|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Fajnie by było jakby jakiś trenerów od szkolenia młodzieży z hiszpanii ściągnęl też i bo poziom szkolenia mają na bardzo dobrym poziomie, a wydatek na trenera młodych byłby pewnie do zaakceptowania przez bossa naszego.l
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jimenez, tak... Wygląda pięknie. Szkoda tylko, że kopacze nie prezentują technicznie, wydolnościowo i mentalnie choć połowy tego, co hiszpańscy koledzy po fachu. Z drugiej jednak strony taki Bakero - bez osiągnięć trenerskich - po korekcie składu coś z tą Polonią prezentuje.
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Więc co im zależało walnąć mu premię za LM jak my nie możemy sobie poradzić z Ruchem ![]() To tak żartem. Nie uwierzę, póki nie zobaczę go na konferencji. Niech bierze cały sztab, sporządza listę zawodników do sprowadzenia, do zimy listę zawodników do opuszczenia klubu i kończmy z tą amatorką. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A ja słyszałem od znajomego którego kuzyn właśnie wylądował na Balicach że widział Dana na lotnisku !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To prawda, Jośka śwagier też go widzioł!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Serio mówi !!! Dan już u mnie w sklepie kupował paluszki i dwa banany !!!!!!!!!!!!
Łał |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Osobiście wolałbym Jimeneza ;D Ale na Dana też sie nie pogniewam
chociaż wątpie, żeby ten drugi porzucił taki kontrakt w Kubaniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ile to już ludzi do Wisły było widzianych na lotnisku, stacji beznzynowej, warzywniaku, itp...
Dopóki nie zobaczę trenera na konferencj albo komunikatu na oficjalnej to nie uwierze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A może przyleciał, bo w Banku Millenium dają troche więcej?
pawelo hahaha |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Tylko Bunozie na początek dałbym gumowego, żeby sobie ze swoją koordynacją ruchową krzywdy nie zrobił. Marzenia ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że media tak piszą o tym Jimenezie itp, a jutro na konferencji wyskoczy Petrescu i wszyscy będą znowu zaskoczeni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niczego wykluczyć nie można, ale mówiąc życzeniowo Manolo to jednak półka jeszcze wyżej od Dana.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wszyscy będą czekać na Petrescu/Jimeneza a tu ... Simeone
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale Petrescu wie czego się spodziewać i umie prowadzić drewniaków.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dobra żartowałem. Nikogo nie było. Generalnie to ciężko lądować samolotom w taką pogodę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale przecież spadochrony są
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przecież są teleporty
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy Ty naprawde myslisz ze trener takiego kalibru podpisuje umowe w ciemno? Naprawde wierzysz ze on nie wie czego sie spodziewac? Ty chyba naprawde troszke niepowazny jestes
Tak samo jestem o tym przekonany ze wynegocjowal sobie srodki na jakakolwiek sensowna polityke transferowa. Nie jest to ani Skorza ani Kasperczak ktorych to pomysly transferowe byly torpedowane a oni sami byli pionkami w klubie. Taki trener to zupelnie inna polka.![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jimenez przyjedzie podpisać? zapyta gdzie baza dla juniorów gdzie jakies boiska treningowe i ja sie nie doczeka odp to chyba sie rozmysli a wtedy wezmą pana Stefka Białasa który jest "swietnym trenerem" jak na polskie warunki i bedzie "przepieknie".
oby nie... ale czarne mysli w mojej głowie dzisiaj... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Poczekajmy do jutra. Będziemy się jarać, a jutro przyjdzie trener Kotas i wszyscy będą zawiedzeni.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Nie mysle tak, i może masz racje ze pochopnie decyzji nei podjął ale moze jego wyobrazenie nie zbyt rozbudowanej bazy itd i jak zobaczy to sie przestraszy. a tak juz bardzo powaznie mowiac to zgadzam sie z Toba i mam nadzieje ze tak bedzie ze powoli bedziemy to budowac a jimenez bedzie wykonywał najlepsza robote jaka tylko potrafi i Wisełka bedzie rosła w siłe Poczekajmy az go przedstawia oficjalnie bo Schaefer też miał juz długopis w dłoni a okazało sie ze jest inaczej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|