The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2010, 08:55
Jedyna szansa.ze znowu pojawi sie przed meczem artykuł ilu to nie zjedzie scautów z calej europy..Wtedy nasi zawsze gryza trawe..
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.05.2010, 09:16
Cytat:
jeśli to się spełni, to stawiam Ci flachę !
Ważne, żeby było 1-0, nie wazne kiedy, nie wazne kto strzelil. Moze nawet plecami Juszczyk strzelic, chce zobaczyc 3 pkt i mistrza w tym sezonie.
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.05.2010, 09:18
Ale to by była beka, 93minuta, rzut rożny dla Wisły, Juszczyk wychodzi i plecami strzela. Normalnie bym płakał ze szczęścia jak cep.

Tylko zwycięstwo
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 07.05.2010, 09:33
Cytat:
Ale to by była beka, 93minuta, rzut rożny dla Wisły, Juszczyk wychodzi i plecami strzela. Normalnie bym płakał ze szczęścia jak cep.

Tylko zwycięstwo
Może być. Albo wejdzie Garguła w 80 minucie i z 40 metrów okno strzeli
Mucha wyskakuje i mu przelamuje ręce - prawie jak Tsubasa.

Chcę w koncu wygranej w Warszawie !!!
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 07.05.2010, 09:36
Czuje w kosciach ze Grzelak zaliczy dzien konia - w koncu gra o transfer do dobrego ( zagranicznego ) klubu

Jak juz pisalem dla mnie licza sie 3 punkty...ale z drugiej stronu Jesli Ruch przegra wszystko do samego konca, to niech bedzie co ma byc...

To ze Wisla zdobedzie MP to w sumie nic nowego... Lech to wtedy orgazm tu i tam... Skoro nie My, to juz wole Wisle Chociaz to i tak wybor miedzy dzuma a cholera ( dla mnie , kibica Legii )

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 07.05.2010, 10:12
kreseq co do tego że jakaś pokraka zaliczy z Wisłą mecz życia to nie mam wątpliwości. Na Łazienkowskiej jak nie Włodarczyk to Grzelak nagle na Wisłę grali koncertowo. Nie wiem czym to jest spowodowane...Cos mi się wydaje, że tym razem pączek walnie jakiegos niewiarygodnego gola z połowy piętą...Obym się mylił. Jak wygramy to mistrz nasz.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 07.05.2010, 10:22
Legia zawsze się spina w Warszawie z Wislą, bo kibice, by ich zabili i nie pozostawili na zawodnikach suchej nitki. Ponad to paru walczy o kontrakty, więc będą grali zmotywowani bardziej, niz zwykle. Ponad to puchary nie są pewne, ale to samo mają Wislacy. Moze w koncu mecz sezonu, będzie na prawde meczem sezonu, a nie beznadziejnym spektaklem, po ktorym w przerwie juz ludzie chca wychodzic.
Odpowiedz cytując
Sancezz
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.05.2010, 13:12
jakoś to będzie... nie no, wygramy!
Ostatnio edytowane przez Sancezz : 07.05.2010 o godz. 13:17.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.05.2010, 13:38
Jak dla mnie, jeśli Wisła nie będzie potrafiła wygrać ze słabą w tym sezonie Legią, to nawet z Odrą będziemy mieć problemy na koniec. Naszym gwiazdorom zostały trzy mecze do wygrania, trochę ambicji i spokojnie wygrywamy wszystko do końca. Tylko czy im chce się poświęcić zdrowie przez 270 minut, skoro tak czy inaczej bez względu na wyniki kasa znajdzie się na koncie?
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 07.05.2010, 13:49
Cytat:
Lech i Wisła z zamówieniem!

W dniu wczorajszym do firmy Jordan wpłynęły zamówienia zarówno od Lecha jak i Wisły na autokar z otwartym dachem, który miałby przewieźć piłkarzy mistrza Polski do centrum danego miasta na mistrzowską fetę.

Taki bieg wydarzeń sygnalizuje ewidentnie, że poznaniacy mocno wierzą w zdetronizowanie Białej Gwiazdy. Ta z kolei w ... Poznaniu poddała kilkanaście godzin temu operacji Mariusza Pawełka, którego w najbliższy weekend zastąpi między słupkami Marcin Juszczyk.

