|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7606 prosze bardzo ![]() niema za co, ale widzę że Ktos mnie uprzedził ![]()
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 20.09.2010 o godz. 22:10.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale jednak Anki post widziałem wczesniej ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
||
Dzięki wielkie ![]() Czy ktoś ma inne propozycje przypomnę: Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szukam wczorajszego meczu o koszykówkę o Puchar Śląska Wrocław.
Ważne ! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
http://hdtvpolska.com/lofiversion/index.php/t15613.html Powinno wystarczyc. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
wpisz w googlach rozkład jazdy PKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
a ja mam pytanko odnośnie dzisisiejszego meczu Wisły .. czy jest gdzies transmisja na necie
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
1234567890
Powód: pomyłka:P
Ostatnio edytowane przez Wujek dobra rada : 21.09.2010 o godz. 13:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Gdzie najlepiej w Krakowie mogę wymienić ekran ipoda nano, który niestety mi się wylał i z jakim kosztem muszę się liczyć? Wiem, że istnieje coś takiego jak google, ale może akurat ktoś z forumowiczów miał taki problem i go miło załatwił w Krk.
Z góry dzięki za odpowiedź. ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam następujący problem. Wyłączony laptop zostawiłem podłączony do prądu na około 2 h (nie pierwszy raz). Po ponownym załączeniu wyświetla mi się, że bateria jest uszkodzona. Co o tym sądzicie
Laptop po odłączeniu zasilania normalnie działa. Zdarzyło mi się również po awarii, że przez jakiś czas miałem normalny widok rozładowywanej baterii. ![]() Screeny przy odłączonym i podłączonym zasilaniu. Laptop Asusa 7-miesięczny.
Ostatnio edytowane przez Ploughmanson : 21.09.2010 o godz. 18:36.
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jest jakiś terminarz meczy koszykarzy Wisły ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie, w okolicach Śródmieścia można kupić pączki w białej czekoladzie, nadziewane budyniem?
Kiedyś udało mi się takie kupić w kawiarni w Carrefourze na Zakopiance, ale nigdzie indziej już ich nie spotkałem więcej.Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez pozdi91 : 21.09.2010 o godz. 19:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=6dIOw...ayer_embedded#! ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie - zawsze wcześniej korzystałem z MMPK (rozkład jazdy na komórkę), który był darmowy. Teraz proszą mnie o smsa. Czy tak od dawna jest? Ma ktoś może ten rozkład i chciałby się podzielić?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Tak jest od września, opłata bodaj 3,66 za miesiąc i można aktualizować rozkład przez ten okres za darmo. Tylko, że teraz nie trzeba płacić mianowicie jak bierzesz wersję Light - to tylko sam rozkład bez bajerów i się nie płaci natomiast wersja Pro to wszystkie bajery, wyszukanie połączeń, przystanków itp i za tą wersję płacimy ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Istniej taka strona na której są podane tytuły utworów które danego dnia leciały we wszystkich/wiekszosci stacji radiowych w Polsce? Głównie chodzi mi o vox fm ;D
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale akurat voxa nie widze chyba na stronce mają wykaz co w danym dniu leciało... chyba,że vox a złote przeboje to to samo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Coś się zwiesiłem przy obsłudze Worda (2003)
Jak juz w napisanym tekście pozmieniac kolejność stron przykladowo ze strony 10 zrobić by była jako 2 w kolejośći ? Z góry dzieki za pomoc ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak ktoś jest z Zakopanego niech się odezwie na pw mam kilka pytań
![]() ![]()
Wisła Kraków!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jaka jest cena biletow na jutro na kosza ? i ile wczesniej musze byc zeby gdzies zajac miejsce a nie stac przed drzwiami
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jutro jest wejście za free.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na przednim siedzeniu w samochodzie mogą siedzieć dzieci od 12 czy 15 lat? Znalazłam dwie rożne wersje:/
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|