The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2010, 11:24. Skorza zwolniony z Wisly. Kto nastepca ?
Stary temat mozna juz chyba zamknac...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...renerem_wisly/
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Stary 15.03.2010, 11:25
Nie wierzyłem, że to zrobią -.-
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 15.03.2010, 11:25
Kto? piłkarze.. a raczej trzeba cos z nimi zrobic.. i tu pole do popisu ma Cupial...
przyjdzie nowy, chwila swiezosci i znow bedzie to samo co przy Skorzy...
k... nie moge tego przebolec.. na kilka kolejek przed koncem.. zegnam MP
Skorża pewnie pójdzie do Poznania.. i tak będzie świetował, oj czuje że jeszcze tego będziemy zalowac..
PS,
Urban przyjdzie.. hahaha, a tak calkiem powaznie to pewnie Moskal ewentualnie Kulawik.. i znow 8 miejsce
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 15.03.2010 o godz. 11:30.
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 15.03.2010, 11:26
Ciekawy jestem na jaki wariant postawią. Czy zrobią coś w stylu tymczasowego trenera (strażaka), który dociągnie to do końca ligi vide sytuacja w Legii czy też od razu przyjdzie trener z konkretnymi oczekiwaniami wobec niego.
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 15.03.2010, 11:27
Co za głupota... zadnych przeciekow kto nowym nie ma, więc pewnie Kazik Moskal albo Tomek Kulawik ..
Grymas
Member

Od: 05.2007

Stary 15.03.2010, 11:28
Moim zdaniem, to wszystko jakieś dziwne, Urban poleciał, teraz Skorża, kto wie czy ktoś z Jasiem nie rozmawiał, bo w wywiadach jakoś bardzo faktem zwolnienia nie był przejęty. Oby czasem hiszpański styl nie przyszedł do Wisły... a tak serio, to powinni sięgnąć po kogoś z za granicy, nie ma co testować polskiej myśli szkoleniowej.
Grymas
Member

Od: 05.2007

Stary 15.03.2010, 11:30
http://sport.interia.pl/raport/wisla...aefera,1451889 interia już ma swoje teorie
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

urban do wzięcia....
a tak na serio to trzeba takiego szkoleniowca jakim był Dan, z charyzmą i z poważaniem bo wg mnie Maciek nie miał jaj a zawodnicy traktowali go jak kolegę... ktoś powinien dokończyć ten sezon a od nowego powinien być jakiś profesjonalista z zagranicy bo w Polsce nie ma żadnego wolnego..
I
Boleck
Senior Member

Od: 03.2007

Ciekawe czy nowy trener dostanie jakieś instrumenty naprawy sytuacji choćby jakiś konkretniejszy grosz na transfery?
W dobrego trenera nie wierzę ostatnio na nic nas nie stać.
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

W tym momencie to chyba tylko Ulatowski,ewentualnie Probierz chociarz w niego torche wątpie. wiecej nazwisk z Polski nie widze
Toldo
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 15.03.2010, 11:31
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Ciekawy jestem na jaki wariant postawią. Czy zrobią coś w stylu tymczasowego trenera (strażaka), który dociągnie to do końca ligi vide sytuacja w Legii czy też od razu przyjdzie trener z konkretnymi oczekiwaniami wobec niego.
Obstawiam Kazia Moskala,który juz nie raz był strażakiem. W sumie szkoda, bo póki mentalność naszych kopaczy się nie zmieni, to najlepszy trener nic nie ugra.
When you touch my face
When you call my name
I`m burn with desire...

http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s
farben
Senior Member

Stary 15.03.2010, 11:33
Maciej Skorża nie jest już trenerem Wisły

http://www.gazetakrakowska.pl/strona...isly,id,t.html
nesta
Senior Member

Stary 15.03.2010, 11:34
Mnie sie wydaje, ze poznamy juz szkoleniowca docelowego. Bo w takiej sytuacji mielibysmy chyba komunikat odrazu, ze tymczasowym szkoleniowcem zostake np. Kulawik. A przeciez nie czekano by do popoludnia aby Kule takowym oglosic..

Cytat:
Już w piątek negocjacje przedstawicieli Wisły w sprawie zatrudnienia Schaefera były zaawansowane. Do uzgodnienia zostały ostatnie szczegóły umowy, wymieniano faksy.
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

daniello1987 napisał(a):Wyświetl post
W tym momencie to chyba tylko Ulatowski,ewentualnie Probierz chociarz w niego torche wątpie. wiecej nazwisk z Polski nie widze
Ewentualnie Fornalik.
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Kto? piłkarze.. a raczej trzeba cos z nimi zrobic.. i tu pole do popisu ma Cupial...
przyjdzie nowy, chwila swiezosci i znow bedzie to samo co przy Skorzy...
k... nie moge tego przebolec.. na kilka kolejek przed koncem.. zegnam MP
Skorża pewnie pójdzie do Poznania.. i tak będzie świetował, oj czuje że jeszcze tego będziemy zalowac..
PS,
Urban przyjdzie.. hahaha, a tak calkiem powaznie to pewnie Moskal ewentualnie Kulawik.. i znow 8 miejsce
Dokładnie mam takie samo zdanie. Pójdzie do Poznania albo Warszawy i tam człowiek zrobi karierę. Niestety, musimy się przygotować na lata nędzy, chyba że Cupiał ma w zanadrzu jakiegoś zagranicznego, dobrego trenera, w co wątpię bo przecież my tylko sprowadzamy szrot za darmo. To jest dla mnie bardzo smutna informacja że straciliśmy bardzo dobrego trenera.
Раз два трзы, Туск ухади!
INZAGHI
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 15.03.2010, 11:35
NARESZCIE!!!

Nie zależy mi na miejscu nawet w pierwszej trójce. Chcę zobaczyć normalną gre w piłkę, bo to co do tej pory uskuteczniał Pan Skorża, gry w piłke nie przypominało.

Nieważne kto teraz przyjdzie, ważne żeby drużyna w meczu zrobiła trzy sytuacje bramkowe, trochę zagrała pressingiem. Mi do szczęścia po takiej chujowiźnie Skorży więcej do szczęścia nie trzeba.

Nie chce nawet Mistrza Polski. Chce normalnej gry w piłkę, nawet na poziomie ligi estońskiej.

Dziękuję Panie Skorża za to, że na żywo jak i przed telewizorem ziewałem i zasypiałem.

Alleluja i do przodu.
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku
-JM---- nieświadomie, albo odruchowo..
Griszka30KR
Senior Member

Stary 15.03.2010, 11:35
Moim zadniem to zły ruch.Raczej jest po MP,bo pewnie porpowadzi to Kulawik lub ktos podobny,co napewno nie zmieni układów wewnatrz zespołu(kumoterstwa itp.),które uważam za główna przyczyne takiej postawy Wisły jak jest obecnie.Powinni wywalic Brozków,mysle ,ze Oni sa głownie odpowiedzialni za zamet w klubie,a potem Łobodziski,Jirsak,Pawełek,którzy tylko obnizaja poziom jakosciowy.Do tego porzadna rozmowa Cupiała z zawodnikami i mysle,ze nawet ze Skorżą, sezon dociagnelibysmy na godziwej pozycji,teraz grozi nam poza podium.Ale to tylko moje zdanie.
Bednarz=Landryna=......
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 15.03.2010, 11:36
Toldo napisał(a):Wyświetl post
Obstawiam Kazia Moskala,który juz nie raz był strażakiem. W sumie szkoda, bo póki mentalność naszych kopaczy się nie zmieni, to najlepszy trener nic nie ugra.

tak własnie jest... dlatego wk.. mnie ze ciagle pociagany za wszystko jest trener(juz nie pisze o Skorzy) ogolnie, i nie tylko w Wisle.. ich mentalnosc musi sie zmienic, bo to ze Ferguson na nich krzyknie nic nie da.. zeby to Legia byla glownym faworytem do MP to byl jeszcze przebolal.. ale ze Wronki na 99% siegna po MP juz nie moge przebolec..
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 15.03.2010, 11:36
Niebiosa wysluchaly naszych prosb
Czas budowac nowa profesjonalna Wisle.
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 15.03.2010, 11:37
Zły ruch działaczy...Teraz zmiana trenera może skutkować zupełną dezorganizacją drużyny.Nigdy nie zapomnę tego czego dokonał Skorża.Szkoda bo miał wielki talent ale zawiódł w najważniejszych spotkaniach...Tak naprawdę był już skreślony po meczu z Levadią...Masakra..
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Stary 15.03.2010, 11:37
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
To jest dla mnie bardzo smutna informacja że straciliśmy bardzo dobrego trenera.
Mam takie same zdanie. Nikt nie powie, że trener który 2 mistrzostwa zdobył nagle zapomniał jak się trenuje. On po prostu miał co raz gorszych grajków do dyspozycji. a i tak swoje robił.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 15.03.2010, 11:38
Mam nadzieję, że do klubu powróci Bednarz....

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
it
Senior Member

Od: 02.2005

Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Żebyś się nie zdziwił...
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Niestety, musimy się przygotować na lata nędzy, chyba że Cupiał ma w zanadrzu jakiegoś zagranicznego, dobrego trenera, w co wątpię bo przecież my tylko sprowadzamy szrot za darmo.
chytry dwa razy traci.

jakikolwiek by nowy trener nie był, mam nadzieje, że tych co bardziej rozkapryszonych i leniwych będzie trzymał za mordy.

no nic, dziękujemy Panie Macieju! dwa Mistrzostwa, kawał czasu razem.
Boleck
Senior Member

Od: 03.2007

Za darmo nie da się!
TSW Fanatyk
Senior Member

miało tak być po Dynamie, po Valarendze, po Levadii, wierzysz że akurat teraz tak będzie?
I
nesta
Senior Member

Stary 15.03.2010, 11:39
Nie najezdzajcie na Cupiala, bo jakby nie on (jesli Bialonski ponownie sie nie myli) to ogladalibysmy "specjalistow" pokroju Probierza czy Ulatowskiego, bo za nimi optowali czlonkowie rady nadzorczej, bo tansi. Sam Cupial uparl sie na Niemca.
Toldo
Senior Member

Od: 05.2005

Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Moim zadniem to zły ruch.Raczej jest po MP,bo pewnie porpowadzi to Kulawik lub ktos podobny,co napewno nie zmieni układów wewnatrz zespołu(kumoterstwa itp.),które uważam za główna przyczyne takiej postawy Wisły jak jest obecnie.Powinni wywalic Brozków,mysle ,ze Oni sa głownie odpowiedzialni za zamet w klubie,a potem Łobodziski,Jirsak,Pawełek,którzy tylko obnizaja poziom jakosciowy.Do tego porzadna rozmowa Cupiała z zawodnikami i mysle,ze nawet ze Skorżą, sezon dociagnelibysmy na godziwej pozycji,teraz grozi nam poza podium.Ale to tylko moje zdanie.
Myslisz, że tak łatwo jest kontrakt rozwiązać?Wtedy dopiero nie wygrzebalibyśmy z długów za odszkodowania. A układy może rozbić tylko trener, który w Polsce jeszcze nie pracował, bo tak to wszyscy są oklepani z naszego podwórka.
When you touch my face
When you call my name
I`m burn with desire...

http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Paranoją jest to, że trener jest rozliczany za to że Brożek nie potrafi trafić w piłkę, nie mówiąc juz o bramce. Że Małecki nie potrafi dośrodkować, a Łobo jest zajebany.

Tak jak ktoś pisał, dopóki się nie zmieni mentalności kopaczy, to nic się nie zmieni. A Winfried? Dupa z niego, a nie trener. Sukces w Afryce i długo, długo nic. Poza tym wygląda jak niemiecki gej...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Pele77
Senior Member

Od: 08.2007

Teraz jest przez chwilę wielka nadzieja, że będzie trener z nazwiskiem znanym w Europie, a i tak się okaże, że trenerem zostanie Kulawik, bo na dobrego trenera z zagranicy okaże się, że zabraknie pieniędzy, a z polskich trenerów Ci co pracują obecnie w jakimś klubie jak np. Ulatowski są nie do wyciągnięcia. Także będzie Kulawik albo zostanie odkurzony Kasperczak, Michniewicz albo jakiś inny Łazarek... obym się mylił. Mówi się, że Schaefer chce pół miliona euro, wg mnie za takie pieniądze można znaleźć jeszcze lepszego trenejro...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów