|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A tak poza tym możesz kupić telewizor wejściem usb żeby odtwarzał bezpośrednio z tego avi. Nie daj sie naciąć na niby ledy bajery. Z tą wielkością to poważnie im większy do xboxa tym lepszy. Ja mam 32 głowa jakieś 2,5 metra od niego i wcale zbyt duży nie jest.http://www.skapiec.pl/site/cat/22/comp/504637 Tu masz takiego, 37 cali za 1699, może warto dopłacić? Odblokujesz tutaj usb serwisowe. Opis masz na elektrodzie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
w Inwałdzie, w parku miniatur, rzut beretem od Krakowa ( blisko do Wadowic).
www.parkminiatur.com/zielony_labirynt nie jest miniaturowy (jak nazwa wskazuje, pare minut trzeba przejść , ale szału nie ma)
Ostatnio edytowane przez zdzichu411 : 20.09.2010 o godz. 08:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
potrzebuje zakupić dyktafon.
Ktoś się zna, co powienien mieć czego nie pwoienien etc ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy gdzieś na rynku bądź w okolicy wymienią mi euro w monetach? Dokładnie 12 Euro po 2 Euro chce wymienić. Jak tak to w gdzie ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Formę na R22 trzeba mieć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wiem, ze kiedyś była na forum osoba, która w miare znała się na prawie. Jak by się taka znalazła, albo ktoś by wiedział kto to, to proszę o wiadomość.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krk dostanę folie ochronna na telefon dotykowy LG?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Witam. Pamiętam, że kiedyś miałem wgrany program do komputera który pokazywał się przy każdym filmiku jak otworzyłem którąkolwiek stronę. Przez niego można było właśnie ściągać wszystkie filmiki na kompa. Znacie taki program? Z góry dzięki !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Podbijam na następną stronę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ma ktoś wolne miejsce do ząbek? i jedzie tylko na mecz Wisły.
![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jakieś sklepy z kowbojkami, kawaleryjkami, kapeluszami kowbojskimi i tak dalej w klimacie country, najlepiej na terenach Krakowa, Wadowic, Oświęcimia i okolic, telefony do sklepów ewentualnie strony domowe,
Niczego sensownego na googlach nie widzę, byłbym wdzięczny za jakiekolwiek namiary
Ostatnio edytowane przez element : 20.09.2010 o godz. 19:34.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dawna trybuna D będzie już gotowa na mecz z Legią ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie będzie :/
Kiedy tvn transmitował mecze ekstraklasy (Wisły)? I na publicznej chyba też kiedyś były pamięta ktoś kiedy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Realne tylko w opowiadaniach towarzysza Majchrowskiego. W rzeczywistości nawet nic nie słychać o przetargu na wykonanie robót. W wersji realnej to na wiosnę otworzą. ![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
będzie gdzieś transmitowany jutrzejszy meczyk Wisełki ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007