeprowadzi telewizja nSport i TVN Turbo.
W 1/16 finału - w drugiej rundzie - biorą udział zwycięzcy meczów rundy pierwszej oraz 16 zespołów występujących w ekstraklasie w sezonie 2010/2011. Zespoły rozgrywają jeden mecz. Gospodarzami spotkań są zwycięzcy 1/32 finału. Zwycięzcy meczów uzyskają awans do rundy trzeciej – 1/8 finału Pucharu Polski. 1/16 finału - 20-22 września Rozwój II Katowice Flota Świnoujście Okocimski KS Brzesko Puszcza Niepołomice MKS Kluczbork Chrobry Głogów Limanovia Limanowa Ruch Zdzieszowice Olimpia Elbląg Ruch Radzionków OKS 1945 Olsztyn Gryf Wejherowo Dolcan Ząbki Łódzki KS Piast Gliwice Podbeskidzie Bielsko-Biała Może wpadniemy na kogoś z małopolski ![]() Było by święto.
Ostatnio edytowane przez __Cobra__ : 24.08.2011 o godz. 08:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Fajnie byłoby trafić na Limanovię
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Oj, ja wole Brzesko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jest dzisiaj to losowanie? W programie nsportu i tvn turbo są inne programy.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
o 23 losowanie ?
fajne by byly Niepolomice - pojechalbym na rowerze ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Limanovia Limanowa mam obok limanowej domek dokłądniej w Laskowej więc można by fajny wyjazd mieć : D
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
ale sobie godzien wybrali
ciekawe kto z pzpnu dotrwa do tej pory trzeżwy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Limanove !
Powód: asdadsa
Ostatnio edytowane przez KMZ : 24.08.2011 o godz. 16:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Losowanie na pewno w nSport i TVN Turbo o 23? Może ktoś potwierdzić?
A ja bym chciał Rozwój Katowice, miesiąc mieszkałem zaraz pod stadionem tego klubu ![]() ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
public sport kanał 2 jakby kto chciał transmisję.
![]()
lol
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie no laska fajnie losuje
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wisła vs Flota Świnoujście
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gramy z Flotą
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tak żenującego losowania to chyba nawet w Etiopii nie ma...dramat to mało powiedziane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dalej sie chyba nie dalo...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja akurat z Brzeska więc Nasz ŚLĄSK zawita na mecz z Okocimskim
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
hehe
![]() Daleko to jedyny mankament ale standardowo się ciesze z losowania. Dla Floty to nagroda za to że tak doszli daleko, zagrać z druzyną którą na co dzień oglądaja w TV a piłkarzy mają rozwieszonych w formie plakatów nad łózkiem. Tylko prośba do Maaskanta, nie brońmy wyniku z Flotą jak z Podbeskidziem. :| |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
fatalne losowanie wolalem bielsko
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Polecam" dojechać tam PKP. Nie dość, że spóźniają się ok. 150 minut, to jeszcze śmierdzi w nich jak cholera. O wiekowości wagonów nie wspomnę z grzeczności...
Odległościowo - makabra.
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 24.08.2011 o godz. 22:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czy ktos ogladal losowanie, ale czy to tak powinno wygladac?
I kto wpadl na taki pomysl zeby losowanie bylo o 23? Czemu tych kuli nikt nie miesza? Chyba zeby osoba losujaca nie pomylila, kogo ma wyciagnac, czego uczyla sie przez jakis tydzien czasu. Dla mnie zenada. Czy to nie jest podejrzane? ![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Liczyłem na "troche" bliższy wyjazd...
A nasze zgody: Okocimski KS Brzesko - Śląsk Wrocław Limanovia Limanowa - Lechia Gdańsk ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 24.08.2011 o godz. 22:47.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A 150 minut napisałem dlatego, że będąc w te wakacje, dwa razy tam byłem i dwa razy widziałem opóźniony pociąg z Krakowa o 150 minut (chociaż następny pociąg z Krakowa raz nie był opóźniony, drugi raz był o 80 ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Samochodem 10 godzin 760 kilometrow jechalem dwa razy w tym roku bez kombinowania przez NIEMCY ,autostrada do LEGNICY ,potem kawałek przez LUBIN przepchac sie i na ZIELONA GORE ,potem juz autostrada GORZOW SZCZECIN ,super droga tylko trzeba w nocy pruć ,w weekend od razu kierowac sie na przeprawe miejska nie na KARSIBUR! Ostatnimi laty jezdzilem przez Niemcy czas ok 8-9 godzin. Ale teraz oddaja caly czas autostrade u nas i nie ma co kombinowac! HM TYLKO TERAZ PROBLEM CZY DA SIE TAM JECHAC AUTEM TO FAN CLUB POGONI
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Oglądam nsport, pomeczowe studio, Pol zaczyna się produkować, a tu nagle: "sorry, mamy losowanie PP". Myślę sobie jakie losowanie? Nagrali i chcą puścić? Patrzę, a tu na żywo losują przy 2 stolikach, nawet nie mają pojemnika na wylosowane kulki. I te ciągłe dygresje typa prowadzącego losowanie nt. tego ile to drużyn ze Śląska gra. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kurcze straszne wyjazdy trafiły się i nam i naszym zgodom- najbliżej ma WKS ale i tak musi przejechać pół Polski.
Jak mieszkańcowi Limanowej marzyło mi się by przyjechała nasza Wisełka, ale Lechia też super. Jako ciekawostkę powiem Wam że Limanovia wciąż negocjuje z Cleberem by grał u nas. Cleberowi bardzo się u nas spodobało ale czeka na ostateczne wyniki badań które robił ostatnimi czasy w Dortmundzie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|