|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
chyba ich Leo ''trochę'' opieprzył w szatni, bo w drugiej połowie to zupełnie inna drużyna. Do ideału daleko, ale jest o niebo lepiej niż w 1 połowie
PS trzeba pochwalić sędziego za dobre prowadzenie meczu. Nie sędziuje po gospodarsku
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 12.06.2008 o godz. 21:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Dobija mnie brak pomysłu na wykonywanie rzutów wolnych. Czy to wolny prawie z rożnego czy to z 40 metrów do bramki to kuzwa walą ile natura dała
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale ja nie rozumiem tej gry na czas. Nam potrzebne są BRAMKI żeby mieć lepszy bilans! A oni się bawią w rożne. Czyli nie mamy zamiaru powalczyć o awans?
Karny dla Austrii. Pięknie. Boruc wybroń!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
****a ten sedzia jakis stronniczy jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Złodzieje złodzieje...
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ten sędzia to jakiś poooojebany
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Kompromitacja. Tracimy punkty z totalnymi lamerami. Połowa składu do wymiany po Euro.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
caly czas im **** wolne dawal... dążyl tylko zeby im karnego dac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
****a, prawda jest taka, że zamiast bronic wyniku powinnismy słabej Austri strzelic jeszcze ze 2 bramki!!! Sami sobiue tego karnego sprokurowali... GRA = Tragedia. Kogo on powołał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
huj tej ****ie w jego wyjebanie wielką dupe. Pewnie sie *****a łysa z patologicznej ****a rodziny wywodzi. Huj jebany. ****a szmata *****a. SĘDZIA HUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Niestety łysy bardzo chciał Austriakom tego karnego gwizdnąć i gwizdnął bo tak wiatr zawiał. Myślałem, że takie przekręty to tylko w Polsce a tu prosze...
Mecz z Panatinaikosem w Atenach chyba też angol gwizdał... :] Powód: ocenzurowanie
Ostatnio edytowane przez Kamson : 12.06.2008 o godz. 21:55.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja piernicze...
Pierwsza połowa - padlina z naszej strony, prowadzimy. Druga połowa - gramy, dostalismy bramke.. Krzynówek koło 90 powinien podac do Smolarka a nie rożnego szukac.. byłoby 2:0 i po meczu.. Szok... Jak to szło przed mistrzostwami.. pierwszy mecz zaplanowana porazka z Niemcami, drugi mecz o wszystko, trzeci gra o honor. Pora na Kaspra. ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dajcie spokój z arbitrem. Nam też podarował nieprawidłową bramkę.
Sami żeśmy się wyjebali. Powinniśmy strzelić jeszcze jednego gola i byłby spokój. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Powie mi ktos kiedy ostatnio na turnieju o takiej randze puscili takie cos ? To jest parodia..ten sedzia chyba zalapal spora kase...pociaganie za koszulke i upadek w stylu Morgensterna to ma byc karny? Sorry ale to wstyd na caly swiat. Ten sedzia powinien zakopac sie w ziemi...Boze....jak tak mozna!!!
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dajcie spokój, pomimo wygranej 1-0 i tak byśmy nie wyszli z grupy
jedyne co boli to to że chłopaki napracowali się a złodziej w postaci sędziego im to wszystko ukradł. to jest ****a poważna impreza EURO czy jakiś mecz A klasy? nie można takich błędów panie "sędzio" popełniać na takich imprezach!
Ostatnio edytowane przez gsr. : 12.06.2008 o godz. 21:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ten Webb jest z zawodu policjantem. A co do meczu brak mi słów.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trudno 1-1, ale najbardziej szkoda mi Boruca który bronił poprostu kapitalnie.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
złodzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zemściła się gra na czas, zabawy w rożne itp. Zamiast atakować, cisnąć to się zabawiali. Nawet wynik 1-0 nic nam tak naprawdę nie dawał. Gdyby myśleli o awansie, to atakowali by cały czas. Ich zadowalało skromne prowadzenie. To mnie najbardziej wkurzyło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To Jest ****a Skandal!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Mike Riley (Panathinaikos Ateny - Wisła Kraków)
Howard Webb (Austria - Polska) . . . . Anglicy chyba chcą sie pokazac od strony sędziowskiej no bo piłkarzy nie ma |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
z tymi .......onymi angielskimi sedziami tak jest. Raz nas wydymali w LM teraz na Euro.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
tego sędziego to 40mln Polaków powinno pozwać przed jakiś trybunał... ciekawe ile mu za to zapłacili?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Sędzia sędzią, ale nasza bramka też ze spalonego, nie mówiąc już o tym co graliśmy w I połowie. Choć tak być nie powinno to ten remis jest najbardziej sprawiedliwym wynikiem w przekroju całości i tyle. Mamy po prostu drużynę nie na poziomie tych mistrzostw.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mnie juz w zyciu nic nie zdziwi
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Austria słaba, Polska słaba więc jedziemy do domu. Leo won. Brazylijczyk najlepszy w polskiej reprezentacji - wstyd!! Całe szczęście, że Chorwacja jest już w 2 rundzie, bo przy naszej obronie to by nieźle z nami pojechali, a tak będą grać luzik.
Mam tylko jedno pytanie po co grał cały mecz Smolarek jak ch..a grał Leo? Why For money!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kreseq nic nie puscili... faul byl. Tylko ze inna historia jest taka, ze takich fauli sie przewaznie nie dyktuje.
Sedzia po prostu zachowal sie jak w wloskim strajku - czyli wszystko stosujemy dokladnie z litera regulaminu. A to, ze czekal tylko na pretekst bylo widac od pewnego czasu... Wiec takim samym debilem jest Lewandowski jak i cala ta kadra, ktora cofnela sie prowadzac 1-0 jak i tak bylo wiadomo, ze nic ten wynik nie daje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Krzynówek to mnie w tym meczu najbardziej w****iał na siłę chciał strzelić bramkę
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
a teraz sie nie moge doczekać tych wszystkich marianów w TV, którzy będą pierd* ze było zajeb* tylko sędzia nas skrzywdził, no ale ogólnie zajeb* i wygramy z Chorwacją i NIemcy przegrają i awansujemy i wogóle zajeb*, noi jeszcze co to byśmy nie zrobili bez Wszechpolaka
aha "noi jeśli Austria wygra z Niemcami, a my z Chorwacją - tylko, że my musimy o jedną bramkę więcej niż niż Austriacy to mamy AWANS!" - Polska
Ostatnio edytowane przez toomeq : 12.06.2008 o godz. 21:48.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
wielki murzyński sędziemu!
słaba ta nasza kadra:(, ciekawe ile jutro straci nasza gospodarka na tym remisie Boniek w przerwie wykrakał karnego, hehe ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|