palladynTS napisał(a):

Posłuchaj kolego!malkontentów tu od ch***!
Prosze cie natchnij mnie wiarą ,że nie jesteś jednym z nich.
Czysta ocena sytuacji,ot co...No ale jasne żyj sobie w swoim Matrixie,nie będac czułym na sugestie innych<żyjąc w przeświadczeniu że wszystkie rozumy się pozjadało...nara
ps.szkoda qrwa słów...sami niedopieszczeni,rządni sukcesu 15-latkowie...masakra.
Jak miałem cynę że Siejewicz będzie sędziował z lokomotywą,na 4 dni przed meczem i się sprawdziło ,to wtedy milcza łeś?...kalafiorze ?
ps2.owszem ...piłem...tobie też polecam,bo ja lubię na noc gorzką,mocną herbatę...
...brak słów
ps3.jak masz cos do mnie albo chcesz typy to podbijaj na p.w ,ot po prostu nie narażaj się na śmieszność...
|
Komuś frustracja chyba lekko zamieszała

Niektórzy na czas meczów o podwyższonym ciśnieniu powinni dać sobie na wstrzymanie z pisaniem bo się tylko ośmieszają
A w temacie. Żadna z drużyn, które wyjdą dziś na murawę nie sprawia wrażenia zmotywowanej od dłuższego czasu. Mam wrażenie, że grają bo muszą. I na mój gust zdecyduje tzw. 'dyspozycja dnia', będzie zwykła kopanina kto wie, czy nie na remis. Choć biorąc pod uwagę nasze 'armaty' z przodu to albo 0:0 albo wtopimy.