|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ciekawe w jakiej dyspozycji jest Jimenez . Jak zobaczy naszych lewych obrońców to może będziemy mieli grającego trenera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Oby ktoś z trójki: Simeone,Petrescu,Jimenez. ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Jeśli Jmenez przyjdzie jestem ciekawy czy wytrzyma to nerwowo.. z tak ubogimi technicznie piłkarzy pewnie nigdy jeszcze nie pracował. Co innego Dan... on już tego doświadczył także nie powinien być zaskoczony.
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jimenez bd bardzo zadowolony ;] , Petrescu bd mniej ale tez bd dobrze ;] , musze zobaczyc podpis na kontrakcie wtedy uwierze.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
to będzie jutro jakaś konferencja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy przypadkiem za przygotowanie kondycyjne nie odpowiada od kilku sezonów trener Bahr ?
Wydaje mi się że jest bardzo dobrym fachowcem, który od kliku sezonów jest z zespołem I drużyny, ale czy to nie jego sprawa, że Łobodziński & reszta nie ma siły na Levadię,Valerengę i Karabach ? ciekawe czy utrzyma stanowisko przy nowym trenerze... ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
To co, ciekawe czy jutro 14-16 faktycznie mozna sie spodziewaac tej konferencji...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam taka refleksje na temat naszego dziennikarstwa sportowego. Fora kibicow Wisly szaleja, kazdy spragniony chocby skrawka informacji na temat nowego trenera. A w mediach? Cisza lub co gorsza kpina w postaci posilkowania sie informacjami zaczerpnietymi od tychze zlaknionych wiedzy fanow. Poziom mniej wiecej naszej pilki. Ciekawe, ze ludzie, ktorzy robia to za darmo, z pasji czesto staraja sie bardziej i wychodzi im to lepiej niz Panowie Batko, Jawor, Bialonski itd. Nie wiedza? Coz zawsze mi sie wydawalo, ze zdobycie informatorow i cennych przeciekow jest jednym z wyznacznikow dobrego warsztatu dziennikarza. Przypuszczam, ze gdyby w najpopularniejszym klubie w jednej z silniejszych lig wazyly sie losy trenera mielibysmy armie fotoreporterow i redaktorow koczujacych dzien i noc pod klubem, na lotnisku czy gdzie jeszcze sie da aby zdobyc jakies zdjecie czy informacje. U nas maja w dupie. Ale ja sie tym nie martwie, sprzedaz gazet spadnie (juz spada), konkurencja, widac nawet ze strony fanowskich stron jest dla nich nie do przeskoczenia. Rynek sam sie wyreguluje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dobra , dobra . Zobaczymy ,uwierzymy. W Wiśle już k u r w a nie takie rzeczy miały być. Cuda , wianki k u r w a a potem wielkie gówno na resorach!.. Jeżeli to będzie Manuel Jimenez no to będzie bardzo dobra informacja. Wstyd tylko tych naszych Zidanów mu na treningu pokazać. Przecież jak on zobaczy "zawodowy kunszt" (już nie mówię o stanie wydolnościowym , motorycznym - muchy w smole) Wojtka , Patryka, Mateusza czy paru innych to p i e r d o l n i e na zawał. "I co ja robię tu? Uuuu Co ja tutaj robię?". Znając życie to się Cupiał w połowie drogi rozmyśli i w ramach cyklu "przeżyjmy to jeszcze raz" pokażą nam jutro na konferencji Wernera Liczkę... który też sam się zgłosi do Myslenic z samokrytyczną tyradą i panegirykiem ku chwale Prezesa...
Poszukiwanie trenera za granicą - bingo! Wreszcie Cupiał poszedł po rozum do głowy i zaczął od TWÓRCÓW a nie od TWORZYWA. |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Czy Jimenez wytrzyma nerwowo? Mysle ze ma szanse ale tylko i wyłącznie wtedy kiedy to on bedzie miał poparcie pana Cupiała i państwa zarządu a nie piłkarzyny którym nie chce sie pożądnie zapie*dalac na treningu i zwalniaja słabą grą trenera(przykładem Dan Petrescu) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ee tam przeciez nie mieszka na zadupiu gdzie nie docieraja do niego zadne informacje itd skoro sam zlozyl swoja aplikacje to musial cos sie dowiedziec o klubie napewno slyszal o porazce z zAzerami itd wiec wie na co idzie i kim bedzie dowodzil
zreszta jest bezrobotny wiec szuka klubu w ktorym (teoretycznie )moze grac w pucharach i sie jakos wykazac pozyjemy zobaczymy |
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jaki trener by nie przyszedł, to i tak polegnie z naszymi (polskimi) kopaczami bez ambicji, bez chęci do pracy na treningach, przyzwyczajonych do wydawania kasy w nocnych lokalach i szpanowania brykami.
To nie ich wina, każdy młody który dostaje za mecz więcej niż ojciec rocznie w polu wyorze, musi popaść w taki tryb życia i samozachwyt, tyle tylko, że nie zdają sobie sprawy, że na warunki zachodnie to zarabiają grosze i w życiu przy takim podejściu do zawodu (tak, tak, to zawód) nawet nie zbliżą się do 10% zarobków np. takiego Ibrahimovića, o klasie już nie wspominając. Szkoda, bo maja tak niewiele czasu, kilka, kilkanaście góra lat, na to by ustawić się na całe życie, a zamiast tego zadowalają się odpadami, może na nasze warunki to są ogromne pieniądze, ale dziwi mnie właśnie ten brak parcia na zgarnięcie tej kasy która tkwi na zachodzie. W końcu ilu naszych zarabia "prawdziwą" kasę na zachodzie? Sami wiecie, więc to pytanie raczej z tych retorycznych. ![]()
Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na stronie glownej zmienili zdjecia zawodnikow i zdjeli z glownego naglowka trenera kasperczaka i cala reszte to musi oznaczac tylko jedno kutro bedzie nowy trener.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak Wy sobie to wyobrażacie? Jak mają obok siebie w klubie egzystować taki Manolo i taki Zdzisław?Przecież oni są niekontabilijni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem to nic nieznaczy ale zwykle osoby odpowiedzialne za kwestie layout oficjalnej strony ociagaja sie niemilosiernie.
Zobaczymy jutro, trzymam kciuki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trudno mi uwierzyć w tego Jimeneza. Raczej spodziewałbym się jakiegoś mało znanego Włocha. Takiego, który był asystentem w jakiejś dobrej drużynie, ale w samodzielnej pracy mu gorzej szło. Bądź byłego znanego piłkarza z niewielkim doświadczeniem trenerskim.
Taka powtórka z przeszłości ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
arbuz oby nie szkoda tych mlodziakow
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nawet teraz niewierze, jak zobacze to uwierze ale pomarzyc mozna i chcialbym aby wlasnie Wisla teraz zrobila ten krok trudno ten sezon moze byc lipny ale chce myslec przyszlosciowo, Wisla to nie jeden sezon to nasza historia i chcialbym aby zaczela pisac nowe strony tej histori. Powód: Wstyd!
Ostatnio edytowane przez flamengista : 16.08.2010 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Na całe szczęście daleko od nas bo próbuje szkolić repre do 23 lat z marnymi wynikami.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006