The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cyrus
Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2010, 21:36
Żenada panowie. Bardzo krótko byliśmy lepsi.
A decyzja nie jest dobra bo nawet tu nas tak bardzo poróżniła
cyrus
TIGERTSW
Member

Od: 09.2005

Stary 13.04.2010, 21:36
Majchrowski wyszedł na całej aferze najlepiej, zamiast honorowego obywatela jest pogrzeb na Wawelu dla Kaczyńskiego. A już niedługo Filipiak dostanie pochówek na Wawelu a potem parchy zostaną jedynym słusznym krakowskim klubem jak tak zrobią nie pójdziecie protestować pod kurią Każdy ma prawo protestować !!

A pojednanie z Rosją czy będzie czy nie to się okaże w perspektywie czasu a nie że już jest i będzie na zawsze więc Kaczyński NICZEGO nie załatwił.
TIGERTSW

WIELU NIE ROZUMIE LOGIKI NASZYCH CZYNÓW - NIE MA LITOŚCI DLA S****YSYNÓW
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.04.2010, 21:38
Cytat:
Bronex napisał(a):
...a co Ty myślisz to wszystko zasługa Tuska i jego polityki zagranicznej... Tyle poklepywania po plecach Tusk nie na darmo znosił...

Cytat:
proponuje wziac na wstrzymanie w tym temacie, bo spamujesz tu jak dziki, a twoje posty nic do tematu nie wnoszą. Teraz zaczynasz wciągac polityke w momencie w ktorym akurat to jest najmniej wazne, i to jeszcze wciągasz ją przez swoje wyimaginowane domysły, bo kolega o Tusku słowem nie wspomnial.
Bronex ewidentnie czuje mięte do Tuska , bo w ciągu ostatnich kilku dni wymienił jego nazwisko więcej razy niż wszyscy pozostali łącznie
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.04.2010, 21:39
...:::Tomo:::... Rosyjska maszyna roztrzaskała sie z prezydentem RP i resztą pasażerów na rosyjskiej ziemi niedaleko Katynia więc Rosja teraz musi sie poważnie tłumaczyć całej Europie z podwójnej tragedii bo teraz o tej tragedii (mi.in dzięki mediom) będzie jeszcze głośniej niż o poprzedniej
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.04.2010, 21:39
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Chłopczyku,

Może byś w słowniku sprawdził synonimy słowa ,,spadaj", bo masz ubogi i prostacki zakres słownictwa. Nie mogę tego zrozumieć, co Kaczyński aż takiego zrobił. Kaczyński zostanie męczennikiem (choć tego się nie spodziewał, wg Twych słów). Ten wypadek spowoduje to, że dowiemy się prawdy nt Katynia. Już to widzę...
Chłopie albo odpowiadaj na argumenty, albo nie pisz nic, bo tak jak ty czyli za słówka, błędy ortograficzne, itd. łapią tylko ci, co nie maja argumentów.

Poraz kolejny próbuje Ci uświadomić: Twoje dzieci, moje, kazdego z nas, za 10, 15 lat beda sie w szkołąch uczyć... że 10.04.10 cały swiat zaintesował sie mordem polskich oficerów w Katyniu 70 lat wczesniej, bo to Kaczyński tam zginął i jego zona i to oni w glównej mierze wzrócili uwage swiata na tamto wydarzenie łączać to w jakieś symbole, w połaczeniu z jego patriotyzmem i chęcią nagłośnienia tego za życia, oraz rozwiązania tych sporów do końca. Mozna powiedziec ze jego smierć, wkońcu to wyjaśni...
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 13.04.2010, 21:40
carpenter napisał(a):Wyświetl post
"Nie mogę tego zrozumieć, co Kaczyński aż takiego zrobił." I nie staraj się i tak nie zozumiesz, tak jak 90% naszego narodu. Ważne, że są jeszcze ludzie u władzy, którzy rozumieją, bo bałem się, że wszyscy zginęli w Sobotę. Ty pojednaj się ze swoim kolegą z opozycji przy flaszcze, .......nij sobie na klacie tatuaż z flagą rosyjską bo oni są od Soboty w porządku, a jak przyjdzie już czas wyborów, to zrób grzecznie co ci w TV każą - będziesz miał więcej znajomych na FB.
Po pierwsze - nie cierpię Rosji za to, co Polsce zrobiła.
Po drugie - nie mam na konta na FB, nawet jeśli miałbym, nie prowadziłbym tam żadnych dyskusji politycznych.
Po trzecie - na wybory nie chodzę, bo nie mam na kogo głosować.
Po czwarte - w przeciwieństwie do większości Rodaków, nie rozmawiam przy alkoholu o polityce.

palikot napisał(a):Wyświetl post
Chłopie albo odpowiadaj na argumenty, albo nie pisz nic, bo tak jak ty czyli za słówka, błędy ortograficzne, itd. łapią tylko ci, co nie maja argumentów.

Poraz kolejny próbuje Ci uświadomić: Twoje dzieci, moje, kazdego z nas, za 10, 15 lat beda sie w szkołąch uczyć... że 10.04.10 cały swiat zaintesował sie mordem polskich oficerów w Katyniu 70 lat wczesniej, bo to Kaczyński tam zginął i jego zona i to oni w glównej mierze wzrócili uwage swiata na tamto wydarzenie łączać to w jakieś symbole, w połaczeniu z jego patriotyzmem i chęcią nagłośnienia tego za życia, oraz rozwiązania tych sporów do końca. Mozna powiedziec ze jego smierć, wkońcu to wyjaśni...
Wierzysz, że potomkowie Stalina upublicznią dokumenty? Optymista z Ciebie.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 13.04.2010 o godz. 21:44.
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Wiecie w ogole kto lezy na Wawelu? Bo odnosze wrazenie, ze nie - tylko jest mit, ze na Wawelu wyłacznie Najwieksi. Zobaczcie kto tam leży, naprawde pare osób nie jest Wiekszych od Kaczyńskiego.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

0 22 napisał(a):Wyświetl post
Wiecie w ogole kto lezy na Wawelu? Bo odnosze wrazenie, ze nie - tylko jest mit, ze na Wawelu wyłacznie Najwieksi. Zobaczcie kto tam leży, naprawde pare osób nie jest Wiekszych od Kaczyńskiego.
kto ?
<10znakow>

orzeu: Nie wymadrzaj sie, bo juz pokazales jak znasz historie Polski
Ostatnio edytowane przez mic : 13.04.2010 o godz. 21:49.
orzeu
Senior Member

Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
Nie ....... farmazonów za przeproszeniem;/
To, że Kaczyński wraz z żoną będą chowani na Wawelu to jest dla mnie jakaś parodia. Ja rozumiem zginął człowiek nieprzeciętny, prezydent RP, zginął tragicznie, należy mu się szacunek, ale na miłość boską co on ma wspólnego z Krakowem? Hipokryzją jest to co robią media, a wraz z nimi 90% narodu! przed śmiercią Kaczyński był wręcz zerem, "borubarem" czy z "ziemi polskiej do włoski", a po śmierci stał się ikoną, wzorem, ideałem, człowiekiem bez wad, niektórzy niemal ogłosiliby go Świętym, ale prawda tymczasem leży po środku!
Lech Kaczyński to nie Papież zrozumcie to, Papież to był człowiek ideał, ikona, wzór do naśladowania, którym napewno nie był Kaczyński, albo inaczej, Kaczyński to nie ten garnitur co Jan Paweł II, dlatego Wawel i pogrzeb pary prezydenckiej to się kupy nie trzyma!

Naucz się szacunku do innych. A szczurem nazwij siebie.
Waz slowa chlopcze.
Nie mam szacunku do ludzi(?) nie szanujacych zmarlych.
Masz tu pare wypowiedzi z facebooka:
" NIE NIE NIE
SPRZEDAŁ POLSKĘ, ŻYŁ PONAD 20 LAT Z MOICH PIENIĘDZY A TERAZ JESZCZE ZGWAŁCI ŚWIĘTE MIEJSCE?
NIE NIE NIE

Uzyje tekstu autorstwa L.Kaczynskeigo. "SPIEPRZAJ DZIADU"!

Za życia był nazywany ziemniakiem, pokraką i czym to jeszcze a teraz na Wawelu chcą go pochować. Dajcie sobie na luz. Wawel jest dla naprawdę zasłużonych.

KACZYŃSKI BOHATEREM ZA CO NIBY? A CO Z INNYMI KTÓRZY ZGINĘLI? NAGLE POLSKA STAŁA SIĘ PATRIOTYCZNYM PAŃSTWEM ŻAŁOSNE!!"

Beata Kaczmarczyk SPIERDALAC Z WAWELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzy ostatnie pisaly kobiety(!)
Zobacz sobie na ta stronke i przyjrzyj sie tym ludziom. Obok grup "nie dla Kaczynskiego" naleza tez do takich innych jak "**** jako istota wszechwiedzaca", "smierdza mi nogi", "napierdalam wozkiem dziecencym po nocy" i innych rownie swiatlych. Elyta normalnie sie zebrala w jednym miejscu.

mic napisał(a):Wyświetl post
kto ?
<10znakow>
Najwyrazniej o historii wiesz tyle co ja o silnikach odrzutowych.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 13.04.2010 o godz. 21:47.
WISŁA PANY !!
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

TIGERTSW napisał(a):Wyświetl post
Majchrowski wyszedł na całej aferze najlepiej, zamiast honorowego obywatela jest pogrzeb na Wawelu dla Kaczyńskiego. A już niedługo Filipiak dostanie pochówek na Wawelu a potem parchy zostaną jedynym słusznym krakowskim klubem jak tak zrobią nie pójdziecie protestować pod kurią Każdy ma prawo protestować !!

A pojednanie z Rosją czy będzie czy nie to się okaże w perspektywie czasu a nie że już jest i będzie na zawsze więc Kaczyński NICZEGO nie załatwił.
a widzisz rożnicę między Prezydentem Twojego kraju, a jakimś profesorem? To nie chodzi o to czy coś załatwił czy nie. Był głową państwa i musimy to zrozumieć. Umiera najważniejsza osoba w Polsce i dlatego ma prawo być pochowana z honorami wśród innych, którzy również poświęcili życie dla Polski.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 13.04.2010, 21:41
Kaczyński za kilka miesiecy zapewne odszedlby w nieslawie ,wysmiany,wyszydzony a teraz mamy szopke z pochowaniem go na Wawelu
swinia
Member

Od: 04.2009

Stary 13.04.2010, 21:41
A ja trochę zboczę z tematu pochówku i się zapytam
Kiedy się zorientowaliście, że Radosław Sikorski jest "niedobry"
Jak został ministrem w rządzie PO, czy może przed tym jak był ministrem w rządzie PiS

Co do pochówku się dla mnie może spocząć i na Wawelu. Nic mi do tego, skoro był Prezydentem Polski może być pochowany gdzie chcą jego bliscy. A jakby w testamencie napisał, że chce być spalony i rozrzucony nad Bałtykiem, bym to uszanował.
MCDave
Звезда изнад свега

Stary 13.04.2010, 21:42
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Z całym szacunkiem ale przypominam akcję na temat honorowego obywatelstwa miesiąc temu. Nie róbcie się pro-Kaczyńscy na pokaz.
No nareszcie! Zaczyna to mierzić, irytować i po prostu wkurzać.

Większość osób pisze, że wstydzi się za protestujących, bo były to dzieciaki po 18 lat, które wiedzę czerpią z TVN, GW, Polsatu. A przepraszam Wy w takim razie skąd ją czerpiecie? Jeśli ktoś wypowiada się na temat protestu w trakcie jego trwania, to jedynym możliwym źródłem wiedzy był TVN, GW i Polsat. Ja pofatygowałem się sam, żeby na własne oczy zobaczyć co tam się będzie działo. Wnioski takie:

1. Akcja spontaniczna i bardzo wyważona.
2. Ludzie wściekli, to fakt ale...
3. ... większość dlatego że przerwano im żałobę i chwilę zadumy idiotyczną decyzją - nie wiadomo zresztą kogo.
4. Nie, to nie byli pryszczaci małolaci.
5. Zastanawialiśmy się obserwując protest z boku jak przedstawią sytuację media: "grupa wywodząca się z bojówek komunistycznych", "bojówka lewacka", "młodzieżówka związana ze środowiskami lewicowymi"? Sorry, przyjdźcie i popatrzcie.

To, że pewni ludzie w Krakowie mają własne zdanie, które niekoniecznie musi włączać się w ogólny nurt to nie oznacza, że trzeba się tego wstydzić i nazywać hańbą. Zawsze bałem się tego argumentu, ale gdzie na litość boską była ostoja polskiej inteligencji? Przecież nie w Pułtusku...

