|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez simone : 12.06.2008 o godz. 21:56.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
w temacie o polityce transferowej Wisły
dorotja napisał(a):
Buczy napisał(a):
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
hahahahahaha ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Z cyklu - wstrząsające relacje
Chciało by się dopowiedzieć- "Mariusz Max Kolonko, Kraków , małopolskie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Komentarze nie z forum ale z TSWD. Pisownia oryginalna.
Okoliczność: bilety przed derbami wykupione przez koniki, rozżaleni kibice nie wytrzymują: 1. mbk, 17.04.2008, 01:53 Kibolu/pseudoNIEkibicu czy inny "REAL"CEPIE wyrwany ze spoleczenstwa, przyjemnie czyta sie twoje posty, bo wieksze .......y opowiada tylko o. rydzyk i to jak jest w najwyzszej formie... Wielce ubolewam, ze kiedy Bog rozdawal madrosc/morale ty naparzales sie w kolejce po samoopalacz/koks na silke/nowe dresiki/hamburgera MAX... i pewnie i tak dostales wpier*** od wiekszych, a teraz wielki z ciebie cwaniaczek, bo tak samo stukasz w klawiature, HAHAHA ...kolo, UMIERAM ZE SMIECHU z ciebie. "czemu się o to nie spytałeś tego "konika", nie podszedłeś i nie wyzwałeś od frajera tylko cisniesz temu komuś na necie, pomijając fakt że te osoby są za poważne żeby na nim siedzieć i czytać tutejsze komentarze" ... Chlopie, jak widze slowa "te osoby są za poważne" to mi juz nawet ziemniaki w piwnicy gnija ze smiechu. ONI nie siedza w necie i nie czytaja raczej dlatego ze nie posiedli tej "elitarnej" umiejetnosci (choc prawdopodobnie Mamusie ich nauczyly czytac etykiety wczesniej wspomnianych koksow na silke i samoopalaczy). HAHAHA. ---------------- Paparapa... "P.s. O bilety na mecze wyjazdowe tez tak walczycie?Gdzie byliscie jak byla sprzedaz do Bialegostoku czy chociazby do bliskiego Bytomia?" ... Nie wiem jak ty, ale niektorzy studiuja/pracuja, a nie tylko przesiaduja na trzepaku z "ziomeczkami" i placza ze "w tym jeb**** kraju nie ma pracy"... RACJA! Z ich wyksztalceniem to faktycznie ciezko, bo jak byla szkolka, to sie na wyjazdy jezdzilo HAHAHA. ---------------- ts00 - ciebie NAJBARDZIEJ mi ZAL (bo nie mam juz sily na smiech) "koniki wiadomo kim są, nikt "zwyczajny" nie może być konikiem" ... Znow RACJA! Oni sa faktycznie nadzwyczajni, a co najmniej niezwyczajni, albo nawet specjalni, hmmmm, mysle nawet ze zeby byc prawdziwym konikiem trzeba miec gruba sieczke pod deklem... "kasa z tych biletów którą zarobią nie idzie dla nich, tylko dla chłopaków którzy siedzą w więzieniach i nie mają tak pięknie jak niektórzy z Was" ... Wspolczuje ci prawdziwie, jesli ty w to wierzysz xDDD Byc moze 10% z tej kwoty, ktora UKRADLI faktycznie nie zostanie przepite przez tych "konikow", a moze nawet przekazane na ten "szczytny" cel, HAH... Nie maja pieknie? bo sami sobie zycie usrali, krotka pilka. "przyjaciele z LECHII, ŚLĄSKA CZY UNII" ... Gratuluje przyjaciol, ale jak juz Ktos wspomnial: "TYLKO SZMATA BIJE BRATA!!". A przepraszam, moim bratem nie jestes na szczescie... "więc kupiłem u konika. nigdzie nie widziałem żadnych wypychanek przez koników ludzi z kolejek, wpychanie się do kas i kupowanie po 20 osób, nie wspominając o jakichś szarpaninach czy biciu kogoś." ... Hmmm, nie wiem czy widziales "13 Posterunek" (z takim wzrokiem szczerze w to watpie), ale Stepien mial okulary odpoowiednie dla ciebie. A to, ze kupiles od konika, pozostawie bez komentarza. Ja choc mialem na tyle pieniadzy, nie kupilem, bo nie bede wspieral zlodziei. Nazwiesz mnie frajerem? Byc moze nim jestem. Szkoda, ze nie brakowalo ludzi, ktorzy sprzedawali im sie jak zwykle dzi... Przykladowa rozmowa typa a la ts00 zapewne, ktora sam slyszalem: - Po ile bileciki macie? - 80zl - Zajebiscie, 2 PROSZE... (dostal bliety) Super, milego dnia. Szkoda, ze mu jeszcze nie dorzucil kolejnych 40zl, laski nie zrobil i dorzucil na koniec ze ma smaczna sperme, HA HA HA ...żal Byc moze moj jezyk "WAM - PRAWDZIWYM (pseudo)KIBICOM" uwlacza? Jest nie na poziomie? Trudno, jaki odbiorca - taki poziom. PS: juz sie nie moge doczekac docinkow w rodzaju "dziecko neostrady" ^^2. mbk, 17.04.2008, 02:01 PPS: Nie dziwie sie ochroniarzom, bo ja tez bym nie ryzykowal zdrowia za prawdopodobnie smieszna pensje. Natomiast nie moge wyjsc z podziwu dla kasjerow, ktorzy bedac za kratami i siedzac w zamknietej budzie bali sie powiedziec "STOP! Spadaj patałachu, kupiles juz swoje" i zwyczajnie poczekac az odejdzie. A jesli by zaczeli sie burzyc? Watpie, by w momencie zagrozenia ze strony tych cwaniakow (pewno by zaczeli skakac po ogrodzeniu jak to zwykle - jak orangutany), nie mieli w kasie opcji wezwania prawdziwej ochrony, ktora takich kilkunastu typow zalatwia w 5min. "Brawo" kasjerzy i reszta organizatorow, BRAWO. 3. prawdziwek z r 22, 18.04.2008, 00:34 Ja jeszcze odnośnie wczorajszej sytuacji pod kasami: Mianowicie tych takich koników - korników, patałachów, imbecyli, debilów, psycholów, chuliganów co tak konkretnie działali to przynajmniej jak ja zauważyłem, o ile się nie mylę było z 4. Otóż 1 to był taki wysoki koleś wzrostu ok. 190 a pewnie więcej trochę, dosyć osiłkowaty, Był w czapeczce, twarz po solarium, chodził taki uśmiechnięty i miał taką charakterystyczną gibanę, chodził taki wylasnowany jakby był władcą tego świata haha. Wogólę żal patrzeć, jak dziecko się zachowywał, cieszył michę, wpierniczał zapiekanę i innego fast fooda, non stop się woził nie umiał wysiedzieć na miejscu tylko łaził z biletami i zamiatał nogami ha. Ubrany był, góra dres czarny jakiś w stylu nike shox, spodnie jeans i sportowe buty. I pod koniec wprowadzał dzieci do kasy by na nich zarobić, krzycząc:wpuście małolatów, miejsce dla małolatów i robił taką szczelinę by oni przeszli przez nią do kasy, 2 debil był ubrany na jasno, miał niebieskie oczy, nos jakiś taki dziwny skrzywiony śmiesznie wyglądał jakby dostał lufę(pewnie Matka go patelnią uderzyła po urodzeniu hhii ![]()
God save the Queen
Long live the Queen |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
simone o początkach miłości do bobu:
simone napisał(a):
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Devonish finale ME 2008 Niemcy - Hiszpania.
Devonish napisał(a):
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Z tematu: Bób
M.C (nowy kleparz) napisał/a Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
WiślakNH napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z informacji na stronce głównej o planowanych solidnych transferach:
Użytkownik hives4: Cytat:
Powód: po co nabijać?
Ostatnio edytowane przez felipe : 30.06.2008 o godz. 12:24.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z tematu polityka transferowa Wisły
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
moYal napisał(a):
Hooligan-Yellow-Black napisał(a):
swoja dragą szybko znaleźli TWSD napinka trwa![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Padlem! leze i kwicze
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W ramach ciekawosti przyrodniczej priv, jaki otrzymali moderatorzy. Depesza autorstwa Izraelitów:
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Per aspera ad astra.
BKS JAGIELLONIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
dziekujemy za lekcje geografii ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
||
|
18+
----------------------------
gigant napisał(a):
![]()
www.historiawisly.pl
|
|||
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
regan napisał(a):
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy groźby nie są przypadkiem w naszym kraju karalne?
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
leze i kwicze![]() ![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
![]()
www.historiawisly.pl
|
|