|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jedyna szansa.ze znowu pojawi sie przed meczem artykuł ilu to nie zjedzie scautów z calej europy..Wtedy nasi zawsze gryza trawe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ale to by była beka, 93minuta, rzut rożny dla Wisły, Juszczyk wychodzi i plecami strzela. Normalnie bym płakał ze szczęścia jak cep.
Tylko zwycięstwo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Mucha wyskakuje i mu przelamuje ręce - prawie jak Tsubasa. Chcę w koncu wygranej w Warszawie !!! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Czuje w kosciach ze Grzelak zaliczy dzien konia - w koncu gra o transfer do dobrego ( zagranicznego
Jak juz pisalem dla mnie licza sie 3 punkty...ale z drugiej stronu Jesli Ruch przegra wszystko do samego konca, to niech bedzie co ma byc...To ze Wisla zdobedzie MP to w sumie nic nowego... Lech to wtedy orgazm tu i tam... Skoro nie My, to juz wole Wisle ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
kreseq co do tego że jakaś pokraka zaliczy z Wisłą mecz życia to nie mam wątpliwości. Na Łazienkowskiej jak nie Włodarczyk to Grzelak nagle na Wisłę grali koncertowo. Nie wiem czym to jest spowodowane...Cos mi się wydaje, że tym razem pączek walnie jakiegos niewiarygodnego gola z połowy piętą...Obym się mylił. Jak wygramy to mistrz nasz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legia zawsze się spina w Warszawie z Wislą, bo kibice, by ich zabili i nie pozostawili na zawodnikach suchej nitki. Ponad to paru walczy o kontrakty, więc będą grali zmotywowani bardziej, niz zwykle. Ponad to puchary nie są pewne, ale to samo mają Wislacy. Moze w koncu mecz sezonu, będzie na prawde meczem sezonu, a nie beznadziejnym spektaklem, po ktorym w przerwie juz ludzie chca wychodzic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jakoś to będzie... nie no, wygramy!
Ostatnio edytowane przez Sancezz : 07.05.2010 o godz. 13:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie, jeśli Wisła nie będzie potrafiła wygrać ze słabą w tym sezonie Legią, to nawet z Odrą będziemy mieć problemy na koniec. Naszym gwiazdorom zostały trzy mecze do wygrania, trochę ambicji i spokojnie wygrywamy wszystko do końca. Tylko czy im chce się poświęcić zdrowie przez 270 minut, skoro tak czy inaczej bez względu na wyniki kasa znajdzie się na koncie?
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Łobo ostatnio nie strzelał, wiec pewno to będzie jego mecz.
Raz na runde ma takowy, mozna rzecz, zapewniajacy mistrzostwo ![]() Łobo Goluj ! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
relacja z konferencji: http://kiks.tv/2010/05/kasperczak-z-...y-wygrac-mecz/ ![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Dla mnie też a może przede wszystkim liczą się trzy punkty!!! To, że moja Wisełka zdobędzie Mistrzostwo Polski to i dla mnie nie będzie nic nowego...a tak na prawdę to wszystkiego dowiemy się po końcowym gwizdku na Łazienkowskiej jak również po końcowym gwizdku na Suchych Stawach po meczach z Cracovią i Odrą!!! ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że słowa Kasperczaka przejdą jutro w czyny i Wiślacy na boisku nie będą się bawić w kalkulacje tylko od pierwszych minut zobaczę agresję, motywację chęć zwycięstwa w piłkarzach z Białą Gwiazdą na piersi.
Jak popracowali nad skutecznością przez ostatni tydzień to powinno być dobrze, choć z drugiej strony czy to co szwankowało przez 90% spotkań w tym sezonie można w jakimś stopniu poprawić w tydzień Walczyć, wygrywać!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mam tylko nadzieję, że nie czyta tego forum, inaczej może nie wytrzymać presji. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Choć nie wierzę aby Lech do końca sezonu odniósł komplet zwycięstw, i jestem niemal pewien że 7 punktów da nam mistrzostwo, to i tak jutro nie wolno się nastawiać na grę na remis. Ja jako kibic mogę sobie mieć takie zdanie, natomiast piłkarzom nie wolno kalkulować. Muszą jutro wygrać, zbyt wiele jest do stracenia!
Mam nadzieję że Ba zagra od początku i w końcu pokaże pełnie swoich możliwości, bo to piłkarz który potencjalnie 'robi różnicę'. Jeśli tylko Brożek i Boguś nie zawiodą jeśli chodzi o skuteczność to możemy z Legią pojechać. Ale z tym będzie ciężko... ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
jedno jest pewne, indolencja strzelecka jest zasługą min braku dobrego psychologa, Brożek powinien z taką osobą rozmawiać
Paweł jest jak wykastrowany kot, to nie jest brak formy, tylko poczucie beznadziejności i brak wiary we własne umiejętności aż przykro się robi patrząc na jego grę, nie wiem jakim cudem tak mocno obniżył swe loty bez żądła będzie bardzo cięzko,zawsze było ciężko na Ł3, nawet z Frankiem, Zurawskim, Kosą, Uche i Błaszczem w składzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
To nie indolencja strzelecka ale brak mocnych strzałów Pawła.
Ja myślę że Paweł Brożek nie strzela mocno bo boi się że w "kroku pęknie" On nie pudłuje po mocnych strzałach 2 metry nad bramką, ale w ogóle nie strzela mocno nawet średnio tylko podaje. Chyba dalej nie wyleczył kontuzji. Myślę że psychika jest wtórna jeśli jest obawa, że jak się mocniej uderzy to się uraz odnowi. Piłkarz nie w pełni sprawny powinien się wyleczyć a nie grac.... no ale Paweł przynajmniej od czasu do czasu asystę zalicza i dlatego może Heniek go widzi w 11.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 07.05.2010 o godz. 21:49.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nawet jak przegramy nie będę zły ,jak po meczu walki z naszej strony,ale jak oddadza to jak mecz z Koroną to CHimWD
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ja juz to pisalem biorąc pod uwage trudny wyjazdowy sezon brak Mistrzostwa w tym roku moge wybaczyc ,bo nawet Vice-MP to tez przeciez sukces. ale jak nie beda gryzli murawy od pierwszej do ostatniej sekundy w Warszawie i potem z Parchami- to tego im nie wybacze. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Po wczorajszych meczach...sprawa dla mnie jest jasna.W Wa-wie nie wygramy.
Ruch dał sobie dupe zmoczyć w Białymstoku...no comments. Krawaty podejdą do nas jak Pudzian do Najmana Bedą chcieli nas roz*******ic...bo tylko to im zostało chcąc załapać się do LE.Myślę że na większej ku.... wyjdzie na nas Legia. Na samą myśl już mi sie dupa marszczy.Zrobiłem pewną analizę spotkań.Według tej analizy,przy braku wygranej na Łazienkowskiej ...jesteśmy w czarnej jak Arboledy dupie! Jak ktoś chce pewniaki przy wygranej Polonii na Cracovii wczoraj to zapraszam na p.w. Polska Liga to dla mnie kopalnia kasy!!!! ps.przepraszam końcówka polskiej ligi to moment w którym można zarobić kozak... pozdrawiam ciepło... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Żygać mi się chce jak czytam co piszesz a co najgorsze to jest taki chaos że w ogóle nie kumam sensu.ps aż się dziwię że w końcu jest jakiś sędzia który Ci nie wadzi... ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Posłuchaj kolego!malkontentów tu od ch***!
Prosze cie natchnij mnie wiarą ,że nie jesteś jednym z nich. Czysta ocena sytuacji,ot co...No ale jasne żyj sobie w swoim Matrixie,nie będac czułym na sugestie innych<żyjąc w przeświadczeniu że wszystkie rozumy się pozjadało...nara ps.szkoda qrwa słów...sami niedopieszczeni,rządni sukcesu 15-latkowie...masakra. Jak miałem cynę że Siejewicz będzie sędziował z lokomotywą,na 4 dni przed meczem i się sprawdziło ,to wtedy milcza łeś?...kalafiorze ps2.owszem ...piłem...tobie też polecam,bo ja lubię na noc gorzką,mocną herbatę... ...brak słów ps3.jak masz cos do mnie albo chcesz typy to podbijaj na p.w ,ot po prostu nie narażaj się na śmieszność...
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 08.05.2010 o godz. 02:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
[QUOTE=palladynTS;894531]Po wczorajszych meczach...sprawa dla mnie jest jasna.W Wa-wie nie wygramy.
Ruch dał sobie dupe zmoczyć w Białymstoku...no comments. Krawaty podejdą do nas jak Pudzian do Najmana Bedą chcieli nas roz*******ic...bo tylko to im zostało chcąc załapać się do LE.Myślę że na większej ku.... wyjdzie na nas Legia. Na samą myśl już mi sie dupa marszczy.Zrobiłem pewną analizę spotkań.Według tej analizy,przy braku wygranej na Łazienkowskiej ...jesteśmy w czarnej jak Arboledy dupie! Taaak...Nasze chlopaki wyjda na murawe i sie poloza...Skoro tzw. kibice swego klubu tak mocno wierza w zwyciestwo , w jaki sposob Henry moze zmobilizowac swych zawodnikow?! Ech ,ludzie skonczcie pierd..ic!!! Jak na razie patrze to w tabeli , My jestesmy na prowadzeniu , zas inni chca Nas dogonic.Nie mowmy o tym , co by bylo gdyby...Wisla byla , jest i bedzie wielka! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
P.S A nawet jak z Legią przegramy, to ****a zyczę jej z całego serca by zdobyła mistrza, byle by nie ziemniaki.Może to zawiść, może to duma, ale lepiej by nas reprezentowała drużyna ze stolicy
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 08.05.2010 o godz. 04:10.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Nie no,Ruch wdupił z Jagą i Legia wyjdzie teraz podwójnie zmotywowana możliwością gry w Europejskich Pucharach.Czarno to widzę ale z osądami powstrzymam się do zakończenia meczu Legia-Wisła...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Niektórzy na czas meczów o podwyższonym ciśnieniu powinni dać sobie na wstrzymanie z pisaniem bo się tylko ośmieszają ![]() A w temacie. Żadna z drużyn, które wyjdą dziś na murawę nie sprawia wrażenia zmotywowanej od dłuższego czasu. Mam wrażenie, że grają bo muszą. I na mój gust zdecyduje tzw. 'dyspozycja dnia', będzie zwykła kopanina kto wie, czy nie na remis. Choć biorąc pod uwagę nasze 'armaty' z przodu to albo 0:0 albo wtopimy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|

|
||||||