Nie zgadzam się z decyzją kardynała Dziwisza i nie przyjmuję jej "bo tak". Była to inicjatywa jednej osoby - bez wysondowania nastrojów. Przykro mi, Wawel to nie prywatny folwark kardynała. Jest tam jedynie urzędującym gospodarzem, ale nie właścicielem i nie po wieczne czasy. Argument, że tak chciała rodzina jest żadnym argumentem. Wawel to miejsce należące do wszystkich Polaków, dawno nikogo tam nie chowaliśmy i jeśli kogoś mielibyśmy chować, to bez żadnych kontrowersji. W innym przypadku uznaję liberum veto.
Ostatnio edytowane przez MCDave : 13.04.2010 o godz. 21:46.
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.04.2010, 21:43
Coz ta protestujaca zgraja szczurow bedzie znaczyc w niedziele

Historia osadzi kto jaki byl,napewno nie te smieszne ludziki spod Kurii.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
hunter
Senior Member

flamengista napisał(a):Wyświetl post
To są kpiny z Wawelu, świętego miejsca dla Polski. Miejsca, gdzie chowano królów i najwybitniejszych mężów stanu.

Kaczyński ma być stawiany na równi z Jagiełło, Piłsudzkim czy Kościuszką? To jakiś ponury żart, kpiny z polskiego panteonu narodowego.
Jak na człowieka, który mocno odwołuje się do autorytetów i mężów stanu z przeszłości, to na litość boską mógłbyś się nauczyć poprawnie pisać ich nazwiska.
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

kto ?
<10znakow>
Wiśniowiecki, August II Mocny wystarczy?
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Ja tylko pytam. Jak myślicie czy są jakiekolwiek szanse że to da sie odkręcić?

Bo ja mysle ze skoro Obama mówi że bedzie w Krakowie, policja organizuje zastępy, jest plan co i jak.
To nie ma bata żeby ich tam nie pochowali, ****a a Powązki to co ?
Jovanovic - masz plusa.
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 13.04.2010, 21:44
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Bronex ewidentnie czuje mięte do Tuska , bo w ciągu ostatnich kilku dni wymienił jego nazwisko więcej razy niż wszyscy pozostali łącznie
ja tylko mówię głośno o tym o czym inni myślą cały czas w sekrecie ... nie ukrywam ,że Donald Tusk to przystojny , postawny mężczyzna podoba się niektórym kobietom...

Ja ze swojej strony odpadam z placu boju. Dla mnie sprawy są oczywiste ... Szkoda ,że ignoranci wychowani na propagandzie GieWu są niereformowalni a pogarda dla Urzędu Prezydenta RP jest imperatywem ...

TO JEST DOPIERO PARADOKS FLAMENGISTA BIJE PIANĘ A NAWET POPRAWNIE NAZWISKA NACZELNIKA PIŁSUDSKIEGO NIE POTRAFI NAPISAĆ...

BRTS39 - NIE TRAĆ NADZIEI , MOŻESZ TO ODKRĘCIĆ SAM , ROZPĘDŹ SIĘ WALNIJ Z CAŁEJ SIŁY ŁBEM O ŚCIANĘ W DUŻYM POKOJU... POMOŻE...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 13.04.2010 o godz. 21:49.
0 22
Senior Member

Stary 13.04.2010, 21:45
grzechu1991 napisał(a):Wyświetl post
Wiśniowiecki, August II Mocny wystarczy?
Plus jeszcze pare wrecz całkowicie anonimowych dla wspolczesnego Polaka osób.. Dajcie spokój.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 13.04.2010, 21:46
Wiem, że Wawel to miejsce szczególne, ale nie jest to miejsce "nad nami", bo jakby tak było to nie każdy by tam sobie mógł wejść, pospacerować itd. Wawel jest dla nas Polaków miejscem szczególnym i jeśli Prezydent RP nie zasługuje na pochówek na Wawelu to powiedzcie mi kto zasługuje ?
W naszych sercach nie ma litości.
spartan
Senior Member

Stary 13.04.2010, 21:46
1)
Prezydent, który zmarł nie był moim prezydentem. Bohater, który zostanie pochowany w Wawelskiej Krypcie nie był moim bohaterem. Nie wybrałem go i nie wybrałbym po raz wtóry.
Ale to był Prezydent mojego kraju. I za to darzę go się szacunkiem. Szacunkiem chociaż nie jestem doskonałym obywatelem.
Ale wolałbym aby spoczął tam gdzie inni prezydenci w warszawskiej katedrze Św. Jana.
Decyzja miała zostać podjęta przez rodzinę. Widać podjęta została. Niech to więc będzie w jej sumieniu rozważone czy słusznie.

2)
A jeśli (hipotetycznie ale przecież wykluczyć tego nie można) wyniki śledztwa w sprawie wypadku samolotu udowodniłyby, że pilot powziął ryzyko lądowania w wyniku presji Prezydenta? Jak czuć będą się najbliżsi innych ofiar.

3)
Jestem ciekaw najbliższych wyników sondaży wyborczych z Jarosławem Kaczyńskim jako kandydatem ....
ANTY-RABBIN-FRONT
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.04.2010, 21:47
Bronex napisał(a):Wyświetl post
...a co Ty myślisz to wszystko zasługa Tuska i jego polityki zagranicznej... Tyle poklepywania po plecach Tusk nie na darmo znosił...
Myśle, że to zasługa wszystkich kolejnych rządów po 1989 roku. Były lepsze i gorsze, były lewicowe, prawicowe i centrowe, były Samooborny, LPR-y, SLD, afery ale i tak każdy z tych rządów pchał ten wózek do przodu. 21 lat nieprzerwanego wzrostu gospodarczego, odbudowywania pozycji w Europie i świecie. Wychodzi na to, że kłócimy się o pierdoły - in vitro, gejów, Gombrowicza jako lekturę, pogrzeb na Wawelu czy nie na Wawelu itp, ale suma sumarum wszyscy zapieprzają w jedną stronę i mamy efekty.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
MisIIek
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 13.04.2010, 21:48
Zacznę od tego ,że nie lubiłem L. Kaczynskiego wręcz go nienawidziłem, to ze zmarł śmiercią tragiczna nie zmieni mego zdania. Jednak jest to wielka tragedia dla rodziny i potrafie to uszanowac i uszanowac żałobe i tak też robie. Nie neguje też jego patriotyzmu, ani chęci czynienia dobra w Polsce. Decyzja o pochówku została podjęta i już się tego nie zmieni, to dla mnie jest to delikatnie mówiąc nie porozumienie....
Polska to jest dziwny kraj, kocham Polske ale w tej chwili uważam ze jesteśmy pojebanym narodem, który popada z jednej skrajności w drugą. My chyba jestesmy bardziej patetyczni niż najbardziej patetyczne amerykańskie filmy .To uzewnętrznianie uczuć,wywiady z ludźmi jak im smutno, ze czuja potrzebe wpisania zdania w księge jest żenujące. Żałoba polega chyba na wyciszeniu i przeżywaniu smutku a nie okazywaniu tego i prześciganiu się kto jest bardziej "żałujący". Już każdy prześciga się w pomysłach jak tu uhonorować Prezydenta i jego małżonkę, powstaną pomniki, szpitale im. M. Kaczyńskiej i szkoły. Ronda , skwery już już. LUDZIE TROCHĘ ROZSĄDKU.
Dodrze, że jak niektórzy pisali nie padły propozycje pochówku w grotach watykańskich albo wołania Santo subito....
Czemu nie powązki ?
Czemu nie świątynia opatrzności bożej Która notabene ma być/ jest darem od narodu. A naród podobno wybrał Pana L. Kaczyńskiego.
Też ludzie się .......nijcie w głowy, że Kraków się rozreklamuje przez tragedie .
Dla mnie jest to skandal z tym pochówkiem, ale nie posunąłbym się do krzyczenia pod kurią "Powązki"
Ciekawe kogo to był pomysł z Wawelem ? Majchrowski ? to byłoby s****ysyństwo, że chce zbijać kapitał na tragedii. Jarosław ? Megalomania nie z tej ziemi, bo nie podejrzewam córki.

Kończąc jeszcze raz : LUDZIE TROCHĘ ROZSĄDKU, bo to co się dzieje z tv i prasie to jest szopka.
Stała sie wielka tragedia, zginęło mnóstwo ważnych ludzi, aż nie do pomyślenia..nie róbmy z tego widowiska..
AS82
Banita

Stary 13.04.2010, 21:48
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że Wawel to miejsce szczególne, ale nie jest to miejsce "nad nami", bo jakby tak było to nie każdy by tam sobie mógł wejść, pospacerować itd. Wawel jest dla nas Polaków miejscem szczególnym i jeśli Prezydent RP nie zasługuje na pochówek na Wawelu to powiedzcie mi kto zasługuje ?
Nawet komuchy nie chcialy chowac Bieruta na Wawelu,natomiast IV RP pochowa tam Kaczynskiego
Ostatnio edytowane przez AS82 : 13.04.2010 o godz. 21:50.
Skipper
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 13.04.2010, 21:49
Cytat:
Stefan Bratkowski, honorowy przewodniczący Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich:

- To na wskroś polityczny pomysł (...) To przenosi całą sferę żałoby w sferę polityczną, od której do tej pory ludzie zdołali się zdystansować. Przykro mi to powiedzieć, ale to nieporozumienie. Lech Kaczyński jest warszawianinem. Warszawa była jego miastem. To tu powinien leżeć.

wypowiedź dla Tok FM

Wygląda na to że Dziwisz chciał dobrze, Jarosław się zgodził, a wyszło....jak zawsze.
everybody on earth wanna rap
lizzy
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 13.04.2010, 21:49
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Dolaczyles do listy swietnie argumentujacych swoje racje.
4. Dziekuje za odeslanie do starszych.
Twoje argumenty natomiast pękają wprost w szwach od merytoryki

Cytat:
Trafnie napisal Gwiazdzisty. Ludzie ktorzy dzis byli pod kuria i wszystkie te szczury ktore pluja dzis w internecie czekaly tylko na takie wydarzenie, w koncu moga sobie pouzywac po raz ostatni na kartoflu. Gowniazeria ktora zyje nienawiscia a mysli ze zyje tolerancja. Po facebooku widac tez ze zdecydowana wiekszosc tych ludzi Krakow zna od 2-3 lat bo akurat tu na studia przyjechali.
Paradoksalnie ta gowniazeria wyrzadzi kandydatowi PiS w wyborach wiecej pozytku niz szkody.
Co do tego kto żyje nienawiścią- popatrz na swoją powyższą "wyważoną i spokojną" wypowiedź, a także dużej części kolegów "po linii". Ala jak rozumiem to tylko w pełni uzasadniona i jedyna słuszna reakcja na niecne działanie lewackiego elementu.
Co widać po facebooku? Jaka była średnia wieku pod Kurią? Czy może byłeś i liczyłeś? Z relacji w telewizji widać akurat dość wyraźnie że spora grupa osób z tych którzy tam byli mieszkają w Krakowie dobre dwa albo i trzy razy dłużej niż Ty żyjesz
Ostatnio edytowane przez lizzy : 13.04.2010 o godz. 21:51.
I pedzioł Herr Gott do wenża
Idź wek Ty pierońska szlango.
I wenż był ab
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 13.04.2010, 21:50
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko pytam. Jak myślicie czy są jakiekolwiek szanse że to da sie odkręcić?
hehe ,Klamka zapadła więc proponuje pogodzić się z tym.
Gdzie uważam że dyskusja o tym nie jest niczym złym, tyle że może nie teraz i na pewno bez zaciekłości
94 - Allah Akbar!!
0 22
Senior Member

Stary 13.04.2010, 21:50
"Warszawianinem' to moze jest Bratkowski.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Jazda
Member

Stary 13.04.2010, 21:51

Najwyrazniej o historii wiesz tyle co ja o silnikach odrzutowych.
Bartoszewskiego szanuje ale jest/bylo wiele osob takich jak on i nie gloryfikowalbym go... ... A Bartoszewski co takiego wielkiego dla Polski zrobil? Bo chyba cos przeoczylem...
Forum sięgnęło dna, z Tobą na czele! "moderator"...
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 13.04.2010, 21:51
kto ?
<10znakow>
Chociażby taki jeden, do którego, co roku z kwiatami za rączki próbują paradować "ciepli" chłopcy.
"Kradzione szczęścia nie daje..."

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów