![]() |
Mam pytanie....
Dobry, darmowy, niezamulajacy kompa antywir ? :)
|
Ja od kilku lat działam na Avast'cie i nie narzekam. Doraźnie instaluje jakieś inne, jak jakies bydle wejdzie na dysk. Ale generalnie Avast niczemu nie da się odpalić.
|
Ja również mam avasta i daje radę. Jak wbijam na jakąś podejrzaną stronkę często "trąbi", że wirus.
Nie muli |
na pebie mozesz poszukac takze tego roczna wersje Nortona opcja anti hacker itp elegancko blokuje nieporzadane reklamy i skanuje podejzane lacza stron internetowych
|
Posiada ktoś w swojej kolekcji "wywiad" Ledwonia z Kuehbauerem?
|
Ktoś wie ile jeszcze ma trwać strajk pocztowców ? Bo niebiescy strajkują, a allegro umiera...
|
podobno dzisiaj zakończyli i rusza lawina paczek (info radiowe). pozdrawiam
|
Cytat:
|
Jak się nazywa ta piosenka co leci chwile przed meczem?
|
ExiSport jest w Kerfurze?:D
|
Cytat:
|
jak ktoś ma ważną paczke, list to proponuje wyslac jakims kurierem poczta jest tak zawalona że jest gorzej niż w święta.
|
Cytat:
Niestety większość skazana jest na PP. Oby coś się ruszyło w tym względzie, bo przez chore żądania pocztowców miliony ludzi musi czekać tygodniami na przesyłki. |
nie przesadzaj zamawiasz UPS i przyjezdza fakt sądrodzy ale ja potrzebowalem wyslac wazny list ktory ma dotrzec do 20.06 pocztą po tych strajkach bałbym się wysłać ze nie zdąże.
|
Cytat:
|
Jak się nazywa ta piosenka co leci chwile przed meczem?
|
Kiedy ma wyjść nowa płyta Molesty?(Jeśli takowa ma być, coś słyszałem że w tym roku, czy to prawda?)
|
Mam prośbe do jednego z Was.
Jestem fanem Wisełki i chciałbym nabyć krzesełka z sektora X, jednak napisane jest ze tylko odbior osobisty wchodzi w gre. Mieszkam berdzo daleko od Krakowa, kolo granicy Czeskiej na Dolnym śląsku, i nie mam jak ich odebrać osobiście:( I tu pojawia sie moja prośba: Chciałbym by ktoś nabył dla mnie 2 krzesełka i wysłał, oczywiście cały koszt pokryje osobiście. Bardzo mi na tym zależy Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :( |
Zaza, za późno. Zapisy się już skończyły.
|
Miał już ktoś coś takiego, że na gadu-gadu przychodziły mu wiadomości które już wcześniej otrzymał? Wie ktoś jak to naprawić?
|
reinstalka gg albo zmien to na aqq i masz spokoj
|
dziala Wam stronka torrenty.org? caly dzien mam problemy zeby tam wejsc
|
Cytat:
|
mozna gdzies obejrzec konferencje po meczu Polska - Austria, nie liczac Polsatu Sport Extra?
|
Witam
Mam pytanie odnoście mapy na komórkę, w np. javie. Ma ktoś może taką, do której można wpisywać miejsca i informacje, zaznaczyć na mapie? |
HEEEELP
Dostałem mp4 (Manta mm257) podłączam go przez USB do komputera, a on go nie "widzi". W instrukcji pisze, że po podłączeniu powinien sie pojawić dodatkowy dysk. Pisze rowniez, ze nie potrzeba doń sterowników (prócz Win98). Nie wiecie co z tym fantem zrobić ? |
Słuchajcie mam problem. Nagle, ni z gruchy ni z pietruchy przestał działać mi mikrofon w kompie. Mam Viste. Działał, normalnie wszystko, gadalem, jak gralem przez siec to nie bylo tez zadnego problemu, a teraz w ogole komp go przestal czytac. Pomyślalem,z e sie zespul, wiec wpiąłem inny ale dalej to samo. Nie wiecie co to moze być, i jezeli trzeba bedzie, to jakie sciagnac sterowniki??
|
Cytat:
|
na chwile wyskakuje okienko "co system ma zrobic" wyswietla sie "transfer files (z użyciem MEDIA PLAYERA)" oraz klasyczne "nie wykonuj żadnej akcji"
wybieram to pierwsze i chuja, nic sie nie dzieje próbowałem z każdym wejściem USB - za każdym razem to samo |
duzo masz do portow USB popodpinanych rzeczy ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl