The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 19:57
kipers napisał(a):Wyświetl post
Nie mysle tak, i może masz racje ze pochopnie decyzji nei podjął ale moze jego wyobrazenie nie zbyt rozbudowanej bazy itd i jak zobaczy to sie przestraszy. a tak juz bardzo powaznie mowiac to zgadzam sie z Toba i mam nadzieje ze tak bedzie ze powoli bedziemy to budowac a jimenez bedzie wykonywał najlepsza robote jaka tylko potrafi i Wisełka bedzie rosła w siłe
Poczekajmy az go przedstawia oficjalnie bo Schaefer też miał juz długopis w dłoni a okazało sie ze jest inaczej.
Szukajac powodow czemu taka osoba by wogole zainteresowala sie Wisla probuje ich znalezc w tym ze facet kocha swoj zawod i kocha wyzwania. Chce cos stworzyc od podstaw, chce zbudowac cos co jest trwale. Nie zdziwilbym sie ze ma zapis w kontrakcie ze w razie awansu Wisly do LM spora czesc z zyskow idzie na transfery.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 16.08.2010, 20:00
Ciekawe w jakiej dyspozycji jest Jimenez . Jak zobaczy naszych lewych obrońców to może będziemy mieli grającego trenera ...
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.08.2010, 20:07
tofik napisał(a):Wyświetl post
Poczekajmy do jutra. Będziemy się jarać, a jutro przyjdzie trener Kotas i wszyscy będą zawiedzeni.
Albo jakiś inny trener Fiutowski.
Oby ktoś z trójki: Simeone,Petrescu,Jimenez.
westersyl
Guest

Stary 16.08.2010, 20:09
Jeśli Jmenez przyjdzie jestem ciekawy czy wytrzyma to nerwowo.. z tak ubogimi technicznie piłkarzy pewnie nigdy jeszcze nie pracował. Co innego Dan... on już tego doświadczył także nie powinien być zaskoczony.
Cfaniak
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.08.2010, 20:10
Jimenez bd bardzo zadowolony ;] , Petrescu bd mniej ale tez bd dobrze ;] , musze zobaczyc podpis na kontrakcie wtedy uwierze.
My jesteśmy Wisła, My nigdy nie poddamy się !

michi96d
Member

Od: 11.2009

Stary 16.08.2010, 20:11
to będzie jutro jakaś konferencja
runner
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.08.2010, 20:16
Mam pytanie, czy przypadkiem za przygotowanie kondycyjne nie odpowiada od kilku sezonów trener Bahr ?
Wydaje mi się że jest bardzo dobrym fachowcem, który od kliku sezonów jest z zespołem I drużyny,
ale czy to nie jego sprawa, że Łobodziński & reszta nie ma siły na Levadię,Valerengę i Karabach ?
ciekawe czy utrzyma stanowisko przy nowym trenerze...
Runner

sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 16.08.2010, 20:23
To co, ciekawe czy jutro 14-16 faktycznie mozna sie spodziewaac tej konferencji...
nesta
Senior Member

Stary 16.08.2010, 20:34
Ja mam taka refleksje na temat naszego dziennikarstwa sportowego. Fora kibicow Wisly szaleja, kazdy spragniony chocby skrawka informacji na temat nowego trenera. A w mediach? Cisza lub co gorsza kpina w postaci posilkowania sie informacjami zaczerpnietymi od tychze zlaknionych wiedzy fanow. Poziom mniej wiecej naszej pilki. Ciekawe, ze ludzie, ktorzy robia to za darmo, z pasji czesto staraja sie bardziej i wychodzi im to lepiej niz Panowie Batko, Jawor, Bialonski itd. Nie wiedza? Coz zawsze mi sie wydawalo, ze zdobycie informatorow i cennych przeciekow jest jednym z wyznacznikow dobrego warsztatu dziennikarza. Przypuszczam, ze gdyby w najpopularniejszym klubie w jednej z silniejszych lig wazyly sie losy trenera mielibysmy armie fotoreporterow i redaktorow koczujacych dzien i noc pod klubem, na lotnisku czy gdzie jeszcze sie da aby zdobyc jakies zdjecie czy informacje. U nas maja w dupie. Ale ja sie tym nie martwie, sprzedaz gazet spadnie (juz spada), konkurencja, widac nawet ze strony fanowskich stron jest dla nich nie do przeskoczenia. Rynek sam sie wyreguluje.
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 16.08.2010, 20:36
Dobra , dobra . Zobaczymy ,uwierzymy. W Wiśle już k u r w a nie takie rzeczy miały być. Cuda , wianki k u r w a a potem wielkie gówno na resorach!.. Jeżeli to będzie Manuel Jimenez no to będzie bardzo dobra informacja. Wstyd tylko tych naszych Zidanów mu na treningu pokazać. Przecież jak on zobaczy "zawodowy kunszt" (już nie mówię o stanie wydolnościowym , motorycznym - muchy w smole) Wojtka , Patryka, Mateusza czy paru innych to p i e r d o l n i e na zawał. "I co ja robię tu? Uuuu Co ja tutaj robię?". Znając życie to się Cupiał w połowie drogi rozmyśli i w ramach cyklu "przeżyjmy to jeszcze raz" pokażą nam jutro na konferencji Wernera Liczkę... który też sam się zgłosi do Myslenic z samokrytyczną tyradą i panegirykiem ku chwale Prezesa...

Poszukiwanie trenera za granicą - bingo! Wreszcie Cupiał poszedł po rozum do głowy i zaczął od TWÓRCÓW a nie od TWORZYWA.
kipers
Member

Od: 08.2007

Stary 16.08.2010, 20:38
RAF napisał(a):Wyświetl post
Szukajac powodow czemu taka osoba by wogole zainteresowala sie Wisla probuje ich znalezc w tym ze facet kocha swoj zawod i kocha wyzwania. Chce cos stworzyc od podstaw, chce zbudowac cos co jest trwale. Nie zdziwilbym sie ze ma zapis w kontrakcie ze w razie awansu Wisly do LM spora czesc z zyskow idzie na transfery.
Ojj RAF obyś Ty miał racje i oby mu si enaprawde tak chciało jak mowisz. Bo wtedy wierze ze nawet zarząd pójdzie po rozum do głowy (chodzi mi np o sprzedarz 2 sr obronców jednoczesnie) i ze klub wisła bedzie przykładem profesjonalizmu i ojcem nowej polskiej piłki pod znakiem zwyciestwa wkoncu.

Czy Jimenez wytrzyma nerwowo? Mysle ze ma szanse ale tylko i wyłącznie wtedy kiedy to on bedzie miał poparcie pana Cupiała i państwa zarządu a nie piłkarzyny którym nie chce sie pożądnie zapie*dalac na treningu i zwalniaja słabą grą trenera(przykładem Dan Petrescu)
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 16.08.2010, 20:41
ee tam przeciez nie mieszka na zadupiu gdzie nie docieraja do niego zadne informacje itd skoro sam zlozyl swoja aplikacje to musial cos sie dowiedziec o klubie napewno slyszal o porazce z zAzerami itd wiec wie na co idzie i kim bedzie dowodzil zreszta jest bezrobotny wiec szuka klubu w ktorym (teoretycznie )moze grac w pucharach i sie jakos wykazac pozyjemy zobaczymy
Jacko_1
Member

Od: 07.2003

Stary 16.08.2010, 20:47
Jaki trener by nie przyszedł, to i tak polegnie z naszymi (polskimi) kopaczami bez ambicji, bez chęci do pracy na treningach, przyzwyczajonych do wydawania kasy w nocnych lokalach i szpanowania brykami.
To nie ich wina, każdy młody który dostaje za mecz więcej niż ojciec rocznie w polu wyorze, musi popaść w taki tryb życia i samozachwyt, tyle tylko, że nie zdają sobie sprawy, że na warunki zachodnie to zarabiają grosze i w życiu przy takim podejściu do zawodu (tak, tak, to zawód) nawet nie zbliżą się do 10% zarobków np. takiego Ibrahimovića, o klasie już nie wspominając.

Szkoda, bo maja tak niewiele czasu, kilka, kilkanaście góra lat, na to by ustawić się na całe życie, a zamiast tego zadowalają się odpadami, może na nasze warunki to są ogromne pieniądze, ale dziwi mnie właśnie ten brak parcia na zgarnięcie tej kasy która tkwi na zachodzie. W końcu ilu naszych zarabia "prawdziwą" kasę na zachodzie? Sami wiecie, więc to pytanie raczej z tych retorycznych.
Pozdrawiam.
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.08.2010, 20:47
Na stronie glownej zmienili zdjecia zawodnikow i zdjeli z glownego naglowka trenera kasperczaka i cala reszte to musi oznaczac tylko jedno kutro bedzie nowy trener.
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 16.08.2010, 20:48
arbuz napisał(a):Wyświetl post
Na stronie glownej zmienili zdjecia zawodnikow i zdjeli z glownego naglowka trenera kasperczaka i cala reszte to musi oznaczac tylko jedno kutro bedzie nowy trener.
Sprawdź kod HTML, tam już jest nazwisko trenera, tylko dodane w niewidocznym komentarzu. Jutro tylko usuną znaki komentarza i gotowe

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.08.2010, 20:51
Jak Wy sobie to wyobrażacie? Jak mają obok siebie w klubie egzystować taki Manolo i taki Zdzisław?Przecież oni są niekontabilijni.
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 16.08.2010, 20:52
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
A ja słyszałem od znajomego którego kuzyn właśnie wylądował na Balicach że widział Dana na lotnisku !!
Tylko zapomniałeś dodać, że kuzyn wylatywał z Krasnodaru

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 16.08.2010, 20:53
tofik napisał(a):Wyświetl post
Poczekajmy do jutra. Będziemy się jarać, a jutro przyjdzie trener Kotas i wszyscy będą zawiedzeni.
Przepraszam, że w ogóle zapytam, ale czy ,za przeproszeniem, doktor Majewski gdzieś pracuje?
arbuz
Senior Member

Stary 16.08.2010, 20:53
wiem to nic nieznaczy ale zwykle osoby odpowiedzialne za kwestie layout oficjalnej strony ociagaja sie niemilosiernie.
Zobaczymy jutro, trzymam kciuki
Kon®ado
Senior Member

Stary 16.08.2010, 20:55
Cytat:
Przepraszam, że w ogóle zapytam, ale czy ,za przeproszeniem, doktor Majewski gdzieś pracuje?
w reprezentacji mlodziezowej chyba
arbuz
Senior Member

Stary 16.08.2010, 20:58
KonŸado napisał(a):Wyświetl post
w reprezentacji mlodziezowej chyba
i mam nadzieje ze w tej reprezentacji U23 zostanie do konca swojej kariery amen
janus
Senior Member

Stary 16.08.2010, 20:58
Trudno mi uwierzyć w tego Jimeneza. Raczej spodziewałbym się jakiegoś mało znanego Włocha. Takiego, który był asystentem w jakiejś dobrej drużynie, ale w samodzielnej pracy mu gorzej szło. Bądź byłego znanego piłkarza z niewielkim doświadczeniem trenerskim.
Taka powtórka z przeszłości
Kon®ado
Senior Member

Stary 16.08.2010, 21:00
arbuz oby nie szkoda tych mlodziakow
arbuz
Senior Member

Stary 16.08.2010, 21:01
janus napisał(a):Wyświetl post
Trudno mi uwierzyć w tego Jimeneza.

Ja nawet teraz niewierze, jak zobacze to uwierze

ale pomarzyc mozna i chcialbym aby wlasnie Wisla teraz zrobila ten krok
trudno ten sezon moze byc lipny ale chce myslec przyszlosciowo, Wisla to nie jeden sezon to nasza historia
i chcialbym aby zaczela pisac nowe strony tej histori.
Powód: Wstyd!
Ostatnio edytowane przez flamengista : 16.08.2010 o godz. 22:15.
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 16.08.2010, 21:04
Coolpick napisał(a):Wyświetl post
Na całe szczęście daleko od nas bo próbuje szkolić repre do 23 lat z marnymi wynikami.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
fond
Senior Member

Stary 16.08.2010, 21:05
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Na całe szczęście daleko od nas bo próbuje szkolić repre do 23 lat z marnymi wynikami.
A przypadkiem właśnie nie rozwiązano tej kadry ?
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.08.2010, 21:08
arbuz napisał(a):Wyświetl post
Przecież dali Kulawika, po co mieliby tego Kasperczaka tam trzymać

Ale niektórzy mają na*ebane w głowie.
arbuz
Senior Member

KonŸado napisał(a):Wyświetl post
arbuz oby nie szkoda tych mlodziakow

typu Kowalski ?

szkoda

hmm

NIE!!!
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Coolpick napisał(a):Wyświetl post
Nie 10 znaków
Piggy oddaj hajs
arbuz
Senior Member

Stary 16.08.2010, 21:12
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Przecież dali Kulawika, po co mieliby tego Kasperczaka tam trzymać

Ale niektórzy mają na*ebane w głowie.

Gdzie ty tego kulawika widzisz

No chyba w fotogaleri : Porazka w Chorzowie

wiec niektorzy chyba faktycznie maja....

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów