|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
MOER napisał(a):
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I co Cie smieszy?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To kolejne wcielenie crapmastera, muldy etc...
Inicjatywa ok, tylko niech to organizuje SKWK, czy jakakolwiek grupa na Wiśle. ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
może to że 1)cos takiego organizowane jest przez forum 2) organizuje to 16latek (wg.metryczki) 3) zamiast spotykać się na stadionie to lepiej umawiać się po meczeach 4) czy to taki duży problem widzę kogoś w młynie kiulka razy potem widzę go w autobusie tramwaju ciuchci to zagaduję i dalej się toczy. ale oczywiście najlepiej walnąć post aby chętni przyszli i po sprawie. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Banita
Od: 12.2010
Offline |
|
|
masakra same lamenty . Może się uda trzeba spróbować . Jak się udato zajbeiscie jak nie to nic nie stracimy
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=15219
rafkur napisał(a):Wyświetl post Rzygać mi się chce jak czytam te płacze i pretensje pod adresem Nuneza. Zachował się jak klasyczny "wyjadacz" z ligi włoskiej czy hiszpańskiej. Mam gdzieś, że może żałośnie to na powtórkach wygląda. Nas nie raz i nie dwa tak ktoś wyruchał w pucharach min właśnie tym cwaniactwem boiskowym obecnym na każdym szczeblu rozgrywek na świecie (puchary, reprezentacja). Dostał pretekst od głupawego zawodnika i z niego skorzystał. Od wymierzania sprawiedliwości na boisku jest sędzia. Czerwona kartka zasłużona i tyle. Może gdyby Nunez nie odwali swojej sceny rozpaczy sędzia nie dałby tamtemu upomnienia bo przecież to zawodnik z wielce szacownej ligi angielskiej a przecież kartka się należała. Za sam zamiar ( zamachnięcie się na kogoś) zawodnicy wylatują z boiska. Tyle razy widziałem zwijających się w konwulsjach zawodników po podobnych "uderzeniach". Ale to przecież byli wielcy gwiazdorzy typu Messi, Dani Alves, czy inny Del Pierro albo "geniusz pola karnego" Pipo Inzaghi któremu nasi dziennikarze zrobiliby loda jakby mieli okazję "bo taki sprytny" - nie jakiś tam Nunez. Im wolno i się ich usprawiedliwia dorabiając ideologię o ....a "inteligencji boiskowej" a nasz to oszust? Kupę .......enia o niczym. +5 do szacunku dla Nuneza, że wyruchał tamtego ! ps gdyby to była sytuacja z tym wywołanym Pipo to makaroniarska prasa jeszcze domagałaby się dyskwalifikacji tamtego a nie jechała po swoim ale nie to jest Polska - trza przy.......ić swojemu. Tak samo jest z wszystkim u nas - obce dobre bo "hamerykańskie", naszemu trza przyjebać. Srajmy więcej na nasze gniazdo - trener, stadion, zawodnicy i ....a pogoda w Krakowie a potem się dziwmy, że inni jadą po nas jak po burej suce... Dozwolone od lat +18 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
^^ a ja nie rozumiem po co to do lapu capu - w koncu ktoś napisal cala prawdę, i bardzo dobrze ze zrobił to az tak dobitnie, może do niektórych w koncu trafi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pogrubiłem co jest śmieszne i dwuznaczne...by nawet osoby średniointeligentne zrozumialy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
akurat to zrozumialem, tylko trzeba bylo wkleic tylko to - wygladaloby duzo lepiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Warto odświeżyć temat tym oto kawałkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Debiut roku:
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tak, tak. Może to i śmieszne, ale o ile mi ta przerwa nie zaszkodziła, to aktualnie regularnie bawi się przy tym Legia (i jeszcze któryś z klubów, ale nie jestem sobie w stanie przypomnieć).
W repertuarze Wiślackim też to było niegdyś obecne. @down- tak właśnie myślałam, ale wolałam nie walić ślepakami ![]()
Ostatnio edytowane przez masterlag : 13.11.2011 o godz. 21:48.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
odświeżam temat !
Cytat:
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Rozdwojenie jaźni.
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=53638 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=49220
Nie chce wybierać któregoś tekstu tego pana, ponieważ wszystkie się nadają do tego tematu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie wiem, nie widziałem, w dupie byłem - ale WIEM WSZYSTKO
![]() http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=54195 Cytat:
A'propos młodego Clebera ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ekspert od piłki ręcznej:
Gwiaździsty napisał(a):
Ostatnio edytowane przez kornd : 24.01.2012 o godz. 18:09.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Cała twórczość niejakiego Wolfy'ego w temacie o Małeckim; gość obraca milionowymi kwotami i jest takim specjalistą,że może mówić szefom co chce. Poziom arogancji, megalomanii i ignorancji jedyny w swoim rodzaju
Polecam.![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Z cyklu zasady gry w piłkę. Ciekawe ile wynosi grzywna za zastrzelenie gola
Ostatnio edytowane przez aNouc : 28.02.2012 o godz. 03:26.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|