The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
_al3x
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 18:36
Fajnie by było jakby jakiś trenerów od szkolenia młodzieży z hiszpanii ściągnęl też i bo poziom szkolenia mają na bardzo dobrym poziomie, a wydatek na trenera młodych byłby pewnie do zaakceptowania przez bossa naszego.l
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 16.08.2010, 18:46
Cytat:
Jimenez ma zarabiać pod Wawelem gigantyczne, jak na polskie warunki pieniądze. Mówi się o 500 tysięcy euro rocznie + premie za tytuł i grze w Lidze Mistrzów. Nikt tyle jeszcze nie zarabiał w naszym kraju. Miesięczna gaża wyniesie około 140 tysięcy złotych!
Czy oni się nigdy nie nauczą. Jaka ....a liga mistrzów! W nas Straka wchodzi jak w masło! Liga mistrzów to bęzie w 2101
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 16.08.2010, 18:48
tofik napisał(a):Wyświetl post
Czy oni się nigdy nie nauczą. Jaka ....a liga mistrzów! W nas Straka wchodzi jak w masło! Liga mistrzów to bęzie w 2101
No, cos Jimenezowi trzeba powiedziec. Przeciez nie obiecaja mu tylko premii za wygranie tego grajdolka
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 16.08.2010, 18:49
Jimenez, tak... Wygląda pięknie. Szkoda tylko, że kopacze nie prezentują technicznie, wydolnościowo i mentalnie choć połowy tego, co hiszpańscy koledzy po fachu. Z drugiej jednak strony taki Bakero - bez osiągnięć trenerskich - po korekcie składu coś z tą Polonią prezentuje.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 16.08.2010, 18:52
Cytat:
Cytat:
Jimenez ma zarabiać pod Wawelem gigantyczne, jak na polskie warunki pieniądze. Mówi się o 500 tysięcy euro rocznie + premie za tytuł i grze w Lidze Mistrzów. Nikt tyle jeszcze nie zarabiał w naszym kraju. Miesięczna gaża wyniesie około 140 tysięcy złotych!
tofik napisał(a):Wyświetl post

Więc co im zależało walnąć mu premię za LM jak my nie możemy sobie poradzić z Ruchem
To tak żartem.

Nie uwierzę, póki nie zobaczę go na konferencji.
Niech bierze cały sztab, sporządza listę zawodników do sprowadzenia, do zimy listę zawodników do opuszczenia klubu i kończmy z tą amatorką.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 16.08.2010, 18:53
A ja słyszałem od znajomego którego kuzyn właśnie wylądował na Balicach że widział Dana na lotnisku !!
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 16.08.2010, 18:55
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
A ja słyszałem od znajomego którego kuzyn właśnie wylądował na Balicach że widział Dana na lotnisku !!
Serio piszesz?
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.08.2010, 18:55
to taka ironia? czy prawda? jesli tak to Łobo i reszta juz niosa wypowiedzenia do Zarzadu
Szymek_R22
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.08.2010, 18:56
To prawda, Jośka śwagier też go widzioł!
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 16.08.2010, 18:57
Serio mówi !!! Dan już u mnie w sklepie kupował paluszki i dwa banany !!!!!!!!!!!!
Łał
forthree
Member

Od: 07.2010

Stary 16.08.2010, 18:58
Osobiście wolałbym Jimeneza ;D Ale na Dana też sie nie pogniewam chociaż wątpie, żeby ten drugi porzucił taki kontrakt w Kubaniu.
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 16.08.2010, 18:59
Ile to już ludzi do Wisły było widzianych na lotnisku, stacji beznzynowej, warzywniaku, itp...
Dopóki nie zobaczę trenera na konferencj albo komunikatu na oficjalnej to nie uwierze

palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.08.2010, 18:59
wiślak1906forever napisał(a):Wyświetl post
Serio mówi !!! Dan już u mnie w sklepie kupował paluszki i dwa banany !!!!!!!!!!!!
Łał
hehe a nie kajzerke i banana jak Adam Malysz?
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.08.2010, 19:02
wiślak1906forever napisał(a):Wyświetl post
Łał
Mógł kupić więcej bananów a potem kazać drużynie trenować prostowanie bananów. Do tego by się nadali.
forthree
Member

Stary 16.08.2010, 19:03
A może przyleciał, bo w Banku Millenium dają troche więcej?

pawelo hahaha
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.08.2010, 19:09
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Mógł kupić więcej bananów a potem kazać drużynie trenować prostowanie bananów. Do tego by się nadali.
O tak, to by było piękne
Tylko Bunozie na początek dałbym gumowego, żeby sobie ze swoją koordynacją ruchową krzywdy nie zrobił.

Marzenia
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 16.08.2010, 19:19
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że media tak piszą o tym Jimenezie itp, a jutro na konferencji wyskoczy Petrescu i wszyscy będą znowu zaskoczeni.
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 16.08.2010, 19:22
Niczego wykluczyć nie można, ale mówiąc życzeniowo Manolo to jednak półka jeszcze wyżej od Dana.
Eppur si muove!
forthree
Member

Stary 16.08.2010, 19:30
Wszyscy będą czekać na Petrescu/Jimeneza a tu ... Simeone
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.08.2010, 19:30
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Niczego wykluczyć nie można, ale mówiąc życzeniowo Manolo to jednak półka jeszcze wyżej od Dana.
Ale Petrescu wie czego się spodziewać i umie prowadzić drewniaków.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 16.08.2010, 19:32
ChG napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że media tak piszą o tym Jimenezie itp, a jutro na konferencji wyskoczy Petrescu i wszyscy będą znowu zaskoczeni.
wcale nie zdziwiłoby mnie to
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 16.08.2010, 19:34
Dobra żartowałem. Nikogo nie było. Generalnie to ciężko lądować samolotom w taką pogodę.
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.08.2010, 19:37
Dobra żartowałem. Nikogo nie było. Generalnie to ciężko lądować samolotom w taką pogodę.
ale przecież spadochrony są
dziękuję za uwagę
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.08.2010, 19:38
przecież są teleporty

RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.08.2010, 19:38
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ale Petrescu wie czego się spodziewać i umie prowadzić drewniaków.
Czy Ty naprawde myslisz ze trener takiego kalibru podpisuje umowe w ciemno? Naprawde wierzysz ze on nie wie czego sie spodziewac? Ty chyba naprawde troszke niepowazny jestes Tak samo jestem o tym przekonany ze wynegocjowal sobie srodki na jakakolwiek sensowna polityke transferowa. Nie jest to ani Skorza ani Kasperczak ktorych to pomysly transferowe byly torpedowane a oni sami byli pionkami w klubie. Taki trener to zupelnie inna polka.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
kipers
Member

Od: 08.2007

Stary 16.08.2010, 19:41
Jimenez przyjedzie podpisać? zapyta gdzie baza dla juniorów gdzie jakies boiska treningowe i ja sie nie doczeka odp to chyba sie rozmysli a wtedy wezmą pana Stefka Białasa który jest "swietnym trenerem" jak na polskie warunki i bedzie "przepieknie".
oby nie... ale czarne mysli w mojej głowie dzisiaj...
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.08.2010, 19:46
kipers napisał(a):Wyświetl post
Jimenez przyjedzie podpisać? zapyta gdzie baza dla juniorów gdzie jakies boiska treningowe i ja sie nie doczeka odp to chyba sie rozmysli a wtedy wezmą pana Stefka Białasa który jest "swietnym trenerem" jak na polskie warunki i bedzie "przepieknie".
oby nie... ale czarne mysli w mojej głowie dzisiaj...
Ech, znow to samo. Czy Ty myslisz ze oni go oszukali? Ze oni mu powiedzieli ze mamy szkolke, 15 boisk treningowych z cala baza? Naprawde tak myslicie? Przeciez takie cos byloby wystarczajacym powodem do wypowiedzenia umowy: jezeli jeden parter wprowadzi druga strone umyslnie w blad to umowa jest niewazna; i w tej sytuacji druga strona (Jimenez) moze dac Wisle do sadu o odszkodowanie. Jedynym wytlumaczeniem tego dlaczego taki szkoleniowiec przychodzi do Wisly jest zobowiazanie sie wlasciciela do inwestycji w intrastrukture i zawodnikow.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 16.08.2010, 19:46
Poczekajmy do jutra. Będziemy się jarać, a jutro przyjdzie trener Kotas i wszyscy będą zawiedzeni.
kipers
Member

Od: 08.2007

Stary 16.08.2010, 19:49
RAF napisał(a):Wyświetl post
Ech, znow to samo. Czy Ty myslisz ze oni go oszukali? Ze oni mu powiedzieli ze mamy szkolke, 15 boisk treningowych z cala baza? Naprawde tak myslicie? Przeciez takie cos byloby wystarczajacym powodem do wypowiedzenia umowy: jezeli jeden parter wprowadzi druga strone umyslnie w blad to umowa jest niewazna; i w tej sytuacji druga strona (Jimenez) moze dac Wisle do sadu o odszkodowanie. Jedynym wytlumaczeniem tego dlaczego taki szkoleniowiec przychodzi do Wisly jest zobowiazanie sie wlasciciela do inwestycji w intrastrukture i zawodnikow.

Nie mysle tak, i może masz racje ze pochopnie decyzji nei podjął ale moze jego wyobrazenie nie zbyt rozbudowanej bazy itd i jak zobaczy to sie przestraszy. a tak juz bardzo powaznie mowiac to zgadzam sie z Toba i mam nadzieje ze tak bedzie ze powoli bedziemy to budowac a jimenez bedzie wykonywał najlepsza robote jaka tylko potrafi i Wisełka bedzie rosła w siłe
Poczekajmy az go przedstawia oficjalnie bo Schaefer też miał juz długopis w dłoni a okazało sie ze jest inaczej.
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.08.2010, 19:55
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/his...wiadomosc.html

patrząc na źródło to może coś z tego będzie

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów