The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2010, 19:02
Jagiellonia,GKS to nie są zespoły na Mistrza. Wybiegają się i stracą impent. Nic specjalnego nie grają,żadna rewelacja. No ale niech cieszą się swoimi "pięcioma minutami". Jeśli dobrze przeprowadzimy transfery a widać,że Holendrzy sprowadzają facetów solidnych,gdzie przyjęcie,podanie przegląd pola to podstawa, to powinno być dobrze. Jagiellonia to typowa taktyka, długa i do przodu. Typowe granie z kontry. Wystarczy podejść presingiem,mieć pomysła na rozegranie ataku pozycjnego i po graniu.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.09.2010, 19:10
Proud napisał(a):Wyświetl post
Różnica polega na tym, że można grać agresywnie, a można chamsko. Właśnie chamsko gra Cionek.

A faul na Niedzielanie był tego najlepszym przykładem.

Jak nie widzisz różnicy, to już nie moja sprawa.
To jest sport. Nie każde złamanie czy podobne mają miejsce po celowym działaniu. Tym bardziej kamera kłamie.

Polecam balet albo szachy, tam nie ma Cionka.

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 26.09.2010, 19:13
Dodalbym do Jagi i GKSu jeszcze Lechie, ktora u siebie zagrala najwiecej spotkan. Wszystko wroci do normy po pewnym czasie. Wisla po zmianie skladu i trenera, Legia tez, Lech zajety w wiekszosci LE w koncu odpadnie i zacznie gonic.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
użytkownik 11060
Junior Member

Od: 03.2005

Stary 26.09.2010, 19:15
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Jagiellonia,GKS to nie są zespoły na Mistrza. Wybiegają się i stracą impent. Nic specjalnego nie grają,żadna rewelacja. No ale niech cieszą się swoimi "pięcioma minutami". Jeśli dobrze przeprowadzimy transfery a widać,że Holendrzy sprowadzają facetów solidnych,gdzie przyjęcie,podanie przegląd pola to podstawa, to powinno być dobrze. Jagiellonia to typowa taktyka, długa i do przodu. Typowe granie z kontry. Wystarczy podejść presingiem,mieć pomysła na rozegranie ataku pozycjnego i po graniu.

GKS całkiem niedawno prawie zdobył mistrzostwo, czemu teraz miałby nie zdobyć?

piec minut Jagiellonii to w tym sezonie 10 meczy na plus i jeden na minus z Arką - faktycznie pieć minut

Jagiellonia - taktyka długa i do przodu- tu poleciałeś po całości, bo fachowcy i gro kibiców uważa Jagiellonię za druzynę najładniej grajacą.

Kiwki czarnego z Jagi - mistrzostwo - 5? 6? kiwnął i piękna asysta.

z tej kolejki to zdecydowanie Lechia zrobiła furorę, jak tak będą grać to szybko odrobią stracone punkty z poczatku sezonu.
WP
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.09.2010, 19:28
Zdjęcie mówi wszystko.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 26.09.2010, 19:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zdjęcie mówi wszystko.
Jedna wygrana i tak chłopaki puchną :

http://nk.pl/profile/18025219/gallery/album/3/62
Odpowiedz cytując
calieri
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 26.09.2010, 19:31
A Wisła aktualnie gra na mistrza? Po prostu niektórzy myślą, że pieniądze to wszystko i bogatsi mają większe prawo by wygrać ligę niż biedniejsi. Ja nie mówie, że Wisła, raczej Legia, a Wisła choćby i słabo grała to miejsce w tabeli będzie wysokie miała. Teraz po takim stylu wciąż ma bardzo blisko do czołówki. Rabi86, nie odzywałem się bo konta nie miałem założonego i czytałem tylko forum Wkurzyło mnie, że tak na Żurawskiego najeżdżają kibice i pomyślałem, że się zarejestruje i od siebie coś napisze A jak w mojej wypowiedzi widzisz, piszę też i o porażkach A Jagiellonia młody byłem grała w IV lidze to też chodzilem, przynajmniej bilety tańsze Przywiązanie zawsze jest i serce za Jagą czy wygrywa czy przegrywa, a i pamiętam zgodę Jagusi i Wisełki toteż i sentyment do waszej drużyny duży jest, mimo panujących obecnie warunków, i tak będę kibicował Wiśle, prócz oczywiście meczów z Jagą po prostu pewnych rzeczy nie da się wymazać i zmienić pozdrawiam kibicow Wisły, oby było lepiej
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.09.2010, 19:44
calieri napisał(a):Wyświetl post
Jagusia wygrywa i rozsądnie budowana drużyna i nabytki pozwalają na zdobycie wyższych celów niż wcześniej zakładane dużo nowych sponsorów i czas potrzebny na stworzenie drużyny potrafiącej walczyć również w Lidze Europejskiej. I śmieszy mnie każdy kto mówi, ze to już niedługo, że to się rozleci. Jakby tak było to już w tamtym roku by to się rozpadło, a tak nawet jak sprzedawaliśmy wartościowych zawodników, vel Bruno, na ich miejsce przychodzą nowi, o podobnym potencjale. Drużyna to nie tylko Grosik i Frankowski, zresztą Grosicki niby odejść miał a jednak dalej z nami gra. Nie mówię, że zdobędziemy mistrzostwo bo do tego długa i ciężka droga, ale przynajmniej nie ma tego zdenerwowania przy ich grze, bo może się noga powinąć a i tak gra cieszy i daje dobre widoki na przyszłość
Chłopczyku, pewnie jesteś tak zgrzany lub bardzo młody, że nie pamiętasz takich ligowych wynalazków jak Górnik Łęczna jako mistrz jesieni. A na wiosnę...wszystko wróciło do normy. Tak, że nie gorączkuj się bo np. jeszcze kilka kolejek taki "PoloniaDumaStolicy" gadał podobnie jak ty, a dzisiaj chowa sie po kątach.
Odpowiedz cytując
calieri
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 26.09.2010, 19:58
Jak wam ciśnienie podnosi to hasło. To już cieszyć się z wygranych nie można, tylko głowy spuścić i czekać ze smutkiem na przegrane, bo na pewno nastąpią, tak? A pamiętam i Górnik i Groclin i inne drużyny i powiem szczerze, jakby dać im taką logikę jaką się ty kierujesz, czyli nie cieszcie się bo i tak przegracie w końcu, to po co w ogóle zaczynać? Rozlosujmy wygraną między Wisłą, Legią i Lechem ciągnąc zapałki. Pasuje? Rozumeim, że poziom Wisły boli i że nie gra tak jakbyście chcieli, jakbym ja sam chciał i póki co jest w środku tabeli, ale jak w innym temacie pisałem, jeszcze czas jeszcze się zgrają, zaczną lepiej grać. Nie musisz przy tym wylewać swojej frustracji na innych, bo cieszą się, że ich drużynie dobrze idzie, uwierz chciałbym by równie dobrze Wiśle szło, zawsze liga jest ciekawsza, gdy Wisła nadaje rytm rozgrywkom. Poza tym dla ciebie mój drogi to żadnym chłopczykiem nie jestem, więcej nie komentuje Twojej wypowiedzi, bo nie zamierzam być niekulturalny na forum fanów Wisły
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 26.09.2010, 20:14
Orest Lenczyk nowym trenerem Slaska Wrocław

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 26.09.2010, 20:26
kreseq napisał(a):Wyświetl post

Wybór lepszy niż Bakero.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 26.09.2010, 20:37
No, mam nadzieje ze Judasza predko zwolnia.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 26.09.2010, 20:41

Szkoda, bo Śląskowi życzę jak najlepiej, a fałszywej wszy wszystkiego najgorszego.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 26.09.2010, 20:53

czy wogóle Lenczyk zna słowo emerytura ? nie wróże mu sukcesów

mam nadzieję że w Śląsku pójda po rozum do głowy i zatrudnią w nastepnej kolejności trenera z zagranicy który z tą grupą naprawde niezłych piłkarzy coś ciekawego
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 26.09.2010, 21:10
A Radek Majewski to już też stracił miejsce w tym Nothingam ? strzelił gola ale grał 15 minut
Odpowiedz cytując
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 26.09.2010, 21:22
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
tylko ta Jagiellonia nawet w przegranym meczu w Gdyni miała odgwizdane trzy wyjątkowo wątpliwe spalone gdy ich zawodnicy wychodzili sam na sam plus kontrowersja dotycząca faulu na Franku w polu karnym. Można się śmiać z tej taktyki, można kpić z nałogów Grosika i czekać aż coś mu odbije. Ale póki co mają najbardziej poukładaną drużynę w Polsce, która u siebie raczej nie potraci za wiele punktów. I mimo gry - kopnij tak aby Grosicki dobiegł - ich gra wygląda bardzo solidnie. A "długa i do przodu" za Skorży wyglądała u nas trochę inaczej

A jak sprzedadzą w zimie Grosickiego, co będę uważał za kluczowe w sprawie ewentualnych szans na ich mistrzostwo, to mają już następnego biegacza http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...isz__2_0_.html

A swoją drogą - Śląsk(d), Górnik(w), Lechia(d), Lech(w), Cracovia(w), Legia(d), Zagłębie(d), Polonia W. (w)
Biorąc pod uwagę, że Śląsk zmienił trenera na Oresta który ostatnio nam nie leży, Lechia gra dobrą piłkę, a Górnik i Cracovia mają dużo większe doświadczenie w kopaniu się po czołach od nas (coś w stylu nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem) to tak naprawdę tylko z Zagłębiem powinny wpaść stosunkowo łatwe punkty. Jak nie wygramy najbliższych dwóch meczów, będziemy w tej rundzie oscylować poniżej 10 miejsca.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.09.2010, 23:11
Slaskowi zycze jak najlepiej ale Lenczyka to nie przetrwie.......

Co do przewidywan to na razie czołowka Amika,my i Legia nie graja nic i w sumie dopiero na wiosne mam wrazenie ze kazdy właczy 6-ty bieg.A do zimy liderowac bedzie czy to Jaga czy Korona.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 27.09.2010, 09:51
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Wez czlowieku sie nie kompromituj i sprawdz jakie ekipy w ostatnim 10-leciu zdobywaly MP i miejsce na podium, a potem pisz swoje "madrosci". Przed sezonem(jak co roku) faworytem byla Wisla, Legia i Lech...kluby z najwiekszymi budzetami i najszerszymi kadrami, ktore co roku(Poznaniacy dolaczyli oczywiscie w miare niedawno) walcza o najwyzsze cele w Polsce. W tym sensie tytul dla Korony czy Jagielloni, to z calym szacunkiem, bedzie sensacja. Ale coz, takich mamy "profesjonalistow" na najwyzszych stanowiskach w najlepszych klubach w kraju.
http://blog.rp.pl/szczeplek/2010/09/...biedniejszych/ Ten krotki felieton w zupelnosci oddaje co chcialem przekazac wysmiewajac przedsezonowe typowania faworytow. Mam nadzieje, ze zrozumiesz i nie bede musial kompromitowac sie po raz kolejny
Cytat:
wolę przegrać ponownie z potęgą typu Varelenga byleby Lech nie wyszedł z grupy
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 27.09.2010, 12:13
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Chłopczyku, pewnie jesteś tak zgrzany lub bardzo młody, że nie pamiętasz takich ligowych wynalazków jak Górnik Łęczna jako mistrz jesieni. A na wiosnę...wszystko wróciło do normy. Tak, że nie gorączkuj się bo np. jeszcze kilka kolejek taki "PoloniaDumaStolicy" gadał podobnie jak ty, a dzisiaj chowa sie po kątach.
Ale z drugiej strony zdarzały się i takie wypadki kiedy takie "wynalazki" jak Zagłębie Lubin zdobywały mistrzostwo
Polonii " Dumie Stolicy" też się w 2000 roku przytrafiło.

Więc z tak kategorycznymi sądami wstrzymała bym się jednak.
Zwłaszcza, że od kilku lat " liga jest coraz ciekawsza "
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 27.09.2010, 14:39
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post

he he rudy wymiata ;] w sobote znów bęcki, tym razem od zagłębia
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.09.2010, 15:42
Karherop napisał(a):Wyświetl post
czy wogóle Lenczyk zna słowo emerytura ? nie wróże mu sukcesów
Ale tu szacunek dla niego właśnie, że mimo starczego wieku, mimo posiadania na koncie sumki gwarantującej spokojny byt jeszcze chce mu się działać w biznesie I to nie problem.

Parodią jest, moim zdaniem, natoamist decyzja decydentów Śląska. PRzecież wszyscy wokół widzą, że chłop już najlepsze lata ma za sobą, że stracił z lekka kontakt z rzeczywistością, no i że ogólnie polscy trenerzy nie gwarantują niczego. Czy starzy czy, tym bardziej, młodzi.

Lenczyk niech trenuje, ale taki gość powinien już bawć się w I lidze. Lidze na miarę jego aktualnych umiejętności. A u nas dalej zatrudnia się w kółko te same nazwiska. Jak może być lepiej jak w bogatych klubach trenerkę powierza się Lenczykowi, Janasowi itp? Czekać aż powróci do łask Bobo Kaczmarek, Jurek Engel czy Wojtek Łazarek? a to kwestia czasu przy naszych realiach...
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 27.09.2010, 16:14
felipe napisał(a):Wyświetl post
Ale tu szacunek dla niego właśnie, że mimo starczego wieku, mimo posiadania na koncie sumki gwarantującej spokojny byt jeszcze chce mu się działać w biznesie I to nie problem.

Parodią jest, moim zdaniem, natoamist decyzja decydentów Śląska. PRzecież wszyscy wokół widzą, że chłop już najlepsze lata ma za sobą, że stracił z lekka kontakt z rzeczywistością, no i że ogólnie polscy trenerzy nie gwarantują niczego. Czy starzy czy, tym bardziej, młodzi.

Lenczyk niech trenuje, ale taki gość powinien już bawć się w I lidze. Lidze na miarę jego aktualnych umiejętności. A u nas dalej zatrudnia się w kółko te same nazwiska. Jak może być lepiej jak w bogatych klubach trenerkę powierza się Lenczykowi, Janasowi itp? Czekać aż powróci do łask Bobo Kaczmarek, Jurek Engel czy Wojtek Łazarek? a to kwestia czasu przy naszych realiach...
Luis Aragones miał 70 lat kiedy wygrywał z Hiszpanią ME . Myślę że wiek nie ma tu nic do rzeczy jeżeli jest się dobrym fachowcem i zna się na robocie.Uważam że Orestowi Lenczykowi należy się szacunek z naszej strony.
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.09.2010, 16:32
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Luis Aragones miał 70 lat kiedy wygrywał z Hiszpanią ME . Myślę że wiek nie ma tu nic do rzeczy jeżeli jest się dobrym fachowcem i zna się na robocie.Uważam że Orestowi Lenczykowi należy się szacunek z naszej strony.
Z tym szacunkiem to nie przesadzaj, wątek Cracovii odbija się na wizerunku trenera Lenczyka za mocno żeby go wynosic na piedestał... Wg mnie jest to trener gwarantujący spokojne utrzymanie, może środek tabeli... Ale chyba nie to było (jest) celem włodarzy Śląska ?
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 27.09.2010, 17:31
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post

biedne niedorozwinięte dzieci... żal, że rośnie nam takie społeczeństwo..

Podobnych widziałem w tej bmce po meczu na siemaszkach
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 27.09.2010, 17:57
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
Z tym szacunkiem to nie przesadzaj, wątek Cracovii odbija się na wizerunku trenera Lenczyka za mocno żeby go wynosic na piedestał... Wg mnie jest to trener gwarantujący spokojne utrzymanie, może środek tabeli... Ale chyba nie to było (jest) celem włodarzy Śląska ?
Nikt nie wynosi go na piedestał,ale pisanie że stracił kontakt z rzeczywistością jest lekką przesadą moim zdaniem.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.09.2010, 19:14
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Ależ mnie absolutnie nie chodzi o patrzenie w metrykę Przejrzyj moje posty to zobaczysz, że jestem w tym konsekwentny, ba - krytykuje głównię "nową falę" polskiej myśli szkoleniowej, tych tzw. młodych zdolnych, "polskich Murinho", "polskich Benitezów" itp .

Chodzi o to, że zbyt dużo "poważnych" klubów "kisi się" wciąż w tym polskim bagienku. Nie wyciagając wniosków. Bo zauważ - o ile polska piłka produkuje co jakiś czas dobrego kopacza, grającego choćby w średniaku europejskim, o tyle branża trenerska jest w naszym kraju na poziomie trzeciego świata. Nikt poważny na polskich trenerów nie patrzy.

W przypadku Śląska mam jednak nadzieję, że Orest to stan przejściowy, na te kilka kolejek przed zimą.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 28.09.2010, 13:55
Nikt się nie chowa po kątach. Fakt faktem, że straciliśmy punkty z Bytomiem, ale to był pod względem gry najlepszy mecz Polonii w sezonie. Można było się spodziewać, że po zmianie trenera trochę punktów ucieknie. Ale suma sumarum, jednak z Janasem powinien być lepszy wynik niż z Bakero.
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.09.2010, 14:01
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Nikt się nie chowa po kątach. Fakt faktem, że straciliśmy punkty z Bytomiem, ale to był pod względem gry najlepszy mecz Polonii w sezonie. Można było się spodziewać, że po zmianie trenera trochę punktów ucieknie. Ale suma sumarum, jednak z Janasem powinien być lepszy wynik niż z Bakero.
Tylko podobnie podgrzany jak kolega z Białegostoku gwarantowałeś, że po 5 kolejkach "odjedziecie" całej reszcie w tabeli dalekoooooo. Jak jest każdy widzi. Większośc o tym wiedziała i czekała. Jeśli ostatni mecz z Polonią Bytom był najlepszym to kończycie obecny sezon na 5-6 miejscu. To jest miejsce adekwatne dla potencjału jaki macie i topornej gry. W czerwcu zresztą sprawdzimy. A Janas to taki trener z polska myślą szkoleniową ale dobrymi układami w PZPN-ie. Może więc tędy droga ?
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 28.09.2010, 14:12
Tylko podobnie podgrzany jak kolega z Białegostoku gwarantowałeś, że po 5 kolejkach "odjedziecie" całej reszcie w tabeli dalekoooooo. Jak jest każdy widzi. Większośc o tym wiedziała i czekała. Jeśli ostatni mecz z Polonią Bytom był najlepszym to kończycie obecny sezon na 5-6 miejscu. To jest miejsce adekwatne dla potencjału jaki macie i topornej gry. W czerwcu zresztą sprawdzimy. A Janas to taki trener z polska myślą szkoleniową ale dobrymi układami w PZPN-ie. Może więc tędy droga ?
Gdyby nie było zawirowań z trenerem, to jesem przekonany, że nadal bylibyśmy na pierwszym miejscu. Nie napisałem, że mecze z Polonią Bytom był najlepszy pod względem wyniku, tylko pod względem gry. Gdyby celowniki były lepiej nastawione, to KSP wygrałoby kilka bramkami. Przypomnę tylko, że pod koniec meczu Sobiech i Smolarek nie wykorzystali sytuacji sam na sam z bramkarzem i Pietrasiak trafił w poprzeczkę. Pod względem ofensywnym nastąpił spory postęp, ponieważ piłkarze dochodzą cześciej do okazji bramkowych, więc nie rozumiem zarzutu o topornej grze. W takim razie jak grają Lech, Wisła i Legia? Janas - z polskich szkoleniowców nie widzę innego trenera, który dawałby nadzieję na niezłe wyniki.
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 28.09.2010, 14:20
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Gdyby nie było zawirowań z trenerem, to jesem przekonany, że nadal bylibyśmy na pierwszym miejscu. Nie napisałem, że mecze z Polonią Bytom był najlepszy pod względem wyniku, tylko pod względem gry. Gdyby celowniki były lepiej nastawione, to KSP wygrałoby kilka bramkami. Przypomnę tylko, że pod koniec meczu Sobiech i Smolarek nie wykorzystali sytuacji sam na sam z bramkarzem i Pietrasiak trafił w poprzeczkę. Pod względem ofensywnym nastąpił spory postęp, ponieważ piłkarze dochodzą cześciej do okazji bramkowych, więc nie rozumiem zarzutu o topornej grze. W takim razie jak grają Lech, Wisła i Legia? Janas - z polskich szkoleniowców nie widzę innego trenera, który dawałby nadzieję na niezłe wyniki.
A ja widzę... Kafarski, Bartoszek, Zieliński, Probierz. Wg. mnie Janas to po prostu słaby trener.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów