|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Strach zaglada wam w oczy skoro sie Polonistow obiawiacie
![]() A jak was bedzie mniej na paradzie? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Legion18, nie sądzę, że macie prawo do pouczania kogokolwiek w ramach protestu. Może mielibyście, gdybyście chociaż raz nie skapitulowali. PS: I nie piszcie, że tak troszczycie się o finanse miasta, bo już się zatroszczyliście na fecie na Starówce po zdobyciu mistrza. ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Skoro tak sądzisz to przepraszam i cofam to co napisałem wcześniej.
Ostatnio edytowane przez legion18 : 21.10.2010 o godz. 18:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Na przykład z Piotrcovią Piotrków Trybunalski?
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nowohucki, cos mi podpierdalasz parchem, a zazwyczaj sie nie mylę. Radzę odpuścić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Lechowi życzę silnej Warty a Legii Polonii - w końcu (co się czarować) - od kiedy my jesteśmy przyjaciółmi Legionistów czy Poznaniaków? Im więcej takiej Polonii w Warszawie tym lepiej! Jeszcze się Hutnik bielański usamodzielni i będzie ciekawie
![]() Zresztą Warszawę stać - więc niech budują stadion dla Polonii. Czekam jeszcze na przebudzenie Warty w Poznaniu. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja tam się nie chcę w warszawiaków wpierd.alać, bo nigdy w Warszawie nie byłem dłużej niż dzień i nie mam wglądu w sytuację. Ale wydaje mi się, że to po postu taki typowy element walki z konkurentem. U nas się jebią maczetami, a tam organizują pikiety w obronie finansów miasta
![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
U was nastawienie do kolegów z drugiej strony Błoń myślę, że jest podobne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Swoją drogą bardzo zabawnie wyglądała ta napinka między Kuchenkorzami, Legionistami i Polonistami na forum...Wisły
![]() ![]() ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tym razem się mylisz Gigant
Aczkolwiek skończyłem dyskusje na tematy warszawskie.Powód: .
Ostatnio edytowane przez Nowohucki : 21.10.2010 o godz. 20:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
PoloniaDumaStolicy oświeć mnie, o jakiej ty kapitulaci piszesz? My to nie wy- wy nawet nie mieliście okazji skapitulować, bo nawet nie protestowaliście aby nie sprzedali wam klubu
![]() Poza tym niejaki Foxx ładnie przedstawił całą sytuację. Zacytuję: Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak pokazuje przykład z Krakowa, gdzie Parchy na ostatnim miejscu w lidze, ze średnią widzów ok 700 z poprzedniego sezonu potrafią zapełnić nowy stadion, świadczy o tym, że nowe stadiony i obecność renomowanego rywala w mieście potrafi nakręcić koniunkturę na chodzenie na mecze. Po prostu pikniki zaczynają sobie chodzić na oba stadiony, bo jest ekskluzywnie, wygodnie i modnie.
Jestem przekonany, że nowy stadion Polonii zapełnił by się jeszcze szybciej niż stadion Cracovii - tym bardziej, że inwestują w gwiazdy - Smolarek, Sadlok, Sobiech itp. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Warszawie jest to niemożliwe. Kto ma wyrobioną Kartę Kibica Legii ten nie wejdzie na stadion Polonii i na odwrót.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Disco tak naprawdę nie ma szans żeby zapełnić stadion 15k, ba nawet 10k to może być sci-fi. Najgorsze jest to, że prowadząc tutaj dyskusję na temat manifestacji i kontrmanifestacji robimy im reklamę. Gdyby olano tą sprawę to szanse na ugranie czegoś przez Wojciechowskiego by się zmniejszyły, a tak HGW stanie w trudnej sytuacji, bo sprawę nagłośnią, radni PiSu i może SLD staną za Wojciechowskim, bo czemu oni nie mogą mieć nowego stadionu jak Legia dostała? Miał być jeden stadion w Warszawie, powstały dwa to czemu nie może powstać trzeci? Któraś z partii podłapie ten temat w czasie wyborów (może nawet PO) i zaczną obiecywać budowę stadionu na Konwiktorskiej.
Tak więc proponuję zakończyć ten temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Myślenie życzeniowe. To już Twój problem, że nie odróżniasz rozwałki na debila od rozwałki z klasą. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ITI mnie rozwala.Nie wiem czy ktoś zauważył ale na tvn turbo podczas meczu Śląsk-Legia gdy było śpiewane Legia to stara ... to kibice bylii wyciszani żeby nie było słychać wyzwisk na Legie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
W innym temacie nie doczekałem się odpowiedzi więc...Pytanie do kogoś z Poznania - jak tam u Was wygląda sytuacja z depozytem na sektorze gości? Chodzi mi głównie o to, czy takowy istnieje i czy są ograniczenia względem przedmiotów tam zostawianych.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
nie ma depozytu
jedyna opcja to zdeponować w przechowalni na Dworcu Głównym |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
nie wiem czy bana zatrzymuje sie na glownym, a nawet jesli tak jest, to psy nie pozwola by ktos ot tak skorzystal sobie z przechowalni
rozwiazanie jest proste - dogadaj sie z maszynista i zostaw to w specjalu ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
a nie prosciej plecak z kanapkami czy czyms tam wniesc na sektor? chyba ze bierzesz na wyjazd namiot karimate i kuchenkę gazową
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
To miało być drugie pytanie, czy się do kanapek nie przy.......ą, bo niestety w takich czasach żyjemy, że niczego nie można być pewnym (vide ostatni mecz Legia - Lech). A co do karimaty, to bardziej myślałem nad flaszką na drogę powrotną
![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Najwyżej Ci je zjedzą. Trzeba raczej uważać na stoiska z kiełbaskami. Nie dawać dużych banknotów bo będziecie mieli problemy z odzyskaniem pieniedzy. Taka POZnańska solidność. Tymbardziej, że sprzedaż szła wtedy (1:2) zza siatki obok sektora (nie wiem jak bedzie teraz). Przed meczem nasz kibic dał banknot 50 zł. i sprzedawca już nie wrócił z resztą. Na głowy też trzeba uważać. Fruwające szklanne piersióweczki i inne wynalazki wielkopolskiej patologii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poznan, to nie Azja
mamy co jesc i nie musimy ograbiac z kanapek kibicow gosci![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Macie bo przyjeżdzacie do tej 'Azji' pracować
Więc nie gryź ręki co Cię karmi.![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie trac czasu na forum, tylko lec oproznic lodowke. w niedziele przyjezdza KSG z konkretnym zapasem prowiantu
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A jak jest z wnoszeniem napojów na sektor w Poznaniu? Są jakieś ograniczenia co do pojemności butelek czy w ogóle nie można wnosić?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po co mam opróżniać. Kupię drugą. Polecasz Amikę?
OT ![]() ![]() |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z żywnością nie powinno być większych problemów, butelki na pewno będą konfiskowane.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|