![]() |
Skorza zwolniony z Wisly. Kto nastepca ?
|
Nie wierzyłem, że to zrobią -.-
|
Kto? piłkarze.. a raczej trzeba cos z nimi zrobic.. i tu pole do popisu ma Cupial...
przyjdzie nowy, chwila swiezosci i znow bedzie to samo co przy Skorzy... k... nie moge tego przebolec.. na kilka kolejek przed koncem.. zegnam MP Skorża pewnie pójdzie do Poznania.. i tak będzie świetował, oj czuje że jeszcze tego będziemy zalowac.. PS, Urban przyjdzie.. hahaha, a tak calkiem powaznie to pewnie Moskal ewentualnie Kulawik.. i znow 8 miejsce |
Ciekawy jestem na jaki wariant postawią. Czy zrobią coś w stylu tymczasowego trenera (strażaka), który dociągnie to do końca ligi vide sytuacja w Legii czy też od razu przyjdzie trener z konkretnymi oczekiwaniami wobec niego.
|
Co za głupota... zadnych przeciekow kto nowym nie ma, więc pewnie Kazik Moskal albo Tomek Kulawik .. :P
|
Moim zdaniem, to wszystko jakieś dziwne, Urban poleciał, teraz Skorża, kto wie czy ktoś z Jasiem nie rozmawiał, bo w wywiadach jakoś bardzo faktem zwolnienia nie był przejęty. Oby czasem hiszpański styl nie przyszedł do Wisły... a tak serio, to powinni sięgnąć po kogoś z za granicy, nie ma co testować polskiej myśli szkoleniowej.
|
http://sport.interia.pl/raport/wisla...aefera,1451889 interia już ma swoje teorie:D
|
urban do wzięcia....
a tak na serio to trzeba takiego szkoleniowca jakim był Dan, z charyzmą i z poważaniem bo wg mnie Maciek nie miał jaj a zawodnicy traktowali go jak kolegę... ktoś powinien dokończyć ten sezon a od nowego powinien być jakiś profesjonalista z zagranicy bo w Polsce nie ma żadnego wolnego.. |
Ciekawe czy nowy trener dostanie jakieś instrumenty naprawy sytuacji choćby jakiś konkretniejszy grosz na transfery?
W dobrego trenera nie wierzę ostatnio na nic nas nie stać. |
W tym momencie to chyba tylko Ulatowski,ewentualnie Probierz chociarz w niego torche wątpie. wiecej nazwisk z Polski nie widze
|
Cytat:
|
|
Mnie sie wydaje, ze poznamy juz szkoleniowca docelowego. Bo w takiej sytuacji mielibysmy chyba komunikat odrazu, ze tymczasowym szkoleniowcem zostake np. Kulawik. A przeciez nie czekano by do popoludnia aby Kule takowym oglosic..
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
NARESZCIE!!!
Nie zależy mi na miejscu nawet w pierwszej trójce. Chcę zobaczyć normalną gre w piłkę, bo to co do tej pory uskuteczniał Pan Skorża, gry w piłke nie przypominało. Nieważne kto teraz przyjdzie, ważne żeby drużyna w meczu zrobiła trzy sytuacje bramkowe, trochę zagrała pressingiem. Mi do szczęścia po takiej chujowiźnie Skorży więcej do szczęścia nie trzeba. Nie chce nawet Mistrza Polski. Chce normalnej gry w piłkę, nawet na poziomie ligi estońskiej. Dziękuję Panie Skorża za to, że na żywo jak i przed telewizorem ziewałem i zasypiałem. Alleluja i do przodu. |
Moim zadniem to zły ruch.Raczej jest po MP,bo pewnie porpowadzi to Kulawik lub ktos podobny,co napewno nie zmieni układów wewnatrz zespołu(kumoterstwa itp.),które uważam za główna przyczyne takiej postawy Wisły jak jest obecnie.Powinni wywalic Brozków,mysle ,ze Oni sa głownie odpowiedzialni za zamet w klubie,a potem Łobodziski,Jirsak,Pawełek,którzy tylko obnizaja poziom jakosciowy.Do tego porzadna rozmowa Cupiała z zawodnikami i mysle,ze nawet ze Skorżą, sezon dociagnelibysmy na godziwej pozycji,teraz grozi nam poza podium.Ale to tylko moje zdanie.
|
Cytat:
tak własnie jest... dlatego wk.. mnie ze ciagle pociagany za wszystko jest trener(juz nie pisze o Skorzy) ogolnie, i nie tylko w Wisle.. ich mentalnosc musi sie zmienic, bo to ze Ferguson na nich krzyknie nic nie da.. zeby to Legia byla glownym faworytem do MP to byl jeszcze przebolal.. ale ze Wronki na 99% siegna po MP juz nie moge przebolec.. |
Niebiosa wysluchaly naszych prosb :)
Czas budowac nowa profesjonalna Wisle. |
Zły ruch działaczy...Teraz zmiana trenera może skutkować zupełną dezorganizacją drużyny.Nigdy nie zapomnę tego czego dokonał Skorża.Szkoda bo miał wielki talent ale zawiódł w najważniejszych spotkaniach...Tak naprawdę był już skreślony po meczu z Levadią...Masakra..
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, że do klubu powróci Bednarz....
|
Cytat:
|
Cytat:
jakikolwiek by nowy trener nie był, mam nadzieje, że tych co bardziej rozkapryszonych i leniwych będzie trzymał za mordy. no nic, dziękujemy Panie Macieju! dwa Mistrzostwa, kawał czasu razem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie najezdzajcie na Cupiala, bo jakby nie on (jesli Bialonski ponownie sie nie myli) to ogladalibysmy "specjalistow" pokroju Probierza czy Ulatowskiego, bo za nimi optowali czlonkowie rady nadzorczej, bo tansi. Sam Cupial uparl sie na Niemca.
|
Cytat:
|
Paranoją jest to, że trener jest rozliczany za to że Brożek nie potrafi trafić w piłkę, nie mówiąc juz o bramce. Że Małecki nie potrafi dośrodkować, a Łobo jest zajebany.
Tak jak ktoś pisał, dopóki się nie zmieni mentalności kopaczy, to nic się nie zmieni. A Winfried? Dupa z niego, a nie trener. Sukces w Afryce i długo, długo nic. Poza tym wygląda jak niemiecki gej... |
Teraz jest przez chwilę wielka nadzieja, że będzie trener z nazwiskiem znanym w Europie, a i tak się okaże, że trenerem zostanie Kulawik, bo na dobrego trenera z zagranicy okaże się, że zabraknie pieniędzy, a z polskich trenerów Ci co pracują obecnie w jakimś klubie jak np. Ulatowski są nie do wyciągnięcia. Także będzie Kulawik albo zostanie odkurzony Kasperczak, Michniewicz albo jakiś inny Łazarek... obym się mylił. Mówi się, że Schaefer chce pół miliona euro, wg mnie za takie pieniądze można znaleźć jeszcze lepszego trenejro...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl