|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Powyżej 12 r.ż. albo wyższe niż 150 cm.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Gdybym chiał poprawic sobie jeden przedmiot z matury to musze isc do swojej szkoly czy moge wybrac inna ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
w Krakowie kręgle to tylko w Fantasy parku czy znajdę jeszcze gdzieś ?
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sa jeszcze w hotelu Wilga miedzy Grunwaldzkim a Matecznym, ale szczerze mowiac to kiepskie
Jezeli NapiProjekt nie znajduje, to na 99,9% jeszcze tych napisow nie ma
Ostatnio edytowane przez mic : 22.09.2010 o godz. 15:29.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kiedy Lechia skroiła flage aRKI "władcy połnocy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jakie sa wady konta internetowego w ing? ( o ile są?)
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam pytanie do znających się na koszykówce Wisły. Powiedzcie mi co to jest za koszulka , który rocznik (teoretycznie-jak nie wiecie dokładnie) kto grał z numerem 6 itd.. z góry dziękuje
![]() ![]() ![]()
Wisła Kraków!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ponawiam pytanie:
czy mógłby mi ktoś doradzić w sprzęcie grającym do kompa... chodzi mi o jakiś ciekawy zestaw głośników do 400 może 500zł. i słuchawki w granicach 150zł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Najlepiej chyba doradzą Tobie na mp3store. Wejdź tam na forum, dowiesz się wszystkiego, a i od razu sprawdzony sklep będziesz miał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
mówisz o koncie DIRECT - tym reklamowym przez Konrada, że wszystko za friko ? Jedyny minus jest taki, że jeśli nie wydasz W SUMIE w miesiącu 100 złotych, płacąc kartą od nich, to pobierają Ci prowizje 5 złotych za używanie karty. Ale wiesz, wystarczy że raz w miesiącu zrobisz jakieś zakupy w tesco i przejedziesz kartą, to Ci nie pobierają tej prowizji juz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokladnie to co Labtec powiedzial plus:
1.Sa wplatomaty czyli jesli bedziesz chcial wplacic w banku u Pani/a jest od tego prowizja..w Krakowie wplatomaty sa napewno w krokusie (stary real) i na krowoderskich zuchow obok urzedu skarbowego. 2.To samo co wyzej tyle ze przy wyplacie bez karty . pozatym ok |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tych słuchawek używałem tylko raz do Mafii 2, tak to słucham muzyki i dają bardzo fajny efekt,
a gdy podłączyłem je do iMaca to robily z 120% normy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
1)Miałem konto w mixplusie ważne do 20.09, doładowałem je dzień przed upływem tego terminu(za 30 zł). Dzisiaj zablokowano mi konto, gdy sprawdzam jego stan dalej mam termin 20.09. co robić?
2) na jakim przystanku wysiąść, by dojść do komendy wojewódzkiej policji na Mogilskiej bodaj |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
2. Przystanek - Białucha. Tramwaj 4, 5, 9, 10, 15, 40.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 22.09.2010 o godz. 20:40.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
http://allegro.pl/logitech-x-530-5-1...231901543.html I jestem zadowolony. Nieźle grają. Co do słuchawek to znajomy ostatnio zachwalał te: http://allegro.pl/sennheiser-hd-201-...225451583.html Tanie a jakość dźwięku ponoć bdb ![]() ![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Wjadą Ci na konto lub zwrot od podatku, jeżeli takowy będziesz miał. Odsetki są śmieszne. Mi się przeterminowały 2 mandaty za ustawę o wychowaniu w trzeźwości, natomiast za przekroczenie prędkości w Mszanie Dolnej wpadli mi na konto po 2 miechach z tytułem egzekucyjnym i pobrali co ich ![]() ![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do wpłaty na własne konto w oddziale ing to kosztuje aż....9 złotych !!!! Babka powiedziała, że dlatego tyle kosztuje, bo to jest konto dla tych którzy korzystają głównie z internetu i tam płacą, robią przelewy itd... okej.....ale jakoś ku** muszą się te pieniądze znaleźć na koncie. Więc wtedy tylko poczta polska i wpłata na konto - prowizja 2.50 zł. ps. fifi1906 - przypuszczam iż chcesz założyć sobie konto w banku, gdzie wszystko jest za frajer i nic nie kosztuje ? Ja rozważałem oferty ING i mBank. Z tym że w ING wszystkie bankomaty w PL masz za free ( 16 tysięcy ). a w mBanku ta przyjemność kosztuję 5 złotych na miesiąc. Jak nie chcesz płacić, to darmowe masz tylko ich... i sorry ze pisze pogrubieniem, ale nie da się go wyłączyć .
Ostatnio edytowane przez labtec : 23.09.2010 o godz. 00:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Będziesz miał, zapłacisz, odsetki są śmieszne - jeśli podawałeś US numer konta, to jeśli masz tam jakąś kasę to za czas jakiś sami sobie wezmą ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jak można skontaktować się z klubowym działem marketingu? Bo na emiale to oni nie reagują....
![]()
*
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Labtec : kazdy z logiem banku ING , ( ja korzystalem z wplatomatu w : ch krokus,krowoderskich zuchów , obok almy ) i nigdy nic mi nie pobralo -wplacasz 100zl -masz 100zl na koncie ![]() Powód: .
Ostatnio edytowane przez palczi : 23.09.2010 o godz. 09:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
każdy wpłatomat jest za friko ? @ crazykaro - pewnei, możesz korzystać tylko z bankomatów mBanku czy też siedzi euronet , ale po biegać po ulicy i szukać swojego bankomatu ? Jak czas Cię goni,t o wypłacasz z tego co jest najbliżej, tylko po co płacić za to aż 5 plnów ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W ING DIRECT wszystko jest za free z jedną małą gwiazdką, czyli z tym płaceniem przynajmniej 100 zł / miesiąc. |
|
|