|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
No naprawdę te jego osiągnięcia konkretne. Tak przeszkadza mi że to niemiec i propaganda kościelna mi się nie udzieliła.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
młody dobry, bo głodny sukcesów, nowe pomysły na trenowanie i na prowadzenie drużyny, za to do starszego nie będą fikały i cwaniakowały nasze pseudogwiazdy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
On jako trener Wisły - ta perspektywa mnie trochę przeraża (podobnie było z Liczką) - i może rzeczywiście trochę denerwuje, stąd problem z kredytem zaufania....... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Bo mnie się wydaje, że on go zatrudnia, żeby wejść do LM. Dodam, ze jak zwykle z gołą dupą tam się bedziemy pchać. Nie uda się, zwolni go i przyjdzie jeszcze ktoś inny. Błąd jest jak zwykle popełniany odgórnie i chyba już się nic nie zmieni dopuki nie będzie właściciela typowego biznesmena z planem.
Ostatnio edytowane przez tofik : 15.03.2010 o godz. 14:25.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ludzie! Chciałem przypomnieć, że jesteśmy w Polsce nie w Niemczech czy nawet Ukrainie nasza liga to kompletna padaka, której to mistrz przegrywa z pól amatorami z Estonii żaden trener z sukcesami tu nie przyjdzie, bo tu nie ma kasy ani na jego pensje ani na stworzenie czegoś co by przypominało klub piłkarski z prawdziwego zdarzenia. Dlatego uważam, że ten szwab to dobry wybór ma sukcesy( i to nawet duże jak na nasza ligę) więc na pewno nie jest jakimś kompletnym parodystą jak np. Liczka do tego widać, że chce znowu zaistnieć w Europie, bo gdyby nie chciał to by dalej grzał dupę w słońcu Zjednoczonych Emiratów Arabskich i zgarniał za to dobrą kasę.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 15.03.2010 o godz. 14:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
p.s wlasnie wychodzi twoja zaściankowość. Poźniej sie dziwimy, ze na zachodzie o nas mowią antysemici, czy rasiści. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
finalisty Pucharu Niemiec półfinalisty Pucharu UEFA .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Stefan Majewski ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby skończyło się tak jak z Benhakerem 1 awansem do Mistrzostw Europy a w jego wypadku do ligi mistrzów.
ra ![]()
Borinho
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wcale się nie zdziwię jak zamieniliśmy Skorżę na Urbana, bo przecież z nim też prowadzone były kiedyś jakieś rozmowy...
Jak dla mnie nie dobry ruch w środku sezonu zwalniać trenera bądź co bądź lidera tabeli. Ja bym pogratulował piłkarzom bo w moim odczuciu to oni zwolnili Skorżę. Głupotą jest rozliczanie trenera za to że Brożek nie umie trafić do bramki Kirm strzela w słupek itp !! Panu Maciejowi życzę powodzenia w nowym klubie ( obstawiam że od nowego sezonu poprowadzi Legię Warszawa), dziękuje za 2 tytuły Mistrza Polski. Efekt nowej miotły zadziała 2-3 spotkania a potem dalej będziemy oglądać nędzną kopaninę w wykonaniu naszych pseudo gwiazdek o takiej a nie innej mentalności. Żebyśmy tylko nie żałowali tego ruchu.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 15.03.2010 o godz. 14:31.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kasperczak też zdobył puchar Francji z Fc Metz...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Zreszta, chodza głosy że to ma byc Polak... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Nawet Engel i Janas wygrali jeden mecz, a u Beenhakkera z Austrią powinno być 1:6. Na temat Beenhakkera pisać zamiaru nie mam, bo wystarczy wspomnieć, kto u niego w kadrze grał lub porażki z Armenią, jedną wielką kompromitację w Słowenii, itd.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 15.03.2010 o godz. 14:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żaden Urban nie będzie trenerem Wisły
On tak samo się skompromitował w Legii . WisłaZwe mogę się o 50 euro na cele charytatywne założyć że o 17 nie ujrzysz Urbana w Wiśle .... Nie róbmy już z naszego klubu bagna !!! ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Coniektórzy to by chcieli Mourinho, Guardiole, lub jeszcze kogoś tego pokroju, ale ludzie to nie film Sci-Fi tylko rzeczywistość. Nasza liga to padaka, nikt znany tu nie przyjdzie i nie chodzi tylko o kasę bo nawet jakby ją dostał to taki gość chciałby stworzyć od podstaw cały klub. Kasa na transfery, scauting, cały sztab ludzi a na to wszystko to już jeden Pan Cupiał nie wystarczy niestety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Według mnie Kasperczak lub Sheafer.
Dziwne to wszystko, ciekawe co bedziemy pisac na koncu rundy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://wisla-online.pl/news/winfried...pca-skorzy-932
Jest więcej inforamcji na temat nowego trenera w Wiśle. Zastanawiające, ze przy brakach w budżecie Niemiec będzie pobieral aż taką kasę... Zobaczymy co z tego wyjdzie, jesli to wszystko okaze sie prawda.
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 15.03.2010 o godz. 14:48.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napewno Niemiec raczej !!!
Na dzień dzisiejszy trzeba dać mu popracować spokojne do końca rundy . Zobaczyć jakie ruchy będą w lecie . Powinniśmy spokojnie utrzymać miejsce pucharowe a może i więcej i zobaczyć co będzie się działo na Jesieni w walce w Pucharach. Jaką jakość ta tym grajkom nowy trener. ![]()
Borinho
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Skądinąd wiadomo, że na ogół przy nowym trenerze Cupiał w pierwszym okienku transferowym kogoś mu kupuje. W lecie może być podobnie, choć szału nie można się spodziewać. Ot, jeden przyzwoity transfer. PS. co do kasy dla Schaefera - lepiej się zastanowić, ile stracilibyśmy wylatując z czołówki na koniec sezonu. To strata liczona w milionach złotych. Jeśli się Schaefer sprawdzi, to będą dobrze zainwestowane pieniądze. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam maly cien nadziei na to, ze wlasciciel po meczu otwarcia na nowym stadionie znowu peknie w srodku i cos wylozy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiec kolego Infiniti, to Twoje ostatnie godziny na tym forum..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież dobrze napisał, że Skorża wyleci. Szofer i Heniek obydwaj siwe gołabki więc ja bym mu podarował
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ja jestem za angażem Winfrieda Schaefera
To doświadczony trener z sukcesami jako piłkarz oraz jako trener. Myślę , że to w tej chwili najlepszy kandydat na to stanowisko. Nie jestem za zatrudnieniem Polaka , wiadomo , że Smuda do nas nie przyjdzie. A Probierz czy Ulatowski to nie szkoleniowcy dla Białej Gwiazdy ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ciekawe czy Niemiec zdaje sobie sprawę w co się pakuje.
1. Brak bazy treningowej (do Myślenic będzie często jeździł i do Bogusia na szkocką może wpadnie ) 2. Profesjonalizm naszych kopaczy - niech porozmawia z Danem Petrescu (niech mu żadne Hard Work do głowy przyjdzie bo strajk na treningu będzie) 3. Stadion w budowie i nie wiadomo czy lipcu będzie dokończony (a tam bez dachu można grać) 4. Podziwianie polskich obiektów sportowych np. stadion Hutnika, Polonii Bytom, Odry Wodzisław (Niemcy się umywają) Macie jeszcze jakieś pomysły ? Bo mam wrażenie że do bagnistej ekstraklasy będzie pasowała tylko osoba która wie co ją czeka. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czy Sheafer po angielsku jako tako mowi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jestem z Wisłą od zawsze. Zawsze jej kibicowałem, zawsze w nią wierzyłem. Nawet jak przegrywali z Lechem 1:4 czy z Cracovią u siebie, ale jak zatrudnią Majewskiego to oficjalnie przestaje jej kibicować...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dobrze a widziałeś poziom ligi naszej i kto grał w 2009 roku w zagranicznych dobrych klubach . Z roku na rok poziom naszej piłki się obniżał . Ot w rozgrywek w Polsce , po fakt że Krzynówkom,Smolarkom, Żurawskim ,Lewandowskim,Bronowickim skończył się Matusiak przybyło lat problemów i spadła forma ... ostatnim dobrym piłkarzem ofensywnym był Błaszczykowski ale jego akurat tępiły kontuzje. Nikt nie chcę kupować Polski piłkarzy do lig zachodnich bo są słabi przykład Pawła Brożka. Benhakerowi udało się wykrzesać w sezonie 2006/2007 wszystko najlepszego co mógł z Polskich piłkarzy. Zwycięstwo z Portugalią , remis na wyjeździe .... zwycięstwo z Belgią na wyjeździe i u siebie To nie są takie złe wyniki . Nie wiem czy z Polskim trenerem ówcześnie ten awans był możliwy . Natomiast jak mówię w 2009 roku i pół roku wcześniej na euro 2008 to już był obraz nędzy i rozpaczy ale też wynikał on z faktu kompletnego nieurodzaju w Polskim Piłkarstwie !!.
Ostatnio edytowane przez Borinho : 15.03.2010 o godz. 14:56.
![]()
Borinho
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|