źródło: ***************
No mam nadzieje, że WY już wiecie lepiej od Lecha, że zdobędziemy Mistrza !!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.05.2010, 13:53
Łobo ostatnio nie strzelał, wiec pewno to będzie jego mecz.
Raz na runde ma takowy, mozna rzecz, zapewniajacy mistrzostwo

Łobo Goluj !
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
mrawczu
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.05.2010, 14:03
szprotson napisał(a):Wyświetl post

Łobo Goluj !
Dobrze by było żeby tak z cichacza wyskoczył rok temu mu się dobrze grało, może i w tym roku będzie podobnie? A jak nie on to ktoś inny i tak MP nie oddamy!

relacja z konferencji: http://kiks.tv/2010/05/kasperczak-z-...y-wygrac-mecz/
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
Odpowiedz cytując
STARY WIŚLAK
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.05.2010, 17:12
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Czuje w kosciach ze Grzelak zaliczy dzien konia - w koncu gra o transfer do dobrego ( zagranicznego ) klubu

Jak juz pisalem dla mnie licza sie 3 punkty...ale z drugiej stronu Jesli Ruch przegra wszystko do samego konca, to niech bedzie co ma byc...

To ze Wisla zdobedzie MP to w sumie nic nowego... Lech to wtedy orgazm tu i tam... Skoro nie My, to juz wole Wisle Chociaz to i tak wybor miedzy dzuma a cholera ( dla mnie , kibica Legii )
Też czuję, że ktoś będzie miał dzień konia...i to będzie Marcelo - bo w końcu także gra o transfer do dobrego klubu

Dla mnie też a może przede wszystkim liczą się trzy punkty!!!

To, że moja Wisełka zdobędzie Mistrzostwo Polski to i dla mnie nie będzie nic nowego...a tak na prawdę to wszystkiego dowiemy się po końcowym gwizdku na Łazienkowskiej jak również po końcowym gwizdku na Suchych Stawach po meczach z Cracovią i Odrą!!!
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 07.05.2010, 19:48
Mam nadzieje, że słowa Kasperczaka przejdą jutro w czyny i Wiślacy na boisku nie będą się bawić w kalkulacje tylko od pierwszych minut zobaczę agresję, motywację chęć zwycięstwa w piłkarzach z Białą Gwiazdą na piersi.

Jak popracowali nad skutecznością przez ostatni tydzień to powinno być dobrze, choć z drugiej strony czy to co szwankowało przez 90% spotkań w tym sezonie można w jakimś stopniu poprawić w tydzień Jutro poznamy odpowiedź na nurtujące nas pytania.

Walczyć, wygrywać!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.05.2010, 20:02
szprotson napisał(a):Wyświetl post

Łobo Goluj !
Nie mając żadnych racjonalnych przesłanek - "Łobo" gol!

Mam tylko nadzieję, że nie czyta tego forum, inaczej może nie wytrzymać presji.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 07.05.2010, 20:07
Choć nie wierzę aby Lech do końca sezonu odniósł komplet zwycięstw, i jestem niemal pewien że 7 punktów da nam mistrzostwo, to i tak jutro nie wolno się nastawiać na grę na remis. Ja jako kibic mogę sobie mieć takie zdanie, natomiast piłkarzom nie wolno kalkulować. Muszą jutro wygrać, zbyt wiele jest do stracenia!
Mam nadzieję że Ba zagra od początku i w końcu pokaże pełnie swoich możliwości, bo to piłkarz który potencjalnie 'robi różnicę'. Jeśli tylko Brożek i Boguś nie zawiodą jeśli chodzi o skuteczność to możemy z Legią pojechać. Ale z tym będzie ciężko...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 07.05.2010, 21:01
jedno jest pewne, indolencja strzelecka jest zasługą min braku dobrego psychologa, Brożek powinien z taką osobą rozmawiać

Paweł jest jak wykastrowany kot, to nie jest brak formy, tylko poczucie beznadziejności i brak wiary we własne umiejętności
aż przykro się robi patrząc na jego grę, nie wiem jakim cudem tak mocno obniżył swe loty

bez żądła będzie bardzo cięzko,zawsze było ciężko na Ł3, nawet z Frankiem, Zurawskim, Kosą, Uche i Błaszczem w składzie.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 07.05.2010, 21:35
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Choć nie wierzę aby Lech do końca sezonu odniósł komplet zwycięstw,
Być może, ale prędzej Lech wygra na Cichej niż my na Łazienkowskiej, imo
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 07.05.2010, 21:47
To nie indolencja strzelecka ale brak mocnych strzałów Pawła.
Ja myślę że Paweł Brożek nie strzela mocno bo boi się że w "kroku pęknie" On nie pudłuje po mocnych strzałach 2 metry nad bramką, ale w ogóle nie strzela mocno nawet średnio tylko podaje. Chyba dalej nie wyleczył kontuzji. Myślę że psychika jest wtórna jeśli jest obawa, że jak się mocniej uderzy to się uraz odnowi. Piłkarz nie w pełni sprawny powinien się wyleczyć a nie grac.... no ale Paweł przynajmniej od czasu do czasu asystę zalicza i dlatego może Heniek go widzi w 11.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 07.05.2010 o godz. 21:49.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 07.05.2010, 22:55
Nawet jak przegramy nie będę zły ,jak po meczu walki z naszej strony,ale jak oddadza to jak mecz z Koroną to CHimWD
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.05.2010, 23:15
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=17705

Po Sickersie im
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.05.2010, 00:30
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Nawet jak przegramy nie będę zły ,jak po meczu walki z naszej strony,ale jak oddadza to jak mecz z Koroną to CHimWD

ja juz to pisalem

biorąc pod uwage trudny wyjazdowy sezon brak Mistrzostwa w tym roku moge wybaczyc ,bo nawet Vice-MP to tez przeciez sukces.

ale jak nie beda gryzli murawy od pierwszej do ostatniej sekundy w Warszawie i potem z Parchami- to tego im nie wybacze.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 08.05.2010, 01:40
Po wczorajszych meczach...sprawa dla mnie jest jasna.W Wa-wie nie wygramy.
Ruch dał sobie dupe zmoczyć w Białymstoku...no comments.
Krawaty podejdą do nas jak Pudzian do Najmana Bedą chcieli nas roz*******ic...bo tylko to im zostało chcąc załapać się do LE.
Myślę że na większej ku.... wyjdzie na nas Legia.
Na samą myśl już mi sie dupa marszczy.Zrobiłem pewną analizę spotkań.Według tej analizy,przy braku wygranej na Łazienkowskiej ...jesteśmy w czarnej jak Arboledy dupie!
Jak ktoś chce pewniaki przy wygranej Polonii na Cracovii wczoraj to zapraszam na p.w.
Polska Liga to dla mnie kopalnia kasy!!!!
ps.przepraszam końcówka polskiej ligi to moment w którym można zarobić kozak...
pozdrawiam ciepło...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.05.2010, 02:00
palladynTS napisał(a):Wyświetl post
Krawaty podejdą do nas jak Pudzian do Najmana Bedą chcieli nas roz*******ic...bo tylko to im zostało chcąc załapać się do LE.
Na samą myśl już mi sie dupa marszczy.Zrobiłem pewną analizę spotkań.Według tej analizy,przy braku wygranej na Łazienkowskiej ...jesteśmy w czarnej jak Arboledy dupie!
Jak ktoś chce pewniaki przy wygranej Polonii na Cracovii wczoraj to zapraszam na p.w.
pozdrawiam ciepło...
Nie wiem ile wypiłeś i nie wnikam - ciesz się chłopie że tu od dłuższego czasu panuje duży liberalizmŻygać mi się chce jak czytam co piszesz a co najgorsze to jest taki chaos że w ogóle nie kumam sensu.

ps aż się dziwię że w końcu jest jakiś sędzia który Ci nie wadzi...
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 08.05.2010, 02:20
Posłuchaj kolego!malkontentów tu od ch***!
Prosze cie natchnij mnie wiarą ,że nie jesteś jednym z nich.
Czysta ocena sytuacji,ot co...No ale jasne żyj sobie w swoim Matrixie,nie będac czułym na sugestie innych<żyjąc w przeświadczeniu że wszystkie rozumy się pozjadało...nara

ps.szkoda qrwa słów...sami niedopieszczeni,rządni sukcesu 15-latkowie...masakra.
Jak miałem cynę że Siejewicz będzie sędziował z lokomotywą,na 4 dni przed meczem i się sprawdziło ,to wtedy milcza łeś?...kalafiorze?

ps2.owszem ...piłem...tobie też polecam,bo ja lubię na noc gorzką,mocną herbatę...
...brak słów

ps3.jak masz cos do mnie albo chcesz typy to podbijaj na p.w ,ot po prostu nie narażaj się na śmieszność...
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 08.05.2010 o godz. 02:23.
Odpowiedz cytując
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.05.2010, 03:52
[QUOTE=palladynTS;894531]Po wczorajszych meczach...sprawa dla mnie jest jasna.W Wa-wie nie wygramy.

Taaak...Nasze chlopaki wyjda na murawe i sie poloza...Skoro tzw. kibice swego klubu tak mocno wierza w zwyciestwo , w jaki sposob Henry moze zmobilizowac swych zawodnikow?! Ech ,ludzie skonczcie pierd..ic!!! Jak na razie patrze to w tabeli , My jestesmy na prowadzeniu , zas inni chca Nas dogonic.Nie mowmy o tym , co by bylo gdyby...Wisla byla , jest i bedzie wielka!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 08.05.2010, 04:02
pozdrawiam ciepło...
Chłopie weź się zlituj i nie pisz tu już nic więcej.

P.S
A nawet jak z Legią przegramy, to ****a zyczę jej z całego serca by zdobyła mistrza, byle by nie ziemniaki.Może to zawiść, może to duma, ale lepiej by nas reprezentowała drużyna ze stolicy
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 08.05.2010 o godz. 04:10.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 08.05.2010, 08:10
Nie no,Ruch wdupił z Jagą i Legia wyjdzie teraz podwójnie zmotywowana możliwością gry w Europejskich Pucharach.Czarno to widzę ale z osądami powstrzymam się do zakończenia meczu Legia-Wisła...
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.05.2010, 08:17
Posłuchaj kolego!malkontentów tu od ch***!
Prosze cie natchnij mnie wiarą ,że nie jesteś jednym z nich.
Czysta ocena sytuacji,ot co...No ale jasne żyj sobie w swoim Matrixie,nie będac czułym na sugestie innych<żyjąc w przeświadczeniu że wszystkie rozumy się pozjadało...nara

ps.szkoda qrwa słów...sami niedopieszczeni,rządni sukcesu 15-latkowie...masakra.
Jak miałem cynę że Siejewicz będzie sędziował z lokomotywą,na 4 dni przed meczem i się sprawdziło ,to wtedy milcza łeś?...kalafiorze?

ps2.owszem ...piłem...tobie też polecam,bo ja lubię na noc gorzką,mocną herbatę...
...brak słów

ps3.jak masz cos do mnie albo chcesz typy to podbijaj na p.w ,ot po prostu nie narażaj się na śmieszność...
Komuś frustracja chyba lekko zamieszała Niektórzy na czas meczów o podwyższonym ciśnieniu powinni dać sobie na wstrzymanie z pisaniem bo się tylko ośmieszają

A w temacie. Żadna z drużyn, które wyjdą dziś na murawę nie sprawia wrażenia zmotywowanej od dłuższego czasu. Mam wrażenie, że grają bo muszą. I na mój gust zdecyduje tzw. 'dyspozycja dnia', będzie zwykła kopanina kto wie, czy nie na remis. Choć biorąc pod uwagę nasze 'armaty' z przodu to albo 0:0 albo wtopimy.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 08.05.2010, 08:38
fond napisał(a):Wyświetl post
Komuś frustracja chyba lekko zamieszała Niektórzy na czas meczów o podwyższonym ciśnieniu powinni dać sobie na wstrzymanie z pisaniem bo się tylko ośmieszają

A w temacie. Żadna z drużyn, które wyjdą dziś na murawę nie sprawia wrażenia zmotywowanej od dłuższego czasu. Mam wrażenie, że grają bo muszą. I na mój gust zdecyduje tzw. 'dyspozycja dnia', będzie zwykła kopanina kto wie, czy nie na remis. Choć biorąc pod uwagę nasze 'armaty' z przodu to albo 0:0 albo wtopimy.
Jestem tego samego zdania, trzeba coś zademonstrować, bo im sie biegać nie chce... Też sie boję, że znowu będzie w pałe
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów