The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2012, 20:43
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
BLE, BLE i NIC WIĘCEJ.

Drogi i zagubiony użytkowniku BBudowniczy.
Oj biedny z ciebie intelektualnie użytkownik netu skoro najprostszych tekstów nie rozumiesz.

Po pierwsze sam piszesz długie i nudne teksty, pozbawione jakiejkolwiek logiki, więc nie pouczaj bo się ośmieszasz. Szkoda też że są tak durnie puste, całkiem puste. W tej dziedzinie jesteś ostatnim co może kogokolwiek pouczać.

Po drugie próbujesz nieudolnie mnie obrazić, problem w tym że wszystkie twoje prostackie inwektywy idealnie pasują do ciebie. Dzieciakiem zaś i mitomanem jesteś, wystarczy poczytać twoje wypociny, szkoda że nie wiesz nawet co to minimum logiki, bo piszesz same nonsensy.

Po trzecie sam kłamiesz wmawiając mi że wszystkich polskich piłkarzy oceniam jako szrot, kłamiesz Pinokio, bo nigdzie tak nie napisałem, przeciwnie wyraźnie skonstatowałem że np. C. Wilk jest pozytywna częścią drużyny.

Po czwarte piłkarze to transfery i ci z zagranicy (o podobnym poziomie co polscy) są zwyczajnie tańsi i nic na to nie poradzisz, takie fakty, a to że piszesz inaczej to jest właśnie mitomania.

Po piąte masz kompleks wobec FroMata, ale nie musisz się z nim ze mną dzielić idź z tym do specjalisty , Ja ci nie pomogę. A komentować mogę wszelkie wypowiedzi, również nie skierowane do mnie, o wolności słowa już wiem że nie słyszałeś.

Po szóste przegrałeś polemikę próbując nieudolnie i głupio udowadniać że polscy piłkarze są tańsi od zachodnich o zbliżonych umiejętnościach, bo gdyby tak było to ktoś poza Tobą by to zauważył, a tak żyjesz sobie w swoim wyimaginowanym świecie, oby nie był to świat bez klamek .

Zachodnie kluby opierają się na piłkarzach zagranicznych i my nie powinniśmy się od nich różnić, przeciwnie powinniśmy się do nich upodabniać.

Żegnam i bez odbioru .
Ostatnio edytowane przez milosz : 19.03.2012 o godz. 21:10.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów